Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlarrrr günaydın. gece 3 de yattım sabah 6 buçukta kalktım. dükkana geldim sildim süpürdüm kahvaltı ettim orayı burayı toparladım düzelttim derken saat oldu öğleeen =)

nasılsınız? geçmişi okumadım henüz ama hemen okıcam.

hoşgeldinnn, ohh manevi olarak fazlalıklarından kurtulmuşsun çok şükür, sınav stresi, çeyiz stresi vs derken baya bi incelmişsin kafa olarak. Şimdi sıra vucutta

Şengül'cüm hoşgeldin, ayy 3,5 saatlik uykuyla işe gelsem ben varya patlamaya hazır bir bomba gibi sinirli olurum ben, iyi duruyorsun maşallah bende bu sabah geldim 1 haftadır salladığım bir iş vardı onu bitirdim şuanda çok şükür.
Evden ekmek arası : peynir domates salatalık maydanoz salamlı bir sandviç ekmeği hazırlamıştım onu yemek için sabırsızlanıyorum bende. 1 saat daha sabredim sonra hapur hupur yiycem ayran ile birlikte. zeytinyağlı bişeyler yapmaya vaktim olmadı dün kaynanamlar bizdeydi, yarına bişeyler düşünücem ama aklıma da bişey gelmiyor, ne yapsam işe getirmek için acaba bana fikir verirmisiniz????

dukandan sonra karatay bana pek bir değişik geldi resmen çok yiyolar :)
neyse ben bir süre dukanın verdiği alışkanlıkla o yönde devam edicem kaçamaklarım sebebiyle dukanın bozulduğunu düşünüyorum ama yemicem yinede dukanımsı bir beslenmeyle devam edicem ama inanın gün geçtikçe umudum kalmıyo neden çakılıp kaldım aynı kiloda anlamıyorum hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum bir iki lokma dışında kaçamağım yok ama yine aynı yine şeytan diyo otur ye ye yeeeeeeeeeeeee

o şeytan banada haftasonu sürekli ye ye ye dedi, kafayı yiyecektim nerdeyse onun yüzünden, akşam kayınvalidemler geldi, pasta getirmişler hemde çikolatalı, kek getirmiş kakaolu ve çikolata soslu!!! hadi buyrun, bu bana yapılırmıydı yani soruyorum size kadıncağız seviyorum diye toplamış getirmiş ne varsa, tabi bu yiyeceklerle birlikte şeytan hemen çıktı kafama, ye canım ne olacak, yarın yemezsin, belkide regl olucan bak ondan canın çekiyor, ye ki şekerin yükselsin daha rahat regl ol, vs vs. artık aklınıza gelen tüm saçmalıkları aklımdan geçirdim bana bahane olsun diye ama 1 çatal aldım, gerisini onlara koydum hepsini, biraz galip geldim ama çok zor yaa, Allah bize şöyle sağlıklı iştahsızlık versin ne olur sanki

ben galip gelemedim malesef ufak bir tabak makarna ve bir paket cips yedim ((
artık umudum tükeniyo (

İnsan verince kaçamak yapası gelmiyor ama alınca herşeyi yemek istiyor, pes ediyor pes etmeyelim arkadaşlar, bu kilolar ya gidecek, ya gidecek, her hafta 1 kaçamak hakkım vardı artık yok, şu 1-2 hafta dişimizi sıkalım, kaçamaksız bir hafta geçirelim bakalım ne kdar veriyoruz? Vücudumuz ne kdar nankör yaaa, o kadar spor yap, yeme haftada max 1 kilo veriyor ama kaçamak yap hemen yarım kiloyu, 1 kiloyu alıyor

ben galip gelemedim malesef ufak bir tabak makarna ve bir paket cips yedim ((
artık umudum tükeniyo (
nagiş yapma böyle, insanız napalım arada bir kaçıyor, bazen duruyor insanın kilo vermesi, ozamanlarda da gamzenin dediği gibi kaçamak yapası geliyor insanın madem veremiyorum yiyimde bari içiçde kalmasın gibi düşünüyoruz.
ben fulyanın söylediği "tek şişman beyniniz" kitabını bi bulsam hemen alıcam, psikolojimizde çok etkili bu zayıflama konusunda bence, hepimiz şu kitabı okuyalım belki işe yarar ne dersin?

