Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Elaaaaa ben geldimmmm ne zamaan yarışıyoruz unutmadım seni düşmem yakandan
Hadi yarin itibariyle 21 gün yarişalim mıı i 21 gün bitti spor pek fazla yapamasam da3.5 kilo verdim. Bugün biraz canimin istediklerini yerim. Ama yarin varimmm 21 gün hemde

gülüm kargoyla yollasalar olmaz mı yüzüğünü, güvenemez misin kargoya
düzen için yeterli dolap saklama alanı da lazım yada eşyayı kıyafet v.s. azaltmak lazım küçük çocuklu evde eşya asla azalmaz boyuna artar , o yüzden alış gülüm alış kendini hırpaladığına aşın ilerledikçe kızıyorsun onun yerine kendim yada aileme daha fazla zaman ayırsaydım diyorsun

Aman kaptan canım kaptan ekmek,simit,patates, pirinç pilavı su da çok az
Pirinç yerine bulgur olsa harika bir menü saatleri yazmayı unutmuşsun canım

canım sabah patates ve nohut gibi karbonhidratlı şeylerin yanında ayrıca ekmek olmasaymış veya ekmek varken onlar öğlen de petibör yemişsin yine akşamdan ekmekleri çıkararak dengeleyebilirdin diye düşünüyorum
menün güzel canım alkolün ödemini bol suyla atabilirsin suyun da kilona göre bol sayılabilir

iyi aksmalar
pazar menum

18.00
1 tabak etli yesil fasulye
2 kasik yogurt corbasi
2 kasik tavuk sote
su 2.5 lt
spor yok
aaaa tek öğün mü beslendin canım dengeli bir öğün fakat bütün gün için yeterli değil bence

sabahki patates kaçamağını ekmek yemeyerek dengeleyebilirdin canım öğlen de bi soğuk çay battı gözüme suyun da azmış zaten akşamki kahveden de şekeri çıkarınca daha iyi olurmuş
ayran detoksu denemedim hiç ama az az yeniyor galiba içinde bir sürü karbonhidratlı ürün var

Bugünkü menüm
12.00
Yumurtalı domatesli biber kavurması
3 ceviz
1 d peynir

18.00
7-8 sıkım çiğ köfte
Marul
1 kase yoğurt
Havuç

Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
Çiğ köften hazır değilse harika bir menü bence hazırlarda patates filan olabiliyormuş o yüzden dedim

Canım sabah iki yumurta varken iki dilim ekmek çok fazla bence suyun ve sporun gayet güzel

Ne bileyim verilen kiloları görünce istaha geldim biran ama kabak daha iyi gibi ya şişkinlik de yapıyor ayran detoksu
sevmediğin için sen de işe de yaramamış sen bildiğin sevdiğini dene yine genelde çok kişiye yarayan sana bana yaramayabilir gülüm bundan sonra ona göre yaparsın , hem bence zayıflama da yemekle ilgili bölüm de yediğimizin tadı hoşumuza gitmeli sağlıklı kalorisi az ama lezzetli hale getirmeliyiz yediğimizi ki bıkıp isyaaannn demeyelim :)

Canim ben de zaten bu tarz besleniyorum. Pirinç yerine bulgur yapiyorum ekmek benim de 3 dilimi buluyor. Ben nerde yanlış yaptığımı farkettim daha doğrusu arkadaşlar farkettirdiler sagolsunlar. Hurma incir kayisiyi fazla kaçırıyor muşum ondan miş. Artik yemiycem o kadar fazla. Su içiyorum ben 3 litre kesinoluyor bazende 4 u buluyor. Yarim litrelik 4 bardak dolduruyorum bardak ta olunca daha çok içiyorum sende bi dene derim . Tabi ki önemli olan evlatlarimiz ama inan şekerin unun onlara zarari var faydasi yok bende sadece onlari kestim. Troidlerim temiz d vitamini icin de damla kullaniyorum canim. Oğlumda 4 aylikken hasta olmustum. Şu an kızım 3 aylik bakalim bunda ne zaman olacagim. Inşallah dediğin gibi olur gider o zaman da. Bu aralar biraz sanci oluyo ama bir şey yok henüz. Yazın için teşekkür ederim kisura bakma cevap yazmayi unutmuşum sevgilerr

