- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.881
Teşekkür ederimİyi yapmışsın canm özellikle saat konusunu. Yardımcı bayanda işini iyi yaparda düzenli çağırırsın
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 664. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.TemelinSafinazi === % 2.14 ===
2. @selensu82 === % 1.43 ===
3. @Ucmelekannesi === % 1.23 ===
4.Poni Bon === % 0.96 ===
Tebrikler kızlarr
Bitter mikahvaltı çok bence canm
Spor listesi Sonuclar
1. Fitt_anne 1035
2. @selensu82 690
3. @zsaracoglu 538
Tebrikler kizlar
Fitt_anne
Vuuu hakasınız
Spor hatika ama sabahki meyve çok olmuş canm
Olmamış
Aynen benim çarem istikrarTemelinSafinazi takıma geldiğin günden bu yana istikrarlı bir şekilde veriyorsun kiloları, tebrik ediyorum canım
@selensu82 bizlere göre zaten az olan kilona rağmen hem sporu aksatmaman hemde menülerine dikkat etmen gerçekten takdire şayan
@Ucmelekannesi istikrarlı devam ediyorsun, mezun olana kadar aynı azimi bekliyorum senden canım
Poni Bon senin eksileri görünce gözlerimi oğuşturup tekrar bakıyorum gerçek mi diye, demek ki dikkat edince ve istikrarlı olunca oluyormuş
@askrhpozitif geçen hafta ki artını vermişsin ama eksiye geçememişsin canım, hala çok az gelmeye devam ediyorsun maalesef, lütfen buraya da biraz vakit ayır, unutma buraya gelen herkesin meşguliyeti fazla, gelme amacımız motivasyonumuzu yükseltmek.
Fitt_anne canım o kadar spor yapıyorsun ama diyete dikkat etmeyince sporda akıttığın terler verdiğin efor boşa gidiyor, sencede öyle değil mi? Açıkçası o kadar spora senden çok daha iyi bir eksi bekliyordum.
@zsaracoglu cenazeden dolayı evinde bulunmaman kaynaklı sabit gelmeni görmezden geliyorum canım
@Furha63 kilo vermek için içsel motivasyonun yok gibi hissediyorum, doğru mu?
Birde dışarıda yediğimiz yemekler artı getiriyor canım bunu unutma.
Listede olmanın bilincinde olduğunu biliyorum, haftaya bu haftaki sabiti telafi etmeni bekliyorum.
E ela_2019 neyi eksik yapıyorsun canım, kendini değerlendirmeni istiyorum
@Jasminium84 bir günlük kaçamakların etkisi maalesef bu kadar büyük oluyor canım, anlık yeme isteği krizlerinde kendini yönetebilmelisin
Şu an en iyi yapabileceğin şey seviye 1e başlamak canım.. spor yapamasanda kilo gidiyor.. ben sporsuz veremezdm şaşırıyorumSıra geldi kendimi eleştirmeye
Bu kilolar bana yapıştı kaldı
Listeye gireli 2 ay oldu, verdiğim kilo 5...
Suyu az içsem artı oluyorum, fazla içsem ödemden artı oluyorum (böbreklerim sıkıntılı)
Spor yapmadan vermeyenlerdenim ama dizler sıkıntılı, doktora da gittim 40 dk dan fazla ayakta durmayacaksın diyor, bırak sporu...
Yıllardır zaten 2 öğün beslenme düzenindeyim, sanırım bedenim buna alışık ki bu yeme modunda verim alamıyorum.
Gerçi bu haftaki sabitim de Çarşamba menümün etkisi büyük
......
Kızlar takım kaptanı olabilirim ama benimde motivasyona ihtiyacım var, biraz da dürtülmeye...
.....
Uykuyu eksik yapiyorum elimde olan bir şey değil..Kaçamağim yok. Süt mu yaramıyor acaba diyorum onu da artık yari su yari süt olarak deneyeceğim. Sporum eksik ona da dün başladim ve devam edeceğim. Sağlık sorunlari olabilir mi diye doktora randevu aldım bakalım.. Birde herkeste bi direnç noktası oluyor sanirim o da olabilir mi acaba diyorum. Doğumdan sonra henüz regl olmadim sanki bu aralar olacak gibi karnim ağrıyor o da şişkinlik yapıyor olabili. Her şey olabilir kaptanim.TemelinSafinazi takıma geldiğin günden bu yana istikrarlı bir şekilde veriyorsun kiloları, tebrik ediyorum canım
@selensu82 bizlere göre zaten az olan kilona rağmen hem sporu aksatmaman hemde menülerine dikkat etmen gerçekten takdire şayan
@Ucmelekannesi istikrarlı devam ediyorsun, mezun olana kadar aynı azimi bekliyorum senden canım
Poni Bon senin eksileri görünce gözlerimi oğuşturup tekrar bakıyorum gerçek mi diye, demek ki dikkat edince ve istikrarlı olunca oluyormuş
@askrhpozitif geçen hafta ki artını vermişsin ama eksiye geçememişsin canım, hala çok az gelmeye devam ediyorsun maalesef, lütfen buraya da biraz vakit ayır, unutma buraya gelen herkesin meşguliyeti fazla, gelme amacımız motivasyonumuzu yükseltmek.
