- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.021
Yok değil canim. Karbonat ayriKabartma tozu dimi karbonat
gitmedim eczaneyeeczaneden sorsaydin belki biseyler verirlerdi canim.
manevi degeri daha yuksekti galiba..insallah bulunur
değilmişbende ayni sey diye biliyorum
Bende karbonat yok ama kabartma tozu varYok değil canim. Karbonat ayri
Çok yaşlıydı abla bekliyorduk aslında çok şükür Allah elden ayaktan düşürmedi öyle bi hastalığı filan da yoktu 3 gün yattı 4. gün öldü kadıncağızönce de yazmıştın ama ben galiba unuttum sana yazmayı özürrr
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah , eşin çok üzülüyor mu babaanne diyince nedense yaşlıdır diye düşündüm bir an , çok yaşlanıp hastalık olunca (ananem vefat etmeden 1-2 ay önce gördüğüm de anlamıştım) ölüm aslın da nimet diyor insan
Etrafa bak, belki bir yerlere düşmüştür canım
Çok üzüldümbenim tektaşım yok olmuştu evin içinden inşallah seninki çıkar biyeren belki arkalara biyerlere düşmüştür
İyice bakmışlar mi etrafa. Onu başka yere koymuş olamaz misin. Yada onu alabilen biri var mi ki şüphelendiğin biri
Şükür bulunmuş Kızlar çok sevindim dün bizim kız babasının kucağındayken üniteden almış benim akıllı kocam da elinden almamış oynasın alırım diye sonra unutmuş herhalde almayı kaybolduğundan emindik ama bulamadık bi türlü biz yoldayken bulmuşlar İzmir’de kaldı artık 1 ay sonra kayınvalidem gelecek geldiğinde getirireczaneden sorsaydin belki biseyler verirlerdi canim.
manevi degeri daha yuksekti galiba..insallah bulunur
İki türlü de denedim ama midem bulandı bu detoks olayı hiç bana göre değil sanırımBende bol sulu yapardım hemde bol su içmiş olursun bence daha iyi
Olabilir bende de çok uyku yapıyorduEvet yaptırsam iyi olacakbelki yorgunluğum da vitaminsizliktendir
Denemekten zarar gelmez ama ben bugün akşamüstü pes ettim yoksa istifar edecektimTamam canim yaz sen merak ediyorum. Benim süreç uzun ek gidaya başlasın kizim sonra yaparim belki bende.
nasil gitti detosk canim.tok tuttumuTelafi edecegim inşallah bugün ayran detoksu yapıyorum güzel giderse yarın da yapacağım bakalım inşallah
isler hic bitmiyorki zaten canim naparsan yap.Şükür oturabildimyoruldum kollarımda daha tutmuyor spor yapacaktım bakalım inş yapabilirim. İşimde daha bitmedi
Sizler neler yapıyorsunuz ??
