- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.081
Hadi yarin itibariyle 21 gün yarişalim mııElaaaaa ben geldimmmm ne zamaan yarışıyoruz unutmadım seni düşmem yakandan
gülüm kargoyla yollasalar olmaz mı yüzüğünü, güvenemez misin kargoyaAynen abla ben takı filan sevmem takmam da öyle ama alyansımı takıyorum ve yeni bir alyans onun yerini alamazdı benim için şükür bulundu ya
ay abla en iyisini yapıyorsun bence ben de malesef düzen takınıtılıyım aşırı düzeyde değil ama şükür çok temizlik filan yapamıyorum ama derli toplu düzenli olsun diye çok yorup yıpratıyorum kendimi bizim çocuğun dağıtmalarına dayanamıyordum ona da alışıyorum galiba
süpersin canım benim izmir serüvenim çok iyi geçmedi ama vazgeçmeyeceğim hele cuma günü Allahın izniyle seviyeye de başlayıp tam istikrar yakalayacağım inşallah
ay evet ya dünyanın en güzel, en rahat yeri kesinlikle insanın kendi evi
yat uyu kuzu bugünlerin tadını çıkar az kaldı galiba izninin bitmesine
merhaba canım bizim grupta başlamayı düşünen arkadaşlar var ben de dahil ama farklı bir grup vardır belki sadece seviyeleri yapan
Harikasınız kızlar
Süper canım inşallah hep böyle düzende gidersin
Aman kaptan canım kaptan ekmek,simit,patates, pirinç pilavı8 Mart Pazar Menüm
10:00=== 4 yk patatesli yumurta
6 adet siyah zeytin
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
Yarım simit
2 dilim tam buğday Trabzon ekmeği
Maydanoz
14:00=== El kadar haşlama et
4-5 parça patates
4 yk pirinç pilavı
1 adet minik kuru soğan
1 kase yoğurt
Tere, maydanoz
Su 1 lt
Pirinç yerine bulgur olsa harika bir menü saatleri yazmayı unutmuşsun canımMerhabalar
06. 03 20 cuma
Sabah
2 h yumurta
Zeytin 2
1 ktahin pekmez
Ara
Türk kahvesi
Ara
Bir avuç yer fıstığı
Aksam
1 karniyarik patlıcanı yağda kızarmadin. Az yağda fırınlardimi
5k pirinç pilavı
1b ayran
Salata
Çay
Şu 3lt
canım sabah patates ve nohut gibi karbonhidratlı şeylerin yanında ayrıca ekmek olmasaymış veya ekmek varken onlar öğlen de petibör yemişsin yine akşamdan ekmekleri çıkararak dengeleyebilirdin diye düşünüyorumBugünün menüsü pazar
Sabah 10.00
Yarım yumurta tavada
2k.haşlanmış nohut ve yeşilliği
1 k. Patates salatası
1 k yoğurt
1.5 dilim ekmek
Ara 15.00
Bir avuç karpuz çekirdeği
2 petibor bisküvi (annelerle parka gittik içim kiyildi)
Çay
Aksam 19.00
Bir tabak tavuk mantar sote
2 dilim ekmek
2 b ayran
Şu 2lt
Spor 15 dk orta tempolu yuruyus 30 puan @Tekrar dene
menün güzel canım alkolün ödemini bol suyla atabilirsin suyun da kilona göre bol sayılabilir8 mart
09.30
1 yumurta
1 sünme peynir
Tere
1 siyah zeytin
1 muz
2 ceviz
Saat 13.00
2 kaşık bulgur
3 kaşık yoğurt
19.30 yarım levrek
3 kaşık kısır
Roka salatası
1 küçük kadeh beyaz şarap
Su 2.5 lt
Spor şu an yok midafirlikteyim ama erken dönersem yapcam
@Tekrar dene
aaaa tek öğün mü beslendin canım dengeli bir öğün fakat bütün gün için yeterli değil benceiyi aksmalar
pazar menum
18.00
1 tabak etli yesil fasulye
2 kasik yogurt corbasi
2 kasik tavuk sote
su 2.5 lt
spor yok
sabahki patates kaçamağını ekmek yemeyerek dengeleyebilirdin canım öğlen de bi soğuk çay battı gözüme suyun da azmış zaten akşamki kahveden de şekeri çıkarınca daha iyi olurmuşİyi aksamlar kizlarrr
11.11
2catal patates kizartmasi
1dlm peynir
4ksk yogurt
1 dlm tb ekmek
16.30
2tavuk pirzola
5 kofte mangalda
1 salatalik
2domates
5 tane kucuk koy biberi
1 bardak soguk cay
17.00
az sekerli kahve
suyu hic olcemedim ama az oldu 1,5 litre falan
spor yok ama saniye oturmadim minnos hic oturmadi cunku dusecek ,yuvarlanacak derken pesindeydim hep.
