Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok yaşlıydı abla bekliyorduk aslında çok şükür Allah elden ayaktan düşürmedi öyle bi hastalığı filan da yoktu 3 gün yattı 4. gün öldü kadıncağız
Etrafa bak, belki bir yerlere düşmüştür canım
Çok üzüldüm benim tektaşım yok olmuştu evin içinden inşallah seninki çıkar biyeren belki arkalara biyerlere düşmüştür
İyice bakmışlar mi etrafa. Onu başka yere koymuş olamaz misin. Yada onu alabilen biri var mi ki şüphelendiğin biri
eczaneden sorsaydin belki biseyler verirlerdi canim.

manevi degeri daha yuksekti galiba..insallah bulunur
Şükür bulunmuş Kızlar çok sevindim dün bizim kız babasının kucağındayken üniteden almış benim akıllı kocam da elinden almamış oynasın alırım diye sonra unutmuş herhalde almayı kaybolduğundan emindik ama bulamadık bi türlü biz yoldayken bulmuşlar İzmir’de kaldı artık 1 ay sonra kayınvalidem gelecek geldiğinde getirir

Telafi edecegim inşallah bugün ayran detoksu yapıyorum güzel giderse yarın da yapacağım bakalım inşallah
nasil gitti detosk canim.tok tuttumu
Şükür oturabildim yoruldum kollarımda daha tutmuyor spor yapacaktım bakalım inş yapabilirim. İşimde daha bitmedi
Sizler neler yapıyorsunuz ??
isler hic bitmiyorki zaten canim naparsan yap.
canim kuru meyveler cok olmus sanki.
6 Mart Cuma

11:30=== 3 haşlama yumurta
4 yk bulgur pilavı
4 yk bezelye yemeği
1 adet kuru soğan
Tere

16:30=== 4 yk bulgur pilavı
4 yk bezelye yemeği
1 adet kuru soğan
Tere

Su 2 lt
afiyet olsun kaptanim.diyette bezelye oneriliyormu.sanki cok tuketmemek lazim diye okumustun
7 Mart Cumartesi

11:30=== 6 yk menemen
1 yk tulum peyniri
5 adet ceviz
1 kase yoğurt+1 yk keten tohumu
3 adet siyah zeytin
Maydanoz

16:30=== 2 kase yoğurt çorbası

Su 1 lt
afiyetbolsun guzel olmus canim
Şu an için sadece dikkat etmemi ve kelle paça çorbası içmemi söyledi, ilerlerse ameliyat dedi canım
ins gecer canim.malesef diz agrilarinin en buyuk sebebi kilo.kelle pacayi seviyorsan bol bol ic o zaman canim.ben icemem
İyi geceler
9.00
2 has yumurta
1 kk peynir

Ayran detoksu (4 er YK nohut,bulgur,yeşil mercimek,650 Gr light yoğurt,1L su üzerine kuru nane)

12.00 1 kase
14.00 1 kase
16.00 1 kase
19.00 1 kase

Su 2.25 L
150 ip atlama 30 p @Tekrar dene
afiyet olsun canim.bol bol eksi getirsin
3 porsiyon meyve cok olmus canim
Ağzımın içinde yara çıktı çok kötü ya iki gündür, ne yapilir gecmesi icin
canin sirke ile gargarada ise yarar.ins cabucak gecer
canim baya kacirmissin.ins cuma tartini etkilemez.diger gunler ful dikkat et ins
abla yaaa cansin.hic usenmeden ne kadar guzel yazmissin.ve okadar haklisinki. Bir ise ben bunu yapamam ama bi deneyeyim diue baslamak var,birde ben bu isi soylemi daha iyi,yoksa boylemi daha iyi yaparim diye dusunmek ve baslamak var.ben bundan sonra yapamam yerine en uygun nasil yapabilirim diye dusinecegim ins.cok seviliyirsun.mesala simdi diyorum ben seviyeleri yapacagim ve basaracagim .cunku gercekten basarabilmeyi,cok ama cok istiyorum.
ahh ahh alintiladim ama yazamadim.cok iyi yapmissin canim
Benim iki buyuk kiz biz yatarken kahvaltiyi hazirlamislar sofrayi falan.
Mutfaga bir girdim buyuk patates soyuyor kizartma icin cayi koymuslar tupe nasil hosuma gitti.seni mutlu etmek icin yaptik diyor kucuk cadim bide.rabbim acilaeini gostermesin tum yavrularimizin.
ins canim.
afiyet olsun canim.
sabah patatesle 2 dlm ekmek fazla olmus sanki canim.aksamki pilav da keske pirinc olmasaymis ,aksamda patatesde varmis cunki.
Vucudunu sasirtmaya falanmi calistin ,senden dolu dolu menulere aliskin degiliz biz
pirinc pilavi olmamis canim.digerleri guzel afiyet olsun

geldinizmi evinize canim.
Neyseki bilunmus gozun aydin canim.
biskuviler olmamis canim.tuketmen gereken belli bir ekmek miktari ayarladiysan kendine en azindan aksam ogunune birakmasan.nacizhane fikrim tabi.afiyet olsun canim
afiyet olsun canim.baklava hadi 1 dilimmis ama kuru yemisler dedigin gibi cok olmus sanki
afiyet olsun canim

iyi aksmalar
pazar menum

18.00
1 tabak etli yesil fasulye
2 kasik yogurt corbasi
2 kasik tavuk sote
su 2.5 lt
spor yok
afiyet olsun canim.o saate kadar acikmadinmi canim
afiyet olsun canim.aslinda icindekiler hep tok tutacak seyler ama fazlami sulandirdin acaba.yine 1.5 gun yapmissin o bile kiloda fark etmistir
Cumartesi menüm
13.00
1 yumurtalı soğanlı mantar
Domates
Salatalık
1 d peynir

