- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.181
sen yaparsın canım yeter ki vazgeçmeCuma 82.4
Bugun 83.2
+800
Hallederım Allahın izniyle
2. seviye ramazana denk getirilmiş canım zaten ikinci seviye sabah tek sayıda hurma akşam birinci seviyedeki gibi bir öğün şeklinde muhtemelen sahurda hurma veya incir yeriz iftarda da seviyelere uygun menüHandandandan U UcanSupurge kızlar 13 Martta başlayacak takvimi incelediniz mi seviye 1 ile başlıyor sonra Ramazan yazıyor sonra seviye 3 yazıyor
Ramazandan dolayı 2. seviyeyi atlıyor muyuz ya da Ramazana mı yediriyoruz anlayamadım
bir de soru sorup kendisine verilen cevaplara bile dönüş yapmayanlar var bi de menülere güzel, afiyet olsun vs. yazıp geçiştirenler deBende varım, daha katı bir program ile üstelik.
Ben bile kendimden ümidi kesmişken o imaj tersine döner mi dersin
Sen deme bari ya...
Gelmeyenleri etiket yapıp çağırma görevi verelim sana olur mu?
**Gün içinde gözüne çarpmayanları
**Gelip tek mesaj yazıp gidenleri
**Gelip geçmiş yapmadan kaldığı yerden devam edenleri
etiket yapıp çağırırsan memnun olurum
ne yapsak bilemedimki.ama bu hafta toparlanmali ve 1.ligi kapip 9.takimi gistermeliyiz.Bu takımı özüne döndürmek lazım, ne yapsak sence
3. doğumdan sonra tüm geçmişimi unuttum ben
Dünkü menüm hiç olmadı ama ilginç bir şekilde sabit geldim bugün.
yaaa gercektenmi.o zaman en iyi yol aktarlardan acik halini almakkizlar bisey sorucam internette bitki caylarin videosu var icinden kucuk kucuk hap gibi biseyler var..kullanmayin diyorlar beyni uyusturmak icin felan diyorlar..sizin.bi bilginiz varmi
bende form.kaysi cayini actim gercekten kucuk kucuk hapa benzer seyler cikti
canim kendi artima cok derken sen naptin.Cuma 82.4
Bugun 83.2
+800
Seviye 2 ramazanda heralde canimHandandandan U UcanSupurge kızlar 13 Martta başlayacak takvimi incelediniz mi seviye 1 ile başlıyor sonra Ramazan yazıyor sonra seviye 3 yazıyor
Ramazandan dolayı 2. seviyeyi atlıyor muyuz ya da Ramazana mı yediriyoruz anlayamadım
Bu hafta kurallara uymayanlara listeden ayrılmalarını teklif edeceğimbir de soru sorup kendisine verilen cevaplara bile dönüş yapmayanlar var bi de menülere güzel, afiyet olsun vs. yazıp geçiştirenler de
Tamam canım zevkle alıyorum bu göreviBende varım, daha katı bir program ile üstelik.
Ben bile kendimden ümidi kesmişken o imaj tersine döner mi dersin
Sen deme bari ya...
Gelmeyenleri etiket yapıp çağırma görevi verelim sana olur mu?
**Gün içinde gözüne çarpmayanları
**Gelip tek mesaj yazıp gidenleri
**Gelip geçmiş yapmadan kaldığı yerden devam edenleri
etiket yapıp çağırırsan memnun olurum
daha katısı nasıl olacakBende varım, daha katı bir program ile üstelik.
sabitte güzel canim ins cumaya güzel eksi gelicekCuma 75
Bugün 75
Artı gelmediğim bir Pazartesi
Vitamin attim, onuda yapim. Bunlarin ne farki var? Karbonat, kabartma tozu neye göre ayrilmisamca çocukları sayılır ikisi sen de onu sür hacı
Tamam efenim olur efenim yarışalım
cumaya güzel eksi gelicek inş canımsabitim kızlar
ama gerçekten hap ko canım? Bitkilerin tohumu falan olmasınkizlar bisey sorucam internette bitki caylarin videosu var icinden kucuk kucuk hap gibi biseyler var..kullanmayin diyorlar beyni uyusturmak icin felan diyorlar..sizin.bi bilginiz varmi
bende form.kaysi cayini actim gercekten kucuk kucuk hapa benzer seyler cikti
spor canavarı halleder bunu affetmezCuma 82.4
Bugun 83.2
+800
niye yaptınız öyleDun kahvaltı harıc 1tane etı karam 1ekmek doner yarım paket cıps aklımda kalan
Demek o yüzden artı oluyor, bayadır yemediğim için özlemişim ara ara yedimDream00 canım dikkat et, makarna çok hızlı ve kalıcı kilo yapar
Haklı söze ne hacet yani özel durumlar elbet olabilir ama sürekli aynı durumu yaşatıyorsa ben de katılıyorum fikrine kaptanımBu hafta kurallara uymayanlara listeden ayrılmalarını teklif edeceğim
Maalesef disiplinsiz olununca kilo da verilmiyor, derece de gelmiyor.
