Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cumaya telafi edersin canim.ama yediklerimizin artisini bende cekiyirum.bildirim yapicam ama tirsmiyorda degilim
Tarkan'ın bir şarkısı vardı gel gel gel güzelim gel acıtmayacak diye onu sana ve kendime gönderiyorum
En korktuğum dönemler ağzına her gördüğünü atmasi çok sinir bozucu
ayyy aman çok dikkatli olun bizimki 6 aylıkken küçük çengelli iğneyi açık bi şekilde yutmuştu ve boğazına takılmıştı hastaneye gidene kadar soğukkanlılığımı koruyup sürekli kaburgasının altından tutup sırtından kafasına doğru ittirerek çıkarmıştım ve sonrasında saatlerce ağlamıştım

Haziranda bi seminere katılacağım sonra eylülde bakıcı sıkıntımız olursa izne devam edicem canım

Hadi yarin itibariyle 21 gün yarişalim mıı i 21 gün bitti spor pek fazla yapamasam da3.5 kilo verdim. Bugün biraz canimin istediklerini yerim. Ama yarin varimmm 21 gün hemde
canim harika.ben seviyelere baslayacagim o da zaten sekersiz 21 gun gibi.ins bende guzel kilolar verebilirm
Gübaydın kızlar
Hava mis burada
Yürüyüşe çıkıyorum
oh ne guzel.iyi yuruyusler canim
evet canim berbatti dunde.bugun dengeleyecegim ins
Merhaba kızlar bende araniza katılabilirmiyim
Siteye yeni katıldım yarinda diyetisyene başlıyorum bu platformla birlikte daha motive olurum diye düşünüyorum
canim hosgeldin.kaptanimiz onay verirse tabiki katilabilirsin.
En korktuğum dönemler ağzına her gördüğünü atmasi çok sinir bozucu
herseyi agzina atiyordu benimkide canim.ama 2 aydir falan alma annem,ne buldun ver bana diye diye artik ne bulursa once bana getiriyor.

Sarki superrr

Ay allah korumus.senin soguk kanli olmani tebrik ediyorum canim.ben sasirip kalirdim heralde .
Bizde gecen sene oyle bir vaka yasadik.hatta karakolluk falan olduk.anne sucluymus bakmaliymis falan.baba sikayetci olursa ben suclanabilirdim yani.ay simdi guluyorum ama o zamnki tedirginlik bir baskaydi

güvenli ellerde nasıl olsa kv gelince getirdikten sonra :)
kreş yani oyun çağını geçtikten sonra ne yapıp edip kendine zaman yarat gülüm bırak odanın teki dağınık kalsın , kırılanın eskiyenin yerine her zaman yenisi alınır kalan iş sağlıklı olduktan sonra yapılır ama bu beden bu ruh tekrar yapılmıyor yedek parçası satılmıyor gülüm :))

Offf Allahimmm korumuş ya çok şükür oğlumda bir şey yasamadan atlattik. Insallah kızımda da yasamayiz

Seviyeler süper bende yapabilirdim hepsini cok ta isterdim ama denk gelmedi kısmet. Ohh iyi bari atlatmissiniz sizde

amanınnnn Kütahya Iğdır arası otobüs yolculuğu
kız o zaman hava değişiminden olmuştur beni mi yalancı çıkaracaksın ödem işte o ödem yarına gidecek o kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…