canim kuru meyveler cok olmus sanki.Bugünü kapattim sayılır kizlar
Sabah 08:00
Sütlü türk kahvesi
3 kayisi
3hurma
3 incir
Öğle 11:30
4 kaşık menemen
2 dilim t.b ekmeği
Ara
Menengiç kahve
1 avuç k çekirdeği
Akşam 18:30
2.5 kepçe yeşil fasulye
4 kaşık bulgur
7 kaşık yoğurt
Su 3 litre olacak insallah
Spor 30 dk leslie yaptim. Bi 30 daha yaparsam yazarim. @Tekrar dene
afiyet olsun kaptanim.diyette bezelye oneriliyormu.sanki cok tuketmemek lazim diye okumustun6 Mart Cuma
11:30=== 3 haşlama yumurta
4 yk bulgur pilavı
4 yk bezelye yemeği
1 adet kuru soğan
Tere
16:30=== 4 yk bulgur pilavı
4 yk bezelye yemeği
1 adet kuru soğan
Tere
Su 2 lt
afiyetbolsun guzel olmus canim7 Mart Cumartesi
11:30=== 6 yk menemen
1 yk tulum peyniri
5 adet ceviz
1 kase yoğurt+1 yk keten tohumu
3 adet siyah zeytin
Maydanoz
16:30=== 2 kase yoğurt çorbası
Su 1 lt
ins gecer canim.malesef diz agrilarinin en buyuk sebebi kilo.kelle pacayi seviyorsan bol bol ic o zaman canim.ben icememŞu an için sadece dikkat etmemi ve kelle paça çorbası içmemi söyledi, ilerlerse ameliyat dedi canım
afiyet olsun canim.bol bol eksi getirsinİyi geceler
9.00
2 has yumurta
1 kk peynir
Ayran detoksu (4 er YK nohut,bulgur,yeşil mercimek,650 Gr light yoğurt,1L su üzerine kuru nane)
12.00 1 kase
14.00 1 kase
16.00 1 kase
19.00 1 kase
Su 2.25 L
150 ip atlama 30 p @Tekrar dene
3 porsiyon meyve cok olmus canimHayırlı akşamlar
Sabah 12.00
1.5 h yumurta
1 zeytin
1 dilim peynir
2 y.k tahin pekmez
1 dilim ekmek
Ara 15.00
Bir havuç küçük
Bir portakal küçük
Bir elma
Aksam
18.00
4 tane dolma
4 k. Ispanak
2 b ayran
Şu 2.5 lt
Spor yok
canin sirke ile gargarada ise yarar.ins cabucak gecerAğzımın içinde yara çıktı çok kötü ya iki gündür, ne yapilir gecmesi icin
canim baya kacirmissin.ins cuma tartini etkilemez.diger gunler ful dikkat et insKızlar bugün çok saçma bir menü ama yazayım
10 .00 kahvaltı: yulaf ezmeli kahvaltı
15.30 misafirlikte idim kaçamak oldu
Bir adet poaça 2 büyük kaşık salata ama mısır filan vardı içinde..yarım kurabiye bir ince dilim kek
Çok acıkınca 9 gibi yumurta ☺
Su tam bilmiyorum.
50 dk yürüyüş.
abla yaaa cansin.hic usenmeden ne kadar guzel yazmissin.ve okadar haklisinki. Bir ise ben bunu yapamam ama bi deneyeyim diue baslamak var,birde ben bu isi soylemi daha iyi,yoksa boylemi daha iyi yaparim diye dusunmek ve baslamak var.ben bundan sonra yapamam yerine en uygun nasil yapabilirim diye dusinecegim ins.cok seviliyirsun.mesala simdi diyorum ben seviyeleri yapacagim ve basaracagim .cunku gercekten basarabilmeyi,cok ama cok istiyorum.uygulama da olmamasının en büyük sebebi sadece düşüncede bırakmaktır gülüm kalp devreye girmeden olmazzz inanmak beyin de değil kalp de başlar , kendimi affetmem kabul etmem 1.5 senemi almıştı bana yol gösteren şu şöyledir şunu oku bunu yap diyen kimse yoktu kendi kendime sürekli dua ediyordum allahım nasıl başaracağım bana öğrenmem için yollar göster kapılar aç diye nette sürekli karşıma yeni yeni bilgiler , isimler ,yöntemler kitaplar çıktı boyuna okudum okudukça kalpten inanmaya başladım ki o zamana kadar okuduklarım da hiç kalbiniz, duygularınızı katın diyen yoktu (sonradan olanlar vardı okudum bol bol)
