- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.961
Canım oldu faydası bence denemelisin su içersen sütü etkilemez dedi diyetisyen ben içiyorum ama bazen az oluyor.canım makarna pirinç yok ama bulgur var sabah 2 dilim ekmek var öğle 1 dilim ..S Sevdalinka00 canim diyetisyenin faydasi oldu mu. Ben geçen sene gitmiştim oğlumu emzirirken bi liste vermiş ti acaba uysam mi bende. Ama makarnalar ekmekler pirinçler liste çok kabarik bilemedim
Canım damla kullanıyorum ben dilde yara ise geçiyor hemenAğzımın içinde yara çıktı çok kötü ya iki gündür, ne yapilir gecmesi icin
çok şükür diyelim gülüm buna da ,artık çok dikkat etmen lazım ufaklığı bile kucaklayacaksan oturup kucağına alman lazım ,ders anlatırken de oturacaksın artık , inşallah kısa sürede kendi kendine iyileşirMenisküs zedelenmesi canım
Solda daha fazla sağa nisbeten (debriyaj kaynaklı)
40 dk dan fazla ayakta durma dedi.
Kilo alma, 10 kilo vermeden yürüyüş bile yapma dedi.
Dikkat edersem kendi kendine geçebilecek boyuttaymış canım
uygulama da olmamasının en büyük sebebi sadece düşüncede bırakmaktır gülüm kalp devreye girmeden olmazzz inanmak beyin de değil kalp de başlar , kendimi affetmem kabul etmem 1.5 senemi almıştı bana yol gösteren şu şöyledir şunu oku bunu yap diyen kimse yoktu kendi kendime sürekli dua ediyordum allahım nasıl başaracağım bana öğrenmem için yollar göster kapılar aç diye nette sürekli karşıma yeni yeni bilgiler , isimler ,yöntemler kitaplar çıktı boyuna okudum okudukça kalpten inanmaya başladım ki o zamana kadar okuduklarım da hiç kalbiniz, duygularınızı katın diyen yoktu (sonradan olanlar vardı okudum bol bol)menun gayet guzel canim.spor sahane
afiyet olsun canim.cuma kacamagin iskender olmus
hersey gonlunce,istedigin gibi olsun canim
abla ne guzel yaziyorsunya .ins uygulama kisminda basarili oluruz.cunku yazdiklarin cok dogru ve guzel .kotuyu cagirma lafi simdi daha bi anlamli
yaparsin canim
her haftada ne biliyim.kv seninle diyemi onlar geliyor her hafta
oh ne guzel cumaya guzel eksi olur,idealine gelirsin
eline ,emegine saglik canim
anlayislisin canim tabiki.kim kaldi hu devirde kv ile oturan
afiyet olsun canim guzel olmus bence
eline saglik canim.kizlar tebrikler. @Tekrar dene masallah canim
afiyet olsun canim.spor super
kacamaklar olmasa iyiymis.enbazindan kurabiye 1tane olsaymis.
emegine saglik canim
yukaridada yazdim abla.senin yazilarini okurken aydinlaniyorum,ne kadar dogru diyorum ama uygulamada yok olmuyor.
Bunun icin kendimi nasil degistirebilirm ,motive edebilirm bilmiyorum.
afiyet olsun canim.
ins canim.eksinin kac oldugunu pek takmayacagim surekli ekside olmak onceligim olacak.mezun olmadan gitmem zaten
dizlerinden dolayi spor yapamaman kotu canim.dizlerin icin bir tedavi onermedimi doktor.
Seviyelere baslayinca bizim takimi kimse tutamayacak bence.
Ama ben hala tam karar verebilmis degilim.
önce de yazmıştın ama ben galiba unuttum sana yazmayı özürrrHer şey düzenine dönecek canımYarın dönüyoruz inşallah seviyorum seni , takımımı ❤
Eşimin babaannesi vefat etti canım izmirdeyiz
eşim hemen tuzlu suyla gargara yapar gülüm istersen sen de dene , geçmiş olsun inşallah sabaha geçmiştir zaten :)Ağzımın içinde yara çıktı çok kötü ya iki gündür, ne yapilir gecmesi icin
hayır olur inşallah gülüm ,yarına sıkıntın kalmasın rabbim ferahlık kapılarını açsınSelam kızlar
Bnm bugün cnm çok sıkkın yarın ola hayrola
Menümü falan yrn yazıcam iyi geceler
Uzun zamandır ayakta iken bebeğimi kucağıma almamaya dikkat ediyorum zaten de ders anlatırken oturmak olmazçok şükür diyelim gülüm buna da ,artık çok dikkat etmen lazım ufaklığı bile kucaklayacaksan oturup kucağına alman lazım ,ders anlatırken de oturacaksın artık , inşallah kısa sürede kendi kendine iyileşir
gunaydin kaptanim:)Günaydın 9.Takımın Güzelleri
Kahvaltı hazırlamayı kocaya yıktım
Çocukları aldım
Yürüye yürüye ekmek almaya gidiyorum.
Kahvaltı öncesi bir miktar yağ eriteyim dedim
Sizler neler yapıyorsunuz
Bugünde yapabilirsin bildiriminigunaydin kaptanim:)
cuma tartilmistim.bildirimi yaptim saniyodum.yapmamisim.insallah haftaya cuma yaparim artik.1 haftadir ablam vardi.bugun gidiyo..grubu takip ettim ama yazamadim.15 gundur okullarda tatildi.kizimda okula basliycak yarin.hersey duzene girer..ama virusten dolayi pek goturmek istemiyorum.1 hafta sonra turuncudan kirmiziya gececekmis alarm
Geçmiş olsun acaba vitamin eksikliği mi varAğzımın içinde yara çıktı çok kötü ya iki gündür, ne yapilir gecmesi icin
tmm birazdan tartiliyim ozaman:)Bugünde yapabilirsin bildirimini
gunaydin canim:)Günaydın takımın çiçeklerikadınlar gününüz kutlu olsun artık kadınlar gününün kutlanmadığı güzel bir dünya diliyorum
Biz de kahvaltı yaptık oğlumla şimdi onu uyuttum ve beni ev işi bekliyor
yarindan itibaren sporada basliycam insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?