Takıma emek vermeyene destek olmaya gerek yok
o zaman öğlen öğününü sahur olarak sayacağız di miSeviye-2===Ramazan
anladım kuzumlmiş canım zaten ikinci seviye sabah tek sayıda hurma akşam birinci seviyedeki gibi bir öğün şeklinde muhtemelen sahurda hurma veya incir yeriz iftarda da seviyelere uygun men
aynen kuzumne yapsak bilemedimki.ama bu hafta toparlanmali ve 1.ligi kapip 9.takimi gistermeliyiz.
Basta kendime bi elestiri getiriyim.bu artiyi yok edip iyi bir eksi elde etmem lazim.ve menuleri gununde yorumlamayi ogrenmem ve buna vakit ayirmayi basarmam lazim.
Cunku bu sefer gercekten basarmak,yazin dugunlerde,bayramlarda kilo almissin lafi yerine ne kadar zayiflamissin ,incelmissin lafini duymak istiyorum.guzel sikir sikir giyinip,aman gogsum bellimi,aman sirtimdan etler portluyormu diye dusunmek istemiyorum.
Burdaki herkesin amacida ayni olduguna gore herkes yaza kadar fistik olacak inssss.tam destek yola devam ins
yaaa gercektenmi.o zaman en iyi yol aktarlardan acik halini almak
canim kendi artima cok derken sen naptin.
Sen inandiktan sonra bizde inaniyoruz sana tabiki halledeceksin cumaya
Seviye 2 ramazanda heralde canim
inşallah tatlımsabitte güzel canim ins cumaya güzel eksi gelicek
Vitamin attim, onuda yapim. Bunlarin ne farki var? Karbonat, kabartma tozu neye göre ayrilmis
cumaya güzel eksi gelicek inş canım
ama gerçekten hap ko canım? Bitkilerin tohumu falan olmasın
spor canavarı halleder bunu affetmez
niye yaptınız öyle
Demek o yüzden artı oluyor, bayadır yemediğim için özlemişim ara ara yedim
Ama daha yok sporumu yaptım ziyan edemem
Hadi kolay gelsinBen okuldan kizlari almaya gidiyorum kizlar.
Onlari eve getirip bodrumu tenizleyecegim cok dagilmis.aksama gorusuruz
ben de farkının ne olduğunu bilmezdim hemen hemen aynı şeymiş aslında pasta börek işlerinde karbonatın etkileşime girebilmesi için asite ihtiyaç duyarmış sirke,yoğurt vb. kabartma tozuna ise herhangi bir sıvı yeterliymiş sayende yeni bir genel kültür bilgisi edindimVitamin attim, onuda yapim. Bunlarin ne farki var? Karbonat, kabartma tozu neye göre ayrilmis
Sağol açıkladığın içinHadi kolay gelsin
ben de farkının ne olduğunu bilmezdim hemen hemen aynı şeymiş aslında pasta börek işlerinde karbonatın etkileşime girebilmesi için asite ihtiyaç duyarmış sirke,yoğurt vb. kabartma tozuna ise herhangi bir sıvı yeterliymiş sayende yeni bir genel kültür bilgisi edindim
OMAD + Ketojenik + Seviyelerdaha katısı nasıl olacak
Ramazan boyunca seviye 2 yapılıyor canm sahurda hurmaHandandandan U UcanSupurge kızlar 13 Martta başlayacak takvimi incelediniz mi seviye 1 ile başlıyor sonra Ramazan yazıyor sonra seviye 3 yazıyor
Teşekkür ederim canım desteğin için.Tamam canım zevkle alıyorum bu görevi
hem bana da daha bir motivasyon kaynağı olur daha sıkı takılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?