- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.941
Tabi canımNasil yapiyorsun canim tarif verebilir misin
Ben yoğurdu sulandırmamıştım, çok tok hissetmiştim kendimi.Aslında tok tutuyor da acaba ben suyunu fazla mı koydum su an yavaş yavaş acikiyorum
Keşke ev yoğurdu ile yapsaydın canımTabi canım
4 kaşık haşlanmış nohut
4 kaşık haşlanmış bulgur
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
650 Gr light yoğurt
1 L su
Hepsini karıştırdım ama benimki sanki biraz sulu oldu sanki
Malesef ev yoğurdum kalmadı burda süt de biraz zor buluyorum en son kv getirdi onu da yedik tabiKeşke ev yoğurdu ile yapsaydın canım
Canım senin tarif doğru ama su katma içine.Arkadaşlar ayran detoxu yapan varsa bana tarif verebilir mi
Susuz da biraz zor yerim gibi böyle hemen çorba gibi içiyorum ama yarım L koysam yeterli olur sanırım çünkü benimki de baya arttı yarısi nerdeyseBen yoğurdu sulandırmamıştım, çok tok hissetmiştim kendimi.
Hatta günlük tüketilmesi gereken miktarı bitirememiştim
Yarında devam edeceksen su ekleme istersen
Salatalık gördüm de yiyemem kokar diye koymadım bir tarifte de koymadigini gördüm ama yarın koyarımCanım senin tarif doğru ama su katma içine.
Birde içine yeşil bir sebze doğraman lazım, ne varsa(salatalık, maydanoz, dere otu vs)
Ben maydanoz ile yapmıştım
Olur canım, yiyeceğin zaman doğrayabilirsinSalatalığı yiyeceğim zaman dograsam olur muHandandandan
Tamam bitti artik 1 tane yiycem hurma ve inciri ama sadece günde 3 tane kayisi yesem çok mu. Kayisi hemen bağırsakları hareketlendiriyor çok işe yarıyorHepsinin hem şeker oranı yüksek,hem kalorisi yüksek, bunlarla kilo verilmez alınır maalesef
Kahvaltı yapıp yumurta, peynir zeytin yesen protein almış olurdun kilo vermene katkısı olurdu
Yaaa bende deneyeyim. Ama bebeğim baharata karşı hassas kekikten bir şey olur mu ki.Birçok tanıdığım akşamları rahatlama amaçlı kekik çayı içerek farkında olmadan yavaş yavaş zayıfladılar.
Amacım zayıflamaya katkısı, birde uyku getiriyor canım.
Başka bir şey yemiyor musunTabi canım
4 kaşık haşlanmış nohut
4 kaşık haşlanmış bulgur
650 Gr light yoğurt
1 L su
Canım senin bebeğin küçük, sen içme bence..Yaaa bende deneyeyim. Ama bebeğim baharata karşı hassas kekikten bir şey olur mu ki.
Kaydedeyim de sonra yapayim şu an yapamam. Nohut ve y.mercimek çok gaz yapiyorTabi canım
4 kaşık haşlanmış nohut
4 kaşık haşlanmış bulgur
650 Gr light yoğurt
1 L su
Aynen bi araştırayımCanım senin bebeğin küçük, sen içme bence..
Yada bi araştır önce
sporun güzelde menulerin okadar degil cnmHaftaıcı yedıgım kurufasulyr sısırdı benı galiba
Spora cokmu yuklenıyorum mefkusum acaba bu sefer odem yaptığını hıssedıyorum
Eskrdrn odemı bıle atardı bılırsın
Diz problemliyse bant zaten dogru degil cnmDışarıda yürüme şansım olmadığı için koşu bandında yürümeyi sordum, onun için 10 kilo vermeden yürüme dedi, BKİ yüksek olduğu için önce diyet ile kilo vermeye çalış, biraz verdikten sonra yürü dedi.
Dr Nov hiç dinlemedim ama ben çok ayakta durunca, merdiven inip çıkınca ve araba kullanırken çok fazla ağrı hissettiğim için zorlanmamam adına ayakta 40 dk fazla durma, merdiven kullanma dedi, yaşın küçük bu yaşta bu sıkıntıların var iken dikkat etmezsen ileriki yıllarda daha büyük problemler yaşarsın dedi.
Anne-baba da bu hastalık olduğu için daha fazla dikkat etmem lazım.
Maalesef menülere fazla dikkat edilmiyor, sanırım senin merdanene ihtiyaç var
Sen iyi ol yeterki, biz hep buradayız, inşaallah bir an evvel toparlarsın.
Seviyelere başlayacak mısın peki
Fazla meyve tuketiyosun elacimAma sabah kahvaltisi yapamadim onun yerine yedim kaptanim.
Kabaktan tiksindim bir süre görmesem iyi olacakOlur canım, yiyeceğin zaman doğrayabilirsin
Kabak bile olur
Kabağı rendeleyip, hafif kavurupta kullanabilirsin karışımda.
Sabah kahvaltı yaptım saat 12 den sonra 2 saat arayla içtimBaşka bir şey yemiyor musun
Anladım canım ben de sonucu yazarım etki ederseKaydedeyim de sonra yapayim şu an yapamam. Nohut ve y.mercimek çok gaz yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?