ayran detoksu denemedim hiç ama az az yeniyor galiba içinde bir sürü karbonhidratlı ürün varSelâm herkesearkadaşlar bugün ayran detoksu ikinci gunumdeydim lakin öğleden sonra pes ettim çünkü hem açlık hem de mide bulantısı oldu tiksindim detox bana göre değilmiş onu anladım
9.00
2 haş yum.
2 3 dilim salatalık domates
3 zeytin
1 hindi salam
1 dilim peynir
12.00
14.00
De nohut,mercimek,bulgur, salatalık,yoğurt,su karışımından bir kase içtim zorla sonrası gelmedi
19.00
3 köfte içinde çok az ekmek içi var
1 tabak salata
Su 1.5 anca icebildim malesef
Spor da yok ne yazikki
Çiğ köften hazır değilse harika bir menü bence hazırlarda patates filan olabiliyormuş o yüzden dedimBugünkü menüm
12.00
Yumurtalı domatesli biber kavurması
3 ceviz
1 d peynir
18.00
7-8 sıkım çiğ köfte
Marul
1 kase yoğurt
Havuç
Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
Canım sabah iki yumurta varken iki dilim ekmek çok fazla bence suyun ve sporun gayet güzelSabah 10:30
2 h.yumurta
3 cherry domates
4 dilim peynir
1/2ceviz
2 t.b ekmek
2 lokma menemen.
Ara Sütlü kahve
1 muz
Akşam 17:40
3 kepçe y.fasulye
1 kaşık bulgur
1 kase yogurtlu kabak haşlama
1.5 kepçe mercimek corbasi
Su 4 litreye yakın
Spor 45 dk leslie -> 135p
2 saat az tempolu yürüyüş 120 p
100 adet karin egzersizi puanını bilemedim @Tekrar dene 255 +?
sevmediğin için sen de işe de yaramamış sen bildiğin sevdiğini dene yine genelde çok kişiye yarayan sana bana yaramayabilir gülüm bundan sonra ona göre yaparsın , hem bence zayıflama da yemekle ilgili bölüm de yediğimizin tadı hoşumuza gitmeli sağlıklı kalorisi az ama lezzetli hale getirmeliyiz yediğimizi ki bıkıp isyaaannn demeyelim :)Ne bileyim verilen kiloları görünce istaha geldim biran ama kabak daha iyi gibi ya şişkinlik de yapıyor ayran detoksu
Canim ben de zaten bu tarz besleniyorum. Pirinç yerine bulgur yapiyorum ekmek benim de 3 dilimi buluyor. Ben nerde yanlış yaptığımı farkettim daha doğrusu arkadaşlar farkettirdiler sagolsunlar. Hurma incir kayisiyi fazla kaçırıyor muşum ondan miş. Artik yemiycem o kadar fazla. Su içiyorum ben 3 litre kesinoluyor bazende 4 u buluyor. Yarim litrelik 4 bardak dolduruyorum bardak ta olunca daha çok içiyorum sende bi dene derim . Tabi ki önemli olan evlatlarimiz ama inan şekerin unun onlara zarari var faydasi yok bende sadece onlari kestim. Troidlerim temiz d vitamini icin de damla kullaniyorum canim. Oğlumda 4 aylikken hasta olmustum. Şu an kızım 3 aylik bakalim bunda ne zaman olacagim. Inşallah dediğin gibi olur gider o zaman da. Bu aralar biraz sanci oluyo ama bir şey yok henüz. Yazın için teşekkür ederim kisura bakma cevap yazmayi unutmuşum sevgilerrCanım oldu faydası bence denemelisin su içersen sütü etkilemez dedi diyetisyen ben içiyorum ama bazen az oluyor.canım makarna pirinç yok ama bulgur var sabah 2 dilim ekmek var öğle 1 dilim ..
