Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne kasvetli bir gün.. çok da uykum var zaten bu sabah hiç işe gelmek istemedim uykumu alamadığım için..

gün karanlık ve kasvetli oda yetmezmiş gibi cuma günü kaybettiğimiz abimizin kızı ve eşi geldi odasını boşaltmaya başsağlığı dileyemem ben dilim varmıyo ama yenge en son borcu falan varmı yerinde rahat uyusun diyince gözlerimin dolmasına engel olamadım iyiki ağlamadım yani eskiden çok ketumdum ben anne olalı pekbir sulu göz oldum Allah hiçbir çocuğu anasız babasız bırakmasın

evde buldugum bitkilerden çay yaptım içine 10 karanfil atıp demledim termosa koydum gidip gelip içiyorum .oglumun ateşi inmişti şimdi yine 38 olmuş dr gelmiyor küçükken alıp götürebiliyordum şimdi boyu beni geçmiş .biraz daha beklicem ateşi düşmese babasını devreye koyarım babaya hayır diyemez .korkudan limon yiyip duruyor

aminn nagiş, bende evlenmeden önce öyle hiç ağlamazdım duygulanmazdım, şimdi hemen duygulanıveriyorum, bide anne olsam ne olacak hiç bilmiyorum :44:

evet en güzel yöntem baba, tüh yaa bi dondurmanın yaptığına bak zavallım limon yiyor ha korkudan güldürdü beni, ALlah şifa versin inşallah küçük delikanlıya

geçmiş olsun ablacım çocuk işte her yaşta çocuk aman hasta olmasınlar dedikçe oluyolar şimdilik eymen dondurmayla tanışmadı dün sokakta oynuyoduk diyoki anne şu arabadaki adam domumamı yiyo döndüm baktım adam cidden dondurma yiyo alsam boğazları şişer korkusu almasam canı istedi endişesi almadım neticede iyi mi ettim bilmiyorum :44:

ne oluyo ben sana özet geçeyim yasemincim dr,hemşire,öğretmen,aşçı,temizlikçi,kaka,idrar analizi için(laborant),ateş ölçer(ölçmeden anlıyosun),şaklaban,şarkıcı daha istersen çoğaltabilirim ama annem diyip sarılınca hepsini olmaya deyiyo be bütün haftasonu yapışık geziyoruz babannesine inince anne evimize gidelim diyo çokta güzel öpüyo ohh miss paşamı özlettin be

dogru ev olmalı güzel olmalı insan istiyo ama
herşeyden önemlisi huzur...
hep diyorum huzurr huzur olmayınca eşya o bu şu para boş geliyo.

ay evettt yüzünü nasıl şişirmiş kocasıda genç Allahım sırf parası adı için evlenmiş belliki :)

kızlar temizlik yaptım
evi süpürdüm sildim mutfak dolaplarını sildim yüzünden
3 balkon yıkadım banyo tuvalet yıkadım geldimm
baya spor oldu
bide terleyince insanın canı buz gibi suyu nasıl çekiyo :))

ohh misss bir temizlik periside bizim eve uğrasa :) güle güle kirlet cnm

öyle yapmışım dimiii....

bende izledim o ne öyle yaa... ama ev gibi değil ıssız gibi sanki yaşayan yokmuş gibi, soğuk geldi bana çocuğu olsa kaybeder beş günde anca bulur kaç kişiye ev çıkar o evden yaahu çüşş diyorum daha da bir şey demiyorum...

bitti bitti çekmecede bitter mitter kalmadı
bu arada ceylanda ev olsa ne olur be olabildiğince büyük olmalıki o kadını görmeyeyim korku filmi gibi

ayy bende hiç sevemedm Allah günay yazmasın da yahu nasıl meşhur olmuş o kim dinliyo onu ne sesini ne kendisini bilemeidm yani.... Bi şeyde denmez ama yani....

süper bir tarif yaa, ben aslında çocuğum olsa depresyona mı girerim acaba diye düşünüyorum, böyle özgür boş bir hayattan sonra, yapışık ikiz gibi olmak, herşeyiyle sana muhtaç biri ile yaşamak, kendinden önce onu düşünmek, herşeyini ona göre ayarlamak, kafana göre çıkıp gezememek vs.. açıkçası birazda tırsıyorum ama anne olunca bunlar bile güzel geliyormuş insana seninde dediğin gibi. eşim diyoki sen çocuğumuz olunca kesin sıkılırsın onun ağlamasından benide onuda bırakıp gidersin birkaç gün kafanı dinliyip gelirsin bence korkuyorum ben senden diyo

kızzzz sakın haa daha yeni iyileşti bak hala soğuk su diyo, şimdi geliyorum bak oraya hııııı

eee zor tarafı çok eski free günlerden eser kalmıyo bide benim annemler uzakta haftaiçi babannesi bakıyo başkada bırakacak kimse yok e kadına haftasonu bir akşam bakta ben eğlenmeye gideyim deme lüksüm yok çekiniyorum ,onun içinde şöleee bir konsere eğlenmeye gitmeyeli 2,5 yıl oluyo (paşam 2,5 yaşında da) yada başbaşa romantik bir haftasonu ahh ahh ne güzel olurdu
arada annemler gelince bırakıp çıkıyoruz o zamanda aklım hep oğlumda benimkisi takıntı hafta içi 8/17 mecbur bırakıyorum onun dışındaki zamanlar onun hakkı gibi geliyo herşeyi beraber yapıyoruz ona uygun yerler seçiyoruz vs gerçekten zorrr yinede Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın

Son düzenleme:

aminnn canım ALlah her isteyene sağlıklı bebekler nasibetsin, şu 2012 yılı içerisinde banada inşallah eddaya, fulyaya varmı başka isteyen?? her güzelin bir kusuru olur derler ya buda öyle bişey heralde, ne onla oluyor ne onsuz oluyor, artık orta yolu bulucaz bakalım olunca ayy betüşe bırakırsan paşan çikolatakolik olur söyliyim sana, betüş yiyemediği her türlü abur cuburu ona yedirir ben sana söyliyim

desene iyi anlaşacaklar annesinin yasakladığı herşeyi betüş teyzesinden temin edebileceği için çocuk bide hiç gelmek istemezmiş
betüşş ses ver sen ne dersin bu konuda

buldum buldum betüşşş geldiğine göre babyi betüşe bırakıp ben eğlenmeye gidebilirim nasıl olsa oda bursada

ayyy ölürüm ben onaaaa bırak bırak ama sonra bana alışır beni çook sever kıskanırsın karışmaaam.... çocuklar üzerinde çok etkiliyimdir fena kudururuz birlikte evlenebilirsem 4 tane istiyooom böyle giderse artık ahrete kalcak bu iş

AYY BENDE SANA ÖLÜRÜM saol cnm söylemen yetti çocuk güzel dedik tamamda 4 taneye ne can dayanır ne kafa ablam dediydi dersin bak tam böyle olursun (fadime abla istisna o başarmış )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…