- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.121
çok eminim zoru severimmmBiz zehrayla yarışmaya korkuyoruz emin misin
Merhaba hoşbuldumMerhabalar hoşgeldindaha önce takımlarda yarıştın mı?
Bana bir şey yapamaz geçen hafta da yarıştık ama taziyeleri olunca kaldiBiz zehrayla yarışmaya korkuyoruz emin misin
Ben bır gun yapabılıyordumİki türlü de denedim ama midem bulandı bu detoks olayı hiç bana göre değil sanırım
Zor olmasından değilçok eminim zoru severimmm
Allah iyi insanla karşılaştırsın canımHaziranda bi seminere katılacağım sonra eylülde bakıcı sıkıntımız olursa izne devam edicem canım
Aslında şöyle yapalım kilo vermeyenler veya artı gelenleri benle yarıştıralım sorunu kökünden halledelimElayıda kaçırıyım diyosun yani
kaçırma rakibemi zaten kimse benle yarışmak istemiyorBiz zehrayla yarışmaya korkuyoruz emin misin
Ah kuzum o an dediğin gibi yaşanan korku insanın ömründen ömür götürüyor zaten o an elimden gelen tek şey dua edip ilk yardım uygulaması yapmaktı çıkmazsa ameliyatla filan alırlardı nefes almasında sıkıntı yoktu ama öğürüyordu sürekli çıkarmak için neyse ki çıktı sadece boğazı tahriş olmuştuSarki superrr
Ay allah korumus.senin soguk kanli olmani tebrik ediyorum canim.ben sasirip kalirdim heralde .
Bizde gecen sene oyle bir vaka yasadik.hatta karakolluk falan olduk.anne sucluymus bakmaliymis falan.baba sikayetci olursa ben suclanabilirdim yani.ay simdi guluyorum ama o zamnki tedirginlik bir baskaydi
hahahah tam zamanı işte , hep bu dönemlerin de aynılar sessizlik oldu mu kesin bir şeyler karıştırıyor kuzular , geçen sene yeğenimin sesi çıkmamış kız kardeşim kesin bir şey yapıyordur diye hemen gidip bakmış benim aman poposu pişik olmasın diye aldığım bitkisel pişik kremini açmış tüm yüzüne sürmüş fotoğrafını çekmişti kardeşim yüzü elleri bembeyazdı17 ayin icinde canim.tam yaramazliginin zamani benimkinin.ev sessizlestimi kesin biseyler karistiriyordur benim cadi.
ins ablacim.
evet abla ya buyuyup gidiyorlar masallah
bende oyleyim abla.supuremesemde toplu olacak daginiklik beni daraltiyor.
nasil yedim bende bilmiyorum o makarnayi.ogun felaketti.
Dunde batirdim zaten onuda biliyorum.
Patates normalde pek kizartmam ben ama kizim soyup dogramis kizartalim diyince kizarttim mecburen.ve dayanamayip yedim
kolay gelsin canim
masallah canim cok iyi gidiyorsun.