Senin yavrun küçük 6 ayı geçince daha çok gider zor diyet asla yapma hiç bir şey bebeğinin sütünden önemli değil.
Bir de adeti 7 aylıkken oldum karnım aşırı büyüktü olunca inmeye başladı .sen daha hasta olmadın olunca inmeye başlayacak..
Bir de tiroid ve d vitaminine baktır d vitaöinim yok gibi çok düşük damla kullanıyorum
D vitamini düşük olursa da kilo gitmez dedi diyetisyen...sağlıkla gidecek kilolarımız
Uzun oldu canım kusura bakma
bence yarına kadar hepsi erir geç saatte yiyince ödem oluyor bir wc lik iş gülüm hiç canını sıkmaya değmez üstelik sana oluyor mu bilmem ben 1-2 saatlik yolculukta bile ödem oluyorum sana da olmuştur belkiCuma:80.2
Pazartesi:80.6
Fark:+400
*dün geç geldik eve ve kahvaltıdan sonra bir şey yiyememiştik Akşamın bi vakti döner dürüm yersem olacağı buydu kısacası
Canim ekmeği şu an azaltmayi düşünmüyorum. Bu denge sütümü pek etkilemedi gibi o yüzden devam ederim diye düşünüyorum. Kızım ek gıdaya başlayınca 2 ye dusurucemAman kaptan canım kaptan ekmek,simit,patates, pirinç pilavısu da çok az
Pirinç yerine bulgur olsa harika bir menü saatleri yazmayı unutmuşsun canım
canım sabah patates ve nohut gibi karbonhidratlı şeylerin yanında ayrıca ekmek olmasaymış veya ekmek varken onlar öğlen de petibör yemişsin yine akşamdan ekmekleri çıkararak dengeleyebilirdin diye düşünüyorum
menün güzel canım alkolün ödemini bol suyla atabilirsin suyun da kilona göre bol sayılabilir
aaaa tek öğün mü beslendin canım dengeli bir öğün fakat bütün gün için yeterli değil bence
sabahki patates kaçamağını ekmek yemeyerek dengeleyebilirdin canım öğlen de bi soğuk çay battı gözüme suyun da azmış zaten akşamki kahveden de şekeri çıkarınca daha iyi olurmuş
ayran detoksu denemedim hiç ama az az yeniyor galiba içinde bir sürü karbonhidratlı ürün var
Çiğ köften hazır değilse harika bir menü bence hazırlarda patates filan olabiliyormuş o yüzden dedim
Canım sabah iki yumurta varken iki dilim ekmek çok fazla bence suyun ve sporun gayet güzel
yap gülüm kasların güçlensin de her günü bu işin üstatları önermiyor en azından 1 gün mola verin diyorlarAyy insallahhh ablacimmm.. sanırım spor baya işe yarıyor artik hergün yapacagim
Yani ay sonuna kadar her türlü bana uyar ama cumalar genelde sonuçlarımızı kıyaslıyoruz boşver bugün istediklerini yemeyi bence ve bugünden başlayalım çünkü listedeyiz ve bizim kıstasımız cuma günleri biliyorsunHadi yarin itibariyle 21 gün yarişalim mııi 21 gün bitti spor pek fazla yapamasam da3.5 kilo verdim. Bugün biraz canimin istediklerini yerim. Ama yarin varimmm 21 gün hemde
Baya misafirleri filan var cenazeden dolayı ve kayınvalidem de yeni ameliyat oldu bunca şeyin arasında kargoyla uğraşmasınlar diye söylemedim kayınvalidem de ben gelince getiririm diyince kaldı öyle abla ya aileme zaman ayırmaya çalışıyorum özellikle kızım önceliğim o hiç kıyamıyorum akşama kadar kreşte zaten ama birazcık da kendime vakit ayırabilmeyi öğrenmeliyim bencegülüm kargoyla yollasalar olmaz mı yüzüğünü, güvenemez misin kargoya