hakkaten nankör yaa iyi dedin bunu bebişim madem bukadar çok istiyoruz kilo vermeyi, ozaman kaçamakta yasak oldu artık bize, anladıkki kaçamaklar 1 hafta yaptığımız diyeti sporu silip süpürüyor, enayimizi biz ozaman niye kaçamak yapıp okadar çektiğimiz eziyetleri boşa harcayalım, bende yapmıyorum artık kaçamak maçamak verdim kararımı

ahaha kıyamam ya. neyse ki bulundular. bizimkilerde çok tatlı görsen şimdi büyüdü biraz yavrular kapıya tırmanıolar

canım eşini tebrik ediyorum bu ince davranışlarından dolayı. senin adına da sevindim güzel bir akşam olmuş gerçekten maaşallah size

kızlarrrr sınavlarım bugün bitti ve geldimmm
ve kızlar acayip motiveyim şuann :):) neden derseniz kaptan bana bi şey söylediii ve hırsımdan altıma yapacak derecedeyim şuan

edda hanm edda hanım ben ne yedim biliomsuuuun?? kuymak yediiiiim geçen sabah annem yaptı =)

günaydın topiğimm..iç karartıcı , bütün gün uyuyup ,televizyon seyredip, kek yenilesi bir hava var istanbulda..haftasonu maalesef kaçamaklarım oldu..tartılmadım henüz, bakalım tartı bana ne diyecek:26:

günaydın hoppidicik aynen dediğin gibi şöyle uzanıp tv karşısında bişeyler tıkıncaksın üstüne de ince bi örtü olcaksın kumandaylada zap yapıp durcaksın =)

günaydın herkese mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum ben artılardayım moralim yerlerde ufacık kaçamakta alınırmı ya

günaydın tatlım kaçamakları telaafi edersin sana güveniyorum nagi =)

çok geçmiş olsun fadime abla. inş. iyi olur çabucak.

günaydın canım iyi çalışmalar.

siyamum tatlım sen çok kilo verdin çok başarılısın bu konuda artık yavaş yavaş sağlıklı beslenme kısmına dön bırak diyeti sağlıklı beslen.düzen oluştur.

valal tatlım sabahları kahvaltılıkla kepek ekmeği dışında pek bir şey yenilmiyor. ben bazen karışık meyve tabağı yapıp getiriyorum sabah için.
öülen için de sebze yemeği ve salata gfetiriyorum evden. genelde ton balıklı salata yapıyorum.

ton balıklı salata süper fikir sağol canım bu aklıma gelmemişti, herzaman zeytinyağlı fasülye yada pırasa yemek istemiyorum, alternatifler arıyorum o yüzden teşekkür ederim.

Kızlar bu arada bu sorumu hepinize soruyorum, öğlen yemek için evden neler getirilebilir bana fikirlerinizi yazın lütfen, menü sıkıntısı yaşıyorum, ısıtmadan yenilebilecek bişeyler olsun

Ben gün patates salatası getirecektim, soğansız

günaydın tontonların kraliçesi, Allah kolaylık versin, menülerini yaz, kaçamaklarını bilhassa yaz

şımarırıım amaa

yazayım hemencik;

öncelikle dün spora gitmedim yetiştirmem gereken işler vardı işlerde yetişmedi möö gibi oturdum koca gün;

Dünkü menüm
Sabah
2 yumurta (tavada az yağlı)
1 parça peynir
yarım dilim tam buğday ekmeği

Öğle 2 greyfurt

Akşam;
Sabahtan kalan yarım dilim ekmek 08:30 gibi yediğim için üzüldüm (
1 kase çorba
6 tane inegöl köfte 4 parça patates 1 soğan (fırınlanmıştı)
3 tane jacobs

Bu günkü menüm
Sabah
2 parça zeytinli ekmek

Ara
1 eti form limonlu bisküvi
1 eti form kepekli çubuk kraker
1 tane 2 si bir arada jacobs :18: koptum gidiyorum
1 tane cafe crown action içinde ginseng var cafe corwnun sevdiğim tek ürünü ama yarısını döktüm

Öğlen
1 lorlu denge light ekmek
1 salatalık

Ara 1 çilekli süt
1 kivi

Akşam 1 kase nesfit olabilir ama yoğurtlu

şu an botany nin karışık bitki çayını içiyorum....

