- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.281
D vitamini kızıma kullaniyorum bu ay son kullanma tarihi geçiyor içinde de baya bi var o yüzden bende kullanmaya başladım boşa gitmesin illaki d vitamini eksikliği oluyor tesetturluyum çünkü. Dikkat edeceğim vereceğiz insallah çok faydasi oluyor buranin eksiğini fazlasini görüyor insan daha doğrusu gosteriyor arkadaşlar sagolsunlarCanım sen gayet iyi gidiyorsun emzirdikçe de gidecek kiloların çünkü yediklerine dikkat ediyorsun maaşallah leslie çok iyi ben de her gğn yapıcam artık inşallah hep birlikte zayıflıcazayrıca d vitamini de kullanıyorsun daha ne valla o epey etkiliyor tok hissettiriyormuş:))hepimize kolay gele..
heralde oyle olacak canimo zaman öğlen öğününü sahur olarak sayacağız di mi
sagol canim yaptim bittiHadi kolay gelsin
ben de farkının ne olduğunu bilmezdim hemen hemen aynı şeymiş aslında pasta börek işlerinde karbonatın etkileşime girebilmesi için asite ihtiyaç duyarmış sirke,yoğurt vb. kabartma tozuna ise herhangi bir sıvı yeterliymiş sayende yeni bir genel kültür bilgisi edindim
cumaya eksiye gecersin canimBildirimi unutmuşum
+500 artıdayım şişkinliğe bağlıyorum
degisikmis canim.bence seviyeler bile gayet kati.bu sekilde daha zor olmuyacakmiGÖBEK ERİTMEK İÇİN DİYET
__Almanız gereken kaloriyi günlük kalori hesaplayıcı ile bulun.
__Makro hesaplama aracı ile alman gereken kalorinin %15 karbonhidrat, %60 yağ, %25 protein olacak şekilde makrolarınızı belirleyin
__Günde 16 saat aç kalın, geri kalan 8 saatte ise ihtiyacınız olan kaloriyi alın.
__Eğer iki hafta içinde kilo veremezseniz metabolizmanızın tahmin edilenden daha yavaş çalıştığını öngörebiliriz.
__Burada yapmanız gereken şey şuan aldığınız kaloriden 300-500 kalori arası eksiltip diyete devam etmeniz.
BUNLARI TÜKETİN
Lif içeren besinler
Sağlıklı yağ içeren besinler
Protein oranı yüksek besinler
Sebze ve düşük şekerli meyveler
Sebze suları
BUNLARI TÜKETMEYİN
Basit karbonhidrat kaynakları
Trans yağ içeren besinler
İşlenmiş ve hazır besinler
Çok şekerli meyveler ve meyve suyu
Tatlandırıcı içeren gazlı/gazsız içecekler
GÖBEK ERİTME: SONUÇ VE ÖZET
__Daha az kalori alın. (İhtiyacınız olandan 500-700 kalori daha az.)
__Daha uzun süre aç kalın. (Günlük 16 saat)
__Daha fazla yağ ve protein, daha az karbonhidrat tüketin.
__Lif tüketimine önem verin. (Erkekler için 35 gram, kadınlar için 28 gram.)
__Meyveden uzak durun. __Sebzelere ağırlık verin.
__Gazlı içeceklerden, meyve sularından ve tatlandırıcılardan uzak durun.
__Ağırlık antrenmanı yapın, yüksek yoğunluklu kardiyoları ayrıca uygulayın. (Tercihen HIIT.)
__Antrenman süresini uzun tutmayın. (İdeal süre 40-60 dakika.)
__Yeterli ve kaliteli uyuyun. (Günde en az 7 saat, sessiz ve karanlık ortamda.)
__Stresten uzak durun. (Rahatlamayı öğrenin.)
__Detokstan, bitki karışımlarından uzak durun.
__Göbek eritme aletlerini kullanmayın.
__Mekik gibi karın egzersizleri yerine squat gibi birçok kası beraber çalıştıran egzersizlere yönelin.
__ve son olarak sabredin
Alıntıdır.
