- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.201
hoşgeldinnn, ohh manevi olarak fazlalıklarından kurtulmuşsun çok şükür, sınav stresi, çeyiz stresi vs derken baya bi incelmişsin kafa olarak. Şimdi sıra vucuttaGünaydın hatunlarrrr... Yeni bir ben olmanın ilk günü... Sınavlar bitti. Çeyiz gitti. Ev halkı normale döndü. Ay ne rahatladım ya
Bugün sıkı bi diyete başlamak istiyorum sporda dahil. Gitsin şu fazlalıklar. Geçmişi okuyamadım kursa gidicem hazırlanayım
kızlarrrr günaydın. gece 3 de yattım sabah 6 buçukta kalktım. dükkana geldim sildim süpürdüm kahvaltı ettim orayı burayı toparladım düzelttim derken saat oldu öğleeen =)
nasılsınız? geçmişi okumadım henüz ama hemen okıcam.
mursh günaydın canım, karatay diyetinin detaylarını bence sayfaya yazın, ve ardından katılmak isteyenler toplu olarak başlayalım, ben nasıl bi diyet olduğunu pek fazla bilmiyorum, eğer meyve sebze herşey varsa bende başlarım, hem toplu olarak yaparsak daha destek oluruz birbirimize bence. ne dersin?
dukandan sonra karatay bana pek bir değişik geldi resmen çok yiyolar :)
neyse ben bir süre dukanın verdiği alışkanlıkla o yönde devam edicem kaçamaklarım sebebiyle dukanın bozulduğunu düşünüyorum ama yemicem yinede dukanımsı bir beslenmeyle devam edicem ama inanın gün geçtikçe umudum kalmıyo neden çakılıp kaldım aynı kiloda anlamıyorum hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum bir iki lokma dışında kaçamağım yok ama yine aynı yine şeytan diyo otur ye ye yeeeeeeeeeeeee
o şeytan banada haftasonu sürekli ye ye ye dedi, kafayı yiyecektim nerdeyse onun yüzünden, akşam kayınvalidemler geldi, pasta getirmişler hemde çikolatalı, kek getirmiş kakaolu ve çikolata soslu!!! hadi buyrun, bu bana yapılırmıydı yani soruyorum sizekadıncağız seviyorum diye toplamış getirmiş ne varsa, tabi bu yiyeceklerle birlikte şeytan hemen çıktı kafama, ye canım ne olacak, yarın yemezsin, belkide regl olucan bak ondan canın çekiyor, ye ki şekerin yükselsin daha rahat regl ol, vs vs. artık aklınıza gelen tüm saçmalıkları aklımdan geçirdim bana bahane olsun diye ama 1 çatal aldım, gerisini onlara koydum hepsini, biraz galip geldim ama çok zor yaa, Allah bize şöyle sağlıklı iştahsızlık versin ne olur sanki
dukandan sonra karatay bana pek bir değişik geldi resmen çok yiyolar :)
neyse ben bir süre dukanın verdiği alışkanlıkla o yönde devam edicem kaçamaklarım sebebiyle dukanın bozulduğunu düşünüyorum ama yemicem yinede dukanımsı bir beslenmeyle devam edicem ama inanın gün geçtikçe umudum kalmıyo neden çakılıp kaldım aynı kiloda anlamıyorum hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum bir iki lokma dışında kaçamağım yok ama yine aynı yine şeytan diyo otur ye ye yeeeeeeeeeeeee
nagiş yapma böyle, insanız napalım arada bir kaçıyor, bazen duruyor insanın kilo vermesi, ozamanlarda da gamzenin dediği gibi kaçamak yapası geliyor insanın madem veremiyorum yiyimde bari içiçde kalmasın gibi düşünüyoruz.ben galip gelemedim malesef ufak bir tabak makarna ve bir paket cips yedim((
artık umudum tükeniyo(
İnsan verince kaçamak yapası gelmiyor ama alınca herşeyi yemek istiyor, pes ediyorpes etmeyelim arkadaşlar, bu kilolar ya gidecek, ya gidecek, her hafta 1 kaçamak hakkım vardı artık yok, şu 1-2 hafta dişimizi sıkalım, kaçamaksız bir hafta geçirelim bakalım ne kdar veriyoruz? Vücudumuz ne kdar nankör yaaa, o kadar spor yap, yeme haftada max 1 kilo veriyor ama kaçamak yap hemen yarım kiloyu, 1 kiloyu alıyor
ay kıyamam benim kedim kaybolsa kesin kafayı yerim bir kedi bukadarmı sevilir sabah banyo ettirdim saç kurutmayla kuruttum .ben mutfakta salata yapıyordum yanıma geldi bana tırmandı ne yaptıgımı merak ediyordu bende elimde sogan dogruyordum ellimi koklayım miyavladı gitti
kizlar harika bir aksam gecirdim yalniz hayatimda yemedigim kadar yedim resmen.. artik yarin tum gun oruc tutsam acikmam heralde- o kadar yani.
