Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

S Sevdalinka00 canim diyetisyenin faydasi oldu mu. Ben geçen sene gitmiştim oğlumu emzirirken bi liste vermiş ti acaba uysam mi bende. Ama makarnalar ekmekler pirinçler liste çok kabarik bilemedim
Canım oldu faydası bence denemelisin su içersen sütü etkilemez dedi diyetisyen ben içiyorum ama bazen az oluyor.canım makarna pirinç yok ama bulgur var sabah 2 dilim ekmek var öğle 1 dilim ..
Senin yavrun küçük 6 ayı geçince daha çok gider zor diyet asla yapma hiç bir şey bebeğinin sütünden önemli değil.
Bir de adeti 7 aylıkken oldum karnım aşırı büyüktü olunca inmeye başladı .sen daha hasta olmadın olunca inmeye başlayacak..
Bir de tiroid ve d vitaminine baktır d vitaöinim yok gibi çok düşük damla kullanıyorum
D vitamini düşük olursa da kilo gitmez dedi diyetisyen...sağlıkla gidecek kilolarımız
Uzun oldu canım kusura bakma

çok şükür diyelim gülüm buna da ,artık çok dikkat etmen lazım ufaklığı bile kucaklayacaksan oturup kucağına alman lazım ,ders anlatırken de oturacaksın artık , inşallah kısa sürede kendi kendine iyileşir

uygulama da olmamasının en büyük sebebi sadece düşüncede bırakmaktır gülüm kalp devreye girmeden olmazzz inanmak beyin de değil kalp de başlar , kendimi affetmem kabul etmem 1.5 senemi almıştı bana yol gösteren şu şöyledir şunu oku bunu yap diyen kimse yoktu kendi kendime sürekli dua ediyordum allahım nasıl başaracağım bana öğrenmem için yollar göster kapılar aç diye nette sürekli karşıma yeni yeni bilgiler , isimler ,yöntemler kitaplar çıktı boyuna okudum okudukça kalpten inanmaya başladım ki o zamana kadar okuduklarım da hiç kalbiniz, duygularınızı katın diyen yoktu (sonradan olanlar vardı okudum bol bol)

kalbi inandırmak , bilinç altını inandırmak aslın da baya basit bilinç altı hep derim ya aptaldır gerçekle hayali ayırt edemez şimdiki zaman geçmiş ya da geleceği ayırt edemez doğru yanlış algısı yok sen kalben neye inanırsan o da gerçek zanneder ,

buna en iyi örnek çok üzüldüğün ya da kızdığın bir olayı hatırladığın da dikkat et yine aynı öfkeye kapılırsın kalbin hızlanır sanki yine aynı olayı yaşıyormuşsun gibi sinirlerin zıplar ya işte bu bilinç altının şimdi yaşıyormuşsun gibi düşündüğü içindir , ya da sulu ekşi bir limonu yaladığını anlatan birini dinlesen senin de ağzın sulanır tükürük bezin aktifleşir ama ortada limon falan yok bilinç altının oyunbazlığı işte:))
işe bilinç altını ve kalbi katmak için en kestirme kolay yol bence afirmasyon yani hem hayal edip hem o anı gerçekmiş gibi duyguları sesleri hatta koku ve dokunmayı kullanmak
kendimden örnek vereyim :
yazın memlekete gittiğimi ablamın bana ayy ekim sen nasıl zayıflamışsın güzelleşmişsin rengin cildin güzelleşmiş gençleşmişsin sanki dediğini , onun sesini duyup mimiklerini bile görerek bana sarıldığını aman sırtı bile erimiş hele şuna bakın dediğini gülüştüğümüzü , o anki mutluluğumu ciddi ciddi hissederek hayal ediyordum , bazen de annemi şimdi 27 yaşında ki erkek yeğenimin ne söyleyeceğini tepkilerini hayal ediyordum neredeyse her gece yapıyordum ve o dönem 79 kiloya kadar inmiştim
sağlığımla ilgili de doktora gittiğim de her şey gayet iyi dediğini düşünürüm hep
geçen sene oğlanın okulun da seminer verecekken ki son 4 senemi asosyal yaşayıp tontişim dışın da kimseyle aman aman konuşmayan ben düzgün cümle kurabilir miyim v.s. diye düşünmedim değil , okulun konferans salonunu gittim gördüm önce sonra her gece istesem de istemesem de o sahnede konuştuğumu neler anlattığımı sürekli beynim de canlandı durdu ilk defa kalabalığa üstelik her şeye kulp takan ergenlere çok detaylı bir konuyu kısa sürede anlatmam lazımdı afirmasyon sayesin de notlarıma bile bakmadan 40 dk yerine 1.5 saat konuştum:)) pılaket bile aldım ya

ama burada önemli olan netlik ne istediğine kesin karar vereceksin ve korkuların ya olmazsa ya şu engel olursa ya bu bilmem ne olursa diye aklının köşesinden geçmesine izin vermeyeceksin ters düşünceler zihnini sardığın da ki ilk başlar da hep olur farkına vardığın an -iptal - diyeceksin
net ol
niyet et
sadece olumlu kelimeleri kullan
istediğin her ne ise olmuş gibi hayalin de canlandır
ve istediğin olduğun da ne hissedersin onu kalpten hisset
ve tabi ki olduğu için şükret
bilinç altın inanmaya başlayacak ona göre rezonansa girecek( titreşim etkileşimi diyelim kısaca) ve sana istediğinin olmasını sağlayacak araçları kişileri çekecek

haa bir de nasıl olur diye ayrıntıya hiç girme biz katalogdan sipariş veriyoruz hangi kargo şirketinin ne aşamalardan geçerek bize getireceği bizi ilgilendirmez biz kapımızı çaldığın da alırız sadece , nasıl olacağı çekim yasasının işi o uğraşsın :)

Her şey düzenine dönecek canım Yarın dönüyoruz inşallah seviyorum seni , takımımı ❤

Eşimin babaannesi vefat etti canım izmirdeyiz
önce de yazmıştın ama ben galiba unuttum sana yazmayı özürrr
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah , eşin çok üzülüyor mu babaanne diyince nedense yaşlıdır diye düşündüm bir an , çok yaşlanıp hastalık olunca (ananem vefat etmeden 1-2 ay önce gördüğüm de anlamıştım) ölüm aslın da nimet diyor insan

Uzun zamandır ayakta iken bebeğimi kucağıma almamaya dikkat ediyorum zaten de ders anlatırken oturmak olmaz

I Ilyusa haftaya listeye girmek istiyorsan bugün bildirim yapmalısın canım
gunaydin kaptanim:)
cuma tartilmistim.bildirimi yaptim saniyodum.yapmamisim.insallah haftaya cuma yaparim artik.1 haftadir ablam vardi.bugun gidiyo..grubu takip ettim ama yazamadim.15 gundur okullarda tatildi.kizimda okula basliycak yarin.hersey duzene girer..ama virusten dolayi pek goturmek istemiyorum.1 hafta sonra turuncudan kirmiziya gececekmis alarm

Bugünde yapabilirsin bildirimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…