- 31 Ekim 2013
- 21.666
- 72.880
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.981
Çok haklısın kuzum zaten bin pişman oldum valla yediğimden aldığım keyif de uçtu gitti bi daha hedefime ulaşana kadar kaçamak yokTemelinSafinazi takıma geldiğin günden bu yana istikrarlı bir şekilde veriyorsun kiloları, tebrik ediyorum canım
selensu82 bizlere göre zaten az olan kilona rağmen hem sporu aksatmaman hemde menülerine dikkat etmen gerçekten takdire şayan
@Ucmelekannesi istikrarlı devam ediyorsun, mezun olana kadar aynı azimi bekliyorum senden canım
Poni Bon senin eksileri görünce gözlerimi oğuşturup tekrar bakıyorum gerçek mi diye, demek ki dikkat edince ve istikrarlı olunca oluyormuş
askrhpozitif geçen hafta ki artını vermişsin ama eksiye geçememişsin canım, hala çok az gelmeye devam ediyorsun maalesef, lütfen buraya da biraz vakit ayır, unutma buraya gelen herkesin meşguliyeti fazla, gelme amacımız motivasyonumuzu yükseltmek.
Fitt_anne canım o kadar spor yapıyorsun ama diyete dikkat etmeyince sporda akıttığın terler verdiğin efor boşa gidiyor, sencede öyle değil mi? Açıkçası o kadar spora senden çok daha iyi bir eksi bekliyordum.
@zsaracoglu cenazeden dolayı evinde bulunmaman kaynaklı sabit gelmeni görmezden geliyorum canım
@Furha63 kilo vermek için içsel motivasyonun yok gibi hissediyorum, doğru mu?
Birde dışarıda yediğimiz yemekler artı getiriyor canım bunu unutma.
Listede olmanın bilincinde olduğunu biliyorum, haftaya bu haftaki sabiti telafi etmeni bekliyorum.
@ela_naz2019 neyi eksik yapıyorsun canım, kendini değerlendirmeni istiyorum
Jasminium84 bir günlük kaçamakların etkisi maalesef bu kadar büyük oluyor canım, anlık yeme isteği krizlerinde kendini yönetebilmelisin
Şahanesin yaauyudum kalktım oğluşum gelmişti ama aç değildi önce acıkmış onun yemeğini hazırladım yedirdim geldiiimmm:))
en kolay akılda kalıcı şekil de anlatabilirim inşallah , bismillahhh :))
odağımızı negatiften pozitife çevirmek
kare şeklin de bir bahçe hayal edin 3 duvarının önün de sırayla güller laleler sümbüller ekili(iç dünyamız) bizim de elimizde su akan bir hortum var ( düşüncelerimizle beslediğimiz duygular) ama hortum sabit sadece önümüz de sabit duruyor ,biz ne yöne dönersek hortum da sadece o yöne dönüyor erkeklerin çiş yapması gibi düşünün düz dururken yana doğru çiş yapamazlar , 4. duvarın önünde de yabani otlar çalılar çıkmış, biz sürekli yönümüzü o yabani otlara dönüp bunlardan kurtulmam lazım bahçemi mahfediyor diyerek onlara bakarsak farkında olmadan hortumla(biz ne yöne dönersek su akan hortumla bizimle o yöne dönüyor ya) onları sular besleriz diğer güzelim çiçeklerimiz susuz kalıp sönmeye başlarken yabani otlar daha gürleşip büyür .
İşte zihnimiz de aynen bu şekil de çalışır istemediğimiz şeyi ne kadar düşünürsek o kadar büyür ve hayatımıza o kadar etki eder yapmamız gereken farkına varıp tercih yapmak , hayat inanmak tercihler yapmak ve çalışmaktır(bana göre) , tercihimi kötü olumsuz düşünceleri bırakıp ,onlar sadece yük beslemek istemiyorum SERBESTTT (içimizden bile olsa bastırarak vurgulu söylüyoruz) bırakıyorum da diyebiliriz , onları düşünüp sürekli enerji aktarıp kendimize eziyet ve yük etmeye devam da edebiliriz açık açık bunu kendinize sorun bırakmayı mı tutmayı mı tercih ediyorum
hayatımız kıymetli şu anımız kıymetli , bankadaki para örneğini bir daha hatırlatayım bankada 500 bin tl paramız olsa hırsız sadece 10 lirasını çalsa geri kalan tüm parayı hırsızı yakalamak için harcar mıyız .. tabi ki kimse harcamaz o zaman gün için de yada haftanın bir günü 5-10 dk bri ya da bir şey canımızı sıktı , üzdü diye tüm günümüzü yada haftamızı neden ona kızarak üzülerek ziyan ediyoruz ki
Çık geçmiş olsun kuzum, Allah şifanı versin tez zamandaMenisküs zedelenmesi canım
Solda daha fazla sağa nisbeten (debriyaj kaynaklı)
40 dk dan fazla ayakta durma dedi.
