Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abow abla eğitim şart

aaa cidden miii hazır poşet çaylar da değil mi bu dediğin açıp hepsine bakmak lazım o zaman

Senin olumlu motive etmen gerekiyor canım
boş ver niranım bu kocalar bizi çekemiyor o yüzden öyle diyorlar sen yolundan şaşma gülüm , benim koca hem zayıflamadın diyor hem de olmadık şeyleri ye bundan bir şey olmaz tadına bak 2 kaşık kalmış sen ye bari diye ısrar ediyor üstüne üslük bazen salona gidip yanına oturunca sırtımı yanlarımı yoklayıp maşallah maşallah diyor 20 senedir totoşa göbüşe maşallah diye diye koymuyor ki erisin bi deme nazar değsin erisin bari demii

Aynen canm 2 ileri 1 geri gitmektn bi türlü kurtulamıyordm kilolardan bu seviyeler iyi oldu 4.5.6 seviyelerde güzel kilo kaybı bekliyorum
inşallah canım, böyle devam ettiğin sürece kaçarı yok
Tek tek gelin o zaman, olan motivasyonumda kaybolmasın bari
kaptaniçe ben sana güveniyorum cuma günü güzel eksi gelecek
Abla çok yaşa emi rüşvet gibi olmuş

aidatını sordun mu sene de kaç kere ek para topluyorlar ısıtması merkezi sistem mi , kişisel kombi mi bunlar çok önemli gülüm artısı eksisi her şeyini tartmak lazım

Abow abla eğitim şart
neyine eğiteyim 50 yaşında ki adamı kendisine çok titiz aşırı temiz öğle eve gelince tekrar çorap iç çamaşırı değişir onları da tahmin et nereye bırakıyor benim komodinin üzerineeee, abdest alır tuvalet aynasının pufunun üzerin de ayaklarını kurutsun diye 2 havlusu var yeri değişmeyecekkk, kulaklarını kağıt havluyla kurutur tuvalet aynasının üzerine bırakır özet kendine titiz ortalığın içine ….yor :))))

inşallah canım, böyle devam ettiğin sürece kaçarı yok
kaptaniçe ben sana güveniyorum cuma günü güzel eksi gelecek

Abla çok yaşa emi rüşvet gibi olmuş
benim sıpa parasız hiç bir şey yapmaz ki telefonum da paragöz sıpa diye o yüzden kayıtlı , geçen hafta pazardan 2 parça şey aldırmak için 20 tl verdim pazarda 1-2 km ileride :)

Aidatı da yüksek aslında 250 tlymiş
havuzu var dedin ya gülüm bakımı v.s. bahçesinin bilmem neyi diye sene de 1-2 kere de toplu para toplarlar genel de bizim sitede öyle ondan dedim , sivri sineği v.s. bol dedin ya sineklik taktırırsınız az girer içeri ama o kurbağa senfoni orkestrasına alışmak zor ben 7 senedir porsuk çayının kurbağalarına alışamadım eşim rahatsız olmuyor hiç sesler bir bana batıyor ellam :))

benim sıpa parasız hiç bir şey yapmaz ki telefonum da paragöz sıpa diye o yüzden kayıtlı , geçen hafta pazardan 2 parça şey aldırmak için 20 tl verdim pazarda 1-2 km ileride :)
Pazardan alınanlar belkide olasan tutmamıştır

Ay abla resmen babamı anlattın annemin dilinde tüy bitti değişmiyor gerçektn

Pazardan alınanlar belkide olasan tutmamıştır
zeytinci var pazarda 150 ila 200 çeşit zeytin getiriyorlar hiç bir markette onların zeytini gibi güzel zeytin yok yeşillik meyve her yerden alınıyor işte zeytin sorun ,2 kg zeytin için 20 si oğlana toplam 80 lira verdim gitti

Dumansız baca dertsiz koca olmazmış...
Seninki en azından kişisel bakımına dikkat ediyormuş.
Varsın evi kirletsin

Şimdi geldim eve
Büyük kızım sağolsun kahvemi yaptı
Yorgunluk atmaya çalışıyorum
....
Verilen görevlendirmeyi rica minnet iptal ettirmeyi başardım şükürler olsun.
Üzerimden ciddi bir yük kalktı gibi oldu.
Arkasından hafif pişmanlık yaşadım,
"Maaş kadar ücret alacaktın, niye teptin" diye..
Sağolsun babam moral verdi.
"Sağlığın iyi değil, daha da kötü olursan kazandığın para ile sağlığını geri getiremezsin" diye...
....
Bende böyle kızlar..
Sizler neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…