düzen için yeterli dolap saklama alanı da lazım yada eşyayı kıyafet v.s. azaltmak lazım küçük çocuklu evde eşya asla azalmaz boyuna artar , o yüzden alış gülüm alış kendini hırpaladığına aşın ilerledikçe kızıyorsun onun yerine kendim yada aileme daha fazla zaman ayırsaydım diyorsun
oh ohh maşallah güzellik yürü mis gibi havada enerjini oksijeni bol alGübaydın kızlar
Hava mis burada
Yürüyüşe çıkıyorum
ahaaa taze et taze kannnMerhaba kızlar bende araniza katılabilirmiyim
Siteye yeni katıldım yarinda diyetisyene başlıyorum bu platformla birlikte daha motive olurum diye düşünüyorum
17 ayin icinde canim.tam yaramazliginin zamani benimkinin.ev sessizlestimi kesin biseyler karistiriyordur benim cadi.Biz de bugün dışarıdaydık çocuklar hava alsin oğlum biraz parkta oynasin dedik. Iyi geldi valla bize de. Tek kötü yanı çok acıktım ve yemeğe saldirdimm. Bebeğin kaç aylıktı daha önce sormuş ta olabilirim ama çok unutkan oldum bu doğumdan sonrabenden de sana kocamannn sevgilerr canimm
ins ablacim.gülüm üşünmem ben hatta olabildiğince kısa öz yazmaya çalışıyorum ki sıkıcı olmadan anlaşılsın ,sen yeter ki gelişmek başarmak iste ben tam destek yanındayım
bir şeyi gerçekten ama gerçekten istediğin de bilinç altın olması için yollar yaratır diye bir söz vardı ya işte şimdi sana da gerçekten istediğin için bilinç altın destek olacak başaracaksın seviyeleri allahın izniyle sen niyetini ettin bismillah diyip başladın mı gerisi sadece kararlılığına(kalpten hala çok istemene) bağlı , bak aman aman zorlandım bile demeyeceksin
evet abla ya buyuyup gidiyorlar masallahçok iyi yapmışsınız gülüm yaza kadar senin minnak da alışır yazın piknikte bir bakmışsın sen onun peşindesin ona yapışıyorsun
bende oyleyim abla.supuremesemde toplu olacak daginiklik beni daraltiyor.ben bu gün avm market eve dönüp alınanları yerleştir, yürüyerek lokantaya gidip dönme (1-2km uzakta) derken çok yoruldum evde sadece alınanları yerleştirdim kıyma tavuk v.s da öyle dolaba tıktım duruyor hala az size bakayım dedim sonra kalkıp buzluğa pay edip atıcam inşallah
2 gündür süpürge açmadım evi pislik götürüyor gibi hissediyorum ev dağılmış birbirine girmiş gibime geliyor ama ortada aman aman dağınıklık yok salon masası dağınık ilaçlar faturalar v.s. var bir de mutfağın yeri biraz zibilli toplayıp düzenleyeyim desem 5-10 dk lık iş ama bana huzursuzluk geliyor yavvff ne oluyor bana yaa ben titiz aman aman işe güce takıntılı değilimdir ki işi bırakıp yatıp uyuyan yada kahve çay içen bir tipim
nasil yedim bende bilmiyorum o makarnayi.ogun felaketti.1.5 litre su biraz az olmuş canim onun dışında iyi afiyet olsun. Gerçi spor da olsaymış daha iyi olurmus.
2.5 servis tabağını nas yiyebildinnnyani evettt çok kötü olmuş dolmada var o gün bakalim cumaya kadar telafisi olacak mi..