Cuma:80.2
Pazartesi:80.6
Fark:+400
*dün geç geldik eve ve kahvaltıdan sonra bir şey yiyememiştik Akşamın bi vakti döner dürüm yersem olacağı buydu kısacası
bence yarına kadar hepsi erir geç saatte yiyince ödem oluyor bir wc lik iş gülüm hiç canını sıkmaya değmez üstelik sana oluyor mu bilmem ben 1-2 saatlik yolculukta bile ödem oluyorum sana da olmuştur belki

Canim ekmeği şu an azaltmayi düşünmüyorum. Bu denge sütümü pek etkilemedi gibi o yüzden devam ederim diye düşünüyorum. Kızım ek gıdaya başlayınca 2 ye dusurucem

Hadi yarin itibariyle 21 gün yarişalim mıı i 21 gün bitti spor pek fazla yapamasam da3.5 kilo verdim. Bugün biraz canimin istediklerini yerim. Ama yarin varimmm 21 gün hemde
Yani ay sonuna kadar her türlü bana uyar ama cumalar genelde sonuçlarımızı kıyaslıyoruz boşver bugün istediklerini yemeyi bence ve bugünden başlayalım çünkü listedeyiz ve bizim kıstasımız cuma günleri biliyorsun

Baya misafirleri filan var cenazeden dolayı ve kayınvalidem de yeni ameliyat oldu bunca şeyin arasında kargoyla uğraşmasınlar diye söylemedim kayınvalidem de ben gelince getiririm diyince kaldı öyle abla ya aileme zaman ayırmaya çalışıyorum özellikle kızım önceliğim o hiç kıyamıyorum akşama kadar kreşte zaten ama birazcık da kendime vakit ayırabilmeyi öğrenmeliyim bence

Merhaba kızlar bende araniza katılabilirmiyim
Siteye yeni katıldım yarinda diyetisyene başlıyorum bu platformla birlikte daha motive olurum diye düşünüyorum
ahaaa taze et taze kannn
hoş geldin gülüm arada muzipliğim tutar işte böyle , yerimiz vardır herhalde kaptancım yada yardımcıları gelirse yazarlar zaten ,tamam derlerse motivasyonun alası var bizde övünmek olacak olsun da zaten bizim gurup şahanedir
kaç kilosun yaşın kaç gülüm

17 ayin icinde canim.tam yaramazliginin zamani benimkinin.ev sessizlestimi kesin biseyler karistiriyordur benim cadi.
ins ablacim.
çok iyi yapmışsınız gülüm yaza kadar senin minnak da alışır yazın piknikte bir bakmışsın sen onun peşindesin ona yapışıyorsun
evet abla ya buyuyup gidiyorlar masallah
bende oyleyim abla.supuremesemde toplu olacak daginiklik beni daraltiyor.
nasil yedim bende bilmiyorum o makarnayi.ogun felaketti.

Dunde batirdim zaten onuda biliyorum.

