- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.221
ne kasvetli bir gün.. çok da uykum var zaten bu sabah hiç işe gelmek istemedim uykumu alamadığım için..
aminn nagiş, bende evlenmeden önce öyle hiç ağlamazdım duygulanmazdım, şimdi hemen duygulanıveriyorum, bide anne olsam ne olacak hiç bilmiyorum :44:gün karanlık ve kasvetli oda yetmezmiş gibi cuma günü kaybettiğimiz abimizin kızı ve eşi geldi odasını boşaltmaya başsağlığı dileyemem ben dilim varmıyo ama yenge en son borcu falan varmı yerinde rahat uyusun diyince gözlerimin dolmasına engel olamadım iyiki ağlamadım yanieskiden çok ketumdum ben anne olalı pekbir sulu göz oldum Allah hiçbir çocuğu anasız babasız bırakmasın
evde buldugum bitkilerden çay yaptım içine 10 karanfil atıp demledim termosa koydum gidip gelip içiyorum .oglumun ateşi inmişti şimdi yine 38 olmuş dr gelmiyor küçükken alıp götürebiliyordum şimdi boyu beni geçmiş .biraz daha beklicem ateşi düşmese babasını devreye koyarım babaya hayır diyemez .korkudan limon yiyip duruyor
evde buldugum bitkilerden çay yaptım içine 10 karanfil atıp demledim termosa koydum gidip gelip içiyorum .oglumun ateşi inmişti şimdi yine 38 olmuş dr gelmiyor küçükken alıp götürebiliyordum şimdi boyu beni geçmiş .biraz daha beklicem ateşi düşmese babasını devreye koyarım babaya hayır diyemez .korkudan limon yiyip duruyor
aminn nagiş, bende evlenmeden önce öyle hiç ağlamazdım duygulanmazdım, şimdi hemen duygulanıveriyorum, bide anne olsam ne olacak hiç bilmiyorum :44:
evet en güzel yöntem baba, tüh yaa bi dondurmanın yaptığına bakzavallım limon yiyor ha korkudan güldürdü beni, ALlah şifa versin inşallah küçük delikanlıya
ay edda sorma geçen hafta gziem özdillinin evini gösterdiler ev değil saray.. kadının sadece kendine ait 2 yatak odası var birinde eşiyle yatıomuş diğerinde süslenip makyaj yapıomuş. 3 misafir odası her odada banyo. 2 salon hem de koccccaamann. ama inan ki değmez. aç insanlara yardım etseler o koltuklar orda öle boış duracağıan daha iyi. ölümlü dünya da 2 yatak odasını ne yapayım ben.. ziyan ziyan. ev dediğin tabi ki güzel olsun cici olsun şık dursun ama parayı da bi taraflarına kadar sürmenin alemi yok dimi ama çatlak bunlar
nagiş ben sana diyim, son günlerde hep bitter yiyosun sen ondan tıkandın kaldın kilo veremiyorsun galiba, iyice yoldan çıktın ç.... yemek yok, bizide burda imrendirme kardeşim, bizde insanız, biz ezikmiyiz, çürükmüyüz bak yemiyoruz , yiyemiyoruzühüüüüü
edacım şu ceylanıda nasıl beğenip alıyorlar bilemiyorum, kadın küçük bir şişme bot gibi, heryerini şişirtmiş bişeyler yapmış, ajda pekkana diyolar ama herkes keşke ajda gibi şişirtebilse, bunlar bildiğin hormonlu sergen gibi oluyor anacım, heç beğenmiyorum
kızlar temizlik yaptım
evi süpürdüm sildim mutfak dolaplarını sildim yüzünden
3 balkon yıkadım banyo tuvalet yıkadım geldimm
baya spor oldu
bide terleyince insanın canı buz gibi suyu nasıl çekiyo :))
ne kasvetli bir gün.. çok da uykum var zaten bu sabah hiç işe gelmek istemedim uykumu alamadığım için..