malum günlerim yaklaşıyor kontrolden çıkmamaya çalışıyorum.... ama nafile, kendime bile çaktırmadan götürüyorum löpp löppp.... Allah a şükür elimin altında tatlı yok, olsa onlarıda yerim... dolapları dip köşe aradım ama hiç kalmamış ne acııı zulalar boşşş bu gün çok bir şeyler yiyesim var hadi hayırlısı.... aç değilim ama atıştırmalık bir şeyler aranıyorum resmen :18::18:

patates salatası geçen hafta 2 gün üst üste yedim diye yiyesim kaçtı bu hafta yapmıycam biraz özliyim diyorum :)
betül yavrum o ne menü öyle ya ne bulsan yiyor gibisin hee, azalt minnoşum azalt, ah ben bu akşam evdeki çikolata, bisküvi, kek, nutella, kraker, cips stoğumun bi resmini çekeyimde evdeyken nasıl bir azap içinde yaşadığımı göstereyim sana. diyetten önce alınmıştı hepsi yani, şimdi şeytanıda yanlarına alıp hergn beni çağırıyorlar yanlarına Allahım sen sabır ver diyip kapatıyorum dolabı

Öğle yemeğimi de yedim

1 kase çorba
1 tabak nohut yemeği
1 bardak cacık

Hala doymadım gibi hissediyorum Aslında doydum ama gözüm çok aç

Bende Öğle yemeğimi yedim;
1,5 sandviç ekmeği arasında peynir domates salatalık salam maydanoz karışımı yedim
ne güzel yağsız kendimi hafif hissediyorum, hemde doydum çok güzel.

bu arada yemekleri sıcak tutan termoslara bakıyorum internetten, yemeklerimi kendim yapıp getiricem, buranın yağlı yemekleri beni şişmanlattı, aradığım ürünü bulunca sizlerle paylaşıcam meleklerim

evet bu kadar isyaaaaaaaaaaaannnnndan sonra bugün ki menüm;

sabah
1 parça dukan ekmeği
1 yumurta
light peynir

ara
kayısı çayı

öğle
2 köfte
2 tavuk şiş
3-4 dilim domates
2 minik parça bitter 8çekmecede kalmış affetmedim)

edda hanm edda hanım ben ne yedim biliomsuuuun?? kuymak yediiiiim geçen sabah annem yaptı =)

kuzum bende çok güze3l yaparım kuymagı :):)))

Güaydın kızlarrr
yine geç yattım geç kalktım
kahvaltımı yaptım
bugün bol su içeceğim spor yapacagım akşam ağır yemiyeceğim :)
bakalım inş istedigimi gibi geçer günüm

şimdi iş yapmalıyım evimi süpürcem toz alacam

bu arada show tv de ceylanın evini gösteriyo anam millette ne evler varrrr yaa kadın gitmiş genç biriyle evlenmiş yinee

ay edda sorma geçen hafta gziem özdillinin evini gösterdiler ev değil saray.. kadının sadece kendine ait 2 yatak odası var birinde eşiyle yatıomuş diğerinde süslenip makyaj yapıomuş. 3 misafir odası her odada banyo. 2 salon hem de koccccaamann. ama inan ki değmez. aç insanlara yardım etseler o koltuklar orda öle boış duracağıan daha iyi. ölümlü dünya da 2 yatak odasını ne yapayım ben.. ziyan ziyan. ev dediğin tabi ki güzel olsun cici olsun şık dursun ama parayı da bi taraflarına kadar sürmenin alemi yok dimi ama çatlak bunlar

nagiş ben sana diyim, son günlerde hep bitter yiyosun sen ondan tıkandın kaldın kilo veremiyorsun galiba, iyice yoldan çıktın ç.... yemek yok, bizide burda imrendirme kardeşim, bizde insanız, biz ezikmiyiz, çürükmüyüz bak yemiyoruz , yiyemiyoruz ühüüüüü

bu arada show tv de ceylanın evini gösteriyo anam millette ne evler varrrr yaa kadın gitmiş genç biriyle evlenmiş yinee

edacım şu ceylanıda nasıl beğenip alıyorlar bilemiyorum, kadın küçük bir şişme bot gibi, heryerini şişirtmiş bişeyler yapmış, ajda pekkana diyolar ama herkes keşke ajda gibi şişirtebilse, bunlar bildiğin hormonlu sergen gibi oluyor anacım, heç beğenmiyorum

bitti bitti çekmecede bitter mitter kalmadı
bu arada ceylanda ev olsa ne olur be olabildiğince büyük olmalıki o kadını görmeyeyim korku filmi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…