- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.261
evet yanlis olmus:) duzeltemedim.simdi denedimde:)kız yanlış niranı etiketlemişsin bizimki niran nevra
rusvet vermissin abla resmentabi ki evin yaşça en kıdemlisi ama ortalığı batırıp döküp saçmada en haylaz küçük çocuğu gibi olan kocacım sağ olsunoğlan da Allahtan evde pek durmuyor , dursa da kendi odasını ve banyo batıyor kıvırcık sakalları her banyoya girdiğin de her yerde oluyor geçen 50 tl verdim sakalını kestir üstü de sana dedim de kısalttırdı şükür
limonlusu bide kusburnulu olanda yoktu ama misir puskulu,kiraz sapi vz kayisi cayinda vardi.tadina baktim naneli sekergibiydi.aaa cidden miii hazır poşet çaylar da değil mi bu dediğin açıp hepsine bakmak lazım o zaman
sen cok yasa emi ablaaboş ver niranım bu kocalar bizi çekemiyor o yüzden öyle diyorlar sen yolundan şaşma gülüm , benim koca hem zayıflamadın diyor hem de olmadık şeyleri ye bundan bir şey olmaz tadına bak 2 kaşık kalmış sen ye bari diye ısrar ediyor üstüne üslük bazen salona gidip yanına oturunca sırtımı yanlarımı yoklayıp maşallah maşallah diyor 20 senedir totoşa göbüşe maşallah diye diye koymuyor ki erisin bi deme nazar değsin erisin bari demii
olsun kaptanim hayirlisi.sagligin icin boylesi daha iyidir..bi soz var para kazanmak icin sagligimizdan oluyoruz geri sagligimizi kazanmak icin para harciyoruz.Şimdi geldim eve
Büyük kızım sağolsun kahvemi yaptı
Yorgunluk atmaya çalışıyorum
....
Verilen görevlendirmeyi rica minnet iptal ettirmeyi başardım şükürler olsun.
Üzerimden ciddi bir yük kalktı gibi oldu.
Arkasından hafif pişmanlık yaşadım,
"Maaş kadar ücret alacaktın, niye teptin" diye..
Sağolsun babam moral verdi.
"Sağlığın iyi değil, daha da kötü olursan kazandığın para ile sağlığını geri getiremezsin" diye...
....
Bende böyle kızlar..
Sizler neler yapıyorsunuz
bildigim kadariyla 3 gun hayvansal hic biszy yemiyosun ablam yaptirdi ordan biliyorum birazKizlar ben bodrumu temizledim dusumu aldim geldim.
Seviyelere baslyacaklara bi sorum olacak.
Hacamat icin sira aldinizmi maglum hacamatla basliyor seviyeler.
Ufaktan bi tirsiyorum guvenilir yer bulmak lazim.
Bide oncesinde sonrasinda bi beslenme sekli varmi acaba hacamatin
oh ne guzel.yorgunluk cayinda hazir:))ellerine saglik prensesinSana da gelinin yapar inşaallah canım ya...
Şimdi kızıma seslendim "canım kızım, bitanem, prensesim" dedim.
"Buyur anne, sıradaki isteğin nedir" dedi
"Zahmet olmazsa çay" dedim
Şimdi çay koyuyor ocağa
Kesınlıkle canımbilmiyorum ne yapılabilir ama 9. takım ruhuna yakışmıyor bu durgunluk
Tüh ya kötü olmusaynen doğru söylüyorsun canım
ya ben çabuk sıkılan bir insanım bir de kendime onu zorunlu görünce tiksiniyorum bu en sevdiğim şey bile olsa
nerdee sabit geldim malesef
Sağol canım
Komsumun gorumcesi yapiyormus .sanirim ben yaptiracgim. Regl gelme ihtimali var ins denkgelmez o guneHacamat çok sağlıklı bir uygulama canım.
Bence programı tamamıyla uygulamak istiyorsanız yaptırmanız lazım.
Tedirgin olacak birşey değil bence, yaptırılabilir.
Guvenilir bir yer bulursan bencede yaptir canimNe biliyim kuzum ya ben de emin değilim o konudaHandandandan sen ne diyosun bu konuda
Bende yaptırmak istiyorum babam abim tıp merkezinde yaptırdı memnunda kalmışlardıKomsumun gorumcesi yapiyormus .sanirim ben yaptiracgim. Regl gelme ihtimali var ins denkgelmez o gune
Mervişim ıkımızde artı 1 kıloyuz eksıyw cevirmemiz lazım listedryiz sonuctaBugun bildirimini yapayım alıntıları ve eksik menulerı gece yapıcam Insallah
Gecen cuma 83.2
Bugun 84.2
Regl bı kac Gune gelicek hafta sonu sıslık yapacak seylerde eklenince sonuc bu cumaya eksiye gecerim Insallah
Kaptanım eksi 500den asagı gelırsrm keserim bu bıyıklarıSakın artı yada sabit gelme Cuma günü
Canım estagfirullah bebeklerden fırsat bulamıyoruz ki yazmaya:)yazarız canım benimS Sevdalinka00 canim sabah aklima geldi ben galiba senin msj a cevap atmadim attiysam da hatirlamiyorum. Ama musait olunca bulup cevapliycam.
