- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.901
Kesinlikle baharın verdiği enerjiyi spora yöneltmek gerekO zamannnnnn napiyoruzzzz sporrrr... Haydiii şu an da kim spor yapabilir birlikte bi 45 dk lesliee yapalim mi???
Herkeste bi hastalık durumu vardi,gerginlik vardi kaptanim biraz da ondan.Öyle olduğu için kaç zamandır kimseye yorum yapmıyordum ama artık dürtme zamanı geldi de geçti bile düşünmeye başladım.
Herkes birbirini hem eleştirsin hem motive etsin...bende dahil
Benim de kızım uyandı zatenKesinlikle baharın verdiği enerjiyi spora yöneltmek gerek
Kızın yanından kaikabılsem bende eliptik yapıcam
Kızlar maşallahazminiz devam etsin inşallah bu hafta bende katılıyorum aranıza ☺
Yok cnm burayla ilgisi yok,
özel sorunlar
dizlerin için ne teşhis koydu doktor dikkat edersen zorlamazsan düzelir miymiş, inşallah iyi olursun gülümSıra geldi kendimi eleştirmeye
Bu kilolar bana yapıştı kaldı
Listeye gireli 2 ay oldu, verdiğim kilo 5...
Suyu az içsem artı oluyorum, fazla içsem ödemden artı oluyorum (böbreklerim sıkıntılı)
Spor yapmadan vermeyenlerdenim ama dizler sıkıntılı, doktora da gittim 40 dk dan fazla ayakta durmayacaksın diyor, bırak sporu...
Yıllardır zaten 2 öğün beslenme düzenindeyim, sanırım bedenim buna alışık ki bu yeme modunda verim alamıyorum.
Gerçi bu haftaki sabitim de Çarşamba menümün etkisi büyük
......
Kızlar takım kaptanı olabilirim ama benimde motivasyona ihtiyacım var, biraz da dürtülmeye...
.....
Her şey düzenine dönecek canım@zsaracoglu cenazeden dolayı evinde bulunmaman kaynaklı sabit gelmeni görmezden geliyorum canım
Eşimin babaannesi vefat etti canım izmirdeyizU UcanSupurge cenaze kimin canım?
Minik kızımla ağaca yapışmış koala gibiyizO zamannnnnn napiyoruzzzz sporrrr... Haydiii şu an da kim spor yapabilir birlikte bi 45 dk lesliee yapalim mi???
Güle güle kullan canım.Hisar Rio aldım canım
Allah rahmet eylesin canım.Her şey düzenine dönecek canımYarın dönüyoruz inşallah seviyorum seni , takımımı ❤
Eşimin babaannesi vefat etti canım izmirdeyiz
Menisküs zedelenmesi canımdizlerin için ne teşhis koydu doktor dikkat edersen zorlamazsan düzelir miymiş, inşallah iyi olursun gülüm
Bu aralar beni affedin cnm hic gelebilecek ne durumum var nede enerjimMefkurem seni burada görememek üzüyor beni..
Senin burada olduğunu yazdığını görmek hepimizin motivasyonunu yükseltiyor.
Neye üzülüyorsun bilmiyorum ama "bu meseleye 3 gün-3 ay-3 yıl sonra üzülür müyüm, o zaman üzülmezsem şimdi de kafama takmamalıyım" fikri işe yarayan bir yöntem...
