- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.041
Bolgeseller süre olarak 3 puan cnm :)Kızlar spor listesinde bölgesel olani anlamadim. 3p yaziyo aama ben 100 kere bel çevirme hareketi yaptim kaç puan oluyo anlayamadim.
Canım 12 gün var ben seviye biri 30 gün yapıcam eskiden yaptıkları gibi. Temmuza çok yaymamam lazım memlkete gidersm oralarda kt yapamamafiyet olsun canim.o saate kadar acikmadinmi canim
afiyet olsun canim.aslinda icindekiler hep tok tutacak seyler ama fazlami sulandirdin acaba.yine 1.5 gun yapmissin o bile kiloda fark etmistir
afiyet olsun canim.seviye 1in bitmesine kacbgun kaldi.sen grupla yaomayacaktin heralde degilmi yanlis hatirlamiyorsam
afiyet olsun canim
Bu hafta çok gitmeyebilir canım regl şişkinliğim var hamile gibi karnım gene1.5 litre su biraz az olmuş canim onun dışında iyi afiyet olsun. Gerçi spor da olsaymış daha iyi olurmus.
2.5 servis tabağını nas yiyebildinnnyani evettt çok kötü olmuş dolmada var o gün bakalim cumaya kadar telafisi olacak mi..
Haftasonu olunca tek öğün denemesi gitmiş yerinee bol kaçamaklı karbonhidrat li bi gün gelmiş. Sabah ve akşam ki patates, pirinç olmamış kaptanim birdr sabahki simit. Birde su çok azz.
şu pirinci gormeyene kadar süper dedim keşke onun yerine bulgur yapsaydin.
Akşam ekmek fazla olmuş canim.
baklava şöyle3 4 dilim yenecek ki tadı olsunBende inciri hurmayi fazla kaçırıyordum bugün bi bakayim dedim kaç kalori ediyor diye 600 lü bir şeydi ya bi daha çok azyiycem.
Afiyet olsun güzel menü.
sabah öğle bir şey yemedin miafiyet olsun
sofrada patates oldumu kaçınılmaz oluyor değil miBen o yüzden yapmamaya çalışıyorum.
su cok az gercekten.
Bu hafta ne kadar gidecek çok merak ediyorum.
Çok iyi afiyet olsun
Dut reçeli bu yaralara iyi geliyor keşke dut olsa ben bulundururdum hep annem yapardı bu sene istemedik biraz sürüyor geçmesiAğzımın içinde yara çıktı çok kötü ya iki gündür, ne yapilir gecmesi icin
Bulunmuş şükürOf Kızlar uçağı bekliyoruz alyans, tektaş , saat , bileklik vs. Hepsinin kayınvalidemin televizyon ünitesinin üst tarafına koymuştum hepsi duruyor bi alyansım kayıp keşke hepsi kaybolsaydı da ona bir şey olmasaydı çok canım sıkıldı
Yesende aynı yemesende bu stres kalori yaktırıyor sendeCumadan beri hep karbonlu şeyler tükettim
Bu saatten sonra yememeyi düşünüyorum inşallah öylede olur
kimselerde yok
Ay ne güzel yanasil gitti detosk canim.tok tuttumu
isler hic bitmiyorki zaten canim naparsan yap.
canim kuru meyveler cok olmus sanki.
afiyet olsun kaptanim.diyette bezelye oneriliyormu.sanki cok tuketmemek lazim diye okumustun
afiyetbolsun guzel olmus canim
ins gecer canim.malesef diz agrilarinin en buyuk sebebi kilo.kelle pacayi seviyorsan bol bol ic o zaman canim.ben icemem
afiyet olsun canim.bol bol eksi getirsin
3 porsiyon meyve cok olmus canim
canin sirke ile gargarada ise yarar.ins cabucak gecer
canim baya kacirmissin.ins cuma tartini etkilemez.diger gunler ful dikkat et ins
abla yaaa cansin.hic usenmeden ne kadar guzel yazmissin.ve okadar haklisinki. Bir ise ben bunu yapamam ama bi deneyeyim diue baslamak var,birde ben bu isi soylemi daha iyi,yoksa boylemi daha iyi yaparim diye dusunmek ve baslamak var.ben bundan sonra yapamam yerine en uygun nasil yapabilirim diye dusinecegim ins.cok seviliyirsun.mesala simdi diyorum ben seviyeleri yapacagim ve basaracagim .cunku gercekten basarabilmeyi,cok ama cok istiyorum.
ahh ahh alintiladim ama yazamadim.cok iyi yapmissin canim
Benim iki buyuk kiz biz yatarken kahvaltiyi hazirlamislar sofrayi falan.