Patates normalde pek kizartmam ben ama kizim soyup dogramis kizartalim diyince kizarttim mecburen.ve dayanamayip yedim
Gunaydın kızlar yogun bir hafta sonu geride kaldı buyuk kızı okula gonderip evın işlerine baslıcam
kolay gelsin canim
Günaydın kızlar şu ev işleri bi biteydi gene prüz çıktı
Bugün 1.seviye 18.gündeyim hala şekersizlik çok zorluyor son günlerde canm portakal istiyor ama yok niyetim beni vazgeçirmiyor iyi gidiyor yani
Canım 12 gün var ben seviye biri 30 gün yapıcam eskiden yaptıkları gibi. Temmuza çok yaymamam lazım memlkete gidersm oralarda kt yapamam
masallah canim cok iyi gidiyorsun.
Vucut alisamiyor hemen demekki sekersizlige yillarin aliskanligi.sabret canim sakin bozma,daha sonra yersin portakali
ayy yerim ben onu.buyudukce cok farkli oluyor .bazen yaptiklari,soyledikleri seyler sasirip bakip kaliyorum.yaparlar tabi niye yapmasinlar
Bizde seni seviyore ben çok yoğunum canım sağolsun Niran da izin verdi ev işleri hallolana kadar. Dün iki eve daha baktık ordan 20 dk parka uğradık tıklım tıklımdı
havalar guzellesince disarilar kalabaliklasiyor.yaz cok guzel yaaaa
Gunaydinnn
Cuma 90.0
Bugun 89.5
tebrikler canim
Günaydın hayırlı sabahlar.
Cuma:68.7

Pazartesi:68.1 fark:600
tebrikler canim
Valla ben bu detoks dan hiç bişey anlamadım kilom da sabit
canim en iyisi detoksla ugrasma hic.dengeli duzenli beslenerek eksi olmak en kolayi
Günaydın kızlar
Cuma: 85
Pazartesi: 85
Sabitim
harika sabit olman
senin kilo vermende duraklama mi var da detokslarla ugrasinyorsun sen canim
Cuma:80.2
Pazartesi:80.6
Fark:+400
*dün geç geldik eve ve kahvaltıdan sonra bir şey yiyememiştik Akşamın bi vakti döner dürüm yersem olacağı buydu kısacası
Cumaya telafi edersin canim.ama yediklerimizin artisini bende cekiyirum.bildirim yapicam ama tirsmiyorda degilim(

yap gülüm kasların güçlensin de her günü bu işin üstatları önermiyor en azından 1 gün mola verin diyorlar
Tamam o zaman seni ve üstatlari mi kıracağım cuma günleri mola olsun

Merhaba kızlar bende araniza katılabilirmiyim
Siteye yeni katıldım yarinda diyetisyene başlıyorum bu platformla birlikte daha motive olurum diye düşünüyorum
Canım hoş geldin bizim liste baya kalabalık ve izinden dönecek üyelerimiz de var ama en iyisini kaptanımız Handandandan bilir o gelsin sana dönüş yapar
bence yarına kadar hepsi erir geç saatte yiyince ödem oluyor bir wc lik iş gülüm hiç canını sıkmaya değmez üstelik sana oluyor mu bilmem ben 1-2 saatlik yolculukta bile ödem oluyorum sana da olmuştur belki
Otobüs yolculuğunda bende de oluyor ama uzun sürelilerde oluyordu üniversitedeyken ığdır-kütahya arası yolculuk yaptığım zamanlarda mesela dün uçakla geldik 2 saat filan sürdü bence gece yemiş olmamdan kaynaklı
Canim ekmeği şu an azaltmayi düşünmüyorum. Bu denge sütümü pek etkilemedi gibi o yüzden devam ederim diye düşünüyorum. Kızım ek gıdaya başlayınca 2 ye dusurucem
yani o zaman yumurta sayısını azaltabilirsin diye düşünüyorum canım

En korktuğum dönemler ağzına her gördüğünü atmasi çok sinir bozucu

Evet canim bazen 1 yumurta yapiyorum çok aciktiysam 2 oluyo

Çok tşk ederim hosbulduk evet baya kanli etli yağlı bir ben
Agustosta 34 yaşıma gircem 4yasinda bir kızım var
Bayagidir tartilmiyorum desemtemiz 80li kilolardayim
Yarın sabah tartilirim yine ama
Biraz baktim listede yer yoksa frede katılırım motivasyon önemli

Tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…