İnşaallah bir an evvel sıkıntıların izale olur ve seni aramızda görürüz
Basiniz sagolsun cnmşimin babaannesi vefat etti canım izmirdeyiz
Kafanı dağıtırsın abla burda ihmal etme biziBu aralar beni affedin cnm hic gelebilecek ne durumum var nede enerjim
Takim için ilk basta menulerin duzene girmesi lazim
Haftaici yapilan kacamaklarin telafisi olmaz
Pazartesiden sonra sislik yapicak seyler tuketilmemesi lazim
Kimileride sporsuz veremez, senin gibi
Gerci sende tartiya 2 kala kacamak yapmışın
Dr niye en fazla 40 dk ayakta duracan dedi anlamadim, sorun neymis
300 kiloluk hastalara bile dr nov yürüyün diyor
Bant zararli olabilir, uzun sureli dikilmek de
Ama disarda yurumenin zarari olacagini sanmiyorum
Dizin icin hem disarda yürüyüş, hem kilo vermenin faydasi olur
menun gayet guzel canim.spor sahaneSabah 2 ceviz neskafe
Kahvaltı 12.00
1 dilim t.b ekmegi
1 tam yumurta 1 tanenin beyazı
5 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
1.çk bal
Akşam 18.00
Hellim peynirli salata
Bı kaç kaşık yoğurt
2,5 lt su
1 bardak yeşil çay
40 dk yürüyüş bandı
20 dk eliptik
20 dk bölgesel çalışma
260 puan
afiyet olsun canim.cuma kacamagin iskender olmusHayırlı geceler
Sabah 10.30
1 h. yumurta
2 yeşil zeytin
1 kaşe yoğurt
4 çatal peynir
Ara 14.00
Bir avuç yer fıstığı
Aksam 17.30
İskender 3 b ayran
Eşimle çıkınca yedim gitti
Spor 20 dk yuruyus
Şu 3 lt su
hersey gonlunce,istedigin gibi olsun canimKizlar son bir aydır inanılmaz bir yoğunluk ve yorgunluk vardi. Nerede yatıp kalktigimi anlamadim.Takimi da çok ihmal ettim bu yüzden. Boş zamanlarda da hep dinlenmeye çalıştım. Ev de aldı başını gitti. Yarın yardıma gelebilecek birini buldum çok şükür. Sonrasında da düzenli devam ettircem inşallah. Kafama çok takiliyodu evdeki görünmeyen yerlerin temizliği. Halsizlik ve yorgunluk için de dün bir karışım gördüm. Sodyum bi karbonat sirke ve limon her sabah suyla karıştırılıp iciliyomus. Yarın buna da basliycam inşallah. Bu iki mevzuyu halledersem zaten bayaaa iyi olcam.
Son olarak da ders saatlerimi yeniden düzenledim tamamen kendime göre. Yeni sistemde en geç 7 gibi evde olcam. Şu anki düzende 9 u geciyo eve geldiğimde. İnşallah benim için hayırlı olur ve daha düzenli bı hayatım olur
abla ne guzel yaziyorsunya .ins uygulama kisminda basarili oluruz.cunku yazdiklarin cok dogru ve guzel .kotuyu cagirma lafi simdi daha bi anlamlihaftaya inşallah hepimiz güzel eksilerle geliriz kızlar benim ki zaten eksi sayılmazdı geçen hafta artıydı ani reglden sabit olanlarımız ve azıcık artı olanlar var eksiyi gören herkesi tebrik edip hemen önümüzde ki maçlara bakalım:))
kendimize uyumadan önce en azından 5 dk zaman ayırıp derin nefesle telkin yapalım
nefesi 4 sn alıp 4 sn tututup olabildiğince yavaş verip o arada içimizden her nefesle bedenim daha sağlıklı oluyor fazla yük olan her şeyi tüm kötü duyguları ve bedenimde ki zararlı şeyleri , yağları her nefes verişim de vücudumdan atıyorum diyelim , sağlıklı huzurlu ve mutluyum çok şükür diyerek uykuya dalalım :))
suyumuzu ayarlayı (sürahi şişe neye isterseniz) bu su gençlik ve güzellik iksiri (ab-ı hayat suyu) bedenimi sağlıklı dinç ve güzel yapıyor çok şükür (7 kere) seni seviyorum şifa iksirim (7 kere) ve besmele çekip(7 kere ) gün için de bu suyumuzu içelim