Jasminium84 bu kurallara uyup tek öğün yapmayı düşünüyorum
canim acaba kotu koku falan olurmu.ev isi zor heleki alacaksan.iyice dusunmek lazim.hakkinizda hayirlisiEv işleri çok karıştı alacak olan komşu alamadı başka müşteriler çıktı bizim istediğim fiyattan aşağı veriyorlar. Dün istediğim semtte ama kenarda çok hoşuma hiden bi site gördüm ama merkeze baya uzak. Sitenin içinde çocuklar hemen kızımın etrafına doluştu iletişimleri güzeldi. parkları, bahçe havuzu hoşuma gitti. Orda oturan bi bayanla konuştum çok iyi anlattı orayı ama kötü tarafı sitenin dışındn kenarından bi dere geçiyor sivri sinek ve kurbağa sesleri rahatsızlık veriyormuş. Küçük bi şehir olduğu için pek siteleşme yok bilemedim aklım orda kaldı biraz200 mt ötesinde en iyi ortaokullardan biri var
benimkide ayni abla.kendine temiz ama etraf onemli degilneyine eğiteyim 50 yaşında ki adamı kendisine çok titiz aşırı temiz öğle eve gelince tekrar çorap iç çamaşırı değişir onları da tahmin et nereye bırakıyor benim komodinin üzerineeee, abdest alır tuvalet aynasının pufunun üzerin de ayaklarını kurutsun diye 2 havlusu var yeri değişmeyecekkk, kulaklarını kağıt havluyla kurutur tuvalet aynasının üzerine bırakır özet kendine titiz ortalığın içine ….yor :))))
boylesi hayirlisiymis demekki canim.bebekle baya zor olurdu heralde.Şimdi geldim eve
Büyük kızım sağolsun kahvemi yaptı
Yorgunluk atmaya çalışıyorum
....
Verilen görevlendirmeyi rica minnet iptal ettirmeyi başardım şükürler olsun.
Üzerimden ciddi bir yük kalktı gibi oldu.
Arkasından hafif pişmanlık yaşadım,
"Maaş kadar ücret alacaktın, niye teptin" diye..
Sağolsun babam moral verdi.
"Sağlığın iyi değil, daha da kötü olursan kazandığın para ile sağlığını geri getiremezsin" diye...
....
Bende böyle kızlar..
Sizler neler yapıyorsunuz
aynen canim telafi etmek icin bugn baya az yedimaslında sen de biliyorsun ama söylemeden geçemedim
hem ekmek, hem makarna hem de yarmalı yoğurt çorbası karbon karbon üstüne olmuş, bu haftayı sıkı geçir olur mu
senin böyle yemene alışkın değilim kaptaniçem
afiyet olsun
afiyet olsun canım ama aklında olsun ben ketojenik beslenme için diyetisyenle çalışırken yağ ve tatlı biraraya gelince inanılmaz kilo yapar demişti
ve örnek olarak da tahin pekmezi verdi
menülerin çok karbon ağırlıklı oluyor kuzum
afiyet olsun
baklava ve kuru meyveler fazla zaten sende demişsin
afiyet olsun
afiyet olsun
tek öğün mü yaptın canım, dayanabildin mi
patates kızartması azmış görmezden geliyorum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
maşallah şahane gidiyorsun canım, inşallah emeğinin karşılığını fazla fazla alırsın
spor da eklemişsin şahane
sporun şahane
boosted walk ile normal leslie arasında ne fark var
artin baya fazlaymis canim ama cumaya halledersin insBugun bildirimini yapayım alıntıları ve eksik menulerı gece yapıcam Insallah
Gecen cuma 83.2
Bugun 84.2
Regl bı kac Gune gelicek hafta sonu sıslık yapacak seylerde eklenince sonuc bu cumaya eksiye gecerim Insallah
oyyy masallah ona.Sana da gelinin yapar inşaallah canım ya...
Şimdi kızıma seslendim "canım kızım, bitanem, prensesim" dedim.
"Buyur anne, sıradaki isteğin nedir" dedi
"Zahmet olmazsa çay" dedim
Şimdi çay koyuyor ocağa
evet bende oyle bisey duymustum.yapacak kisiye soruyum barievet yanlis olmus:) duzeltemedim.simdi denedimde:)
rusvet vermissin abla resmen
limonlusu bide kusburnulu olanda yoktu ama misir puskulu,kiraz sapi vz kayisi cayinda vardi.tadina baktim naneli sekergibiydi.
sen cok yasa emi ablaa
olsun kaptanim hayirlisi.sagligin icin boylesi daha iyidir..bi soz var para kazanmak icin sagligimizdan oluyoruz geri sagligimizi kazanmak icin para harciyoruz.
bildigim kadariyla 3 gun hayvansal hic biszy yemiyosun ablam yaptirdi ordan biliyorum biraz
saglik icin cok iyi oldugu soyleniyor.ins firsat bulunca yaptir o zaman canim sifa icinBende yaptırmak istiyorum babam abim tıp merkezinde yaptırdı memnunda kalmışlardı
Tutunacak yeri yok heralde.riskli olmasinKızlar ben bu koşu bandına bayıldım
Kullan, Katla, Kaldır...
