- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.001
hiç üzülme gülüm bu ay geri verirsin ama artık düşünce yapını bir gözden geçirsen mi diyorum zayıflayıp mezun olup geri kilo alıp bir daha uğraşmak çok yorucu oluyor , normal yemek yediğin zaman kilo alma korkusu içimize işlemiş onu halledersek bir daha kilo sorunu yaşamayız allahın izniyle :)aldim malesef
61 le mezun olmustum
sağ ol gülüm inşallah okuyan herkese faydası olur hayatların da bir şeyleri değiştirme gücü olduğunu farkına varır.. varırız :)yazilarini cok severek okuyorum.cok degisik bakis acilarin var:)
hayırdır dileğim neye darlandın canın sıkıldı da çok yedin gülümSelam kızlar dun aksam ve bu sabah şişko dılek nasıl yerse okadar cok yedım ☹Bı kaç haftadır olmayan yeme krizim tuttu
Yarın telafı etmek İcin bişey yapıcam artık
bunu herkes izlemeli mutlaka
Çok doğru söylüyor, bunlar saklanan gerçekler maalesef...
cuma 68.2 ydimCuma günü kaçtın canım
gecmis olsun canim neyin varEvet yaptırsam iyi olacakbelki yorgunluğum da vitaminsizliktendir
veriyprum ama korumayi beceremiyorum bi turlu.alip alip veriyorumhiç üzülme gülüm bu ay geri verirsin ama artık düşünce yapını bir gözden geçirsen mi diyorum zayıflayıp mezun olup geri kilo alıp bir daha uğraşmak çok yorucu oluyor , normal yemek yediğin zaman kilo alma korkusu içimize işlemiş onu halledersek bir daha kilo sorunu yaşamayız allahın izniyle :)
tmm abla sagol:)
Agzımın içinde yara çıktıcuma 68.2 ydim
gecmis olsun canim neyin var
veriyprum ama korumayi beceremiyorum bi turlu.alip alip veriyorum
tmm abla sagol:)
Etrafa bak, belki bir yerlere düşmüştür canımOf Kızlar uçağı bekliyoruz alyans, tektaş , saat , bileklik vs. Hepsinin kayınvalidemin televizyon ünitesinin üst tarafına koymuştum hepsi duruyor bi alyansım kayıp keşke hepsi kaybolsaydı da ona bir şey olmasaydı çok canım sıkıldı
Çok üzüldümOf Kızlar uçağı bekliyoruz alyans, tektaş , saat , bileklik vs. Hepsinin kayınvalidemin televizyon ünitesinin üst tarafına koymuştum hepsi duruyor bi alyansım kayıp keşke hepsi kaybolsaydı da ona bir şey olmasaydı çok canım sıkıldı
Tamam canim yaz sen merak ediyorum. Benim süreç uzun ek gidaya başlasın kizim sonra yaparim belki bende.Anladım canım ben de sonucu yazarım etki ederse
Evet ablacim artık günde sadece 2 yada3 kayisi tüketeceğim bu ay onlara dokunmam artık. Ben hiç salata yapmayı sevmiyorum o yüzden eksiksporun güzelde menulerin okadar degil cnm
Hatirladigim Cuma cok fazla abartmışin
Carsamba aksamda iyi degildi
Diz problemliyse bant zaten dogru degil cnm
Insallah baslamayi istiyorum bakalim
Fazla meyve tuketiyosun elacim
Bide menulerinde genelde yesillik, salata eksik gibi
Dereotu sütüne, metoyada iyi gelir
İyice bakmışlar mi etrafa. Onu başka yere koymuş olamaz misin. Yada onu alabilen biri var mi ki şüphelendiğin biriOf Kızlar uçağı bekliyoruz alyans, tektaş , saat , bileklik vs. Hepsinin kayınvalidemin televizyon ünitesinin üst tarafına koymuştum hepsi duruyor bi alyansım kayıp keşke hepsi kaybolsaydı da ona bir şey olmasaydı çok canım sıkıldı
Canim karbonat iyigeliyor diye biliyorum bi dene geçmediyseAgzımın içinde yara çıktı
Kabartma tozu dimi karbonatCanim karbonat iyigeliyor diye biliyorum bi dene geçmediyse
eczaneden sorsaydin belki biseyler verirlerdi canim.Agzımın içinde yara çıktı
manevi degeri daha yuksekti galiba..insallah bulunurOf Kızlar uçağı bekliyoruz alyans, tektaş , saat , bileklik vs. Hepsinin kayınvalidemin televizyon ünitesinin üst tarafına koymuştum hepsi duruyor bi alyansım kayıp keşke hepsi kaybolsaydı da ona bir şey olmasaydı çok canım sıkıldı
bende ayni sey diye biliyorumKabartma tozu dimi karbonat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?