gün için de mutsuz olduğumuz da moralim bozuk olduğun da evdeysek:
en rahat edeceğiniz pozisyon da uzanın yastık kırlent kullanabilirsiniz , ağzınızdan alabildiğiniz kadar derin nefes alın karnın alt bölgesi göğsünüz dolsun(sırtınızın gerildiğini hissedeceksiniz) nefesi hiç tutup bekletmeden yavaşça yine ağızdan verin, nefesi verirken istediğinizsesi çıkarın aaaa, oooo veye sizi ne iyi hissettiriyorsa , bu arada gülümsediğinizi düşünün (gerçekten gülümseyemezsiniz çünkü ağıdan nefes veriyoruz:) ) bunu 15 kere tekrar edin bittiğin de içiniz neşe dolu olacak
dışarıdysanız (ortam uygun değilse:
3 -4 sn de nefesi alın biraz tutun ve yavaşça sakince verin aklınızdan ben mucizeyim sonsuz bilgelik sınırsız güçle bağlantılıyım , şimdi huzurlu ve mutlu olmayı seçiyorum diye tekrar edin
gün içirisin de özellikle sabah uyandığınızda
şükredecek şeyler düşünün aklınıza gelebilecek her şeye şükredin bunu 1-2 dk yapmak bile gününüzü olumlu yönde değiştirmeye başlayacak
misal
saçınızın olduğundan tutun çoraplarınızı hemen bulduğunuza rahat nefes alabildiğinizden aklınızın oluşuna , tuvalete gidebildiğinize , evde yiyeceğinizin oluşuna çocuğunuzun yada eşinizin varlığına , güzel yüzünüze kadar aklınıza ne gelirse şükredin bunu her gün yapmaya çalışın dakikayı 10 dk ya kadar çıkarabilenler hayatını mükemmel yönde değişmiştir bile :))
bedenimizle ilgili olumlama cümlesi:
bu beden benim, olduğu gibi kabul ediyorum bedenimi eleştirmeyi yermeyi bırakıp sevmeyi , ona hak ettiği gibi bakmayı ve beslemeyi , beni bu zamana kadar her şartta taşıdığı için teşekkür etmeyi seçiyorum , bedenimi hak ettiği ideal, zarif, güçlü, enerjik haline getirmeyi seçiyorum, kendimi seviyoruuumm :))
bu günün benim için şükrü :
böyle güzel insanlarla aynı gurupta olduğuma , hepsinin azimle bana güç vermesine , her şartta her durumda vaz geçmeyen iradeleriyle başkalarına destek olmalarına şükrediyorummm
yaparsin canimHaftaya 1,5 hedefim
her haftada ne biliyim.kv seninle diyemi onlar geliyor her haftaKocama bile hesap vermem ama size günlük rapor veriyorum nekadar değerlisiniz benim için yani burdan şey edin
Oğlum okuldan gelince topladım bebeleri saglikocagins gittim polen alerjisi var ikisindede başlamadan önlemini alalım diye
Ordan eşimin yanına uğradık biraz işyerinde vakit geçirip ev geldim yemek işine koyuldum
Yarmalı yoğurt çorbası yeşil fasulye pilav ve et haşlaması yapıyorum ama ben patatesle bulgur yiycem geçen annem yapmış sisirmesin diye pek yiyememistim
Aksamada çaya eltimler geliyor her cuma gelirlwr
Benden havadisler bukadar ilk fırsatta gelicem
oh ne guzel cumaya guzel eksi olur,idealine gelirsinçok iyi yaptım canım her şekilde rahatlarsın inşallah
buraya yazdıktan sonra WC cıktım canım daha az galiba kilom
Ah bu polen bendede var başlar yine.. iyi oturmalar size
eline ,emegine saglik canimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 664. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.TemelinSafinazi === % 2.14 ===
2.selensu82 === % 1.43 ===
3.Ucmelekannesi === % 1.23 ===
4.Poni Bon === % 0.96 ===
anlayislisin canim tabiki.kim kaldi hu devirde kv ile oturanAblam bebekle kendimize zor yaparken her hafta hazırlamiyorum maalesef
Hazır alıyorum kuru pasta kuruyemiş gibi..
