- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.061
Merhaba burda toplu olarak başlayacak arkadaşlar varMerhabalar kızlar KT yapabileceğim bir grup arıyorum Ahmet Apa 13 Martta başlıyacakmış
hoş geldin bizim kızlardan yapacaklar var tamam derlerse biribinize destek olarak mislerr gibi yaparsınız allahın izniyleMerhabalar kızlar KT yapabileceğim bir grup arıyorum Ahmet Apa 13 Martta başlıyacakmış
tiksindiğin sevmediğin bir şeyi hiç bir zaman yapma gülüm faydası zaten olmaz sen de başka hoşuna giden bir şey yaparsınBen zaten nohutu mercimeği filan çok seven biri değilim tiksindim
İnşallah canım bana ulaşabilirlerse çok sevinirim. Kafaya feci şekilde takmış durumdayım. Bu sefer kesin başaracağımhoş geldin bizim kızlardan yapacaklar var tamam derlerse biribinize destek olarak mislerr gibi yaparsınız allahın izniyle
ponim 18 gün olmuş şekersiz hayatın maşallah sana , sırtına kırlent koyan o güzel cimcimeni benim yerime de öp teyzesi yesin onu düşünceli kuzum ya maşallahMerhaba burda toplu olarak başlayacak arkadaşlar var
gerçekten istiyorsan niyetini edip başlarsan tabi ki yaparsın gülümİnşallah canım bana ulaşabilirlerse çok sevinirim. Kafaya feci şekilde takmış durumdayım. Bu sefer kesin başaracağım
Gunaydinnn
Cuma 90.0
Bugun 89.5
maşallah kızlar hafta sonunu boş geçirmemiş takır takır fazlalık atmışsınız, darısı cumaya kocam yükten kurtulmak olsunGünaydın hayırlı sabahlar.
Cuma:68.7
Pazartesi:68.1 fark:600
Süpersin. İnşallah diyorum çünküm grupsuz olmuyor malesef ben özellikle biri beni dürtüklemesi lazımgerçekten istiyorsan niyetini edip başlarsan tabi ki yaparsın gülüm,istemek başarmanın yarısıdır derler ya geri kalanı da adım atıp başlamak bence
6 Mart menüm
10.00 tam buğday ekmeğine peynirli bol yeşilliklsandviç
19.30 büyük bir kase kereviz salatası
4 tane köfte
2 havuç
su: 2,5 lt
7 Mart menüm
10.30 2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Tel peynir
3 dilim salam
1 tk yer fıştığı ezmesi
3 zeytin
17.00 4 yk zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yeşil salata
2 köfte
22.00 1 havuç
su: 1,5 lt
güzel canım afiyet olsun ama saat 20.00 den sonra bişey yemesen daha iyi07 cumartesi menum
10.30
1 dlm beyaz ekmek
4 yuvarlak dlm sucuk
1dlm peynir
4 ksk yogurt
14 30(burada sacmaladin)
2.5 servis kasigi garniturlu makarna
1 tane kurabiye
19.00
1 kepce yogurt corbasi(yarmali)
2 etli biber dolmasi
Salata bol bol
Su 2ltr falandir
Spor da yok malesef
karbonlu olmus biraz canım8 Mart Pazar Menüm
10:00=== 4 yk patatesli yumurta
6 adet siyah zeytin
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
Yarım simit
2 dilim tam buğday Trabzon ekmeği
Maydanoz
14:00=== El kadar haşlama et
4-5 parça patates
4 yk pirinç pilavı
1 adet minik kuru soğan
1 kase yoğurt
