Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş geldin bizim kızlardan yapacaklar var tamam derlerse biribinize destek olarak mislerr gibi yaparsınız allahın izniyle
İnşallah canım bana ulaşabilirlerse çok sevinirim. Kafaya feci şekilde takmış durumdayım. Bu sefer kesin başaracağım

İnşallah canım bana ulaşabilirlerse çok sevinirim. Kafaya feci şekilde takmış durumdayım. Bu sefer kesin başaracağım
gerçekten istiyorsan niyetini edip başlarsan tabi ki yaparsın gülüm ,istemek başarmanın yarısıdır derler ya geri kalanı da adım atıp başlamak bence

gerçekten istiyorsan niyetini edip başlarsan tabi ki yaparsın gülüm ,istemek başarmanın yarısıdır derler ya geri kalanı da adım atıp başlamak bence
Süpersin. İnşallah diyorum çünküm grupsuz olmuyor malesef ben özellikle biri beni dürtüklemesi lazım

güzel canım afiyet olsun ama saat 20.00 den sonra bişey yemesen daha iyi
karbonlu olmus biraz canım
pilav olmamış canım
ekmek beyaz değilse bisküvi de olmasaymis güzel
kuru yemişler fazla olmuş baklava da ama akşamı dengelemissin
güzel menun afiyet olsun şarabı bilmem ama kalori filan
iyi aksmalar
pazar menum

18.00
1 tabak etli yesil fasulye
2 kasik yogurt corbasi
2 kasik tavuk sote
su 2.5 lt
spor yok
bir öğün yemişsin acikmadin sanirim
soğuk çay , kızartma ,az şekerli kahve olmamış tabi canim
Cumartesi menüm
13.00
1 yumurtalı soğanlı mantar
Domates
Salatalık
1 d peynir

18.00
1 çorba kasesi etli bulgur pilavı
Domatesli biber
Salata
1 kase yoğurt

Su 1.5
Spor yok
menü güzel canım
Bugünkü menüm
12.00
Yumurtalı domatesli biber kavurması
3 ceviz
1 d peynir

18.00
7-8 sıkım çiğ köfte
Marul
1 kase yoğurt
Havuç

Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
güzel canım afiyet olsun
Güzel canım

Aynen abla ben takı filan sevmem takmam da öyle ama alyansımı takıyorum ve yeni bir alyans onun yerini alamazdı benim için şükür bulundu ya
ay abla en iyisini yapıyorsun bence ben de malesef düzen takınıtılıyım aşırı düzeyde değil ama şükür çok temizlik filan yapamıyorum ama derli toplu düzenli olsun diye çok yorup yıpratıyorum kendimi bizim çocuğun dağıtmalarına dayanamıyordum ona da alışıyorum galiba
Günaydın kızlar şu ev işleri bi biteydi gene prüz çıktı
Bugün 1.seviye 18.gündeyim hala şekersizlik çok zorluyor son günlerde canm portakal istiyor ama yok niyetim beni vazgeçirmiyor iyi gidiyor yani
süpersin canım benim izmir serüvenim çok iyi geçmedi ama vazgeçmeyeceğim hele cuma günü Allahın izniyle seviyeye de başlayıp tam istikrar yakalayacağım inşallah
Bulunmuş şükür hoşgeldin evine
ay evet ya dünyanın en güzel, en rahat yeri kesinlikle insanın kendi evi
Kızlar uyuyor ben erkenden uuandım gene
yat uyu kuzu bugünlerin tadını çıkar az kaldı galiba izninin bitmesine
Merhabalar kızlar KT yapabileceğim bir grup arıyorum Ahmet Apa 13 Martta başlıyacakmış
merhaba canım bizim grupta başlamayı düşünen arkadaşlar var ben de dahil ama farklı bir grup vardır belki sadece seviyeleri yapan
Gunaydinnn
Cuma 90.0
Bugun 89.5
Günaydın hayırlı sabahlar.
Cuma:68.7

Pazartesi:68.1 fark:600
Harikasınız kızlar
Günaydın kızlar
Cuma: 85
Pazartesi: 85
Sabitim
Süper canım inşallah hep böyle düzende gidersin

tiksindiğin sevmediğin bir şeyi hiç bir zaman yapma gülüm faydası zaten olmaz sen de başka hoşuna giden bir şey yaparsın
Ne bileyim verilen kiloları görünce istaha geldim biran ama kabak daha iyi gibi ya şişkinlik de yapıyor ayran detoksu

maşallah kızlar hafta sonunu boş geçirmemiş takır takır fazlalık atmışsınız, darısı cumaya kocam yükten kurtulmak olsun
Ayy insallahhh ablacimmm.. sanırım spor baya işe yarıyor artik hergün yapacagim

Canım yaptığın detoks linkteki miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…