betül yavrum o ne menü öyle ya ne bulsan yiyor gibisin hee, azalt minnoşum azalt, ah ben bu akşam evdeki çikolata, bisküvi, kek, nutella, kraker, cips stoğumun bi resmini çekeyimde evdeyken nasıl bir azap içinde yaşadığımı göstereyim sana. diyetten önce alınmıştı hepsi yani, şimdi şeytanıda yanlarına alıp hergn beni çağırıyorlar yanlarınaAllahım sen sabır ver diyip kapatıyorum dolabı
ay edda sorma geçen hafta gziem özdillinin evini gösterdiler ev değil saray.. kadının sadece kendine ait 2 yatak odası var birinde eşiyle yatıomuş diğerinde süslenip makyaj yapıomuş. 3 misafir odası her odada banyo. 2 salon hem de koccccaamann. ama inan ki değmez. aç insanlara yardım etseler o koltuklar orda öle boış duracağıan daha iyi. ölümlü dünya da 2 yatak odasını ne yapayım ben.. ziyan ziyan. ev dediğin tabi ki güzel olsun cici olsun şık dursun ama parayı da bi taraflarına kadar sürmenin alemi yok dimi ama çatlak bunlar
bitti bitti çekmecede bitter mitter kalmadı
bu arada ceylanda ev olsa ne olur be olabildiğince büyük olmalıki o kadını görmeyeyim korku filmi gibi
ne oluyo ben sana özet geçeyim yasemincim dr,hemşire,öğretmen,aşçı,temizlikçi,kaka,idrar analizi için(laborant),ateş ölçer(ölçmeden anlıyosun),şaklaban,şarkıcı daha istersen çoğaltabilirimama annem diyip sarılınca hepsini olmaya deyiyo be bütün haftasonu yapışık geziyoruz babannesine inince anne evimize gidelim diyo çokta güzel öpüyo ohh miss paşamı özlettin be
kızlar temizlik yaptım
evi süpürdüm sildim mutfak dolaplarını sildim yüzünden
3 balkon yıkadım banyo tuvalet yıkadım geldimm
baya spor oldu
bide terleyince insanın canı buz gibi suyu nasıl çekiyo :))
süper bir tarif yaa, ben aslında çocuğum olsa depresyona mı girerim acaba diye düşünüyorum, böyle özgür boş bir hayattan sonra, yapışık ikiz gibi olmak, herşeyiyle sana muhtaç biri ile yaşamak, kendinden önce onu düşünmek, herşeyini ona göre ayarlamak, kafana göre çıkıp gezememek vs.. açıkçası birazda tırsıyorum ama anne olunca bunlar bile güzel geliyormuş insana seninde dediğin gibi. eşim diyoki sen çocuğumuz olunca kesin sıkılırsın onun ağlamasından benide onuda bırakıp gidersin birkaç gün kafanı dinliyip gelirsin bence korkuyorum ben senden diyo
kızzzz sakın haa daha yeni iyileşti bak hala soğuk su diyo, şimdi geliyorum bak oraya hııııı
eee zor tarafı çok eski free günlerden eser kalmıyo bide benim annemler uzakta haftaiçi babannesi bakıyo başkada bırakacak kimse yok e kadına haftasonu bir akşam bakta ben eğlenmeye gideyim deme lüksüm yok çekiniyorum ,onun içinde şöleee bir konsere eğlenmeye gitmeyeli 2,5 yıl oluyo (paşam 2,5 yaşında da) yada başbaşa romantik bir haftasonu ahh ahh ne güzel olurdu
arada annemler gelince bırakıp çıkıyoruz o zamanda aklım hep oğlumda benimkisi takıntı hafta içi 8/17 mecbur bırakıyorum onun dışındaki zamanlar onun hakkı gibi geliyo herşeyi beraber yapıyoruz ona uygun yerler seçiyoruz vs gerçekten zorrr yinede Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın oğlum 8 ay uğraştan sonra oldu zor günlerdi tam umudu kestiğim ay hamilelik oldu acaba hiç anne olamıcam mı duygusu gerçekten üzücü,yıpratıcı.....
aminnn canım ALlah her isteyene sağlıklı bebekler nasibetsin, şu 2012 yılı içerisinde banada inşallaheddaya, fulyaya varmı başka isteyen?? her güzelin bir kusuru olur derler ya buda öyle bişey heralde, ne onla oluyor ne onsuz oluyor, artık orta yolu bulucaz bakalım olunca ayy betüşe bırakırsan paşan çikolatakolik olur söyliyim sana, betüş yiyemediği her türlü abur cuburu ona yedirir ben sana söyliyim
buldum buldum betüşşş geldiğine göre babyi betüşe bırakıp ben eğlenmeye gidebilirimnasıl olsa oda bursada
ayyy ölürüm ben onaaaa bırak bırak ama sonra bana alışır beni çook sever kıskanırsın karışmaaam.... çocuklar üzerinde çok etkiliyimdir fena kudururuz birlikteevlenebilirsem 4 tane istiyooom böyle giderse artık ahrete kalcak bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?