- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.101
Tarkan'ın bir şarkısı vardı gel gel gel güzelim gel acıtmayacak diyeCumaya telafi edersin canim.ama yediklerimizin artisini bende cekiyirum.bildirim yapicam ama tirsmiyorda degilim
ayyy aman çok dikkatli olun bizimki 6 aylıkken küçük çengelli iğneyi açık bi şekilde yutmuştu ve boğazına takılmıştı hastaneye gidene kadar soğukkanlılığımı koruyup sürekli kaburgasının altından tutup sırtından kafasına doğru ittirerek çıkarmıştım ve sonrasında saatlerce ağlamıştımEn korktuğum dönemlerağzına her gördüğünü atmasi çok sinir bozucu
Canım ben bireysel yapıyorum. Başkasının dürtüklemesiyle olacak iş değilSüpersin. İnşallah diyorum çünküm grupsuz olmuyor malesef ben özellikle biri beni dürtüklemesi lazım
ponim 18 gün olmuş şekersiz hayatın maşallah sana , sırtına kırlent koyan o güzel cimcimeni benim yerime de öp teyzesi yesin onu düşünceli kuzum ya maşallah
Saol cmmharika sabit olman
Haziranda bi seminere katılacağım sonra eylülde bakıcı sıkıntımız olursa izne devam edicem canımAynen abla ben takı filan sevmem takmam da öyle ama alyansımı takıyorum ve yeni bir alyans onun yerini alamazdı benim için şükür bulundu ya
ay abla en iyisini yapıyorsun bence ben de malesef düzen takınıtılıyım aşırı düzeyde değil ama şükür çok temizlik filan yapamıyorum ama derli toplu düzenli olsun diye çok yorup yıpratıyorum kendimi bizim çocuğun dağıtmalarına dayanamıyordum ona da alışıyorum galiba
süpersin canım benim izmir serüvenim çok iyi geçmedi ama vazgeçmeyeceğim hele cuma günü Allahın izniyle seviyeye de başlayıp tam istikrar yakalayacağım inşallah
ay evet ya dünyanın en güzel, en rahat yeri kesinlikle insanın kendi evi
yat uyu kuzu bugünlerin tadını çıkar az kaldı galiba izninin bitmesine
merhaba canım bizim grupta başlamayı düşünen arkadaşlar var ben de dahil ama farklı bir grup vardır belki sadece seviyeleri yapan
Harikasınız kızlar
Süper canım inşallah hep böyle düzende gidersin
canim harika.ben seviyelere baslayacagim o da zaten sekersiz 21 gun gibi.ins bende guzel kilolar verebilirmHadi yarin itibariyle 21 gün yarişalim mııi 21 gün bitti spor pek fazla yapamasam da3.5 kilo verdim. Bugün biraz canimin istediklerini yerim. Ama yarin varimmm 21 gün hemde
oh ne guzel.iyi yuruyusler canimGübaydın kızlar
Hava mis burada
Yürüyüşe çıkıyorum
evet canim berbatti dunde.bugun dengeleyecegim insAman kaptan canım kaptan ekmek,simit,patates, pirinç pilavısu da çok az
Pirinç yerine bulgur olsa harika bir menü saatleri yazmayı unutmuşsun canım
canım sabah patates ve nohut gibi karbonhidratlı şeylerin yanında ayrıca ekmek olmasaymış veya ekmek varken onlar öğlen de petibör yemişsin yine akşamdan ekmekleri çıkararak dengeleyebilirdin diye düşünüyorum
menün güzel canım alkolün ödemini bol suyla atabilirsin suyun da kilona göre bol sayılabilir
aaaa tek öğün mü beslendin canım dengeli bir öğün fakat bütün gün için yeterli değil bence
sabahki patates kaçamağını ekmek yemeyerek dengeleyebilirdin canım öğlen de bi soğuk çay battı gözüme suyun da azmış zaten akşamki kahveden de şekeri çıkarınca daha iyi olurmuş
ayran detoksu denemedim hiç ama az az yeniyor galiba içinde bir sürü karbonhidratlı ürün var
Çiğ köften hazır değilse harika bir menü bence hazırlarda patates filan olabiliyormuş o yüzden dedim
Canım sabah iki yumurta varken iki dilim ekmek çok fazla bence suyun ve sporun gayet güzel
canim hosgeldin.kaptanimiz onay verirse tabiki katilabilirsin.Merhaba kızlar bende araniza katılabilirmiyim
Siteye yeni katıldım yarinda diyetisyene başlıyorum bu platformla birlikte daha motive olurum diye düşünüyorum