kalbi inandırmak , bilinç altını inandırmak aslın da baya basit bilinç altı hep derim ya aptaldır gerçekle hayali ayırt edemez şimdiki zaman geçmiş ya da geleceği ayırt edemez doğru yanlış algısı yok sen kalben neye inanırsan o da gerçek zanneder ,
buna en iyi örnek çok üzüldüğün ya da kızdığın bir olayı hatırladığın da dikkat et yine aynı öfkeye kapılırsın kalbin hızlanır sanki yine aynı olayı yaşıyormuşsun gibi sinirlerin zıplar ya işte bu bilinç altının şimdi yaşıyormuşsun gibi düşündüğü içindir , ya da sulu ekşi bir limonu yaladığını anlatan birini dinlesen senin de ağzın sulanır tükürük bezin aktifleşir ama ortada limon falan yok bilinç altının oyunbazlığı işte:))
işe bilinç altını ve kalbi katmak için en kestirme kolay yol bence afirmasyon yani hem hayal edip hem o anı gerçekmiş gibi duyguları sesleri hatta koku ve dokunmayı kullanmak
kendimden örnek vereyim :
yazın memlekete gittiğimi ablamın bana ayy ekim sen nasıl zayıflamışsın güzelleşmişsin rengin cildin güzelleşmiş gençleşmişsin sanki dediğini , onun sesini duyup mimiklerini bile görerek bana sarıldığını aman sırtı bile erimiş hele şuna bakın dediğini gülüştüğümüzü , o anki mutluluğumu ciddi ciddi hissederek hayal ediyordum , bazen de annemi şimdi 27 yaşında ki erkek yeğenimin ne söyleyeceğini tepkilerini hayal ediyordum neredeyse her gece yapıyordum ve o dönem 79 kiloya kadar inmiştim
sağlığımla ilgili de doktora gittiğim de her şey gayet iyi dediğini düşünürüm hep
geçen sene oğlanın okulun da seminer verecekken ki son 4 senemi asosyal yaşayıp tontişim dışın da kimseyle aman aman konuşmayan ben düzgün cümle kurabilir miyim v.s. diye düşünmedim değil , okulun konferans salonunu gittim gördüm önce sonra her gece istesem de istemesem de o sahnede konuştuğumu neler anlattığımı sürekli beynim de canlandı durdu ilk defa kalabalığa üstelik her şeye kulp takan ergenlere çok detaylı bir konuyu kısa sürede anlatmam lazımdı afirmasyon sayesin de notlarıma bile bakmadan 40 dk yerine 1.5 saat konuştum:)) pılaket bile aldım ya
ama burada önemli olan netlik ne istediğine kesin karar vereceksin ve korkuların ya olmazsa ya şu engel olursa ya bu bilmem ne olursa diye aklının köşesinden geçmesine izin vermeyeceksin ters düşünceler zihnini sardığın da ki ilk başlar da hep olur farkına vardığın an -iptal - diyeceksin
net ol
niyet et
sadece olumlu kelimeleri kullan
istediğin her ne ise olmuş gibi hayalin de canlandır
ve istediğin olduğun da ne hissedersin onu kalpten hisset
ve tabi ki olduğu için şükret
bilinç altın inanmaya başlayacak ona göre rezonansa girecek( titreşim etkileşimi diyelim kısaca) ve sana istediğinin olmasını sağlayacak araçları kişileri çekecek
haa bir de nasıl olur diye ayrıntıya hiç girme biz katalogdan sipariş veriyoruz hangi kargo şirketinin ne aşamalardan geçerek bize getireceği bizi ilgilendirmez biz kapımızı çaldığın da alırız sadece , nasıl olacağı çekim yasasının işi o uğraşsın :)
ahh ahh alintiladim ama yazamadim.cok iyi yapmissin canimGünaydın 9.Takımın Güzelleri
Kahvaltı hazırlamayı kocaya yıktım
Çocukları aldım
Yürüye yürüye ekmek almaya gidiyorum.