kocis beni cok guzel bir restoranta goturdu ozel masa hazirlatmis mumlar falan.. sonra masaya kocaman bir buket cicek geldi ustunde de bir kart, oyy romantik odunum benim... cok hos bir yazi yazmis neredeyse aglicaktim :26:yildonumumuzde turkiye'deydik ya dil bilmedigi icin hicbirsey planlayamadi cicek falan yaptiramadi diye uzulmus burada ikinci yildonumu kutlamasi yaptik yani. yedik tabi catlayana kadar...
yarin kesin siki bir diyete basliyorum (gerci her hafta bunu diyorum ve hic baslamiyorum ama bu kez ciddi yoksa ipin ucu tamamen kacacak.... bu kez cidden cok korkmaya basladim cunku yine gobek mobek aldi basini gitti)
pazartesiden itibaren yine hergun spor salonu, yarin sabah yuruyus.
dukanin testini de yeniden cozcem bakalim kac gun diyecek, gozumu karartip ikinci kez baslicam dukana zaten toplam 2 kere yapilabiliyormus son hakkimi kullanicam yani kizlar bu sefer ya olacak ya da olacak bu is
buraya da bol bol paylasimda buluncam motivasyon yuksek kalmasi icin ne gerekiyorsa yapicam basari oykuleri vs okurum..
oyle iste kizlar
iyi geceler
kızlarrrr sınavlarım bugün bitti ve geldimmm
ve kızlar acayip motiveyim şuann :):) neden derseniz kaptan bana bi şey söylediii ve hırsımdan altıma yapacak derecedeyim şuan
günaydın topiğimm..iç karartıcı , bütün gün uyuyup ,televizyon seyredip, kek yenilesi bir hava var istanbulda.. haftasonu maalesef kaçamaklarım oldu..tartılmadım henüz, bakalım tartı bana ne diyecek:26:
günaydın herkese mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum ben artılardayım moralim yerlerde ufacık kaçamakta alınırmı ya
ikizimin teki hasta ateşi 38 olmuş bademcikleri şişmiş limon verdim .şimdi ateş düşürücü verdim .yatıyor dün dondurma yemiş kesin terliyken yemiş hiç yerinde durmaz çok hareketli.kardeşi tam tersi çok sakin oturdugu yerden kalmayı sevmez o biraz tombul
Günaydın beybiler,
bu güün çook yoğun. Cümleten hayırlı haftalar diler büyüklerimin ellerinden güçüklerimin yanacıklarındadiye öper kaçarım....
menümü felam akşama yazarım kısmetse....
Günaydın hatunlarrrr... Yeni bir ben olmanın ilk günü... Sınavlar bitti. Çeyiz gitti. Ev halkı normale döndü. Ay ne rahatladım ya
Bugün sıkı bi diyete başlamak istiyorum sporda dahil. Gitsin şu fazlalıklar. Geçmişi okuyamadım kursa gidicem hazırlanayım
Şengül'cüm hoşgeldin, ayy 3,5 saatlik uykuyla işe gelsem ben varya patlamaya hazır bir bomba gibi sinirli olurum ben, iyi duruyorsun maşallahbende bu sabah geldim 1 haftadır salladığım bir iş vardı onu bitirdim şuanda çok şükür.