Vucut alisamiyor hemen demekki sekersizlige yillarin aliskanligi.sabret canim sakin bozma,daha sonra yersin portakali
ayy yerim ben onu.buyudukce cok farkli oluyor .bazen yaptiklari,soyledikleri seyler sasirip bakip kaliyorum.yaparlar tabi niye yapmasinlar
havalar guzellesince disarilar kalabaliklasiyor.yaz cok guzel yaaaa
tebrikler canim
tebrikler canim
canim en iyisi detoksla ugrasma hic.dengeli duzenli beslenerek eksi olmak en kolayi
harika sabit olman
senin kilo vermende duraklama mi var da detokslarla ugrasinyorsun sen canim
Cumaya telafi edersin canim.ama yediklerimizin artisini bende cekiyirum.bildirim yapicam ama tirsmiyorda degilim(
Ne güzel dedin ablagüvenli ellerde nasıl olsa kv gelince getirdikten sonra :)
kreş yani oyun çağını geçtikten sonra ne yapıp edip kendine zaman yarat gülüm bırak odanın teki dağınık kalsın , kırılanın eskiyenin yerine her zaman yenisi alınır kalan iş sağlıklı olduktan sonra yapılır ama bu beden bu ruh tekrar yapılmıyor yedek parçası satılmıyor gülüm :))
İpin varsa ip atla canım ben severim ip atlamayıGunaydın kızlar ❤❤
Cumartesiden persembeyekadar spor salonu kapalı sınır oldum evde yapamıyorum da bakalım denıycem genede
o zaman ığdırda havaalanı yoktu otobüsle gidiyordum çok kötüydü ödemdir o ödem sen ne dersen oamanınnnn Kütahya Iğdır arası otobüs yolculuğu
kız o zaman hava değişiminden olmuştur beni mi yalancı çıkaracaksın ödem işte o ödem yarına gidecek o kadarrr
ben de yenmeyiçok eminim zoru severimmm
free canların ilki ve demir başı olarak listede yer olmazsa ben burada olmak istiyorum diyorsan ee hadi yağları yakalımmÇok tşk ederim hosbulduk evet baya kanli etli yağlı bir ben
Agustosta 34 yaşıma gircem 4yasinda bir kızım var
Bayagidir tartilmiyorum desemtemiz 80li kilolardayim
Yarın sabah tartilirim yine ama
Biraz baktim listede yer yoksa frede katılırım motivasyon önemli
hah böyle işte büyük sözü doğrudur dinleNe güzel dedin abla
İpin varsa ip atla canım ben severim ip atlamayı
o zaman ığdırda havaalanı yoktu otobüsle gidiyordum çok kötüydü ödemdir o ödem sen ne dersen o
ben de yenmeyi
Ablam küçük çocukta yok nasıl dağılıyor sizin evhahahah tam zamanı işte , hep bu dönemlerin de aynılar sessizlik oldu mu kesin bir şeyler karıştırıyor kuzular , geçen sene yeğenimin sesi çıkmamış kız kardeşim kesin bir şey yapıyordur diye hemen gidip bakmış benim aman poposu pişik olmasın diye aldığım bitkisel pişik kremini açmış tüm yüzüne sürmüş fotoğrafını çekmişti kardeşim yüzü elleri bembeyazdı
kendimle çelişiyorum ona huylandım ben bu dünyaya sadece iş temizlik için mi geldik yaratılma amacımız bu mu diyip ev az dağıldı diye içim darlanıyor yavvff:)
İlk sayfadaki kuralları incele bi canım.Merhaba hoşbuldumyok canım
ne güzel yapmissiniz canimKizlarrr biz bugun havayi guzel gorunce eltimgille piknige gittik.ozlemisiz yazi,bagi ,bahceyi,ormani cok iyi geldi.ama bi o kadarda yoruldum.bebegim benden baskasina gitmedi.butun gun pesindeydim.
Sizler neler yapiyosunuz.
9.takima ne oldu hic kimse bisey yazmiyor.
Menuler yaziliyor ama kimse yorumlamiyor sanki menuleri.yada benmi kaciriyorum.surekli bildirimleri kontrol ediyorum da aslinda ama.
Ve son olarak hepinizi cooook seviyorum bagyanlarrrrrr
dk a olarak canim, zuhal ablada yazmisKızlar spor listesinde bölgesel olani anlamadim. 3p yaziyo aama ben 100 kere bel çevirme hareketi yaptim kaç puan oluyo anlayamadim.
