Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım özel ders veriyorum öğrencilerin evinde. Onlar okuldan geldikten sonra başlıyoruz. O yüzden baya geç bitiyor.
Temizliği de hallettim geldi abla cumartesi günü. Niye daha önce cagirmamisim dedim. Ben yorulmadan evin tertemiz olması çok iyiymiş
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 664. ETAP

TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER

1. @Zeycan123 === % 2.14 ===
2. @selensu82 === % 1.43 ===
3. Ucmelekannesi === % 1.23 ===
4. @Poni Bon === % 0.96 ===

Kızlar tebrik ederim yüzdeler harika
Ellerine emeğine sağlık kuzum
Bu hafta bana sporda rakip olubilecek kendine güvenen spordas arıyorum
Yok mu senin havani sondururum diyecek bir babayiğit
Ben varım demek için alıntı yaptım ama haftasonu olan enerjimi bulamadım yerinde ben kimseye rakip olmiyim kendi kendime ufak ufak takiliyim en iyisi
Takıma geldiğin günden beri masallahin var canım motivasyonun hiç düşmedi tebrik ederim
Canım ben seviyelerin sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Şu an belki bir tarihi beklediğim için motive olamıyor olabilirsin ama isteyince en iyisini yapabileceğini biliyorum
Hisar Rio aldım canım
AVM.de her tencere gördüğümde aklıma geliyodun ne yaptı acaba diye burada aklıma gelip de soramamistim. İyi oldu söylediğin
Geldiğin ilk günden beri hep çok iyi yuzdelerle geldin. Menü listesi hazırlamaya başladığından beri menülerini de eksiksiz yazdığını farkettim. Ben de sana takım adına teşekkür ederim
Birçok tanıdığım akşamları rahatlama amaçlı kekik çayı içerek farkında olmadan yavaş yavaş zayıfladılar.
Amacım zayıflamaya katkısı, birde uyku getiriyor canım.
Kekiği regl olamadigim dönemlerde içiyorum ben. Normal günlerde içince erken olma gibi bir durum olur mu acaba? Tadı çok güzel akşamları içilebilir.
Arkadaşlar ayran detoxu yapan varsa bana tarif verebilir mi
Canım geç oldu ama yine de yazayım. Senin buraya yazdığın tarifin aynısı içine maydanoz koymuştum ek olarak. Bir de hiç su katmadim. Tadı güzel ve doyurucuydu.

Zehracim maşallah ne kadar sogukkanlisin. Çok önemli bu tarz olaylarda sakın kalabilmek.
Ohhhh kaptanım ne güzel elinden kahve içilebilecek yaşta kızların var
Görevlendirme için de baban çok haklı. Sen o kadar yorulup zaman harcadiktan sonra gelen para da mutlu etmeyecekti belki de..
Kızlar ben bu koşu bandına bayıldım
Kullan, Katla, Kaldır...

Eki Görüntüle 2602890 Eki Görüntüle 2602892
Coook beğendim. Pratik gözüküyor. Fiyatı nasıl acaba?
Akşam eşime taziyeye arkadaşları ve eşleri geldi daha ben valizimizi boşaltmamışken fırsat bulamadım girmeye bir sürü mesaj birikmiş hemen alıntılarıma döneyim
Sorma ben de zor bitirdim gecmisi tatlım.
Yuvaya hoşgeldin

sen de önden öp hadi ben yatıyorum giderken kapıyı sessiz kapat diyip yat adamın içine otursun demiii, işte böyle fedekarlıklar evliliğin cilvesi mi desem tatlı yorgunluğu mu desem bilemedim :))
Evlilik tam olarak böyle bişey gerçekten abla. Sana en ihtiyacı olan zamanda kendinden fedakarlık yapmak

D vitamini emilimi yüzden, avuç içlerinden ve el bileklerinden olur canım.
Tesettürlü olmanız bir şeyi değiştirmez kızlar

Son düzenleme:
Senin hizina gore hareket ediyor yani.disarda kosar gibi yani.
Yatabilirsen iyi uykular canim
Aynen öyle canım, ön tarafa basınca hızlanıyor, arka da kalınca yavaşlıyor.

