Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız yanlış niranı etiketlemişsin bizimki niran nevra
evet yanlis olmus:) duzeltemedim.simdi denedimde:)
rusvet vermissin abla resmen
aaa cidden miii hazır poşet çaylar da değil mi bu dediğin açıp hepsine bakmak lazım o zaman
limonlusu bide kusburnulu olanda yoktu ama misir puskulu,kiraz sapi vz kayisi cayinda vardi.tadina baktim naneli sekergibiydi.
sen cok yasa emi ablaa
olsun kaptanim hayirlisi.sagligin icin boylesi daha iyidir..bi soz var para kazanmak icin sagligimizdan oluyoruz geri sagligimizi kazanmak icin para harciyoruz.
bildigim kadariyla 3 gun hayvansal hic biszy yemiyosun ablam yaptirdi ordan biliyorum biraz

Sana da gelinin yapar inşaallah canım ya...

Şimdi kızıma seslendim "canım kızım, bitanem, prensesim" dedim.
"Buyur anne, sıradaki isteğin nedir" dedi
"Zahmet olmazsa çay" dedim
Şimdi çay koyuyor ocağa
oh ne guzel.yorgunluk cayinda hazir:))ellerine saglik prensesin

bilmiyorum ne yapılabilir ama 9. takım ruhuna yakışmıyor bu durgunluk
Kesınlıkle canımHaftaıcı kacamak olmazdı lısteyı etkilemeye cekınırdık perd
aynen doğru söylüyorsun canım
ya ben çabuk sıkılan bir insanım bir de kendime onu zorunlu görünce tiksiniyorum bu en sevdiğim şey bile olsa
nerdee sabit geldim malesef

Sağol canım
Tüh ya kötü olmus
Detokslar ilk diyete başlayınca yada aşitı yrmrlerın sonrasında işe yarıyor sanki
Ben ayran detoksunu iki kere yapmış 1üstü kilo vermiştim

Hacamat çok sağlıklı bir uygulama canım.
Bence programı tamamıyla uygulamak istiyorsanız yaptırmanız lazım.
Tedirgin olacak birşey değil bence, yaptırılabilir.
Komsumun gorumcesi yapiyormus .sanirim ben yaptiracgim. Regl gelme ihtimali var ins denkgelmez o gune

Bugun bildirimini yapayım alıntıları ve eksik menulerı gece yapıcam Insallah
Gecen cuma 83.2
Bugun 84.2
Regl bı kac Gune gelicek hafta sonu sıslık yapacak seylerde eklenince sonuc bu cumaya eksiye gecerim Insallah
Mervişim ıkımızde artı 1 kıloyuz eksıyw cevirmemiz lazım listedryiz sonucta

Hafyaiçi misafirim gelebilir pazara gıttım oyuzden dolapta malzeme olunca hazırlamak kolay ış
Aksam için kabak aldım ev halkına da erıste pırasa dusunuyorum
An itibariyle kızı uyutup mutfaga gecıcrm
kolay gelsin canim..bende an itibariyle kendim.icin mutfagi kapattim.acikirsam ayran yada yogurt yerim

Canım sen gayet iyi gidiyorsun emzirdikçe de gidecek kiloların çünkü yediklerine dikkat ediyorsun maaşallah leslie çok iyi ben de her gğn yapıcam artık inşallah hep birlikte zayıflıcazayrıca d vitamini de kullanıyorsun daha ne valla o epey etkiliyor tok hissettiriyormuş:))hepimize kolay gele..

Kendimizi toplamamız gerekiyor yaz da yaklaştı bi an önce gitmesi gerek bı kiloların

Guvenilir bir yer bulursan bencede yaptir canim
bakayım bi araştırayım canım

Perşembe günü canım
Ya her zaman böyle olmuyo hava güzel diye çıkınca baya turladik.
anladim canim cok az kalmış.
Bugun bildirimini yapayım alıntıları ve eksik menulerı gece yapıcam Insallah
Gecen cuma 83.2
Bugun 84.2
Regl bı kac Gune gelicek hafta sonu sıslık yapacak seylerde eklenince sonuc bu cumaya eksiye gecerim Insallah
Canim sen yaklaşık bi 30 kilo vermişsin kaç ayda gitti biraz bahsetsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…