Haftasonu olunca tek öğün denemesi gitmiş yerinee bol kaçamaklı karbonhidrat li bi gün gelmiş. Sabah ve akşam ki patates, pirinç olmamış kaptanim birdr sabahki simit. Birde su çok azz.
şu pirinci gormeyene kadar süper dedim keşke onun yerine bulgur yapsaydin.
Akşam ekmek fazla olmuş canim.
baklava şöyle3 4 dilim yenecek ki tadı olsunBende inciri hurmayi fazla kaçırıyordum bugün bi bakayim dedim kaç kalori ediyor diye 600 lü bir şeydi ya bi daha çok azyiycem.
Afiyet olsun güzel menü.
sabah öğle bir şey yemedin miafiyet olsun
sofrada patates oldumu kaçınılmaz oluyor değil miBen o yüzden yapmamaya çalışıyorum.
su cok az gercekten.
Bu hafta ne kadar gidecek çok merak ediyorum.
Çok iyi afiyet olsun
kolay gelsin canimGunaydın kızlar yogun bir hafta sonu geride kaldı buyuk kızı okula gonderip evın işlerine baslıcam
Günaydın kızlar şu ev işleri bi biteydi gene prüz çıktı
Bugün 1.seviye 18.gündeyim hala şekersizlik çok zorluyor son günlerde canm portakal istiyor ama yok niyetim beni vazgeçirmiyor iyi gidiyor yani
masallah canim cok iyi gidiyorsun.Canım 12 gün var ben seviye biri 30 gün yapıcam eskiden yaptıkları gibi. Temmuza çok yaymamam lazım memlkete gidersm oralarda kt yapamam
ayy yerim ben onu.buyudukce cok farkli oluyor .bazen yaptiklari,soyledikleri seyler sasirip bakip kaliyorum.yaparlar tabi niye yapmasinlarAy ne güzel yabenim kızlarımda büyüyüp yapacak mı ki benimde midemle safram ağrıyordu geçen yerde miniğimle oynarken büyük kızım annecim eğilir misin biraz dedi arkama yastık kooydu çok hoşuma gitti
havalar guzellesince disarilar kalabaliklasiyor.yaz cok guzel yaaaaBizde seni seviyoreben çok yoğunum canım sağolsun Niran da izin verdi ev işleri hallolana kadar. Dün iki eve daha baktık ordan 20 dk parka uğradık tıklım tıklımdı
tebrikler canimGunaydinnn
Cuma 90.0
Bugun 89.5
tebrikler canimGünaydın hayırlı sabahlar.
Cuma:68.7
Pazartesi:68.1 fark:600
canim en iyisi detoksla ugrasma hic.dengeli duzenli beslenerek eksi olmak en kolayiValla ben bu detoks dan hiç bişey anlamadım kilom da sabit
harika sabit olmanGünaydın kızlar
Cuma: 85
Pazartesi: 85
Sabitim
senin kilo vermende duraklama mi var da detokslarla ugrasinyorsun sen canimArkadaşlar kilom sabit 63.9 geldim yine
kabak detoksu daha iyi diye düşünüyorum ama kabağı tavada değil de fırında yapsam 2 gün boyunca olur mu acaba böyle denemek istiyorum bir de ben fırında daha çok seviyorum
Cumaya telafi edersin canim.ama yediklerimizin artisini bende cekiyirum.bildirim yapicam ama tirsmiyorda degilimCuma:80.2
Pazartesi:80.6
Fark:+400
*dün geç geldik eve ve kahvaltıdan sonra bir şey yiyememiştik Akşamın bi vakti döner dürüm yersem olacağı buydu kısacası
Tamam o zaman seni ve üstatlari mi kıracağım cuma günleri mola olsunyap gülüm kasların güçlensin de her günü bu işin üstatları önermiyor en azından 1 gün mola verin diyorlar
Canım hoş geldin bizim liste baya kalabalık ve izinden dönecek üyelerimiz de var ama en iyisini kaptanımızMerhaba kızlar bende araniza katılabilirmiyim
Siteye yeni katıldım yarinda diyetisyene başlıyorum bu platformla birlikte daha motive olurum diye düşünüyorum
Otobüs yolculuğunda bende de oluyor ama uzun sürelilerde oluyordu üniversitedeyken ığdır-kütahya arası yolculuk yaptığım zamanlarda mesela dün uçakla geldik 2 saat filan sürdü bence gece yemiş olmamdan kaynaklıbence yarına kadar hepsi erir geç saatte yiyince ödem oluyor bir wc lik iş gülüm hiç canını sıkmaya değmez üstelik sana oluyor mu bilmem ben 1-2 saatlik yolculukta bile ödem oluyorum sana da olmuştur belki
yani o zaman yumurta sayısını azaltabilirsin diye düşünüyorum canımCanim ekmeği şu an azaltmayi düşünmüyorum. Bu denge sütümü pek etkilemedi gibi o yüzden devam ederim diye düşünüyorum. Kızım ek gıdaya başlayınca 2 ye dusurucem
En korktuğum dönemler17 ayin icinde canim.tam yaramazliginin zamani benimkinin.ev sessizlestimi kesin biseyler karistiriyordur benim cadi.