Hayırlı akşamlar hanımlar
Bugün tartilamadim haftasonu annemlerdeydim bugünde kaldım orda carsi işlerim vardı hallettim şükür baya geç döndüm eve. Bakayım kim ne yazmis
Tek mesajda olsa atsaydın canım, merak ediyoruz biz acaba niye gelmedi diye
Bildiğin karpuz çekirdeği kurutulmus kavrulmuş heryer de satılıyor diye biliyorum
Bizim buralarda oluyor karpuz çekirdeği canım

Kaptanım annemlerde kaldığım için tartilamadim. Kusura bakmayin
Bugün tartılıp bildirim yap o zaman canım, bekliyoruz bildirimini

Canım ben seviyelerin sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Şu an belki bir tarihi beklediğim için motive olamıyor olabilirsin ama isteyince en iyisini yapabileceğini biliyorum
Geçen seviye-1 ile ilk 6 kiloyu vermiştim, bende iyi geleceğini düşünüyorum açıkçası canım

AVM.de her tencere gördüğümde aklıma geliyodun ne yaptı acaba diye burada aklıma gelip de soramamistim. İyi oldu söylediğin
Nasıl duygulandım şimdi
Kekiği regl olamadigim dönemlerde içiyorum ben. Normal günlerde içince erken olma gibi bir durum olur mu acaba? Tadı çok güzel akşamları içilebilir.
Öyle bir etkisi olmaz canım, her zaman içilebilir

Ohhhh kaptanım ne güzel elinden kahve içilebilecek yaşta kızların var ❤❤
Görevlendirme için de baban çok haklı. Sen o kadar yorulup zaman harcadiktan sonra gelen para da mutlu etmeyecekti belki de.
Kaç günlerdir kabuslar görüyordum zaten canım, her sabah evden çıkacak olmak çok kötü gerçekten...
Şükürler olsun ki iptal ettiler

Cuma başlıyoruz inşallah

9 Mart
12.30
100 gr et döner
1 kase salata
1bardak ayran

19.30
2 yok et sote
1dilim çavdar ekmeği
1 portakal, 1 kivi

su: 3 lt

9mart pazartesi
11.30
Marulla 1 yumurta salatasi
3 zeytin

18.00
6 kasik yumurtasiz meneme
5 kasik yogurt

Su 2.5 litre

40 dk tempolu yuruyus 120 puan
@Tekrar dene

Leblebilerden vazgeçmemişsin canım

Neskafe yerine Türk kahvesi içsen kilo vermeyede katkısı olur

Dönerin ekmeğini yemedin inşaallah

Geçende yazmıştım, dışarda yediğimiz yemekler artı olarak dönüyor, hafta içi dışarda yememeye çalışırsan iyi olur.

9 mart menum
10.00
1 elma
1 acuk kuru yemis
surlu kahve

12.30
1 tabak etli yesil fasulye
ayran
kuru yemis

17.00
2 3 kasik yesil fasulye

spor yok su 2.5 lt
Kuru yemişim miktarı nedir canım, bir avuç mu yada bir kase mi?

Yulaf ezmeli yazacaktım:))
10 dk içinde mesajı düzenleyebiliyorsun canım.

Menüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir

18.00
1.5 çorba kasesi kuru fasulye
Cacık (koyu kıvamlı)

Su 1.5lt
Spor yok

Yorumu yanlış yere yazdım sanırım valla nasıl yapıcam bilmiyorum buraya çıkıyor yorum
Menu sayfasının ilk mesajında nasıl yapacağımız detaylı yazıyor canım.

Menüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir

18.00
Cacık (koyu kıvamlı)

Su 1.5lt
Spor yok
Su az gibi ama onun dışında iyi
Gayet güzel canım☺

9 mart menum
10.00
1 elma
1 acuk kuru yemis
surlu kahve

12.30
1 tabak etli yesil fasulye
ayran
kuru yemis

17.00
2 3 kasik yesil fasulye

spor yok su 2.5 lt
afiyet olsun canim.kuruyemis ikinci ogununde miktar yazmamissin.sabahta var cok olmamistir ins
gayet guzel afiyet olsun
Menüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir

18.00
Cacık (koyu kıvamlı)

Su 1.5lt
Spor yok
afiyet olsun canim gayet guzel.
Afiyet olsun guzel bence.sanki bitteri yerken kendini durduramamis 3 .nun yarisinda anca durmus gibisin

Menüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir

18.00
Cacık (koyu kıvamlı)

Su 1.5lt
Spor yok
Afiyet olsun canım gayet güzel

Afiyet olsun canım ama az geldi gözüme

Neyse geçti artık telafi edersin sen canim. Evet arada oluyor maalesef

Anladim canim branşın neydi acaba, cok mu soru sordum bende ilk kadın cagirdigimda ayni şeyi söylemiştim. Bir hafta temizlik yapacam diye aşırı yorulurdum ve gerilirdim sonuç bütün vücut pert 2 kadin geldi sabahtan akşama kadar evin her yeri mis gibi oldu ne gerginlik ne yorgunluk ohh valla keske hep alabilsem cok büyük rahatlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…