Eki Görüntüle 2602890 Eki Görüntüle 2602892
Nasıl gidiyor peki canım açlık var mı9 Mart Pazartesi
11:00=== 3 haşlama yumurta
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
10 adet siyah zeytin
Maydanoz
Tere
Su 2 lt
OMAD denemesidir
Buna cevap yazmıştım.bir de soru sorup kendisine verilen cevaplara bile dönüş yapmayanlar var bi de menülere güzel, afiyet olsun vs. yazıp geçiştirenler de
Bence daha iyi, bir yere tutunmayınca kolları sallayıp, üst kol kısmında ki yağları eritmek için birebir.ilkkez goruyorum boyle..ama ben kullanamzdim galiba...yorulunca kollarindan tutup destek aliyorum:)
Göbek başka türlü erimez canım, bı deneyeyim, olmadı bırakırım.degisikmis canim.bence seviyeler bile gayet kati.bu sekilde daha zor olmuyacakmi
Bünyem kaldırmazdı zaten canım.boylesi hayirlisiymis demekki canim.bebekle baya zor olurdu heralde.
Zemini hareket sensörlü canım, bence gayet güzel.Tutunacak yeri yok heralde.riskli olmasin
Midem gurulduyor şimdi.Nasıl gidiyor peki canım açlık var mı
Ben omadı akşam öğünü olarak yapmayı planlıyorum malum akşam çoluk çocuk oturuyoruz sofraya, büyük kızım beraber yemek yemeyi seviyor
aynen yemek yiyince daha cok vicdan azabi olur bu sporun ustune.masallahLeslie Boosted Walk 20 dk x 3 = 60
Leslie 15 dk x 3 = 45
Bölgesel 10 dk x 3 = 30
toplam : 135 puan
Fitt_anne
hızımı alamayıp 15 dk daha yapim dedim artık bu durumda bişey yemeye acırım
doner durum hem ekmek hemde cok gec saate kalmis canim.ama yoldan geldigin icin gormuyum bari.(nasil gormediysem bi ton laf ettim8 Mart Pazar
12:00
4 halka sucuklu yumurta
2 dilim kaşar peyniri
10 adet siyah zeytin
Çeyrek ekmek
22:00
Tavuk döner dürüm
Büyük ayran
Su: Çok emin değilim 2 litre vardır
Spor:40 dakika yürüyüşFitt_anne
aclik durumlari nasil canim.baya az .aksam bisey yemeyeceksin simdi degildi.9 Mart Pazartesi
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
10 adet siyah zeytin
Maydanoz
Tere
Su 2 lt
OMAD denemesidir
afiyet olsun canim.guzel gorundu gozume menun9 Mart
12.30
100 gr et döner
1 kase salata
1bardak ayran
19.30
2 yok et sote
1dilim çavdar ekmeği
1 portakal, 1 kivi
su: 3 lt
tabiki doner canim.sende boyle diyorsan kaptanim. Biz kadinlar gercekten istedikten sonra yapamayacagimiz be var canim benim.bak bugunki menunle guzel bir baslangic yapmissin bileBen bile kendimden ümidi kesmişken o imaj tersine döner mi dersin
Senin hizina gore hareket ediyor yani.disarda kosar gibi yani.Buna cevap yazmıştım.
Bence daha iyi, bir yere tutunmayınca kolları sallayıp, üst kol kısmında ki yağları eritmek için birebir.
Göbek başka türlü erimez canım, bı deneyeyim, olmadı bırakırım.
Bünyem kaldırmazdı zaten canım.
Zemini hareket sensörlü canım, bence gayet güzel.
Evdekini satıp bundan alasım geldi görünce.
Midem gurulduyor şimdi.
Birşeyler yiyip içmemek için yatağa girdim.
Erken yatmakta zaten çok etkili kilo vermede
1 taşla 2 kuş vurayım bari dedim.