Kahvaltı öncesi bir miktar yağ eriteyim dedim
Sizler neler yapıyorsunuz
ins canim.Günaydın takımın çiçeklerikadınlar gününüz kutlu olsun artık kadınlar gününün kutlanmadığı güzel bir dünya diliyorum
Biz de kahvaltı yaptık oğlumla şimdi onu uyuttum ve beni ev işi bekliyor
afiyet olsun canim.6 Mart menüm
10.00 tam buğday ekmeğine peynirli bol yeşilliklsandviç
19.30 büyük bir kase kereviz salatası
4 tane köfte
2 havuç
su: 2,5 lt
7 Mart menüm
10.30 2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Tel peynir
3 dilim salam
1 tk yer fıştığı ezmesi
3 zeytin
17.00 4 yk zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yeşil salata
2 köfte
22.00 1 havuç
su: 1,5 lt
sabah patatesle 2 dlm ekmek fazla olmus sanki canim.aksamki pilav da keske pirinc olmasaymis ,aksamda patatesde varmis cunki.8 Mart Pazar Menüm
10:00=== 4 yk patatesli yumurta
6 adet siyah zeytin
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
Yarım simit
2 dilim tam buğday Trabzon ekmeği
Maydanoz
14:00=== El kadar haşlama et
4-5 parça patates
4 yk pirinç pilavı
1 adet minik kuru soğan
1 kase yoğurt
Tere, maydanoz
Su 1 lt
pirinc pilavi olmamis canim.digerleri guzel afiyet olsunMerhabalar
06. 03 20 cuma
Sabah
2 h yumurta
Zeytin 2
1 ktahin pekmez
Ara
Türk kahvesi
Ara
Bir avuç yer fıstığı
Aksam
1 karniyarik patlıcanı yağda kızarmadin. Az yağda fırınlardimi
5k pirinç pilavı
1b ayran
Salata
Çay
Şu 3lt
geldinizmi evinize canim.Of Kızlar uçağı bekliyoruz alyans, tektaş , saat , bileklik vs. Hepsinin kayınvalidemin televizyon ünitesinin üst tarafına koymuştum hepsi duruyor bi alyansım kayıp keşke hepsi kaybolsaydı da ona bir şey olmasaydı çok canım sıkıldı
biskuviler olmamis canim.tuketmen gereken belli bir ekmek miktari ayarladiysan kendine en azindan aksam ogunune birakmasan.nacizhane fikrim tabi.afiyet olsun canimBugünün menüsü pazar
Sabah 10.00
Yarım yumurta tavada
2k.haşlanmış nohut ve yeşilliği
1 k. Patates salatası
1 k yoğurt
1.5 dilim ekmek
Ara 15.00
Bir avuç karpuz çekirdeği
2 petibor bisküvi (annelerle parka gittik içim kiyildi)
Çay
Aksam 19.00
Bir tabak tavuk mantar sote
2 dilim ekmek
2 b ayran
Şu 2lt
Spor 15 dk orta tempolu yuruyus 30 puan @Tekrar dene
afiyet olsun canim.baklava hadi 1 dilimmis ama kuru yemisler dedigin gibi cok olmus sanki7 mart
09.30
1 yumurta sarısı
5 siyah zeytin
2 sünme peynir
Tere
2 ceviz
1.muz
12.30
1 içli köfte
1 baklava(arkadaşım nişanlandı ve çok ısrar etti yedim ve hiç tat almadım)
15.00
3 kuru kayısı
4 badem
4 fındık kavrulmamış
2 kuru incir
(tabi bunların hepsi fazla)
18.00
1 kase cacık
Spor yok
Su unuttum
@Tekrar dene
afiyet olsun canim8 mart
09.30
1 yumurta
1 sünme peynir
Tere
1 siyah zeytin
1 muz
2 ceviz
Saat 13.00
2 kaşık bulgur
3 kaşık yoğurt
19.30 yarım levrek
3 kaşık kısır
Roka salatası
1 küçük kadeh beyaz şarap
Su 2.5 lt
Spor şu an yok midafirlikteyim ama erken dönersem yapcam
@Tekrar dene
afiyet olsun canim.o saate kadar acikmadinmi canimiyi aksmalar
pazar menum
18.00
1 tabak etli yesil fasulye
2 kasik yogurt corbasi
2 kasik tavuk sote
su 2.5 lt
spor yok
afiyet olsun canim.aslinda icindekiler hep tok tutacak seyler ama fazlami sulandirdin acaba.yine 1.5 gun yapmissin o bile kiloda fark etmistirSelâm herkesearkadaşlar bugün ayran detoksu ikinci gunumdeydim lakin öğleden sonra pes ettim çünkü hem açlık hem de mide bulantısı oldu tiksindim detox bana göre değilmiş onu anladım
9.00
2 haş yum.