Kaynım benim araba kullanmamdan hala korkar koruma pisikolejisi aslında iyi niyetinden
Oyuzden istemez geçen hastalandı gelemediler eşim gecmis olsuna gidelim dedi
Yok gelmeyin bizim burda park edicek yer yok ben iylesince geliriz biz demiş
Tabi eşim kızdı haklı olarak amann bende gitmek istiyorum zaten herkes benmi bukadar anlayışlı mikemmel hoşgörülü
afiyet olsun canim guzel olmus benceSabah 08:30
2 h.yumurta
4 dilim peynir
1.5 t.b ekmeği
3 cherry domates
Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter
Öğle 13.30
2 kaşık menemen
1 t.b ekmeği
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 18:00
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase buharda pişmiş kabak
3 kaşık yoğurt
4 minik köfte( köfteler, çok az yağda pişmiş)
Su 3 litre
Spor 30 dk leslie 30×3=90Fitt_anne
eline saglik canim.kizlar tebrikler.__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --92--90 --+--110--246--+ --+ 538
Zeycan123 -- 20 --+ --+-- +--20 -- 20 --10 70
Ucmelekannesi -- 120 -- + --+ -- + --+ -- 120-- 90 330
Furha63-- +-- + -- 50 -- 75-- 90 -- 40 -- 20 275
Selensu82-- 135 -- 60 -- 120 --120 -- 150-- 60-- 45 690
Ela_Naz-- + -- + -- + --+ -- + -- 90 --+ 90
Tugbap-- 50 --90 -- + -- + -- 35 -- 55--+ 230
Askrhpozitif-- 105 --105 -- + -- + -- 105 -- + --+ 315
Tekrar Dene-- +--245--+--255--275--+-- 260 1035
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
Fitt_anne
afiyet olsun canim.spor super6 mart
07.20
1 yumurta
2sünme peynir
5 siyah zeytin
2 ceviz
1 çay kaşığı labne
1 muz
1havuç
Tere
12.30
3kaşık mercimekli bulgur
Salata
2 biber turşusu
15.00
1 kayısı
1 hurma
18.20
1 şiş soslu ciğer
3 kaşık hummus
2 kaşık süzme yoğurt
Salata
Su 2800 ml daha çok var uyumama suya devam
Spor 40 dk yürüyüş 120p
15 dk karın iç bacak antrenman 45p
Fitt_anne
kacamaklar olmasa iyiymis.enbazindan kurabiye 1tane olsaymis.İyi akşamlar arkadaşlar
9.00
1 kase tırşık çorbası
2 has yumurta
2 dilim ananas
15.00(misafirlikteydim)
5 6 kaşık kısır
Marul+ayran
Süs biber turşu
16.30 kaçamak yaptım malesef
1 dilim pasta
2 kurabiye portakallı
Su 1.5
Spor yok
emegine saglik canim***28 Şubat- 6 Mart Arası
Menü Paylaşım Listesi***
Selensu + + + + + + +
Zeycan123 + + + + + + +
Furha63 + + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
Zsaracoglu + + + + + - -(Cenazeden dolayı sarı kart vermiyorum)
Jasminium84 + + + + + - -
Elanaz + + - + + +
Tugbap + + + - + + -
Ashrhpozitif + + + + + - -
Ponibon - + + - + - -
Nirannevra - + + + + + +
Tekrardene + + + + + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
yukaridada yazdim abla.senin yazilarini okurken aydinlaniyorum,ne kadar dogru diyorum ama uygulamada yok olmuyor.uyudum kalktım oğluşum gelmişti ama aç değildi önce acıkmış onun yemeğini hazırladım yedirdim geldiiimmm:))
en kolay akılda kalıcı şekil de anlatabilirim inşallah , bismillahhh :))
odağımızı negatiften pozitife çevirmek
kare şeklin de bir bahçe hayal edin 3 duvarının önün de sırayla güller laleler sümbüller ekili(iç dünyamız) bizim de elimizde su akan bir hortum var ( düşüncelerimizle beslediğimiz duygular) ama hortum sabit sadece önümüz de sabit duruyor ,biz ne yöne dönersek hortum da sadece o yöne dönüyor erkeklerin çiş yapması gibi düşünün düz dururken yana doğru çiş yapamazlar , 4. duvarın önünde de yabani otlar çalılar çıkmış, biz sürekli yönümüzü o yabani otlara dönüp bunlardan kurtulmam lazım bahçemi mahfediyor diyerek onlara bakarsak farkında olmadan hortumla(biz ne yöne dönersek su akan hortumla bizimle o yöne dönüyor ya) onları sular besleriz diğer güzelim çiçeklerimiz susuz kalıp sönmeye başlarken yabani otlar daha gürleşip büyür .