Tere, maydanoz
Su 1 lt
pilav olmamış canımMerhabalar
06. 03 20 cuma
Sabah
2 h yumurta
Zeytin 2
1 ktahin pekmez
Ara
Türk kahvesi
Ara
Bir avuç yer fıstığı
Aksam
1 karniyarik patlıcanı yağda kızarmadin. Az yağda fırınlardimi
5k pirinç pilavı
1b ayran
Salata
Çay
Şu 3lt
ekmek beyaz değilse bisküvi de olmasaymis güzelBugünün menüsü pazar
Sabah 10.00
Yarım yumurta tavada
2k.haşlanmış nohut ve yeşilliği
1 k. Patates salatası
1 k yoğurt
1.5 dilim ekmek
Ara 15.00
Bir avuç karpuz çekirdeği
2 petibor bisküvi (annelerle parka gittik içim kiyildi)
Çay
Aksam 19.00
Bir tabak tavuk mantar sote
2 dilim ekmek
2 b ayran
Şu 2lt
Spor 15 dk orta tempolu yuruyus 30 puan @Tekrar dene
kuru yemişler fazla olmuş baklava da ama akşamı dengelemissin7 mart
09.30
1 yumurta sarısı
5 siyah zeytin
2 sünme peynir
Tere
2 ceviz
1.muz
12.30
1 içli köfte
1 baklava(arkadaşım nişanlandı ve çok ısrar etti yedim ve hiç tat almadım)
15.00
3 kuru kayısı
4 badem
4 fındık kavrulmamış
2 kuru incir
(tabi bunların hepsi fazla)
18.00
1 kase cacık
Spor yok
Su unuttum
@Tekrar dene
güzel menun afiyet olsun şarabı bilmem ama kalori filan8 mart
09.30
1 yumurta
1 sünme peynir
Tere
1 siyah zeytin
1 muz
2 ceviz
Saat 13.00
2 kaşık bulgur
3 kaşık yoğurt
19.30 yarım levrek
3 kaşık kısır
Roka salatası
1 küçük kadeh beyaz şarap
Su 2.5 lt
Spor şu an yok midafirlikteyim ama erken dönersem yapcam
@Tekrar dene
bir öğün yemişsin acikmadin sanirimiyi aksmalar
pazar menum
18.00
1 tabak etli yesil fasulye
2 kasik yogurt corbasi
2 kasik tavuk sote
su 2.5 lt
spor yok
soğuk çay , kızartma ,az şekerli kahve olmamış tabi canimİyi aksamlar kizlarrr
11.11
2catal patates kizartmasi
1dlm peynir
4ksk yogurt
1 dlm tb ekmek
16.30
2tavuk pirzola
5 kofte mangalda
1 salatalik
2domates
5 tane kucuk koy biberi
1 bardak soguk cay
17.00
az sekerli kahve
suyu hic olcemedim ama az oldu 1,5 litre falan
spor yok ama saniye oturmadim minnos hic oturmadi cunku dusecek ,yuvarlanacak derken pesindeydim hep.
menü güzel canımCumartesi menüm
13.00
1 yumurtalı soğanlı mantar
Domates
Salatalık
1 d peynir
18.00
1 çorba kasesi etli bulgur pilavı
Domatesli biber
Salata
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok
güzel canım afiyet olsunBugünkü menüm
12.00
Yumurtalı domatesli biber kavurması
3 ceviz
1 d peynir
18.00
7-8 sıkım çiğ köfte
Marul
1 kase yoğurt
Havuç
Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
Güzel canımSabah 10:30
2 h.yumurta
3 cherry domates
4 dilim peynir
1/2ceviz
2 t.b ekmek
2 lokma menemen.
Ara Sütlü kahve
1 muz
Akşam 17:40
3 kepçe y.fasulye
1 kaşık bulgur
1 kase yogurtlu kabak haşlama
1.5 kepçe mercimek corbasi
Su 4 litreye yakın
Spor 45 dk leslie -> 135p
2 saat az tempolu yürüyüş 120 p
100 adet karin egzersizi puanını bilemedim @Tekrar dene 255 +?