18.00
1 çorba kasesi etli bulgur pilavı
Domatesli biber
Salata
1 kase yoğurt

Su 1.5
Spor yok
afiyet olsun canim.seviye 1in bitmesine kacbgun kaldi.sen grupla yaomayacaktin heralde degilmi yanlis hatirlamiyorsam
Bugünkü menüm
12.00
Yumurtalı domatesli biber kavurması
3 ceviz
1 d peynir

18.00
7-8 sıkım çiğ köfte
Marul
1 kase yoğurt
Havuç

Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
afiyet olsun canim

Kizlarrr biz bugun havayi guzel gorunce eltimgille piknige gittik.ozlemisiz yazi,bagi ,bahceyi,ormani cok iyi geldi.ama bi o kadarda yoruldum.bebegim benden baskasina gitmedi.butun gun pesindeydim.

Sizler neler yapiyosunuz.
9.takima ne oldu hic kimse bisey yazmiyor.
Menuler yaziliyor ama kimse yorumlamiyor sanki menuleri.yada benmi kaciriyorum.surekli bildirimleri kontrol ediyorum da aslinda ama.

Ve son olarak hepinizi cooook seviyorum bagyanlarrrrrr

Oo süper çok sevindim hadi gözün aydın canim.

Evettt bi daha bu kadar yemiycem

Biz de bugün dışarıdaydık çocuklar hava alsin oğlum biraz parkta oynasin dedik. Iyi geldi valla bize de. Tek kötü yanı çok acıktım ve yemeğe saldirdimm. Bebeğin kaç aylıktı daha önce sormuş ta olabilirim ama çok unutkan oldum bu doğumdan sonra benden de sana kocamannn sevgilerr canimm

gülüm üşünmem ben hatta olabildiğince kısa öz yazmaya çalışıyorum ki sıkıcı olmadan anlaşılsın ,sen yeter ki gelişmek başarmak iste ben tam destek yanındayım
bir şeyi gerçekten ama gerçekten istediğin de bilinç altın olması için yollar yaratır diye bir söz vardı ya işte şimdi sana da gerçekten istediğin için bilinç altın destek olacak başaracaksın seviyeleri allahın izniyle sen niyetini ettin bismillah diyip başladın mı gerisi sadece kararlılığına(kalpten hala çok istemene) bağlı , bak aman aman zorlandım bile demeyeceksin

çok iyi yapmışsınız gülüm yaza kadar senin minnak da alışır yazın piknikte bir bakmışsın sen onun peşindesin ona yapışıyorsun

rabbim hepimize ele ayağa düşmeden kimseye of dedirtmeden emanetini almayı nasip etsin
yüzüğünün bulunmasına çok sevindim çok üzülmüştün saat v.s. kaybolsaydı onun yerine yazmıştın ya ben de üzülmüştüm bak ikimiz de sevindikk

ben bu gün avm market eve dönüp alınanları yerleştir, yürüyerek lokantaya gidip dönme (1-2km uzakta) derken çok yoruldum evde sadece alınanları yerleştirdim kıyma tavuk v.s da öyle dolaba tıktım duruyor hala az size bakayım dedim sonra kalkıp buzluğa pay edip atıcam inşallah
2 gündür süpürge açmadım evi pislik götürüyor gibi hissediyorum ev dağılmış birbirine girmiş gibime geliyor ama ortada aman aman dağınıklık yok salon masası dağınık ilaçlar faturalar v.s. var bir de mutfağın yeri biraz zibilli toplayıp düzenleyeyim desem 5-10 dk lık iş ama bana huzursuzluk geliyor yavvff ne oluyor bana yaa ben titiz aman aman işe güce takıntılı değilimdir ki işi bırakıp yatıp uyuyan yada kahve çay içen bir tipim

1.5 litre su biraz az olmuş canim onun dışında iyi afiyet olsun. Gerçi spor da olsaymış daha iyi olurmus.
2.5 servis tabağını nas yiyebildinnn yani evettt çok kötü olmuş dolmada var o gün bakalim cumaya kadar telafisi olacak mi..
Haftasonu olunca tek öğün denemesi gitmiş yerinee bol kaçamaklı karbonhidrat li bi gün gelmiş. Sabah ve akşam ki patates, pirinç olmamış kaptanim birdr sabahki simit. Birde su çok azz.
şu pirinci gormeyene kadar süper dedim keşke onun yerine bulgur yapsaydin.
Akşam ekmek fazla olmuş canim.
baklava şöyle3 4 dilim yenecek ki tadı olsun Bende inciri hurmayi fazla kaçırıyordum bugün bi bakayim dedim kaç kalori ediyor diye 600 lü bir şeydi ya bi daha çok azyiycem.
Afiyet olsun güzel menü.
iyi aksmalar
pazar menum

18.00
1 tabak etli yesil fasulye
2 kasik yogurt corbasi
2 kasik tavuk sote
su 2.5 lt
spor yok
sabah öğle bir şey yemedin mi afiyet olsun
sofrada patates oldumu kaçınılmaz oluyor değil mi Ben o yüzden yapmamaya çalışıyorum.
su cok az gercekten.
Cumartesi menüm
13.00
1 yumurtalı soğanlı mantar
Domates
Salatalık
1 d peynir

18.00
1 çorba kasesi etli bulgur pilavı
Domatesli biber
Salata
1 kase yoğurt

Su 1.5
Spor yok
Bu hafta ne kadar gidecek çok merak ediyorum.
Bugünkü menüm
12.00
Yumurtalı domatesli biber kavurması
3 ceviz
1 d peynir

18.00
7-8 sıkım çiğ köfte
Marul
1 kase yoğurt
Havuç

Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
Çok iyi afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…