2 3 dilim salatalık domates
3 zeytin
1 hindi salam
1 dilim peynir
12.00
14.00
De nohut,mercimek,bulgur, salatalık,yoğurt,su karışımından bir kase içtim zorla sonrası gelmedi
19.00
3 köfte içinde çok az ekmek içi var
1 tabak salata
Su 1.5 anca icebildim malesef
Spor da yok ne yazikki
afiyet olsun canim.seviye 1in bitmesine kacbgun kaldi.sen grupla yaomayacaktin heralde degilmi yanlis hatirlamiyorsamCumartesi menüm
13.00
1 yumurtalı soğanlı mantar
Domates
Salatalık
1 d peynir
18.00
1 çorba kasesi etli bulgur pilavı
Domatesli biber
Salata
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok
afiyet olsun canimBugünkü menüm
12.00
Yumurtalı domatesli biber kavurması
3 ceviz
1 d peynir
18.00
7-8 sıkım çiğ köfte
Marul
1 kase yoğurt
Havuç
Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
Onu deneme bence ya bilemedim yaniigitmedim eczaneye
değilmiş
Bende karbonat yok ama kabartma tozu var
bi denicem yine kabartma tozuyla
Yaa neden sevmedin kiDenemekten zarar gelmez ama ben bugün akşamüstü pes ettim yoksa istifar edecektim
Oo süper çok sevindim hadi gözün aydın canim.Çok yaşlıydı abla bekliyorduk aslında çok şükür Allah elden ayaktan düşürmedi öyle bi hastalığı filan da yoktu 3 gün yattı 4. gün öldü kadıncağız
Şükür bulunmuş Kızlar çok sevindim dün bizim kız babasının kucağındayken üniteden almış benim akıllı kocam da elinden almamış oynasın alırım diye sonra unutmuş herhalde almayı kaybolduğundan emindik ama bulamadık bi türlü biz yoldayken bulmuşlar İzmir’de kaldı artık 1 ay sonra kayınvalidem gelecek geldiğinde getirir
Evetttnasil gitti detosk canim.tok tuttumu
isler hic bitmiyorki zaten canim naparsan yap.
canim kuru meyveler cok olmus sanki.
afiyet olsun kaptanim.diyette bezelye oneriliyormu.sanki cok tuketmemek lazim diye okumustun
afiyetbolsun guzel olmus canim
ins gecer canim.malesef diz agrilarinin en buyuk sebebi kilo.kelle pacayi seviyorsan bol bol ic o zaman canim.ben icemem
afiyet olsun canim.bol bol eksi getirsin
3 porsiyon meyve cok olmus canim
canin sirke ile gargarada ise yarar.ins cabucak gecer
canim baya kacirmissin.ins cuma tartini etkilemez.diger gunler ful dikkat et ins
abla yaaa cansin.hic usenmeden ne kadar guzel yazmissin.ve okadar haklisinki. Bir ise ben bunu yapamam ama bi deneyeyim diue baslamak var,birde ben bu isi soylemi daha iyi,yoksa boylemi daha iyi yaparim diye dusunmek ve baslamak var.ben bundan sonra yapamam yerine en uygun nasil yapabilirim diye dusinecegim ins.cok seviliyirsun.mesala simdi diyorum ben seviyeleri yapacagim ve basaracagim .cunku gercekten basarabilmeyi,cok ama cok istiyorum.
ahh ahh alintiladim ama yazamadim.cok iyi yapmissin canim
Benim iki buyuk kiz biz yatarken kahvaltiyi hazirlamislar sofrayi falan.
Mutfaga bir girdim buyuk patates soyuyor kizartma icin cayi koymuslar tupe nasil hosuma gitti.seni mutlu etmek icin yaptik diyor kucuk cadim bide.rabbim acilaeini gostermesin tum yavrularimizin.
ins canim.
afiyet olsun canim.
sabah patatesle 2 dlm ekmek fazla olmus sanki canim.aksamki pilav da keske pirinc olmasaymis ,aksamda patatesde varmis cunki.