Aynen abla ben takı filan sevmem takmam da öyle ama alyansımı takıyorum ve yeni bir alyans onun yerini alamazdı benim için şükür bulundu yarabbim hepimize ele ayağa düşmeden kimseye of dedirtmeden emanetini almayı nasip etsin
yüzüğünün bulunmasına çok sevindim çok üzülmüştün saat v.s. kaybolsaydı onun yerine yazmıştın ya ben de üzülmüştüm bak ikimiz de sevindikk
ay abla en iyisini yapıyorsun bence ben de malesef düzen takınıtılıyım aşırı düzeyde değil ama şükür çok temizlik filan yapamıyorum ama derli toplu düzenli olsun diye çok yorup yıpratıyorum kendimi bizim çocuğun dağıtmalarına dayanamıyordum ona da alışıyorum galibaben bu gün avm market eve dönüp alınanları yerleştir, yürüyerek lokantaya gidip dönme (1-2km uzakta) derken çok yoruldum evde sadece alınanları yerleştirdim kıyma tavuk v.s da öyle dolaba tıktım duruyor hala az size bakayım dedim sonra kalkıp buzluğa pay edip atıcam inşallah
2 gündür süpürge açmadım evi pislik götürüyor gibi hissediyorum ev dağılmış birbirine girmiş gibime geliyor ama ortada aman aman dağınıklık yok salon masası dağınık ilaçlar faturalar v.s. var bir de mutfağın yeri biraz zibilli toplayıp düzenleyeyim desem 5-10 dk lık iş ama bana huzursuzluk geliyor yavvff ne oluyor bana yaa ben titiz aman aman işe güce takıntılı değilimdir ki işi bırakıp yatıp uyuyan yada kahve çay içen bir tipim
süpersin canım benim izmir serüvenim çok iyi geçmedi ama vazgeçmeyeceğim hele cuma günü Allahın izniyle seviyeye de başlayıp tam istikrar yakalayacağım inşallahGünaydın kızlar şu ev işleri bi biteydi gene prüz çıktı
Bugün 1.seviye 18.gündeyim hala şekersizlik çok zorluyor son günlerde canm portakal istiyor ama yok niyetim beni vazgeçirmiyor iyi gidiyor yani
ay evet ya dünyanın en güzel, en rahat yeri kesinlikle insanın kendi eviBulunmuş şükürhoşgeldin evine
yat uyu kuzu bugünlerin tadını çıkar az kaldı galiba izninin bitmesineKızlar uyuyor ben erkenden uuandım gene
merhaba canım bizim grupta başlamayı düşünen arkadaşlar var ben de dahil ama farklı bir grup vardır belki sadece seviyeleri yapanMerhabalar kızlar KT yapabileceğim bir grup arıyorum Ahmet Apa 13 Martta başlıyacakmış
Gunaydinnn
Cuma 90.0
Bugun 89.5
Harikasınız kızlarGünaydın hayırlı sabahlar.
Cuma:68.7
Pazartesi:68.1 fark:600
Süper canım inşallah hep böyle düzende gidersinGünaydın kızlar
Cuma: 85
Pazartesi: 85
Sabitim
insAllah canımSüper canım inşallah hep böyle düzende gidersin
Ne bileyim verilen kiloları görünce istaha geldim biran ama kabak daha iyi gibi ya şişkinlik de yapıyor ayran detoksutiksindiğin sevmediğin bir şeyi hiç bir zaman yapma gülüm faydası zaten olmaz sen de başka hoşuna giden bir şey yaparsın
Ayy insallahhh ablacimmm.. sanırım spor baya işe yarıyor artik hergün yapacagimmaşallah kızlar hafta sonunu boş geçirmemiş takır takır fazlalık atmışsınız, darısı cumaya kocam yükten kurtulmak olsun
Aynen abla ben takı filan sevmem takmam da öyle ama alyansımı takıyorum ve yeni bir alyans onun yerini alamazdı benim için şükür bulundu ya
ay abla en iyisini yapıyorsun bence ben de malesef düzen takınıtılıyım aşırı düzeyde değil ama şükür çok temizlik filan yapamıyorum ama derli toplu düzenli olsun diye çok yorup yıpratıyorum kendimi bizim çocuğun dağıtmalarına dayanamıyordum ona da alışıyorum galiba
süpersin canım benim izmir serüvenim çok iyi geçmedi ama vazgeçmeyeceğim hele cuma günü Allahın izniyle seviyeye de başlayıp tam istikrar yakalayacağım inşallah
ay evet ya dünyanın en güzel, en rahat yeri kesinlikle insanın kendi evi
yat uyu kuzu bugünlerin tadını çıkar az kaldı galiba izninin bitmesine
merhaba canım bizim grupta başlamayı düşünen arkadaşlar var ben de dahil ama farklı bir grup vardır belki sadece seviyeleri yapan
Harikasınız kızlar
Süper canım inşallah hep böyle düzende gidersin
Arkadaşlar kilom sabit 63.9 geldim yine
kabak detoksu daha iyi diye düşünüyorum ama kabağı tavada değil de fırında yapsam 2 gün boyunca olur mu acaba böyle denemek istiyorum bir de ben fırında daha çok seviyorum
Elaaaaa ben geldimmmm ne zamaan yarışıyoruz unutmadım seni düşmem yakandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?