Mesajı yazarken sarj bittiydi yarım kalmış :)Kendimizi toplamamız gerekiyor yaz da yaklaştı bi an önce gitmesi gerek bı kiloların
bakayım bi araştırayım canım
Bildiğin karpuz çekirdeği kurutulmus kavrulmuş heryer de satılıyor diye biliyorumhaftasonu menusu olmu
karbonlu bır menu olmus kaptancıgım
pilav biraz fazla olmus gıbı ama gayet güzel afıyet olsun
karpuz cekırdegını İlk defa duyuyorum nasıl yenıyorkı
afıyet olsun canım baklava olmamız ama genel anlamda kahvaltı harıc pek bısey yememıssın dengelemıstır bence
ıckının kalorısı yuksek dıye bılıyorum
burun gun nasıl ac durdun
soguk cay cok sekerlı onun harıci guzrl
umarım guzrl bır eksı gormussundur
spor olması cok guzrl afiyet olsun canım
vaaavv spor Bı harıka
Kaptanım annemlerde kaldığım için tartilamadim. Kusura bakmayin@Furha63 Pazartesi ara kilo bildirimini bekliyoruz canım
Dogrudur ben İlk defa duydum benım cahıllıgımBildiğin karpuz çekirdeği kurutulmus kavrulmuş heryer de satılıyor diye biliyorum
Tamam cnm teşekkür ederim tahin pekmez kilo yapıyor demekaslında sen de biliyorsun ama söylemeden geçemedim
hem ekmek, hem makarna hem de yarmalı yoğurt çorbası karbon karbon üstüne olmuş, bu haftayı sıkı geçir olur mu
senin böyle yemene alışkın değilim kaptaniçem
afiyet olsun
afiyet olsun canım ama aklında olsun ben ketojenik beslenme için diyetisyenle çalışırken yağ ve tatlı biraraya gelince inanılmaz kilo yapar demişti
ve örnek olarak da tahin pekmezi verdi
menülerin çok karbon ağırlıklı oluyor kuzum
afiyet olsun
baklava ve kuru meyveler fazla zaten sende demişsin
afiyet olsun
afiyet olsun
tek öğün mü yaptın canım, dayanabildin mi
patates kızartması azmış görmezden geliyorum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
maşallah şahane gidiyorsun canım, inşallah emeğinin karşılığını fazla fazla alırsın
spor da eklemişsin şahane
sporun şahane
boosted walk ile normal leslie arasında ne fark var
Ayy çok özür dilerim gelemedim bugün işlerim çok yoğundu.@Furha63 Nerelerdesin canım, kilo bildirimi de yapmadın
Estağfurullah cnm. Demek ki her yerde satilmiyormusDogrudur ben İlk defa duydum benım cahıllıgım
Ahh ahh o spora vakit ayirabilsem keşke oğlan uyanıkken hiç bir iş yapamıyorum çok huzursuz dis çıkarıyor bir de huzursuz uyuyunca da anca ev işleri yapıyorum zaten spor yapmadan bile yoruluyorum akşama kadar hem bedenim hem beynim yoruluyoracı çekmek istiyorsan yediğini lezzetsiz (hayatın da tadı tuzu pek olmaz o zaman ruhuna da eziyet bence) yapma ,spor yapıp kasları inlet gülümmmm
Belki de ben tarifi tutturamadim bir de düzenli olarak içmedimKesınlıkle canımHaftaıcı kacamak olmazdı lısteyı etkilemeye cekınırdık perd
Tüh ya kötü olmus
Detokslar ilk diyete başlayınca yada aşitı yrmrlerın sonrasında işe yarıyor sanki
Ben ayran detoksunu iki kere yapmış 1üstü kilo vermiştim
Ayy benim kızımda dış çıkarıyor baya yoruyor beni şu an bile ağlıyor ayağımda salliyorum. Annelik çok zorAhh ahh o spora vakit ayirabilsem keşke oğlan uyanıkken hiç bir iş yapamıyorum çok huzursuz dis çıkarıyor bir de huzursuz uyuyunca da anca ev işleri yapıyorum zaten spor yapmadan bile yoruluyorum akşama kadar hem bedenim hem beynim yoruluyor
Fena değil8 Mart Pazar
12:00
4 halka sucuklu yumurta
2 dilim kaşar peyniri
10 adet siyah zeytin
