Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kv bızde oldugu ıcın gelıyorlar canım. Kızlarıda cok sevıyor kaynımla eltım tek cocuk onların erkek, benom kızlar onların bıraz keskelerı galiba.. alıstım artık mısafır gozu İle gormuyorum bende pek sıkıntı olmuyor oyuzdrn

@tugbap canim diyetisyenin faydasi oldu mu. Ben geçen sene gitmiştim oğlumu emzirirken bi liste vermiş ti acaba uysam mi bende. Ama makarnalar ekmekler pirinçler liste çok kabarik bilemedim
Bebek varken o duzene uyamazsın sanki. Bazen yemek yemeye bıle vakıt olmuyor ki

Haftaıcı yedıgım kurufasulyr sısırdı benı galiba
Spora cokmu yuklenıyorum mefkusum acaba bu sefer odem yaptığını hıssedıyorum
Eskrdrn odemı bıle atardı bılırsın

Bebek varken o duzene uyamazsın sanki. Bazen yemek yemeye bıle vakıt olmuyor ki
Evet bencede uyamam. Ben zaten bir listeye bağımlı kalmayı da çok sevmiyorum ama eğer bu şekilde gidersem bi çözüm bulmam şart olacak. Bu hafta +200 olmak çok can sıkıcı bide şeker ve hamur işi olmadığı halde. Bu hafta spora yükleneceğim. Her gün en az 30 dk leslie yapmayı düşünüyorum. Bugün yarıda uyandi yine aldım kucağıma devam ettim ne yapayim.bide en hizlisini yapiyorum boosted olanı kucagimdayken dikiş yerlerim zorlanıyor galiba. Ama cok terliyorum birakmak ta istemiyorum mecbur onunla devam ediyorum.

Şükür oturabildim yoruldum kollarımda daha tutmuyor spor yapacaktım bakalım inş yapabilirim. İşimde daha bitmedi
Sizler neler yapıyorsunuz ??
Ben dün evi süpürüp silmiştim haftasonu eşim evde olunca iş yapmamaya çalışıyorum o yüzden cumadan hallediyorum. Sabah çocukları yikadik yemek yedir emzir oyun oyna yemek yap ye derken gün bitti bile araya 30 dk leslie de sıkışırdım 2 saat sonra tekrar yapmayi düşünüyorum kısmet olursa insallah. Sen neler yaptin

menü cok iyi canim afiyet olsun. Spora zaten bayildim.
ekmeğini yemeseydin keşke canim. Onun dışında iyi afiyet olsun

ayran detoksu kaçamagi telafi eder inşallah canim. Su da az geldi
Dünkü menüm
12.30
6 bulgurlu köfte
Domates
1 d peynir
Havuç

18.00
1 çorba kasesi bulgurlu etli sarma
Yoğurt

Su 2lt
Spor
1
6 mart menum
10.30
1 yumurta marulla salata
Peynir

15.30
1 lavas
Sobada patates durum
Bol yesillik
Peynir
1tatli kasigi ac sos

19.30
2 etli dolma
1 tavuk but
Salata

Su olcmedim ama 2ltr olmustur
Spor yok
lavaş patates fazla olmuş onun dışında iyi afiyet olsun canım

Dışarıda yürüme şansım olmadığı için koşu bandında yürümeyi sordum, onun için 10 kilo vermeden yürüme dedi, BKİ yüksek olduğu için önce diyet ile kilo vermeye çalış, biraz verdikten sonra yürü dedi.

Dr Nov hiç dinlemedim ama ben çok ayakta durunca, merdiven inip çıkınca ve araba kullanırken çok fazla ağrı hissettiğim için zorlanmamam adına ayakta 40 dk fazla durma, merdiven kullanma dedi, yaşın küçük bu yaşta bu sıkıntıların var iken dikkat etmezsen ileriki yıllarda daha büyük problemler yaşarsın dedi.

Anne-baba da bu hastalık olduğu için daha fazla dikkat etmem lazım.

Takim için ilk basta menulerin duzene girmesi lazim
Haftaici yapilan kacamaklarin telafisi olmaz
Pazartesiden sonra sislik yapicak seyler tuketilmemesi lazim
Maalesef menülere fazla dikkat edilmiyor, sanırım senin merdanene ihtiyaç var
Bu aralar beni affedin cnm hic gelebilecek ne durumum var nede enerjim
Sen iyi ol yeterki, biz hep buradayız, inşaallah bir an evvel toparlarsın.
Seviyelere başlayacak mısın peki

Canım geçende yazmıştım diye hatırlıyorum ama yine yazayım
Sütlü kahveni yanında tükettiklerin fazla değil çok çok fazla

Canım geçende yazmıştım diye hatırlıyorum ama yine yazayım
Sütlü kahveni yanında tükettiklerin fazla değil çok çok fazla
Ama sabah kahvaltisi yapamadim onun yerine yedim kaptanim.

Ama sabah kahvaltisi yapamadim onun yerine yedim kaptanim.
Hepsinin hem şeker oranı yüksek,hem kalorisi yüksek, bunlarla kilo verilmez alınır maalesef

Kahvaltı yapıp yumurta, peynir zeytin yesen protein almış olurdun kilo vermene katkısı olurdu

dizlerinden dolayi spor yapamaman kotu canim.dizlerin icin bir tedavi onermedimi doktor.
Seviyelere baslayinca bizim takimi kimse tutamayacak bence.
Ama ben hala tam karar verebilmis degilim.
Şu an için sadece dikkat etmemi ve kelle paça çorbası içmemi söyledi, ilerlerse ameliyat dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…