herseyi agzina atiyordu benimkide canim.ama 2 aydir falan alma annem,ne buldun ver bana diye diye artik ne bulursa once bana getiriyor.En korktuğum dönemlerağzına her gördüğünü atmasi çok sinir bozucu
Elayıda kaçırıyım diyosun yaniElaaaaa ben geldimmmm ne zamaan yarışıyoruz unutmadım seni düşmem yakandan
Biz zehrayla yarışmaya korkuyoruz emin misinHadi yarin itibariyle 21 gün yarişalim mııi 21 gün bitti spor pek fazla yapamasam da3.5 kilo verdim. Bugün biraz canimin istediklerini yerim. Ama yarin varimmm 21 gün hemde
İyi misin şu an? Dün ne oldu canın neden sıkkındıGübaydın kızlar
Hava mis burada
Yürüyüşe çıkıyorum
Merhabalar hoşgeldinMerhaba kızlar bende araniza katılabilirmiyim
Siteye yeni katıldım yarinda diyetisyene başlıyorum bu platformla birlikte daha motive olurum diye düşünüyorum
Sarki superrrTarkan'ın bir şarkısı vardı gel gel gel güzelim gel acıtmayacak diyeonu sana ve kendime gönderiyorum
ayyy aman çok dikkatli olun bizimki 6 aylıkken küçük çengelli iğneyi açık bi şekilde yutmuştu ve boğazına takılmıştı hastaneye gidene kadar soğukkanlılığımı koruyup sürekli kaburgasının altından tutup sırtından kafasına doğru ittirerek çıkarmıştım ve sonrasında saatlerce ağlamıştım
güvenli ellerde nasıl olsa kv gelince getirdikten sonra :)Yani ay sonuna kadar her türlü bana uyar ama cumalar genelde sonuçlarımızı kıyaslıyoruz boşver bugün istediklerini yemeyi bence ve bugünden başlayalım çünkü listedeyiz ve bizim kıstasımız cuma günleri biliyorsun
Baya misafirleri filan var cenazeden dolayı ve kayınvalidem de yeni ameliyat oldu bunca şeyin arasında kargoyla uğraşmasınlar diye söylemedim kayınvalidem de ben gelince getiririm diyince kaldı öyle abla ya aileme zaman ayırmaya çalışıyorum özellikle kızım önceliğim o hiç kıyamıyorum akşama kadar kreşte zaten ama birazcık da kendime vakit ayırabilmeyi öğrenmeliyim bence
Offf Allahimmm korumuş ya çok şükür oğlumda bir şey yasamadan atlattik. Insallah kızımda da yasamayizTarkan'ın bir şarkısı vardı gel gel gel güzelim gel acıtmayacak diyeonu sana ve kendime gönderiyorum
ayyy aman çok dikkatli olun bizimki 6 aylıkken küçük çengelli iğneyi açık bi şekilde yutmuştu ve boğazına takılmıştı hastaneye gidene kadar soğukkanlılığımı koruyup sürekli kaburgasının altından tutup sırtından kafasına doğru ittirerek çıkarmıştım ve sonrasında saatlerce ağlamıştım
Bıgunle baslıyım menu yazmaya cok cok yedım cunkı
seni yaradana kurbannnTamam o zaman seni ve üstatlari mi kıracağım cuma günleri mola olsun
Seviyeler süper bende yapabilirdim hepsini cok ta isterdim ama denk gelmedi kısmet. Ohh iyi bari atlatmissiniz sizdecanim harika.ben seviyelere baslayacagim o da zaten sekersiz 21 gun gibi.ins bende guzel kilolar verebilirm
oh ne guzel.iyi yuruyusler canim
evet canim berbatti dunde.bugun dengeleyecegim ins
canim hosgeldin.kaptanimiz onay verirse tabiki katilabilirsin.
herseyi agzina atiyordu benimkide canim.ama 2 aydir falan alma annem,ne buldun ver bana diye diye artik ne bulursa once bana getiriyor.
amanınnnn Kütahya Iğdır arası otobüs yolculuğuCanım hoş geldin bizim liste baya kalabalık ve izinden dönecek üyelerimiz de var ama en iyisini kaptanımızHandandandan bilir o gelsin sana dönüş yapar
Otobüs yolculuğunda bende de oluyor ama uzun sürelilerde oluyordu üniversitedeyken ığdır-kütahya arası yolculuk yaptığım zamanlarda mesela dün uçakla geldik 2 saat filan sürdü bence gece yemiş olmamdan kaynaklı
yani o zaman yumurta sayısını azaltabilirsin diye düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?