- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.141
Doktora git bari canim.evdeki yontemler ise yaramadiGecmedi canim, bari ise yarayip yemememi saglasa Oda yok
Cocukla zor oluyor canim, toplu tasita binmek istemiyorum su virüsten dolayi. Daha Kanser muaynesi bile olamadim bu seneDoktora git bari canim.evdeki yontemler ise yaramadi
amnn ya 30dan sonra ben de bir yerlerimin ağrıdığını fark ettim ağzındaki yara pamukçuk tarzında bir şeyse karbonatlı su ile sil canım fayda ederToparlicam sporada basladim ya
Dün bide benim kalca takildi yürüyemedim bu yasta cöktüm Benspor yapa yapma Belki kendime gelirim
Karbonatim yok iste kabartma tozum varamnn ya 30dan sonra ben de bir yerlerimin ağrıdığını fark ettim ağzındaki yara pamukçuk tarzında bir şeyse karbonatlı su ile sil canım fayda eder
menu tum karbonlu kaptanim olmamis.8 Mart Pazar Menüm
10:00=== 4 yk patatesli yumurta
6 adet siyah zeytin
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
Yarım simit
2 dilim tam buğday Trabzon ekmeği
Maydanoz
14:00=== El kadar haşlama et
4-5 parça patates
4 yk pirinç pilavı
1 adet minik kuru soğan
1 kase yoğurt
Tere, maydanoz
Su 1 lt
ara ogunde yediklerin olmamis canimBugünün menüsü pazar
Sabah 10.00
Yarım yumurta tavada
2k.haşlanmış nohut ve yeşilliği
1 k. Patates salatası
1 k yoğurt
1.5 dilim ekmek
Ara 15.00
Bir avuç karpuz çekirdeği
2 petibor bisküvi (annelerle parka gittik içim kiyildi)
Çay
Aksam 19.00
Bir tabak tavuk mantar sote
2 dilim ekmek
2 b ayran
Şu 2lt
Spor 15 dk orta tempolu yuruyus 30 puan @Tekrar dene
sarabin kalorisini bilmiyorum ama galiba sekerli oluyo.8 mart
09.30
1 yumurta
1 sünme peynir
Tere
1 siyah zeytin
1 muz
2 ceviz
Saat 13.00
2 kaşık bulgur
3 kaşık yoğurt
19.30 yarım levrek
3 kaşık kısır
Roka salatası
1 küçük kadeh beyaz şarap
Su 2.5 lt
Spor şu an yok midafirlikteyim ama erken dönersem yapcam
@Tekrar dene
nence guzel afiyet olsun:)İyi aksamlar kizlarrr
11.11
2catal patates kizartmasi
1dlm peynir
4ksk yogurt
1 dlm tb ekmek
16.30
2tavuk pirzola
5 kofte mangalda
1 salatalik
2domates
5 tane kucuk koy biberi
1 bardak soguk cay
17.00
az sekerli kahve
suyu hic olcemedim ama az oldu 1,5 litre falan
spor yok ama saniye oturmadim minnos hic oturmadi cunku dusecek ,yuvarlanacak derken pesindeydim hep.
bence guzel.menu afiyet olsunSelâm herkesearkadaşlar bugün ayran detoksu ikinci gunumdeydim lakin öğleden sonra pes ettim çünkü hem açlık hem de mide bulantısı oldu tiksindim detox bana göre değilmiş onu anladım
9.00
2 haş yum.
2 3 dilim salatalık domates
3 zeytin
1 hindi salam
1 dilim peynir
12.00
14.00
De nohut,mercimek,bulgur, salatalık,yoğurt,su karışımından bir kase içtim zorla sonrası gelmedi
19.00
3 köfte içinde çok az ekmek içi var
1 tabak salata
Su 1.5 anca icebildim malesef
Spor da yok ne yazikki
Cumartesi menüm
13.00
1 yumurtalı soğanlı mantar
Domates
Salatalık
1 d peynir
18.00
1 çorba kasesi etli bulgur pilavı
Domatesli biber
Salata
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok
Bugünkü menüm
12.00
Yumurtalı domatesli biber kavurması
3 ceviz
1 d peynir
18.00
7-8 sıkım çiğ köfte
Marul
1 kase yoğurt
Havuç
Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
afiyet olsun menuler guzel benceSabah 10:30
2 h.yumurta
3 cherry domates
4 dilim peynir
1/2ceviz
2 t.b ekmek
2 lokma menemen.