İşte zihnimiz de aynen bu şekil de çalışır istemediğimiz şeyi ne kadar düşünürsek o kadar büyür ve hayatımıza o kadar etki eder yapmamız gereken farkına varıp tercih yapmak , hayat inanmak tercihler yapmak ve çalışmaktır(bana göre) , tercihimi kötü olumsuz düşünceleri bırakıp ,onlar sadece yük beslemek istemiyorum SERBESTTT (içimizden bile olsa bastırarak vurgulu söylüyoruz) bırakıyorum da diyebiliriz , onları düşünüp sürekli enerji aktarıp kendimize eziyet ve yük etmeye devam da edebiliriz açık açık bunu kendinize sorun bırakmayı mı tutmayı mı tercih ediyorum
hayatımız kıymetli şu anımız kıymetli , bankadaki para örneğini bir daha hatırlatayım bankada 500 bin tl paramız olsa hırsız sadece 10 lirasını çalsa geri kalan tüm parayı hırsızı yakalamak için harcar mıyız .. tabi ki kimse harcamaz o zaman gün için de yada haftanın bir günü 5-10 dk bri ya da bir şey canımızı sıktı , üzdü diye tüm günümüzü yada haftamızı neden ona kızarak üzülerek ziyan ediyoruz ki
afiyet olsun canim.Dünkü menüm
12.30
6 bulgurlu köfte
Domates
1 d peynir
Havuç
18.00
1 çorba kasesi bulgurlu etli sarma
Yoğurt
Su 2lt
Spor
ins canim.eksinin kac oldugunu pek takmayacagim surekli ekside olmak onceligim olacak.mezun olmadan gitmem zatenTemelinSafinazi takıma geldiğin günden bu yana istikrarlı bir şekilde veriyorsun kiloları, tebrik ediyorum canım
selensu82 bizlere göre zaten az olan kilona rağmen hem sporu aksatmaman hemde menülerine dikkat etmen gerçekten takdire şayan
Ucmelekannesi istikrarlı devam ediyorsun, mezun olana kadar aynı azimi bekliyorum senden canım
Poni Bon senin eksileri görünce gözlerimi oğuşturup tekrar bakıyorum gerçek mi diye, demek ki dikkat edince ve istikrarlı olunca oluyormuş
@askrhpozitif geçen hafta ki artını vermişsin ama eksiye geçememişsin canım, hala çok az gelmeye devam ediyorsun maalesef, lütfen buraya da biraz vakit ayır, unutma buraya gelen herkesin meşguliyeti fazla, gelme amacımız motivasyonumuzu yükseltmek.
Fitt_anne canım o kadar spor yapıyorsun ama diyete dikkat etmeyince sporda akıttığın terler verdiğin efor boşa gidiyor, sencede öyle değil mi? Açıkçası o kadar spora senden çok daha iyi bir eksi bekliyordum.
