- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.301
Canım d vitamini eksik oluyor ben de tesettürlüyüm güneş görmeyince:))canım leslie yapıyorum ama bu hafta yapmadım haklısın spor kilo vermeyi hızlandırıyorD vitamini kızıma kullaniyorum bu ay son kullanma tarihi geçiyor içinde de baya bi var o yüzden bende kullanmaya başladım boşa gitmesin illaki d vitamini eksikliği oluyor tesetturluyum çünkü. Dikkat edeceğim vereceğiz insallah çok faydasi oluyor buranin eksiğini fazlasini görüyor insan daha doğrusu gosteriyor arkadaşlar sagolsunlararkadaslarin ısrarla uyarmasi sonucu bi bakayim şu hurma incir kayisinin kalorisine dedim sadece ara öğünde aldığım 600 kaloriymis meğer. Biraktim o ları sporda çok faydali başla hemde hiç zaman kaybetmeden..
Kuzum şu nescafeyi bıraksan boştan yere bi sürü kalori alıyorsunKahvaltı 12
1dilim t.b ekmek
Bıraz peynır
1haslanmis yumurta
4 zeytin
2ck bal tereyağı
AArada 1avıc leblebi
1elma
Neskafe
Aksam
20.00
1krpce yogurt corbası
1tabak yoğurtlu kabak
2KOFte
1kase cacık
2kasık prasa
2,5lt su 1bardak yesıl cay
ceviz olabilirmis evet canim.sagol canimKaçamakların telafi menüsü sanırım
Afiyet olsun kuzum gayet güzel
Sabah kahvaltısına ceviz de ekleyebilirdin
aksam yogurdu herseyde kullanirim der gibi olmus.afiyet olmus canim guzel olmus benceKahvaltı 12
1dilim t.b ekmek
Bıraz peynır
1haslanmis yumurta
4 zeytin
2ck bal tereyağı
AArada 1avıc leblebi
1elma
Neskafe
Aksam
20.00
1krpce yogurt corbası
1tabak yoğurtlu kabak
2KOFte
1kase cacık
2kasık prasa
afiyet olsun canim.doner ekmeksizse superHayırlı akşamlar
Sabah 10.00
1 tavada yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
15.00
Bir döner
Ayran
dışarda yedim
20.00
Bir avuç yer fıstığı
Türk kahvesi
Şu 2lt
Bugün baya yoruldum dışarda çok yurudum
Spor
20 dk aralıksız yürüdüğüm için yürüyüşten sayıyorum
40 puan @Tekrar dene
Gayet guzel olmus canim.9 mart
10.00
5 parça sucuklu 1 yumurta
2 sünme peynir
2siyah zeytin
1muz
3 ceviz
15.00
1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği
1 bardak kefir
17.00
Sebze+meyve suyu
Su 2350 ama daha uyumama çok var
Spor 45 dk yürüyüş 135p
@Tekrar dene
Ekmekleydi malesefceviz olabilirmis evet canim.sagol canim
aksam yogurdu herseyde kullanirim der gibi olmus.afiyet olmus canim guzel olmus bence
afiyet olsun canim.doner ekmeksizse super
Gayet guzel olmus canim.
9 Mart Pazartesi
11:00=== 3 haşlama yumurta
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
10 adet siyah zeytin
Maydanoz
Tere
Su 2 lt
OMAD denemesidir
aksam ekmek olmsaydi daha iyi olurdu eger sabahki doner ekmekliyse .9 Mart
12.30
100 gr et döner
1 kase salata
1bardak ayran
19.30
2 yok et sote
1dilim çavdar ekmeği
1 portakal, 1 kivi
su: 3 lt
9mart pazartesi
11.30
Marulla 1 yumurta salatasi
3 zeytin
18.00
6 kasik yumurtasiz meneme
5 kasik yogurt
Su 2.5 litre
40 dk tempolu yuruyus 120 puan
@Tekrar dene
aksam cok cesit olmus.bence pirasa yada cacik olmasaydi daha iyi olurdu canimKahvaltı 12
1dilim t.b ekmek
Bıraz peynır
1haslanmis yumurta
4 zeytin
2ck bal tereyağı
AArada 1avıc leblebi
1elma
Neskafe
Aksam
20.00
1krpce yogurt corbası
1tabak yoğurtlu kabak
2KOFte
1kase cacık
2kasık prasa
doner ekmeklimiydi.ekmekliyse olmamis benceHayırlı akşamlar
Sabah 10.00
1 tavada yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
15.00
Bir döner
Ayran
dışarda yedim
20.00
Bir avuç yer fıstığı
Türk kahvesi
Şu 2lt
Bugün baya yoruldum dışarda çok yurudum
Spor
20 dk aralıksız yürüdüğüm için yürüyüşten sayıyorum
40 puan @Tekrar dene
9 mart
10.00
5 parça sucuklu 1 yumurta
2 sünme peynir
2siyah zeytin
1muz
3 ceviz
15.00
1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği
1 bardak kefir
17.00
Sebze+meyve suyu
Su 2350 ama daha uyumama çok var
Spor 45 dk yürüyüş 135p
@Tekrar dene
düşman da değilim ki niye çatlatıyorsun beniiiiiiiiiiiSana da gelinin yapar inşaallah canım ya...
Şimdi kızıma seslendim "canım kızım, bitanem, prensesim" dedim.
