- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.221
Abow abla eğitim şarttabi ki evin yaşça en kıdemlisi ama ortalığı batırıp döküp saçmada en haylaz küçük çocuğu gibi olan kocacım sağ olsunoğlan da Allahtan evde pek durmuyor , dursa da kendi odasını ve banyo batıyor kıvırcık sakalları her banyoya girdiğin de her yerde oluyor geçen 50 tl verdim sakalını kestir üstü de sana dedim de kısalttırdı şükür
aaa cidden miii hazır poşet çaylar da değil mi bu dediğin açıp hepsine bakmak lazım o zamankizlar bisey sorucam internette bitki caylarin videosu var icinden kucuk kucuk hap gibi biseyler var..kullanmayin diyorlar beyni uyusturmak icin felan diyorlar..sizin.bi bilginiz varmi
bende form.kaysi cayini actim gercekten kucuk kucuk hapa benzer seyler cikti
boş ver niranım bu kocalar bizi çekemiyor o yüzden öyle diyorlar sen yolundan şaşma gülüm , benim koca hem zayıflamadın diyor hem de olmadık şeyleri ye bundan bir şey olmaz tadına bak 2 kaşık kalmış sen ye bari diye ısrar ediyor üstüne üslük bazen salona gidip yanına oturunca sırtımı yanlarımı yoklayıp maşallah maşallah diyor 20 senedir totoşa göbüşe maşallah diye diye koymuyor ki erisin bi deme nazar değsin erisin bari demiiSenin olumlu motive etmen gerekiyor canım
inşallah canım, böyle devam ettiğin sürece kaçarı yokAynen canm 2 ileri 1 geri gitmektn bi türlü kurtulamıyordm kilolardan bu seviyeler iyi oldu 4.5.6 seviyelerde güzel kilo kaybı bekliyorum
kaptaniçe ben sana güveniyorum cuma günü güzel eksi gelecekTek tek gelin o zaman, olan motivasyonumda kaybolmasın bari
Abla çok yaşa emitabi ki evin yaşça en kıdemlisi ama ortalığı batırıp döküp saçmada en haylaz küçük çocuğu gibi olan kocacım sağ olsunoğlan da Allahtan evde pek durmuyor , dursa da kendi odasını ve banyo batıyor kıvırcık sakalları her banyoya girdiğin de her yerde oluyor geçen 50 tl verdim sakalını kestir üstü de sana dedim de kısalttırdı şükür
aidatını sordun mu sene de kaç kere ek para topluyorlar ısıtması merkezi sistem mi , kişisel kombi mi bunlar çok önemli gülüm artısı eksisi her şeyini tartmak lazımEv işleri çok karıştı alacak olan komşu alamadı başka müşteriler çıktı bizim istediğim fiyattan aşağı veriyorlar. Dün istediğim semtte ama kenarda çok hoşuma hiden bi site gördüm ama merkeze baya uzak. Sitenin içinde çocuklar hemen kızımın etrafına doluştu iletişimleri güzeldi. parkları, bahçe havuzu hoşuma gitti. Orda oturan bi bayanla konuştum çok iyi anlattı orayı ama kötü tarafı sitenin dışındn kenarından bi dere geçiyor sivri sinek ve kurbağa sesleri rahatsızlık veriyormuş. Küçük bi şehir olduğu için pek siteleşme yok bilemedim aklım orda kaldı biraz200 mt ötesinde en iyi ortaokullardan biri var
Aidatı da yüksek aslında 250 tlymişaidatını sordun mu sene de kaç kere ek para topluyorlar ısıtması merkezi sistem mi , kişisel kombi mi bunlar çok önemli gülüm artısı eksisi her şeyini tartmak lazım
neyine eğiteyim 50 yaşında ki adamı kendisine çok titiz aşırı temiz öğle eve gelince tekrar çorap iç çamaşırı değişir onları da tahmin et nereye bırakıyor benim komodinin üzerineeee, abdest alır tuvalet aynasının pufunun üzerin de ayaklarını kurutsun diye 2 havlusu var yeri değişmeyecekkk, kulaklarını kağıt havluyla kurutur tuvalet aynasının üzerine bırakır özet kendine titiz ortalığın içine ….yor :))))Abow abla eğitim şart
benim sıpa parasız hiç bir şey yapmaz ki telefonum da paragöz sıpa diye o yüzden kayıtlı , geçen hafta pazardan 2 parça şey aldırmak için 20 tl verdim pazarda 1-2 km ileride :)inşallah canım, böyle devam ettiğin sürece kaçarı yok
kaptaniçe ben sana güveniyorum cuma günü güzel eksi gelecek
Abla çok yaşa emirüşvet gibi olmuş
havuzu var dedin ya gülüm bakımı v.s. bahçesinin bilmem neyi diye sene de 1-2 kere de toplu para toplarlar genel de bizim sitede öyle ondan dedim , sivri sineği v.s. bol dedin ya sineklik taktırırsınız az girer içeri ama o kurbağa senfoni orkestrasına alışmak zor ben 7 senedir porsuk çayının kurbağalarına alışamadım eşim rahatsız olmuyor hiç sesler bir bana batıyor ellam :))Aidatı da yüksek aslında 250 tlymiş
Pazardan alınanlar belkide olasan tutmamıştırbenim sıpa parasız hiç bir şey yapmaz ki telefonum da paragöz sıpa diye o yüzden kayıtlı , geçen hafta pazardan 2 parça şey aldırmak için 20 tl verdim pazarda 1-2 km ileride :)
neyine eğiteyim 50 yaşında ki adamı kendisine çok titiz aşırı temiz öğle eve gelince tekrar çorap iç çamaşırı değişir onları da tahmin et nereye bırakıyor benim komodinin üzerineeee, abdest alır tuvalet aynasının pufunun üzerin de ayaklarını kurutsun diye 2 havlusu var yeri değişmeyecekkk, kulaklarını kağıt havluyla kurutur tuvalet aynasının üzerine bırakır özet kendine titiz ortalığın içine ….yor :))))
zeytinci var pazarda 150 ila 200 çeşit zeytin getiriyorlar hiç bir markette onların zeytini gibi güzel zeytin yok yeşillik meyve her yerden alınıyor işte zeytin sorun ,2 kg zeytin için 20 si oğlana toplam 80 lira verdim gittiPazardan alınanlar belkide olasan tutmamıştır
anladın değil mi gülüm sen beni :)) bir de çok sakar her zaman yemek de yere döker ağzını ıskalıyor adamAy abla resmen babamı anlattın annemin dilinde tüy bitti değişmiyor gerçektn
Bu tipler aynı deseneanladın değil mi gülüm sen beni :)) bir de çok sakar her zaman yemek de yere döker ağzını ıskalıyor adam
Annemde seviyor adamların bi tarzı var en azındanaman kocamı ne kestim bu gün kulakları çınlayıp durmuştur heheheh seviyorum yaavf yine de keratayı
Hizmetler neler meselaAidatı da yüksek aslında 250 tlymiş
Dumansız baca dertsiz koca olmazmış...neyine eğiteyim 50 yaşında ki adamı kendisine çok titiz aşırı temiz öğle eve gelince tekrar çorap iç çamaşırı değişir onları da tahmin et nereye bırakıyor benim komodinin üzerineeee, abdest alır tuvalet aynasının pufunun üzerin de ayaklarını kurutsun diye 2 havlusu var yeri değişmeyecekkk, kulaklarını kağıt havluyla kurutur tuvalet aynasının üzerine bırakır özet kendine titiz ortalığın içine ….yor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?