Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma 82.4
Bugun 83.2
+800
Hallederım Allahın izniyle
sen yaparsın canım yeter ki vazgeçme
2. seviye ramazana denk getirilmiş canım zaten ikinci seviye sabah tek sayıda hurma akşam birinci seviyedeki gibi bir öğün şeklinde muhtemelen sahurda hurma veya incir yeriz iftarda da seviyelere uygun menü

bir de soru sorup kendisine verilen cevaplara bile dönüş yapmayanlar var bi de menülere güzel, afiyet olsun vs. yazıp geçiştirenler de

Bu takımı özüne döndürmek lazım, ne yapsak sence

3. doğumdan sonra tüm geçmişimi unuttum ben

Dünkü menüm hiç olmadı ama ilginç bir şekilde sabit geldim bugün.
ne yapsak bilemedimki.ama bu hafta toparlanmali ve 1.ligi kapip 9.takimi gistermeliyiz.
Basta kendime bi elestiri getiriyim.bu artiyi yok edip iyi bir eksi elde etmem lazim.ve menuleri gununde yorumlamayi ogrenmem ve buna vakit ayirmayi basarmam lazim.

Cunku bu sefer gercekten basarmak,yazin dugunlerde,bayramlarda kilo almissin lafi yerine ne kadar zayiflamissin ,incelmissin lafini duymak istiyorum.guzel sikir sikir giyinip,aman gogsum bellimi,aman sirtimdan etler portluyormu diye dusunmek istemiyorum.
Burdaki herkesin amacida ayni olduguna gore herkes yaza kadar fistik olacak inssss.tam destek yola devam ins
yaaa gercektenmi.o zaman en iyi yol aktarlardan acik halini almak
Cuma 82.4
Bugun 83.2
+800
canim kendi artima cok derken sen naptin.
Sen inandiktan sonra bizde inaniyoruz sana tabiki halledeceksin cumaya
Seviye 2 ramazanda heralde canim

bir de soru sorup kendisine verilen cevaplara bile dönüş yapmayanlar var bi de menülere güzel, afiyet olsun vs. yazıp geçiştirenler de
Bu hafta kurallara uymayanlara listeden ayrılmalarını teklif edeceğim

Maalesef disiplinsiz olununca kilo da verilmiyor, derece de gelmiyor.

Takıma emek vermeyene destek olmaya gerek yok

Tamam canım zevkle alıyorum bu görevi
hem bana da daha bir motivasyon kaynağı olur daha sıkı takılırım

Cuma 75
Bugün 75
Artı gelmediğim bir Pazartesi
sabitte güzel canim ins cumaya güzel eksi gelicek
amca çocukları sayılır ikisi sen de onu sür hacı

Tamam efenim olur efenim yarışalım
Vitamin attim, onuda yapim. Bunlarin ne farki var? Karbonat, kabartma tozu neye göre ayrilmis
cumaya güzel eksi gelicek inş canım
ama gerçekten hap ko canım? Bitkilerin tohumu falan olmasın
Cuma 82.4
Bugun 83.2
+800
spor canavarı halleder bunu affetmez
Dun kahvaltı harıc 1tane etı karam 1ekmek doner yarım paket cıps aklımda kalan
niye yaptınız öyle
Dream00 canım dikkat et, makarna çok hızlı ve kalıcı kilo yapar
Demek o yüzden artı oluyor, bayadır yemediğim için özlemişim ara ara yedim
Ama daha yok sporumu yaptım ziyan edemem

Bu hafta kurallara uymayanlara listeden ayrılmalarını teklif edeceğim

Maalesef disiplinsiz olununca kilo da verilmiyor, derece de gelmiyor.

Takıma emek vermeyene destek olmaya gerek yok
Haklı söze ne hacet yani özel durumlar elbet olabilir ama sürekli aynı durumu yaşatıyorsa ben de katılıyorum fikrine kaptanım

lmiş canım zaten ikinci seviye sabah tek sayıda hurma akşam birinci seviyedeki gibi bir öğün şeklinde muhtemelen sahurda hurma veya incir yeriz iftarda da seviyelere uygun men
anladım kuzum
daha iyi valla sabahın köründe sahur yapmak, tıka basa yemek zaten şişiriyordu beni

aynen kuzum

inşallah tatlım

Ben okuldan kizlari almaya gidiyorum kizlar.
Onlari eve getirip bodrumu tenizleyecegim cok dagilmis.aksama gorusuruz
Hadi kolay gelsin
Vitamin attim, onuda yapim. Bunlarin ne farki var? Karbonat, kabartma tozu neye göre ayrilmis
ben de farkının ne olduğunu bilmezdim hemen hemen aynı şeymiş aslında pasta börek işlerinde karbonatın etkileşime girebilmesi için asite ihtiyaç duyarmış sirke,yoğurt vb. kabartma tozuna ise herhangi bir sıvı yeterliymiş sayende yeni bir genel kültür bilgisi edindim

Sağol açıkladığın için
Kabartma tozuna devam ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…