U UcanSupurge cenazeden dolayı evinde bulunmaman kaynaklı sabit gelmeni görmezden geliyorum canım
@Furha63 kilo vermek için içsel motivasyonun yok gibi hissediyorum, doğru mu?
Birde dışarıda yediğimiz yemekler artı getiriyor canım bunu unutma.
Listede olmanın bilincinde olduğunu biliyorum, haftaya bu haftaki sabiti telafi etmeni bekliyorum.
E ela_2019 neyi eksik yapıyorsun canım, kendini değerlendirmeni istiyorum
@Jasminium84 bir günlük kaçamakların etkisi maalesef bu kadar büyük oluyor canım, anlık yeme isteği krizlerinde kendini yönetebilmelisin
dizlerinden dolayi spor yapamaman kotu canim.dizlerin icin bir tedavi onermedimi doktor.Sıra geldi kendimi eleştirmeye
Bu kilolar bana yapıştı kaldı
Listeye gireli 2 ay oldu, verdiğim kilo 5...
Suyu az içsem artı oluyorum, fazla içsem ödemden artı oluyorum (böbreklerim sıkıntılı)
Spor yapmadan vermeyenlerdenim ama dizler sıkıntılı, doktora da gittim 40 dk dan fazla ayakta durmayacaksın diyor, bırak sporu...
Yıllardır zaten 2 öğün beslenme düzenindeyim, sanırım bedenim buna alışık ki bu yeme modunda verim alamıyorum.
Gerçi bu haftaki sabitim de Çarşamba menümün etkisi büyük
......
Kızlar takım kaptanı olabilirim ama benimde motivasyona ihtiyacım var, biraz da dürtülmeye...
.....
Simdi okudum canim gecmis olsunMenisküs zedelenmesi canım
Solda daha fazla sağa nisbeten (debriyaj kaynaklı)
40 dk dan fazla ayakta durma dedi.
Kilo alma, 10 kilo vermeden yürüyüş bile yapma dedi.
Dikkat edersem kendi kendine geçebilecek boyuttaymış canım
Telafi edecegim inşallah bugün ayran detoksu yapıyorum güzel giderse yarın da yapacağım bakalım inşallahmenun gayet guzel canim.spor sahane
afiyet olsun canim.cuma kacamagin iskender olmus
hersey gonlunce,istedigin gibi olsun canim
abla ne guzel yaziyorsunya .ins uygulama kisminda basarili oluruz.cunku yazdiklarin cok dogru ve guzel .kotuyu cagirma lafi simdi daha bi anlamli
yaparsin canim
her haftada ne biliyim.kv seninle diyemi onlar geliyor her hafta
oh ne guzel cumaya guzel eksi olur,idealine gelirsin
eline ,emegine saglik canim
anlayislisin canim tabiki.kim kaldi hu devirde kv ile oturan
afiyet olsun canim guzel olmus bence
eline saglik canim.kizlar tebrikler.Fitt_anne masallah canim
afiyet olsun canim.spor super
kacamaklar olmasa iyiymis.enbazindan kurabiye 1tane olsaymis.
emegine saglik canim
yukaridada yazdim abla.senin yazilarini okurken aydinlaniyorum,ne kadar dogru diyorum ama uygulamada yok olmuyor.
Bunun icin kendimi nasil degistirebilirm ,motive edebilirm bilmiyorum.
afiyet olsun canim.
ins canim.eksinin kac oldugunu pek takmayacagim surekli ekside olmak onceligim olacak.mezun olmadan gitmem zaten
dizlerinden dolayi spor yapamaman kotu canim.dizlerin icin bir tedavi onermedimi doktor.
Seviyelere baslayinca bizim takimi kimse tutamayacak bence.
Ama ben hala tam karar verebilmis degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?