Ara Sütlü kahve
1 muz
Akşam 17:40
3 kepçe y.fasulye
1 kaşık bulgur
1 kase yogurtlu kabak haşlama
1.5 kepçe mercimek corbasi
Su 4 litreye yakın
Spor 45 dk leslie -> 135p
2 saat az tempolu yürüyüş 120 p
100 adet karin egzersizi puanını bilemedim @Tekrar dene 255 +?
gunaydin canim kolay gelsin.alintilari yapiyim bende girisicem ev islerineGunaydın kızlar yogun bir hafta sonu geride kaldı buyuk kızı okula gonderip evın işlerine baslıcam
Günaydın kızlar şu ev işleri bi biteydi gene prüz çıktı
Bugün 1.seviye 18.gündeyim hala şekersizlik çok zorluyor son günlerde canm portakal istiyor ama yok niyetim beni vazgeçirmiyor iyi gidiyor yani
Gunaydinnn
Cuma 90.0
Bugun 89.5
harikasiniz kizlarrGünaydın hayırlı sabahlar.
Cuma:68.7
Pazartesi:68.1 fark:600
6 aylikmi oldun canim.masallah 1 kilo aldin sadece..cok imrendim sanaGünaydın kızlar
Cuma: 85
Pazartesi: 85
Sabitim
bencede gec saatde yedigin icin olmustur gider o:)Cuma:80.2
Pazartesi:80.6
Fark:+400
*dün geç geldik eve ve kahvaltıdan sonra bir şey yiyememiştik Akşamın bi vakti döner dürüm yersem olacağı buydu kısacası
ayy allah korumus canim.bazen kasla goz arasi oluyo boyle seyler.Tarkan'ın bir şarkısı vardı gel gel gel güzelim gel acıtmayacak diyeonu sana ve kendime gönderiyorum
ayyy aman çok dikkatli olun bizimki 6 aylıkken küçük çengelli iğneyi açık bi şekilde yutmuştu ve boğazına takılmıştı hastaneye gidene kadar soğukkanlılığımı koruyup sürekli kaburgasının altından tutup sırtından kafasına doğru ittirerek çıkarmıştım ve sonrasında saatlerce ağlamıştım
hafta sonu icin arti cok olmus .insalalh telafi edersin canim.Kacis yok kilo bildirimi mi yapiyim en iyisi
Cuma 72.0
Pazartesi 72/5
Fark +500
İns telafi edecegim
cumaya kadar sen halledersin masallah:)Cuma : 55.9 kg
Ara tarti : 56.4 kg
Fark : + 500
baya karbonlu gecti, dün bide firinda makarna yaptim Cok lezzetliydi agzi yarali bi güzel gömdüm
masallah cok iyi vermissin 24 kilo...tine basarirsin sen:)İlk sayfadaki kuralları incele bi canım.Handandandan kaptanımız o karar verir artık. Burda çok kilo veren var ben mesela 5 yıldır takımdayım 4 yıl önce 24 kilo verdim şimdi gene başladım 91le, 82 kiloyum. Harika bi motivasyon kaynağı burası
Insallah canimmenu tum karbonlu kaptanim olmamis.
ara ogunde yediklerin olmamis canim
sarabin kalorisini bilmiyorum ama galiba sekerli oluyo.
nence guzel afiyet olsun:)
bence guzel.menu afiyet olsun
afiyet olsun menuler guzel bence
gunaydin canim kolay gelsin.alintilari yapiyim bende girisicem ev islerine
harikasiniz kizlarr
6 aylikmi oldun canim.masallah 1 kilo aldin sadece..cok imrendim sana
bencede gec saatde yedigin icin olmustur gider o:)
ayy allah korumus canim.bazen kasla goz arasi oluyo boyle seyler.
hafta sonu icin arti cok olmus .insalalh telafi edersin canim.
cumaya kadar sen halledersin masallah:)
masallah cok iyi vermissin 24 kilo...tine basarirsin sen:)
Sonradan farkettim canim ne demek istediğini o yüzden dedim geçen hafta başladık ama hala burdayimZor olmasından değilseni de kaybetmeyiz umarım
Tamam canim dikkat edeceğim onaafiyet olsun canim.sabah iki yumurta varsa ekmek olmasa daha iyi olur sanki.digerleri gyet iyi
ya spor konusunda bende motive olup devam edemiyorum bir turlu
ay yaramaza bak sen.yaramazliklari bile sevimli oluyor.
Her ne kadar oyle desekte.temizlik yapmayanimiz yok abla.hele temizligi yapip,dusunu alip cay kahve icmenin keyfi hic biseyde yokben temizlik yapmaya gidiyom gaza geldim
cumaya eksiye gecersin canim.