Mutfaga bir girdim buyuk patates soyuyor kizartma icin cayi koymuslar tupe nasil hosuma gitti.seni mutlu etmek icin yaptik diyor kucuk cadim bide.rabbim acilaeini gostermesin tum yavrularimizin.
ins canim.
afiyet olsun canim.
sabah patatesle 2 dlm ekmek fazla olmus sanki canim.aksamki pilav da keske pirinc olmasaymis ,aksamda patatesde varmis cunki.
Vucudunu sasirtmaya falanmi calistin ,senden dolu dolu menulere aliskin degiliz biz
pirinc pilavi olmamis canim.digerleri guzel afiyet olsun
geldinizmi evinize canim.
Neyseki bilunmus gozun aydin canim.
biskuviler olmamis canim.tuketmen gereken belli bir ekmek miktari ayarladiysan kendine en azindan aksam ogunune birakmasan.nacizhane fikrim tabi.afiyet olsun canim
afiyet olsun canim.baklava hadi 1 dilimmis ama kuru yemisler dedigin gibi cok olmus sanki
afiyet olsun canim
Bizde seni seviyoreKizlarrr biz bugun havayi guzel gorunce eltimgille piknige gittik.ozlemisiz yazi,bagi ,bahceyi,ormani cok iyi geldi.ama bi o kadarda yoruldum.bebegim benden baskasina gitmedi.butun gun pesindeydim.
Sizler neler yapiyosunuz.
9.takima ne oldu hic kimse bisey yazmiyor.
Menuler yaziliyor ama kimse yorumlamiyor sanki menuleri.yada benmi kaciriyorum.surekli bildirimleri kontrol ediyorum da aslinda ama.
Ve son olarak hepinizi cooook seviyorum bagyanlarrrrrr
Canım 2 gün olmuş ama o yaralar bağışıklık düştüğü için oluyo. B12 vitamini al ve güzel dengeli beslen şekeri minimuma al geçerAğzımın içinde yara çıktı çok kötü ya iki gündür, ne yapilir gecmesi icin
Valla ben bu detoks dan hiç bişey anlamadım kilom da sabitnasil gitti detosk canim.tok tuttumu
isler hic bitmiyorki zaten canim naparsan yap.
canim kuru meyveler cok olmus sanki.
afiyet olsun kaptanim.diyette bezelye oneriliyormu.sanki cok tuketmemek lazim diye okumustun
afiyetbolsun guzel olmus canim
ins gecer canim.malesef diz agrilarinin en buyuk sebebi kilo.kelle pacayi seviyorsan bol bol ic o zaman canim.ben icemem
afiyet olsun canim.bol bol eksi getirsin
3 porsiyon meyve cok olmus canim
canin sirke ile gargarada ise yarar.ins cabucak gecer
canim baya kacirmissin.ins cuma tartini etkilemez.diger gunler ful dikkat et ins
abla yaaa cansin.hic usenmeden ne kadar guzel yazmissin.ve okadar haklisinki. Bir ise ben bunu yapamam ama bi deneyeyim diue baslamak var,birde ben bu isi soylemi daha iyi,yoksa boylemi daha iyi yaparim diye dusunmek ve baslamak var.ben bundan sonra yapamam yerine en uygun nasil yapabilirim diye dusinecegim ins.cok seviliyirsun.mesala simdi diyorum ben seviyeleri yapacagim ve basaracagim .cunku gercekten basarabilmeyi,cok ama cok istiyorum.
ahh ahh alintiladim ama yazamadim.cok iyi yapmissin canim
Benim iki buyuk kiz biz yatarken kahvaltiyi hazirlamislar sofrayi falan.
Mutfaga bir girdim buyuk patates soyuyor kizartma icin cayi koymuslar tupe nasil hosuma gitti.seni mutlu etmek icin yaptik diyor kucuk cadim bide.rabbim acilaeini gostermesin tum yavrularimizin.
ins canim.
afiyet olsun canim.
sabah patatesle 2 dlm ekmek fazla olmus sanki canim.aksamki pilav da keske pirinc olmasaymis ,aksamda patatesde varmis cunki.
Vucudunu sasirtmaya falanmi calistin ,senden dolu dolu menulere aliskin degiliz biz
pirinc pilavi olmamis canim.digerleri guzel afiyet olsun
geldinizmi evinize canim.
Neyseki bilunmus gozun aydin canim.
biskuviler olmamis canim.tuketmen gereken belli bir ekmek miktari ayarladiysan kendine en azindan aksam ogunune birakmasan.nacizhane fikrim tabi.afiyet olsun canim
afiyet olsun canim.baklava hadi 1 dilimmis ama kuru yemisler dedigin gibi cok olmus sanki
afiyet olsun canim
Ben zaten nohutu mercimeği filan çok seven biri değilim tiksindimYaa neden sevmedin kihoşuna gitmeyen şey ne oldu. Ben yapabilirim severim böyle seyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?