"Buyur anne, sıradaki isteğin nedir" dedi
"Zahmet olmazsa çay" dedim
Şimdi çay koyuyor ocağa
benim sıpayla parayla çalışıyor gazla övgüyle küçükkendi :)))evet yanlis olmus:) duzeltemedim.simdi denedimde:)
rusvet vermissin abla resmen
limonlusu bide kusburnulu olanda yoktu ama misir puskulu,kiraz sapi vz kayisi cayinda vardi.tadina baktim naneli sekergibiydi.
sen cok yasa emi ablaa
olsun kaptanim hayirlisi.sagligin icin boylesi daha iyidir..bi soz var para kazanmak icin sagligimizdan oluyoruz geri sagligimizi kazanmak icin para harciyoruz.
bildigim kadariyla 3 gun hayvansal hic biszy yemiyosun ablam yaptirdi ordan biliyorum biraz
ben evden adımı dışarı atmadan hep yoruluyorum ki normal gülüm koşturuyorsunuz sürekli küçük çocukla gün nasıl geçiyor anlamazsın bileAhh ahh o spora vakit ayirabilsem keşke oğlan uyanıkken hiç bir iş yapamıyorum çok huzursuz dis çıkarıyor bir de huzursuz uyuyunca da anca ev işleri yapıyorum zaten spor yapmadan bile yoruluyorum akşama kadar hem bedenim hem beynim yoruluyor
Allah yardımcımız olsun canım kuzularimizin da yardımcısı olsun çok zordur onlara daAyy benim kızımda dış çıkarıyor baya yoruyor beni şu an bile ağlıyor ayağımda salliyorum. Annelik çok zor
Doğru valla uykumu da alamıyorum daha uyanırken yorgunum dediğin gibiben evden adımı dışarı atmadan hep yoruluyorum ki normal gülüm koşturuyorsunuz sürekli küçük çocukla gün nasıl geçiyor anlamazsın bile
Arada olur öyle üstü kapalı konuşmayı hiç sevmem ama Niran’ın dediği gibi geçmişe hiç bakmayıp son sayfadan devam ediliyoryaaa onlardan biri ben olabilirimçok unutkanim bilinçli değil özür dilerim
Yoldan geldik canım evde hazır yemeğim yoktu yumurta filan haşlayabilirdim aslında aç yatsam en doğrusu olurdu zaten tuzluydu biraz gece midem bulandı nedenseHem saat 10 hem ekmek olmadiiio saatte biraz daha hafif bir şey tercih edebilirdin canim
Oh şifa olsun benim minik kuşum da büyüse de azıcık ben de o günleri görsem en doğru kararı vermişsin bence baban da çok HaklıŞimdi geldim eve
Büyük kızım sağolsun kahvemi yaptı
Yorgunluk atmaya çalışıyorum
....
Verilen görevlendirmeyi rica minnet iptal ettirmeyi başardım şükürler olsun.
Üzerimden ciddi bir yük kalktı gibi oldu.
Arkasından hafif pişmanlık yaşadım,
"Maaş kadar ücret alacaktın, niye teptin" diye..
Sağolsun babam moral verdi.
"Sağlığın iyi değil, daha da kötü olursan kazandığın para ile sağlığını geri getiremezsin" diye...
....
Bende böyle kızlar..
Sizler neler yapıyorsunuz
Aslında sahursuz oruç tutabiliyorum biraz daha bakayım ben bunaGeçen Facebook'ta ketojenik diyet sayfasında bir kadın keto+OMAD ile 10 günde 5 kilo vermiş, bende orda görünce araştırdım canım.
Araştırınca gördümki yıllarca her diyeti yapıp kilo veremeyen kim varsa OMAD ile çok güzel kilolar vermiş.
Geçen hafta 2 günde denedim hatta, yapabilir miyim diye, uygulanabilirliği yüksek, sahursuz oruç gibi de düşünebilirsin.
Sağlık , şifa için başlıyorsan bence de yaptır canım ama ben düzgün bir beslenme alışkanlığı kazanmak için istiyorum hacamat yaptırmayı düşünmüyorumKizlar ben bodrumu temizledim dusumu aldim geldim.
Seviyelere baslyacaklara bi sorum olacak.
Hacamat icin sira aldinizmi maglum hacamatla basliyor seviyeler.
Ufaktan bi tirsiyorum guvenilir yer bulmak lazim.
Bide oncesinde sonrasinda bi beslenme sekli varmi acaba hacamatin
Harika bir şey ortalama fiyat nedir bu üründe kaptanım ?Kızlar ben bu koşu bandına bayıldım
Kullan, Katla, Kaldır...
Eki Görüntüle 2602890 Eki Görüntüle 2602892
Hayırdır canım ne yolculuğu motivasyonunu mu kaybettin ?Yolcudur Abbas dılekcım
allah rahatlık versin gülümHerkeşler uyumuş galiba ben de yatayım bari Perşembe günü bize tatil Erzurum iyi ki kurtulmuş
anne hakkı neden ödenmez diyorlar gülüm boşuna değil , rabbim sevgisini de gücünü de veriyor yoksa kimse çocuk doğurup bakamazdı , bazısı da büyüyünce de benim sıpa gibi bir şey istesen para alıyorlar sarılayım desen git kocana sarıl diyorlarDoğru valla uykumu da alamıyorum daha uyanırken yorgunum dediğin gibi
evden çıkarken yolla sarıl öp istiyordur adamcağız :))Ben geldimm var mı kimsecikler burada ❤❤
1 saattir geçmiş okuyorum ancak son sayfaya gelip yazabildim
Eşim yolculuk yapacak gece otobus saatini bekliyo,uyutmadi beni de. Gözümden uyku akiyo
Sağol ablacimmmmevden çıkarken yolla sarıl öp istiyordur adamcağız :))
sağ selamet gitsin gelsin allah kavuştursun şimdiden
sen de önden öp hadi ben yatıyorum giderken kapıyı sessiz kapat diyip yat adamın içine otursun demiii, işte böyle fedekarlıklar evliliğin cilvesi mi desem tatlı yorgunluğu mu desem bilemedim :))Sağol ablacimmmm
Bir öpücük için saatlerdir uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?