Fitt_anne canım o kadar spor yapıyorsun ama diyete dikkat etmeyince sporda akıttığın terler verdiğin efor boşa gidiyor, sencede öyle değil mi? Açıkçası o kadar spora senden çok daha iyi bir eksi bekliyordum.
@zsaracoglu cenazeden dolayı evinde bulunmaman kaynaklı sabit gelmeni görmezden geliyorum canım
Listede olmanın bilincinde olduğunu biliyorum, haftaya bu haftaki sabiti telafi etmeni bekliyorum.
@Jasminium84 bir günlük kaçamakların etkisi maalesef bu kadar büyük oluyor canım, anlık yeme isteği krizlerinde kendini yönetebilmelisin
Eşinin babaannesinin di galiba@zsaracoglu cenaze kimin canım?
Yanlış hatırlamıyorsam meyvelerin yanında süt içiyordun, süt yerine birkaç kaşık yoğurt yada 1 bardak ayran tüketebilirsin..Uykuyu eksik yapiyorum elimde olan bir şey değil..Kaçamağim yok. Süt mu yaramıyor acaba diyorum onu da artık yari su yari süt olarak deneyeceğim. Sporum eksik ona da dün başladim ve devam edeceğim. Sağlık sorunlari olabilir mi diye doktora randevu aldım bakalım.. Birde herkeste bi direnç noktası oluyor sanirim o da olabilir mi acaba diyorum. Doğumdan sonra henüz regl olmadim sanki bu aralar olacak gibi karnim ağrıyor o da şişkinlik yapıyor olabili. Her şey olabilir kaptanim.
Hisar Rio aldım canımHandandandan tencereyi naptın aklıma geldi
Farkında olmak güzel ama yetersiz maalesef..Ben ce seviyeleri beklemeden başlaman lazım kaptanim. Senin artı gelmen takıma da bi rahatlık veriyor olabilir .. eksi gelince bizi daha da bi dürtersin gibi geliyor. Yani demek istediğim söyle dusunebilirsin ben de artiyim arti ilanlara çok fazla kızamam gibi..Sıra geldi kendimi eleştirmeye
Bu kilolar bana yapıştı kaldı
Listeye gireli 2 ay oldu, verdiğim kilo 5...
Suyu az içsem artı oluyorum, fazla içsem ödemden artı oluyorum (böbreklerim sıkıntılı)
Spor yapmadan vermeyenlerdenim ama dizler sıkıntılı, doktora da gittim 40 dk dan fazla ayakta durmayacaksın diyor, bırak sporu...
Yıllardır zaten 2 öğün beslenme düzenindeyim, sanırım bedenim buna alışık ki bu yeme modunda verim alamıyorum.
Gerçi bu haftaki sabitim de Çarşamba menümün etkisi büyük
......
Kızlar takım kaptanı olabilirim ama benimde motivasyona ihtiyacım var, biraz da dürtülmeye...
.....
Öyle olduğu için kaç zamandır kimseye yorum yapmıyordum ama artık dürtme zamanı geldi de geçti bile düşünmeye başladım.Farkında olmak güzel ama yetersiz maalesef..Ben ce seviyeleri beklemeden başlaman lazım kaptanim. Senin artı gelmen takıma da bi rahatlık veriyor olabilir .. eksi gelince bizi daha da bi dürtersin gibi geliyor. Yani demek istediğim söyle dusunebilirsin ben de artiyim arti ilanlara çok fazla kızamam gibi..
Sütü sade içmiyorum kaptanim. Sade kahve sevmediğim için kahvemi sütlü yapiyorum,onu da yarı su yari süt yapmaya başladım. Ama benimkinin sebebi 3 aydan sonra regl olacam gibi ondan olabilir. Meyveyi genelde yulafli yoğurt yapinca içine ekliyorjm.Yanlış hatırlamıyorsam meyvelerin yanında süt içiyordun, süt yerine birkaç kaşık yoğurt yada 1 bardak ayran tüketebilirsin..
Eğer kendi başıma kilo vermeye çalışsaydim bir gün iki gün yapar sıkılır ve de bırakırdım tabi eski halime donerdim hiç bişey yapmak istemezdim ama sizlerin sayesinde kendimi durdurmayı basarabildim kim bu grupları kurdu ise Allah ondanTemelinSafinazi takıma geldiğin günden bu yana istikrarlı bir şekilde veriyorsun kiloları, tebrik ediyorum canım
Kaptanım msjlarımı kacırmıssınız galiba ödemeden kaynaklı bir sonuç olduğunu dusunuyorum bu hafta..TemelinSafinazi takıma geldiğin günden bu yana istikrarlı bir şekilde veriyorsun kiloları, tebrik ediyorum canım
Bugünkü eleştiri sınırını aştım, başka bir zamanHandandandan Kaptanim sende beni bi elestirevilir misin sence neden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?