Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aldim malesef
61 le mezun olmustum
hiç üzülme gülüm bu ay geri verirsin ama artık düşünce yapını bir gözden geçirsen mi diyorum zayıflayıp mezun olup geri kilo alıp bir daha uğraşmak çok yorucu oluyor , normal yemek yediğin zaman kilo alma korkusu içimize işlemiş onu halledersek bir daha kilo sorunu yaşamayız allahın izniyle :)

yazilarini cok severek okuyorum.cok degisik bakis acilarin var:)
sağ ol gülüm inşallah okuyan herkese faydası olur hayatların da bir şeyleri değiştirme gücü olduğunu farkına varır.. varırız :)
güç biz de artık he-man diyesim geldiiii

Selam kızlar dun aksam ve bu sabah şişko dılek nasıl yerse okadar cok yedım ☹Bı kaç haftadır olmayan yeme krizim tuttu
Yarın telafı etmek İcin bişey yapıcam artık
hayırdır dileğim neye darlandın canın sıkıldı da çok yedin gülüm

Cuma günü kaçtın canım
cuma 68.2 ydim
Evet yaptırsam iyi olacak belki yorgunluğum da vitaminsizliktendir
gecmis olsun canim neyin var
veriyprum ama korumayi beceremiyorum bi turlu.alip alip veriyorum
tmm abla sagol:)

Etrafa bak, belki bir yerlere düşmüştür canım

Çok üzüldüm benim tektaşım yok olmuştu evin içinden inşallah seninki çıkar biyeren belki arkalara biyerlere düşmüştür

Evet ablacim artık günde sadece 2 yada3 kayisi tüketeceğim bu ay onlara dokunmam artık. Ben hiç salata yapmayı sevmiyorum o yüzden eksik ama ona da ekstra dikkat edeceğim bu ay ayni şekilde dereotuna da

İyice bakmışlar mi etrafa. Onu başka yere koymuş olamaz misin. Yada onu alabilen biri var mi ki şüphelendiğin biri

Agzımın içinde yara çıktı
eczaneden sorsaydin belki biseyler verirlerdi canim.
manevi degeri daha yuksekti galiba..insallah bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…