Vucudunu sasirtmaya falanmi calistin ,senden dolu dolu menulere aliskin degiliz biz
pirinc pilavi olmamis canim.digerleri guzel afiyet olsun
geldinizmi evinize canim.
Neyseki bilunmus gozun aydin canim.
biskuviler olmamis canim.tuketmen gereken belli bir ekmek miktari ayarladiysan kendine en azindan aksam ogunune birakmasan.nacizhane fikrim tabi.afiyet olsun canim
afiyet olsun canim.baklava hadi 1 dilimmis ama kuru yemisler dedigin gibi cok olmus sanki
afiyet olsun canim
Biz de bugün dışarıdaydık çocuklar hava alsin oğlum biraz parkta oynasin dedik. Iyi geldi valla bize de. Tek kötü yanı çok acıktım ve yemeğe saldirdimm. Bebeğin kaç aylıktı daha önce sormuş ta olabilirim ama çok unutkan oldum bu doğumdan sonraKizlarrr biz bugun havayi guzel gorunce eltimgille piknige gittik.ozlemisiz yazi,bagi ,bahceyi,ormani cok iyi geldi.ama bi o kadarda yoruldum.bebegim benden baskasina gitmedi.butun gun pesindeydim.
Sizler neler yapiyosunuz.
9.takima ne oldu hic kimse bisey yazmiyor.
Menuler yaziliyor ama kimse yorumlamiyor sanki menuleri.yada benmi kaciriyorum.surekli bildirimleri kontrol ediyorum da aslinda ama.
Ve son olarak hepinizi cooook seviyorum bagyanlarrrrrr
gülüm üşünmem ben hatta olabildiğince kısa öz yazmaya çalışıyorum ki sıkıcı olmadan anlaşılsın ,sen yeter ki gelişmek başarmak iste ben tam destek yanındayımnasil gitti detosk canim.tok tuttumu
isler hic bitmiyorki zaten canim naparsan yap.
canim kuru meyveler cok olmus sanki.
afiyet olsun kaptanim.diyette bezelye oneriliyormu.sanki cok tuketmemek lazim diye okumustun
afiyetbolsun guzel olmus canim
ins gecer canim.malesef diz agrilarinin en buyuk sebebi kilo.kelle pacayi seviyorsan bol bol ic o zaman canim.ben icemem
afiyet olsun canim.bol bol eksi getirsin
3 porsiyon meyve cok olmus canim
canin sirke ile gargarada ise yarar.ins cabucak gecer
canim baya kacirmissin.ins cuma tartini etkilemez.diger gunler ful dikkat et ins
abla yaaa cansin.hic usenmeden ne kadar guzel yazmissin.ve okadar haklisinki. Bir ise ben bunu yapamam ama bi deneyeyim diue baslamak var,birde ben bu isi soylemi daha iyi,yoksa boylemi daha iyi yaparim diye dusunmek ve baslamak var.ben bundan sonra yapamam yerine en uygun nasil yapabilirim diye dusinecegim ins.cok seviliyirsun.mesala simdi diyorum ben seviyeleri yapacagim ve basaracagim .cunku gercekten basarabilmeyi,cok ama cok istiyorum.
ahh ahh alintiladim ama yazamadim.cok iyi yapmissin canim
Benim iki buyuk kiz biz yatarken kahvaltiyi hazirlamislar sofrayi falan.
Mutfaga bir girdim buyuk patates soyuyor kizartma icin cayi koymuslar tupe nasil hosuma gitti.seni mutlu etmek icin yaptik diyor kucuk cadim bide.rabbim acilaeini gostermesin tum yavrularimizin.
ins canim.
afiyet olsun canim.
sabah patatesle 2 dlm ekmek fazla olmus sanki canim.aksamki pilav da keske pirinc olmasaymis ,aksamda patatesde varmis cunki.