Çeyrek ekmek
22:00
Tavuk döner dürüm
Büyük ayran
Su: Çok emin değilim 2 litre vardır
Spor:40 dakika yürüyüşFitt_anne
9 Mart Pazartesi
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
10 adet siyah zeytin
Maydanoz
Tere
Su 2 lt
OMAD denemesidir
9 Mart
12.30
100 gr et döner
1 kase salata
1bardak ayran
19.30
2 yok et sote
1dilim çavdar ekmeği
1 portakal, 1 kivi
su: 3 lt
Perfect9mart pazartesi
11.30
Marulla 1 yumurta salatasi
3 zeytin
18.00
6 kasik yumurtasiz meneme
5 kasik yogurt
Su 2.5 litre
40 dk tempolu yuruyus 120 puan
Fitt_anne
Akşam hem sağlıklı gibi hem fazla gibi bilemedimKahvaltı 12
1dilim t.b ekmek
Bıraz peynır
1haslanmis yumurta
4 zeytin
2ck bal tereyağı
AArada 1avıc leblebi
1elma
Neskafe
Aksam
20.00
1krpce yogurt corbası
1tabak yoğurtlu kabak
2KOFte
1kase cacık
2kasık prasa
2,5lt su 1bardak yesıl cay
Olabilir benceHayırlı akşamlar
Sabah 10.00
1 tavada yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
15.00
Bir döner
Ayran
dışarda yedim
20.00
Bir avuç yer fıstığı
Türk kahvesi
Şu 2lt
Bugün baya yoruldum dışarda çok yurudum
Spor
20 dk aralıksız yürüdüğüm için yürüyüşten sayıyorum
40 puanFitt_anne
İyi yapmışsın canım hem de dinlenirsinBuna cevap yazmıştım.
Bence daha iyi, bir yere tutunmayınca kolları sallayıp, üst kol kısmında ki yağları eritmek için birebir.
Göbek başka türlü erimez canım, bı deneyeyim, olmadı bırakırım.
Bünyem kaldırmazdı zaten canım.
Zemini hareket sensörlü canım, bence gayet güzel.
Evdekini satıp bundan alasım geldi görünce.
Midem gurulduyor şimdi.
Birşeyler yiyip içmemek için yatağa girdim.
Erken yatmakta zaten çok etkili kilo vermede
1 taşla 2 kuş vurayım bari dedim.
Sağol canımaynen yemek yiyince daha cok vicdan azabi olur bu sporun ustune.masallah
doner durum hem ekmek hemde cok gec saate kalmis canim.ama yoldan geldigin icin gormuyum bari.(nasil gormediysem bi ton laf ettim)
aclik durumlari nasil canim.baya az .aksam bisey yemeyeceksin simdi degildi.
afiyet olsun canim.guzel gorundu gozume menun
tabiki doner canim.sende boyle diyorsan kaptanim. Biz kadinlar gercekten istedikten sonra yapamayacagimiz be var canim benim.bak bugunki menunle guzel bir baslangic yapmissin bile
İşte yine bu ruh lazım bize, bi silkelenip kendimize gelmeliyizMesajı yazarken sarj bittiydi yarım kalmış :)
Perşembe gunu karbonhidrat Kesınlıkle olmamalı ve en en dıkkat edılmesı gereken gun olmalı
Eskıden pesembe gunu aclıktan uyuyamadıgımı cuma tartı heyecanından ruyamda bıle burayla ugrastıgımı bılırım...
Evet canım, yağ ve şeker aynı anda tüketilince çok kilo yaparmışTamam cnm teşekkür ederim tahin pekmez kilo yapıyor demek
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar
Sabah 10.00
1 tavada yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
15.00
Bir döner
Ayran
dışarda yedim
20.00
Bir avuç yer fıstığı
Türk kahvesi
Şu 2lt
Bugün baya yoruldum dışarda çok yurudum
Spor
20 dk aralıksız yürüdüğüm için yürüyüşten sayıyorum
40 puanFitt_anne
Gayet güzel ve az9 mart
10.00
5 parça sucuklu 1 yumurta
2 sünme peynir
2siyah zeytin
1muz
3 ceviz
15.00
1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği
1 bardak kefir
17.00
Sebze+meyve suyu
Su 2350 ama daha uyumama çok var
Spor 45 dk yürüyüş 135p
Fitt_anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?