Kilo alma, 10 kilo vermeden yürüyüş bile yapma dedi.
Dikkat edersem kendi kendine geçebilecek boyuttaymış canım
gecmedi abla Ben bunu bi deniyim sagoleşim hemen tuzlu suyla gargara yapar gülüm istersen sen de dene , geçmiş olsun inşallah sabaha geçmiştir zaten :)
bende öyle yaptim ama yürümek icin degil dis salonu silmem lazim dün yetistiremedimGünaydın 9.Takımın Güzelleri
Kahvaltı hazırlamayı kocaya yıktım
Çocukları aldım
Yürüye yürüye ekmek almaya gidiyorum.
Kahvaltı öncesi bir miktar yağ eriteyim dedim
Sizler neler yapıyorsunuz
bende öyle düsündüm öyle okumustum bi yerde bu ara her yerim cöktü ZatenGeçmiş olsun acaba vitamin eksikliği mi var
Sagol seninde canimGünaydın takımın çiçeklerikadınlar gününüz kutlu olsun artık kadınlar gününün kutlanmadığı güzel bir dünya diliyorum
Biz de kahvaltı yaptık oğlumla şimdi onu uyuttum ve beni ev işi bekliyor
Gecen hafta artım 200 yudu canım eksiye nasıl gecemedim anlamıyorum elimden geldıgınce de gelmeye gecmıs yapmaya gayret ediyorumTemelinSafinazi takıma geldiğin günden bu yana istikrarlı bir şekilde veriyorsun kiloları, tebrik ediyorum canım
selensu82 bizlere göre zaten az olan kilona rağmen hem sporu aksatmaman hemde menülerine dikkat etmen gerçekten takdire şayan
@Ucmelekannesi istikrarlı devam ediyorsun, mezun olana kadar aynı azimi bekliyorum senden canım
Poni Bon senin eksileri görünce gözlerimi oğuşturup tekrar bakıyorum gerçek mi diye, demek ki dikkat edince ve istikrarlı olunca oluyormuş
askrhpozitif geçen hafta ki artını vermişsin ama eksiye geçememişsin canım, hala çok az gelmeye devam ediyorsun maalesef, lütfen buraya da biraz vakit ayır, unutma buraya gelen herkesin meşguliyeti fazla, gelme amacımız motivasyonumuzu yükseltmek.
Fitt_anne canım o kadar spor yapıyorsun ama diyete dikkat etmeyince sporda akıttığın terler verdiğin efor boşa gidiyor, sencede öyle değil mi? Açıkçası o kadar spora senden çok daha iyi bir eksi bekliyordum.
@zsaracoglu cenazeden dolayı evinde bulunmaman kaynaklı sabit gelmeni görmezden geliyorum canım
@Furha63 kilo vermek için içsel motivasyonun yok gibi hissediyorum, doğru mu?
Birde dışarıda yediğimiz yemekler artı getiriyor canım bunu unutma.
Listede olmanın bilincinde olduğunu biliyorum, haftaya bu haftaki sabiti telafi etmeni bekliyorum.
@ela_naz2019 neyi eksik yapıyorsun canım, kendini değerlendirmeni istiyorum
Jasminium84 bir günlük kaçamakların etkisi maalesef bu kadar büyük oluyor canım, anlık yeme isteği krizlerinde kendini yönetebilmelisin
elinden geldiğince ara da oturup arada kalkıp anlatacaksın gülüm mecburUzun zamandır ayakta iken bebeğimi kucağıma almamaya dikkat ediyorum zaten de ders anlatırken oturmak olmaz
akılda kalsın diye hep tuhaf yada uç örnekler veririm yazarken pek olmuyor inşallah işe yarar gülüm:)Şahanesin yaa❤❤
bunların hepsini not edeceğim aklımın bi köşesine❤
vermiş misin almış mısın gülüm
aldim malesefvermiş misin almış mısın gülüm
yazilarini cok severek okuyorum.cok degisik bakis acilarin var:)vermiş misin almış mısın gülüm
Cuma günü kaçtın canım
Bende bol sulu yapardım hemde bol su içmiş olursun bence daha iyiAslında tok tutuyor da acaba ben suyunu fazla mı koydum su an yavaş yavaş acikiyorum
Canım tahlil yaptir barigecmedi abla Ben bunu bi deniyim sagol
bende öyle yaptim ama yürümek icin degil dis salonu silmem lazim dün yetistiremedim
bende öyle düsündüm öyle okumustum bi yerde bu ara her yerim cöktü Zaten
Sagol seninde canim
Evet yaptırsam iyi olacakCanım tahlil yaptir bari
Ay yazmamışmiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?