Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sıra geldi kendimi eleştirmeye

Bu kilolar bana yapıştı kaldı
Listeye gireli 2 ay oldu, verdiğim kilo 5...
Suyu az içsem artı oluyorum, fazla içsem ödemden artı oluyorum (böbreklerim sıkıntılı)
Spor yapmadan vermeyenlerdenim ama dizler sıkıntılı, doktora da gittim 40 dk dan fazla ayakta durmayacaksın diyor, bırak sporu...
Yıllardır zaten 2 öğün beslenme düzenindeyim, sanırım bedenim buna alışık ki bu yeme modunda verim alamıyorum.
Gerçi bu haftaki sabitim de Çarşamba menümün etkisi büyük
......
Kızlar takım kaptanı olabilirim ama benimde motivasyona ihtiyacım var, biraz da dürtülmeye...
.....

Haftalardır 1.lik alamıyoruz, bu hafta dereceye bile giremedik

Nedeni takıma daha az gelmek kaynaklı motivasyonun düşmesi olarak görüyorum..

Lütfen herkes daha fazla burada bulunsun ve herkes birbirini motive etmeyi kendine görev bilsin...

Herkesin enerjisi sınırlı, sadece birkaç kişi motive etmeye kalkarsa olmaz....

Herkesin birbirine pozitif motivasyonunu vermesi lazım...

Teşekkür ederim

Aynen benim çarem istikrar

Şu an en iyi yapabileceğin şey seviye 1e başlamak canım.. spor yapamasanda kilo gidiyor.. ben sporsuz veremezdm şaşırıyorum

Uykuyu eksik yapiyorum elimde olan bir şey değil..Kaçamağim yok. Süt mu yaramıyor acaba diyorum onu da artık yari su yari süt olarak deneyeceğim. Sporum eksik ona da dün başladim ve devam edeceğim. Sağlık sorunlari olabilir mi diye doktora randevu aldım bakalım.. Birde herkeste bi direnç noktası oluyor sanirim o da olabilir mi acaba diyorum. Doğumdan sonra henüz regl olmadim sanki bu aralar olacak gibi karnim ağrıyor o da şişkinlik yapıyor olabili. Her şey olabilir kaptanim.

Yanlış hatırlamıyorsam meyvelerin yanında süt içiyordun, süt yerine birkaç kaşık yoğurt yada 1 bardak ayran tüketebilirsin..

Farkında olmak güzel ama yetersiz maalesef..Ben ce seviyeleri beklemeden başlaman lazım kaptanim. Senin artı gelmen takıma da bi rahatlık veriyor olabilir .. eksi gelince bizi daha da bi dürtersin gibi geliyor. Yani demek istediğim söyle dusunebilirsin ben de artiyim arti ilanlara çok fazla kızamam gibi..

Öyle olduğu için kaç zamandır kimseye yorum yapmıyordum ama artık dürtme zamanı geldi de geçti bile düşünmeye başladım.

Herkes birbirini hem eleştirsin hem motive etsin...bende dahil

Yanlış hatırlamıyorsam meyvelerin yanında süt içiyordun, süt yerine birkaç kaşık yoğurt yada 1 bardak ayran tüketebilirsin..
Sütü sade içmiyorum kaptanim. Sade kahve sevmediğim için kahvemi sütlü yapiyorum,onu da yarı su yari süt yapmaya başladım. Ama benimkinin sebebi 3 aydan sonra regl olacam gibi ondan olabilir. Meyveyi genelde yulafli yoğurt yapinca içine ekliyorjm.

Eğer kendi başıma kilo vermeye çalışsaydim bir gün iki gün yapar sıkılır ve de bırakırdım tabi eski halime donerdim hiç bişey yapmak istemezdim ama sizlerin sayesinde kendimi durdurmayı basarabildim kim bu grupları kurdu ise Allah ondan
da gruptaki bütün arkadaşlarimdan da razıı olsun gerçekten beni çok güzel motive etti kendimi şu an çok sağlıklı ve dinç hissediyorum kendime güvenim de tavan oldu herkese teşekkür ederim

Kaptanım msjlarımı kacırmıssınız galiba ödemeden kaynaklı bir sonuç olduğunu dusunuyorum bu hafta..
Her hafta 1 ustu kilo vermem dıyetımede dikkat ettıgımın göstergesı degılmı sızcede

Mefkurem seni burada görememek üzüyor beni..

Senin burada olduğunu yazdığını görmek hepimizin motivasyonunu yükseltiyor.

Neye üzülüyorsun bilmiyorum ama "bu meseleye 3 gün-3 ay-3 yıl sonra üzülür müyüm, o zaman üzülmezsem şimdi de kafama takmamalıyım" fikri işe yarayan bir yöntem...

İnşaallah bir an evvel sıkıntıların izale olur ve seni aramızda görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…