ins ablacim.
evet abla ya buyuyup gidiyorlar masallah
bende oyleyim abla.supuremesemde toplu olacak daginiklik beni daraltiyor.
nasil yedim bende bilmiyorum o makarnayi.ogun felaketti.
Dunde batirdim zaten onuda biliyorum.
Patates normalde pek kizartmam ben ama kizim soyup dogramis kizartalim diyince kizarttim mecburen.ve dayanamayip yedim
kolay gelsin canim
masallah canim cok iyi gidiyorsun.
Vucut alisamiyor hemen demekki sekersizlige yillarin aliskanligi.sabret canim sakin bozma,daha sonra yersin portakali
ayy yerim ben onu.buyudukce cok farkli oluyor .bazen yaptiklari,soyledikleri seyler sasirip bakip kaliyorum.yaparlar tabi niye yapmasinlar
havalar guzellesince disarilar kalabaliklasiyor.yaz cok guzel yaaaa
tebrikler canim
tebrikler canim
canim en iyisi detoksla ugrasma hic.dengeli duzenli beslenerek eksi olmak en kolayi
harika sabit olman
senin kilo vermende duraklama mi var da detokslarla ugrasinyorsun sen canim
Cumaya telafi edersin canim.ama yediklerimizin artisini bende cekiyirum.bildirim yapicam ama tirsmiyorda degilim(
Evet canim bazen 1 yumurta yapiyorum çok aciktiysam 2 oluyoCanım hoş geldin bizim liste baya kalabalık ve izinden dönecek üyelerimiz de var ama en iyisini kaptanımızHandandandan bilir o gelsin sana dönüş yapar
Otobüs yolculuğunda bende de oluyor ama uzun sürelilerde oluyordu üniversitedeyken ığdır-kütahya arası yolculuk yaptığım zamanlarda mesela dün uçakla geldik 2 saat filan sürdü bence gece yemiş olmamdan kaynaklı
yani o zaman yumurta sayısını azaltabilirsin diye düşünüyorum canım
Çok tşk ederim hosbulduk evet baya kanli etli yağlı bir benahaaa taze et taze kannn
hoş geldin gülüm arada muzipliğim tutar işte böyle , yerimiz vardır herhalde kaptancım yada yardımcıları gelirse yazarlar zaten ,tamam derlerse motivasyonun alası var bizde övünmek olacak olsun da zatenbizim gurup şahanedir
kaç kilosun yaşın kaç gülüm
Tşk ederim canımCanım hoş geldin bizim liste baya kalabalık ve izinden dönecek üyelerimiz de var ama en iyisini kaptanımızHandandandan bilir o gelsin sana dönüş yapar
Otobüs yolculuğunda bende de oluyor ama uzun sürelilerde oluyordu üniversitedeyken ığdır-kütahya arası yolculuk yaptığım zamanlarda mesela dün uçakla geldik 2 saat filan sürdü bence gece yemiş olmamdan kaynaklı
yani o zaman yumurta sayısını azaltabilirsin diye düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?