Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haziranda bi seminere katılacağım sonra eylülde bakıcı sıkıntımız olursa izne devam edicem canım
Allah iyi insanla karşılaştırsın canım
Elayıda kaçırıyım diyosun yani
Aslında şöyle yapalım kilo vermeyenler veya artı gelenleri benle yarıştıralım sorunu kökünden halledelim
Biz zehrayla yarışmaya korkuyoruz emin misin
kaçırma rakibemi zaten kimse benle yarışmak istemiyor
Ah kuzum o an dediğin gibi yaşanan korku insanın ömründen ömür götürüyor zaten o an elimden gelen tek şey dua edip ilk yardım uygulaması yapmaktı çıkmazsa ameliyatla filan alırlardı nefes almasında sıkıntı yoktu ama öğürüyordu sürekli çıkarmak için neyse ki çıktı sadece boğazı tahriş olmuştu

hahahah tam zamanı işte , hep bu dönemlerin de aynılar sessizlik oldu mu kesin bir şeyler karıştırıyor kuzular , geçen sene yeğenimin sesi çıkmamış kız kardeşim kesin bir şey yapıyordur diye hemen gidip bakmış benim aman poposu pişik olmasın diye aldığım bitkisel pişik kremini açmış tüm yüzüne sürmüş fotoğrafını çekmişti kardeşim yüzü elleri bembeyazdı
kendimle çelişiyorum ona huylandım ben bu dünyaya sadece iş temizlik için mi geldik yaratılma amacımız bu mu diyip ev az dağıldı diye içim darlanıyor yavvff:)

Ne güzel dedin abla
Gunaydın kızlar ❤❤
Cumartesiden persembeyekadar spor salonu kapalı sınır oldum evde yapamıyorum da bakalım denıycem genede
İpin varsa ip atla canım ben severim ip atlamayı
amanınnnn Kütahya Iğdır arası otobüs yolculuğu
kız o zaman hava değişiminden olmuştur beni mi yalancı çıkaracaksın ödem işte o ödem yarına gidecek o kadarrr
o zaman ığdırda havaalanı yoktu otobüsle gidiyordum çok kötüydü ödemdir o ödem sen ne dersen o
çok eminim zoru severimmm
ben de yenmeyi

free canların ilki ve demir başı olarak listede yer olmazsa ben burada olmak istiyorum diyorsan ee hadi yağları yakalımm
ağustos teeee ne zaman niye şimdiden 34 ü araya sokuyorsun gülüm 33 de gitsin daa allah bağışlasın kızını rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin benim de 1 oğlum var 18 yaşın da benim yaş ta 40 her ne kadar eşim 35 artı de dese de 40 yaş çoook güzelllll
ben işini arada savsaklayan takımın motivasyon koçu olarak ilk baştan beri hiç listeye girmedim stres yapıyor ben de her zaman free üye olarak devam ettim 2 senedir beraberiz benim tatlı şirin güzelliklerimle

Ne güzel dedin abla

İpin varsa ip atla canım ben severim ip atlamayı

o zaman ığdırda havaalanı yoktu otobüsle gidiyordum çok kötüydü ödemdir o ödem sen ne dersen o

ben de yenmeyi
hah böyle işte büyük sözü doğrudur dinle

Ablam küçük çocukta yok nasıl dağılıyor sizin ev

Merhaba hoşbuldum yok canım
İlk sayfadaki kuralları incele bi canım. Handandandan kaptanımız o karar verir artık. Burda çok kilo veren var ben mesela 5 yıldır takımdayım 4 yıl önce 24 kilo verdim şimdi gene başladım 91le, 82 kiloyum. Harika bi motivasyon kaynağı burası

ne güzel yapmissiniz canim
Kızlar spor listesinde bölgesel olani anlamadim. 3p yaziyo aama ben 100 kere bel çevirme hareketi yaptim kaç puan oluyo anlayamadim.
dk a olarak canim, zuhal ablada yazmis
Dut reçeli bu yaralara iyi geliyor keşke dut olsa ben bulundururdum hep annem yapardı bu sene istemedik biraz sürüyor geçmesi
yok Bende Ondan
Yesende aynı yemesende bu stres kalori yaktırıyor sende
yok canim bayadir karbonlu yiyorum, birakmam lazim
Canım 2 gün olmuş ama o yaralar bağışıklık düştüğü için oluyo. B12 vitamini al ve güzel dengeli beslen şekeri minimuma al geçer
Onu alim ozaman vardir Evde Hic acmadim duruyor öyle
Gunaydinnn
Cuma 90.0
Bugun 89.5
cok güzel Canim
Günaydın kızlar
Cuma: 85
Pazartesi: 85
Sabitim
artidan iyi canim gayet iyi gidiyorsun
yapabilirsin canim, az bi siviyagla güzel oluyor. Tavada yapinca az yagla haslanmis gibi oluyor sanki
Cuma:80.2
Pazartesi:80.6
Fark:+400
*dün geç geldik eve ve kahvaltıdan sonra bir şey yiyememiştik Akşamın bi vakti döner dürüm yersem olacağı buydu kısacası
normal canim Hem Gec saat Hem Döner, ödemde olmustur
Kacis yok kilo bildirimi mi yapiyim en iyisi
Cuma 72.0
Pazartesi 72/5
Fark +500

İns telafi edecegim
insallah canim
Cok sükür yavruya bisey olmamis canim Allah korumus ve senin sogukkanli olman isi kolaylastirmis

afiyet olsun canim.sabah iki yumurta varsa ekmek olmasa daha iyi olur sanki.digerleri gyet iyi
Gunaydın kızlar ❤❤
Cumartesiden persembeyekadar spor salonu kapalı sınır oldum evde yapamıyorum da bakalım denıycem genede
ya spor konusunda bende motive olup devam edemiyorum bir turlu
ay yaramaza bak sen.yaramazliklari bile sevimli oluyor.

Her ne kadar oyle desekte.temizlik yapmayanimiz yok abla.hele temizligi yapip,dusunu alip cay kahve icmenin keyfi hic biseyde yokben temizlik yapmaya gidiyom gaza geldim
Cuma : 55.9 kg
Ara tarti : 56.4 kg
Fark : + 500

baya karbonlu gecti, dün bide firinda makarna yaptim Cok lezzetliydi agzi yarali bi güzel gömdüm
cumaya eksiye gecersin canim.
Gecmedimi agiz yaran hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…