Gecmedimi agiz yaran hala
Tamam canım okurum ilk sayfayıİlk sayfadaki kuralları incele bi canım.Handandandan kaptanımız o karar verir artık. Burda çok kilo veren var ben mesela 5 yıldır takımdayım 4 yıl önce 24 kilo verdim şimdi gene başladım 91le, 82 kiloyum. Harika bi motivasyon kaynağı burası
amca çocukları sayılır ikisi sen de onu sür hacıKarbonatim yok iste kabartma tozum var
Tamam efenim olur efenim yarışalımU UcanSupurge canim bugün başlıyoruz demi hadi bakalim.
Ben bugün 89.5 bakalım cuma ya kadar kaç olacağım. Cumadan sonra bir hafta daha yarışırız.
Sen, ben,poni,zühal abla, niran, gülbe şeker bildiğim bunlarkızlar seviyelere kimler başlayacak
kaç kişi olacağız merak ediyorum
Sevmediğin besinlerin detoksunu yapma madem canım, bende çok iyi eksi getirmişti bu detoks, yoğurtla yapmıştım ama birde sebze olarak maydanoz eklemiştim.Denemekten zarar gelmez ama ben bugün akşamüstü pes ettim yoksa istifar edecektim
Hiç içmedim ömrü hayatımda, seveceğimi düşünmüyorum açıkçası, eti bile zor yerim çünkü.ins gecer canim.malesef diz agrilarinin en buyuk sebebi kilo.kelle pacayi seviyorsan bol bol ic o zaman canim.ben icemem
Benim kızlarda yapıyorlardı ama niyedir bilmem uzun zamandır yapmıyorlar.ahh ahh alintiladim ama yazamadim.cok iyi yapmissin canim
Benim iki buyuk kiz biz yatarken kahvaltiyi hazirlamislar sofrayi falan.
Mutfaga bir girdim buyuk patates soyuyor kizartma icin cayi koymuslar tupe nasil hosuma gitti.seni mutlu etmek icin yaptik diyor kucuk cadim bide.rabbim acilaeini gostermesin tum yavrularimizin
Eşim ısrar etti, "yesende kilo veremiyorsun, yemesende veremiyorsun, bari Pazar Pazar bizi yanlız bırakma" dedi...sabah patatesle 2 dlm ekmek fazla olmus sanki canim.aksamki pilav da keske pirinc olmasaymis ,aksamda patatesde varmis cunki.
Vucudunu sasirtmaya falanmi calistin ,senden dolu dolu menulere aliskin degiliz biz
anladim canim.ins gecer bi an onceCocukla zor oluyor canim, toplu tasita binmek istemiyorum su virüsten dolayi. Daha Kanser muaynesi bile olamadim bu sene
ins canimmenu tum karbonlu kaptanim olmamis.
ara ogunde yediklerin olmamis canim
sarabin kalorisini bilmiyorum ama galiba sekerli oluyo.
nence guzel afiyet olsun:)
bence guzel.menu afiyet olsun
afiyet olsun menuler guzel bence
gunaydin canim kolay gelsin.alintilari yapiyim bende girisicem ev islerine
harikasiniz kizlarr
6 aylikmi oldun canim.masallah 1 kilo aldin sadece..cok imrendim sana
bencede gec saatde yedigin icin olmustur gider o:)
ayy allah korumus canim.bazen kasla goz arasi oluyo boyle seyler.
hafta sonu icin arti cok olmus .insalalh telafi edersin canim.
cumaya kadar sen halledersin masallah:)
masallah cok iyi vermissin 24 kilo...tine basarirsin sen:)
gayet guzel canim.cumaya eksi gelecek insCuma 75
Bugün 75
Artı gelmediğim bir Pazartesi
Bende baslaycagim canimkızlar seviyelere kimler başlayacak
kaç kişi olacağız merak ediyorum
Canim demekki bundan sonra vereceksinki o imaj tersine donsun.Sevmediğin besinlerin detoksunu yapma madem canım, bende çok iyi eksi getirmişti bu detoks, yoğurtla yapmıştım ama birde sebze olarak maydanoz eklemiştim.
Hiç içmedim ömrü hayatımda, seveceğimi düşünmüyorum açıkçası, eti bile zor yerim çünkü.
Benim kızlarda yapıyorlardı ama niyedir bilmem uzun zamandır yapmıyorlar.
Eşim ısrar etti, "yesende kilo veremiyorsun, yemesende veremiyorsun, bari Pazar Pazar bizi yanlız bırakma" dedi...
Adamın gözünde kilo veremeyen kadın imajı çizmişim
Ben bireysel devam edicem canım toplu olana katılmayacağımSen, ben,poni,zühal abla, niran, gülbe şeker bildiğim bunlar
Bende varim bendeSen, ben,poni,zühal abla, niran, gülbe şeker bildiğim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?