yok Bende OndanDut reçeli bu yaralara iyi geliyor keşke dut olsa ben bulundururdum hep annem yapardı bu sene istemedik biraz sürüyor geçmesi
yok canim bayadir karbonlu yiyorum, birakmam lazimYesende aynı yemesende bu stres kalori yaktırıyor sende
Onu alim ozaman vardir Evde Hic acmadim duruyor öyleCanım 2 gün olmuş ama o yaralar bağışıklık düştüğü için oluyo. B12 vitamini al ve güzel dengeli beslen şekeri minimuma al geçer
cok güzel CanimGunaydinnn
Cuma 90.0
Bugun 89.5
artidan iyi canim gayet iyi gidiyorsunGünaydın kızlar
Cuma: 85
Pazartesi: 85
Sabitim
yapabilirsin canim, az bi siviyagla güzel oluyor. Tavada yapinca az yagla haslanmis gibi oluyor sankiArkadaşlar kilom sabit 63.9 geldim yine
kabak detoksu daha iyi diye düşünüyorum ama kabağı tavada değil de fırında yapsam 2 gün boyunca olur mu acaba böyle denemek istiyorum bir de ben fırında daha çok seviyorum
normal canim Hem Gec saat Hem Döner, ödemde olmusturCuma:80.2
Pazartesi:80.6
Fark:+400
*dün geç geldik eve ve kahvaltıdan sonra bir şey yiyememiştik Akşamın bi vakti döner dürüm yersem olacağı buydu kısacası
insallah canimKacis yok kilo bildirimi mi yapiyim en iyisi
Cuma 72.0
Pazartesi 72/5
Fark +500
İns telafi edecegim
Cok sükür yavruya bisey olmamis canim Allah korumus ve senin sogukkanli olman isi kolaylastirmisAllah iyi insanla karşılaştırsın canım
Aslında şöyle yapalım kilo vermeyenler veya artı gelenleri benle yarıştıralım sorunu kökünden halledelim
kaçırma rakibemi zaten kimse benle yarışmak istemiyor
Ah kuzum o an dediğin gibi yaşanan korku insanın ömründen ömür götürüyor zaten o an elimden gelen tek şey dua edip ilk yardım uygulaması yapmaktı çıkmazsa ameliyatla filan alırlardı nefes almasında sıkıntı yoktu ama öğürüyordu sürekli çıkarmak için neyse ki çıktı sadece boğazı tahriş olmuştu
Kızzzz nasıl bi nazar ettiysek sana abovvv 55lik kızı ne hale getirdikCuma : 55.9 kg
Ara tarti : 56.4 kg
Fark : + 500
baya karbonlu gecti, dün bide firinda makarna yaptim Cok lezzetliydi agzi yarali bi güzel gömdüm
Davaci olacam sizdenKızzzz nasıl bi nazar ettiysek sana abovvv 55lik kızı ne hale getirdik
Hakkındır bacımDavaci olacam sizden
afiyet olsun canim.sabah iki yumurta varsa ekmek olmasa daha iyi olur sanki.digerleri gyet iyiSabah 10:30
2 h.yumurta
3 cherry domates
4 dilim peynir
1/2ceviz
2 t.b ekmek
2 lokma menemen.
Ara Sütlü kahve
1 muz
Akşam 17:40
3 kepçe y.fasulye
1 kaşık bulgur
1 kase yogurtlu kabak haşlama
1.5 kepçe mercimek corbasi
Su 4 litreye yakın
Spor 45 dk leslie -> 135p
2 saat az tempolu yürüyüş 120 p
100 adet karin egzersizi puanını bilemedimFitt_anne 255 +?
ya spor konusunda bende motive olup devam edemiyorum bir turluGunaydın kızlar ❤❤
Cumartesiden persembeyekadar spor salonu kapalı sınır oldum evde yapamıyorum da bakalım denıycem genede
ay yaramaza bak sen.yaramazliklari bile sevimli oluyor.hahahah tam zamanı işte , hep bu dönemlerin de aynılar sessizlik oldu mu kesin bir şeyler karıştırıyor kuzular , geçen sene yeğenimin sesi çıkmamış kız kardeşim kesin bir şey yapıyordur diye hemen gidip bakmış benim aman poposu pişik olmasın diye aldığım bitkisel pişik kremini açmış tüm yüzüne sürmüş fotoğrafını çekmişti kardeşim yüzü elleri bembeyazdı
kendimle çelişiyorum ona huylandım ben bu dünyaya sadece iş temizlik için mi geldik yaratılma amacımız bu mu diyip ev az dağıldı diye içim darlanıyor yavvff:)
cumaya eksiye gecersin canim.Cuma : 55.9 kg
Ara tarti : 56.4 kg
Fark : + 500
baya karbonlu gecti, dün bide firinda makarna yaptim Cok lezzetliydi agzi yarali bi güzel gömdüm
Toparlicam sporada basladim yaHakkındır bacım
Gecmedi canim, bari ise yarayip yemememi saglasa Oda yokcumaya eksiye gecersin canim.
Gecmedimi agiz yaran hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?