Vucudunu sasirtmaya falanmi calistin ,senden dolu dolu menulere aliskin degiliz biz
pirinc pilavi olmamis canim.digerleri guzel afiyet olsun
geldinizmi evinize canim.
Neyseki bilunmus gozun aydin canim.
biskuviler olmamis canim.tuketmen gereken belli bir ekmek miktari ayarladiysan kendine en azindan aksam ogunune birakmasan.nacizhane fikrim tabi.afiyet olsun canim
afiyet olsun canim.baklava hadi 1 dilimmis ama kuru yemisler dedigin gibi cok olmus sanki
afiyet olsun canim
çok iyi yapmışsınız gülüm yaza kadar senin minnak da alışır yazın piknikte bir bakmışsın sen onun peşindesin ona yapışıyorsunKizlarrr biz bugun havayi guzel gorunce eltimgille piknige gittik.ozlemisiz yazi,bagi ,bahceyi,ormani cok iyi geldi.ama bi o kadarda yoruldum.bebegim benden baskasina gitmedi.butun gun pesindeydim.
Sizler neler yapiyosunuz.
9.takima ne oldu hic kimse bisey yazmiyor.
Menuler yaziliyor ama kimse yorumlamiyor sanki menuleri.yada benmi kaciriyorum.surekli bildirimleri kontrol ediyorum da aslinda ama.
Ve son olarak hepinizi cooook seviyorum bagyanlarrrrrr
rabbim hepimize ele ayağa düşmeden kimseye of dedirtmeden emanetini almayı nasip etsinÇok yaşlıydı abla bekliyorduk aslında çok şükür Allah elden ayaktan düşürmedi öyle bi hastalığı filan da yoktu 3 gün yattı 4. gün öldü kadıncağız
Şükür bulunmuş Kızlar çok sevindim dün bizim kız babasının kucağındayken üniteden almış benim akıllı kocam da elinden almamış oynasın alırım diye sonra unutmuş herhalde almayı kaybolduğundan emindik ama bulamadık bi türlü biz yoldayken bulmuşlar İzmir’de kaldı artık 1 ay sonra kayınvalidem gelecek geldiğinde getirir
1.5 litre su biraz az olmuş canim onun dışında iyi afiyet olsun. Gerçi spor da olsaymış daha iyi olurmus.6 Mart menüm
10.00 tam buğday ekmeğine peynirli bol yeşilliklsandviç
19.30 büyük bir kase kereviz salatası
4 tane köfte
2 havuç
su: 2,5 lt
7 Mart menüm
10.30 2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Tel peynir
3 dilim salam
1 tk yer fıştığı ezmesi
3 zeytin
17.00 4 yk zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yeşil salata
2 köfte
22.00 1 havuç
su: 1,5 lt
2.5 servis tabağını nas yiyebildinnn07 cumartesi menum
10.30
1 dlm beyaz ekmek
4 yuvarlak dlm sucuk
1dlm peynir
4 ksk yogurt
14 30(burada sacmaladin)
2.5 servis kasigi garniturlu makarna
1 tane kurabiye
19.00
1 kepce yogurt corbasi(yarmali)
2 etli biber dolmasi
Salata bol bol
Su 2ltr falandir
Spor da yok malesef
Haftasonu olunca tek öğün denemesi gitmiş yerinee bol kaçamaklı karbonhidrat li bi gün gelmiş. Sabah ve akşam ki patates, pirinç olmamış kaptanim birdr sabahki simit. Birde su çok azz.8 Mart Pazar Menüm
10:00=== 4 yk patatesli yumurta
6 adet siyah zeytin
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
Yarım simit
2 dilim tam buğday Trabzon ekmeği
Maydanoz
14:00=== El kadar haşlama et
4-5 parça patates
4 yk pirinç pilavı
1 adet minik kuru soğan
1 kase yoğurt