kolay gelsin canim..bende an itibariyle kendim.icin mutfagi kapattim.acikirsam ayran yada yogurt yerimHafyaiçi misafirim gelebilir pazara gıttım oyuzden dolapta malzeme olunca hazırlamak kolay ış
Aksam için kabak aldım ev halkına da erıste pırasa dusunuyorum
An itibariyle kızı uyutup mutfaga gecıcrm
Canım sen gayet iyi gidiyorsun emzirdikçe de gidecek kiloların çünkü yediklerine dikkat ediyorsun maaşallah leslie çok iyi ben de her gğn yapıcam artık inşallah hep birlikte zayıflıcazCanim ben de zaten bu tarz besleniyorum. Pirinç yerine bulgur yapiyorum ekmek benim de 3 dilimi buluyor. Ben nerde yanlış yaptığımı farkettim daha doğrusu arkadaşlar farkettirdiler sagolsunlar. Hurma incir kayisiyi fazla kaçırıyor muşum ondan miş. Artik yemiycem o kadar fazla. Su içiyorum ben 3 litre kesinoluyor bazende 4 u buluyor. Yarim litrelik 4 bardak dolduruyorum bardak ta olunca daha çok içiyorum sende bi dene derim . Tabi ki önemli olan evlatlarimiz ama inan şekerin unun onlara zarari var faydasi yok bende sadece onlari kestim. Troidlerim temiz d vitamini icin de damla kullaniyorum canim. Oğlumda 4 aylikken hasta olmustum. Şu an kızım 3 aylik bakalim bunda ne zaman olacagim. Inşallah dediğin gibi olur gider o zaman da. Bu aralar biraz sanci oluyo ama bir şey yok henüz. Yazın için teşekkür ederim kisura bakma cevap yazmayi unutmuşum sevgilerr
Yolcudur Abbas dılekcımMervişim ıkımızde artı 1 kıloyuz eksıyw cevirmemiz lazım listedryiz sonucta
Kendimizi toplamamız gerekiyor yaz da yaklaştı bi an önce gitmesi gerek bı kilolarınKesınlıkle canımHaftaıcı kacamak olmazdı lısteyı etkilemeye cekınırdık perd
Tüh ya kötü olmus
Detokslar ilk diyete başlayınca yada aşitı yrmrlerın sonrasında işe yarıyor sanki
Ben ayran detoksunu iki kere yapmış 1üstü kilo vermiştim
bakayım bi araştırayım canımGuvenilir bir yer bulursan bencede yaptir canim
saol cnm aynen öyleartidan iyi canim gayet iyi
6 bitmedi cnm içindeyiz 22. Haftadayim Allah izin verirse6 aylikmi oldun canim.masallah 1 kilo aldin sadece..cok imrendim sana
ilkkez goruyorum boyle..ama ben kullanamzdim galiba...yorulunca kollarindan tutup destek aliyorum:)Kızlar ben bu koşu bandına bayıldım
Kullan, Katla, Kaldır...
Eki Görüntüle 2602890 Eki Görüntüle 2602892
Perşembe günü canım
Ya her zaman böyle olmuyo hava güzel diye çıkınca baya turladik.aslında sen de biliyorsun ama söylemeden geçemedim
hem ekmek, hem makarna hem de yarmalı yoğurt çorbası karbon karbon üstüne olmuş, bu haftayı sıkı geçir olur mu
senin böyle yemene alışkın değilim kaptaniçem
afiyet olsun
afiyet olsun canım ama aklında olsun ben ketojenik beslenme için diyetisyenle çalışırken yağ ve tatlı biraraya gelince inanılmaz kilo yapar demişti
ve örnek olarak da tahin pekmezi verdi
menülerin çok karbon ağırlıklı oluyor kuzum
afiyet olsun
baklava ve kuru meyveler fazla zaten sende demişsin
afiyet olsun
afiyet olsun
tek öğün mü yaptın canım, dayanabildin mi
patates kızartması azmış görmezden geliyorum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
maşallah şahane gidiyorsun canım, inşallah emeğinin karşılığını fazla fazla alırsın
spor da eklemişsin şahane
sporun şahane
boosted walk ile normal leslie arasında ne fark var
anladim canim cok az kalmış.offf süper yaa
acayip kilo verirsin
o zaman görsün işte kocan
tamamdır canım daha da güzel oldu böyle
rica ederim ne demek zevkle
ben de yapsam mı tek öğün ya
13 mart cuma günü başlıyor canım
Canim sen yaklaşık bi 30 kilo vermişsin kaç ayda gitti biraz bahsetseneBugun bildirimini yapayım alıntıları ve eksik menulerı gece yapıcam Insallah
Gecen cuma 83.2
Bugun 84.2
Regl bı kac Gune gelicek hafta sonu sıslık yapacak seylerde eklenince sonuc bu cumaya eksiye gecerim Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?