Evden ekmek arası : peynir domates salatalık maydanoz salamlı bir sandviç ekmeği hazırlamıştım onu yemek için sabırsızlanıyorum bende. 1 saat daha sabredim sonra hapur hupur yiycem ayran ile birlikte. zeytinyağlı bişeyler yapmaya vaktim olmadı dün kaynanamlar bizdeydi, yarına bişeyler düşünücem ama aklıma da bişey gelmiyor, ne yapsam işe getirmek için acaba bana fikir verirmisiniz????
valal tatlım sabahları kahvaltılıkla kepek ekmeği dışında pek bir şey yenilmiyor. ben bazen karışık meyve tabağı yapıp getiriyorum sabah için.
öülen için de sebze yemeği ve salata gfetiriyorum evden. genelde ton balıklı salata yapıyorum.
ton balıklı salata süper fikirsağol canım bu aklıma gelmemişti, herzaman zeytinyağlı fasülye yada pırasa yemek istemiyorum, alternatifler arıyorum o yüzden teşekkür ederim.
Kızlar bu arada bu sorumu hepinize soruyorum, öğlen yemek için evden neler getirilebilir bana fikirlerinizi yazın lütfen, menü sıkıntısı yaşıyorum, ısıtmadan yenilebilecek bişeyler olsun
günaydın tontonların kraliçesi, Allah kolaylık versin, menülerini yaz, kaçamaklarını bilhassa yaz
edda hanm edda hanım ben ne yedim biliomsuuuun?? kuymak yediiiiim geçen sabah annem yaptı =)
kuzum bende çok güze3l yaparım kuymagı :):)))
Güaydın kızlarrr
yine geç yattım geç kalktım
kahvaltımı yaptım
bugün bol su içeceğim spor yapacagım akşam ağır yemiyeceğim :)
bakalım inş istedigimi gibi geçer günüm
şimdi iş yapmalıyım evimi süpürcem toz alacam
bu arada show tv de ceylanın evini gösteriyo anam millette ne evler varrrr yaa kadın gitmiş genç biriyle evlenmiş yinee
nagiş ben sana diyim, son günlerde hep bitter yiyosun sen ondan tıkandın kaldın kilo veremiyorsun galiba, iyice yoldan çıktın ç.... yemek yok, bizide burda imrendirme kardeşim, bizde insanız, biz ezikmiyiz, çürükmüyüz bak yemiyoruz , yiyemiyoruzevet bu kadar isyaaaaaaaaaaaannnnndan sonra bugün ki menüm;
sabah
1 parça dukan ekmeği
1 yumurta
light peynir
ara
kayısı çayı
öğle
2 köfte
2 tavuk şiş
3-4 dilim domates
2 minik parça bitter 8çekmecede kalmış affetmedim)
bu arada show tv de ceylanın evini gösteriyo anam millette ne evler varrrr yaa kadın gitmiş genç biriyle evlenmiş yinee
nagiş ben sana diyim, son günlerde hep bitter yiyosun sen ondan tıkandın kaldın kilo veremiyorsun galiba, iyice yoldan çıktın ç.... yemek yok, bizide burda imrendirme kardeşim, bizde insanız, biz ezikmiyiz, çürükmüyüz bak yemiyoruz , yiyemiyoruzühüüüüü
edacım şu ceylanıda nasıl beğenip alıyorlar bilemiyorum, kadın küçük bir şişme bot gibi, heryerini şişirtmiş bişeyler yapmış, ajda pekkana diyolar ama herkes keşke ajda gibi şişirtebilse, bunlar bildiğin hormonlu sergen gibi oluyor anacım, heç beğenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?