Tere, maydanoz
Su 1 lt
şu pirinci gormeyene kadar süper dedim keşke onun yerine bulgur yapsaydin.Merhabalar
06. 03 20 cuma
Sabah
2 h yumurta
Zeytin 2
1 ktahin pekmez
Ara
Türk kahvesi
Ara
Bir avuç yer fıstığı
Aksam
1 karniyarik patlıcanı yağda kızarmadin. Az yağda fırınlardimi
5k pirinç pilavı
1b ayran
Salata
Çay
Şu 3lt
Akşam ekmek fazla olmuş canim.Bugünün menüsü pazar
Sabah 10.00
Yarım yumurta tavada
2k.haşlanmış nohut ve yeşilliği
1 k. Patates salatası
1 k yoğurt
1.5 dilim ekmek
Ara 15.00
Bir avuç karpuz çekirdeği
2 petibor bisküvi (annelerle parka gittik içim kiyildi)
Çay
Aksam 19.00
Bir tabak tavuk mantar sote
2 dilim ekmek
2 b ayran
Şu 2lt
Spor 15 dk orta tempolu yuruyus 30 puan @Tekrar dene
baklava şöyle3 4 dilim yenecek ki tadı olsun7 mart
09.30
1 yumurta sarısı
5 siyah zeytin
2 sünme peynir
Tere
2 ceviz
1.muz
12.30
1 içli köfte
1 baklava(arkadaşım nişanlandı ve çok ısrar etti yedim ve hiç tat almadım)
15.00
3 kuru kayısı
4 badem
4 fındık kavrulmamış
2 kuru incir
(tabi bunların hepsi fazla)
18.00
1 kase cacık
Spor yok
Su unuttum
@Tekrar dene
Afiyet olsun güzel menü.8 mart
09.30
1 yumurta
1 sünme peynir
Tere
1 siyah zeytin
1 muz
2 ceviz
Saat 13.00
2 kaşık bulgur
3 kaşık yoğurt
19.30 yarım levrek
3 kaşık kısır
Roka salatası
1 küçük kadeh beyaz şarap
Su 2.5 lt
Spor şu an yok midafirlikteyim ama erken dönersem yapcam
@Tekrar dene
sabah öğle bir şey yemedin miiyi aksmalar
pazar menum
18.00
1 tabak etli yesil fasulye
2 kasik yogurt corbasi
2 kasik tavuk sote
su 2.5 lt
spor yok
sofrada patates oldumu kaçınılmaz oluyor değil miİyi aksamlar kizlarrr
11.11
2catal patates kizartmasi
1dlm peynir
4ksk yogurt
1 dlm tb ekmek
16.30
2tavuk pirzola
5 kofte mangalda
1 salatalik
2domates
5 tane kucuk koy biberi
1 bardak soguk cay
17.00
az sekerli kahve
suyu hic olcemedim ama az oldu 1,5 litre falan
spor yok ama saniye oturmadim minnos hic oturmadi cunku dusecek ,yuvarlanacak derken pesindeydim hep.
su cok az gercekten.Selâm herkesearkadaşlar bugün ayran detoksu ikinci gunumdeydim lakin öğleden sonra pes ettim çünkü hem açlık hem de mide bulantısı oldu tiksindim detox bana göre değilmiş onu anladım
9.00
2 haş yum.
2 3 dilim salatalık domates
3 zeytin
1 hindi salam
1 dilim peynir
12.00
14.00
De nohut,mercimek,bulgur, salatalık,yoğurt,su karışımından bir kase içtim zorla sonrası gelmedi
19.00
3 köfte içinde çok az ekmek içi var
1 tabak salata
Su 1.5 anca icebildim malesef
Spor da yok ne yazikki
Bu hafta ne kadar gidecek çok merak ediyorum.Cumartesi menüm
13.00
1 yumurtalı soğanlı mantar
Domates
Salatalık
1 d peynir
18.00
1 çorba kasesi etli bulgur pilavı
Domatesli biber
Salata
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok
Çok iyi afiyet olsunBugünkü menüm
12.00
Yumurtalı domatesli biber kavurması
3 ceviz
1 d peynir
18.00
7-8 sıkım çiğ köfte
Marul
1 kase yoğurt
Havuç
Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?