- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.321
Amin cnm amin cumlemizinAllah yardımcımız olsun canım kuzularimizin da yardımcısı olsun çok zordur onlara da
Yok canım özel ders veriyorum öğrencilerin evinde. Onlar okuldan geldikten sonra başlıyoruz. O yüzden baya geç bitiyor.Ne kadar da iyi yapmissin birini almakla. O görünmeyen yerlerin temizliği beni de çok rahatsız ediyor. Takıntı haline geliyor. o temizlik eminim bedenini ruhunu çok rahatlatacak. Ayrica 2 saat zamanini arttirman da süper. Nerde çalışıyorsun neden bu kadar geç saatte cikiyorsun. Özel okul falan mi
Kızlar tebrik ederim yüzdeler harikaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 664. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1. @Zeycan123 === % 2.14 ===
2. @selensu82 === % 1.43 ===
3.Ucmelekannesi === % 1.23 ===
4. @Poni Bon === % 0.96 ===
Ellerine emeğine sağlık kuzum__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --92--90 --+--110--246--+ --+ 538
Zeycan123 -- 20 --+ --+-- +--20 -- 20 --10 70
Ucmelekannesi -- 120 -- + --+ -- + --+ -- 120-- 90 330
Furha63-- +-- + -- 50 -- 75-- 90 -- 40 -- 20 275
Selensu82-- 135 -- 60 -- 120 --120 -- 150-- 60-- 45 690
Ela_Naz-- + -- + -- + --+ -- + -- 90 --+ 90
Tugbap-- 50 --90 -- + -- + -- 35 -- 55--+ 230
Askrhpozitif-- 105 --105 -- + -- + -- 105 -- + --+ 315
Tekrar Dene-- +--245--+--255--275--+-- 260 1035
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
@Tekrar dene
Ben varım demek için alıntı yaptım ama haftasonu olan enerjimi bulamadım yerindeBu hafta bana sporda rakip olubilecek kendine güvenen spordas arıyorum
Yok mu senin havani sondururum diyecek bir babayiğit
Takıma geldiğin günden beri masallahin var canım motivasyonun hiç düşmedi tebrik ederimSağol cnm bnm ❤ bugün 2 tane etek aldım kendime, sıfır hata nefis oldu arkadaşım hayran kaldı
İnan sayenizde size yazıcam diye çok dikkat ediyorum
Bir tek pazar akşamı en yakın arkDaşımıza kalabalık yemeğe davetliyiz 1 kadeh şarap içicem günümü ona göre ayarlıcam
Düşün kaçamağımı planlıyorum şimdiden
Canım ben seviyelerin sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Şu an belki bir tarihi beklediğim için motive olamıyor olabilirsin ama isteyince en iyisini yapabileceğini biliyorumSıra geldi kendimi eleştirmeye
Bu kilolar bana yapıştı kaldı
Listeye gireli 2 ay oldu, verdiğim kilo 5...
Suyu az içsem artı oluyorum, fazla içsem ödemden artı oluyorum (böbreklerim sıkıntılı)
Spor yapmadan vermeyenlerdenim ama dizler sıkıntılı, doktora da gittim 40 dk dan fazla ayakta durmayacaksın diyor, bırak sporu...
Yıllardır zaten 2 öğün beslenme düzenindeyim, sanırım bedenim buna alışık ki bu yeme modunda verim alamıyorum.
Gerçi bu haftaki sabitim de Çarşamba menümün etkisi büyük
......
Kızlar takım kaptanı olabilirim ama benimde motivasyona ihtiyacım var, biraz da dürtülmeye...
.....
AVM.de her tencere gördüğümde aklıma geliyodun ne yaptı acaba diyeHisar Rio aldım canım
Geldiğin ilk günden beri hep çok iyi yuzdelerle geldin. Menü listesi hazırlamaya başladığından beri menülerini de eksiksiz yazdığını farkettim. Ben de sana takım adına teşekkür ederimEğer kendi başıma kilo vermeye çalışsaydim bir gün iki gün yapar sıkılır ve de bırakırdım tabi eski halime donerdim hiç bişey yapmak istemezdim ama sizlerin sayesinde kendimi durdurmayı basarabildim kim bu grupları kurdu ise Allah ondan
da gruptaki bütün arkadaşlarimdan da razıı olsun gerçekten beni çok güzel motive etti kendimi şu an çok sağlıklı ve dinç hissediyorum kendime güvenim de tavan oldu herkese teşekkür ederim
Kekiği regl olamadigim dönemlerde içiyorum ben. Normal günlerde içince erken olma gibi bir durum olur mu acaba? Tadı çok güzel akşamları içilebilir.Birçok tanıdığım akşamları rahatlama amaçlı kekik çayı içerek farkında olmadan yavaş yavaş zayıfladılar.
Amacım zayıflamaya katkısı, birde uyku getiriyor canım.
Canım geç oldu ama yine de yazayım. Senin buraya yazdığın tarifin aynısı içine maydanoz koymuştum ek olarak. Bir de hiç su katmadim. Tadı güzel ve doyurucuydu.Arkadaşlar ayran detoxu yapan varsa bana tarif verebilir mi
Tarkan'ın bir şarkısı vardı gel gel gel güzelim gel acıtmayacak diyeonu sana ve kendime gönderiyorum
ayyy aman çok dikkatli olun bizimki 6 aylıkken küçük çengelli iğneyi açık bi şekilde yutmuştu ve boğazına takılmıştı hastaneye gidene kadar soğukkanlılığımı koruyup sürekli kaburgasının altından tutup sırtından kafasına doğru ittirerek çıkarmıştım ve sonrasında saatlerce ağlamıştım
Ohhhh kaptanım ne güzel elinden kahve içilebilecek yaşta kızların varŞimdi geldim eve
Büyük kızım sağolsun kahvemi yaptı
Yorgunluk atmaya çalışıyorum
....
Verilen görevlendirmeyi rica minnet iptal ettirmeyi başardım şükürler olsun.
Üzerimden ciddi bir yük kalktı gibi oldu.
Arkasından hafif pişmanlık yaşadım,
"Maaş kadar ücret alacaktın, niye teptin" diye..
Sağolsun babam moral verdi.
"Sağlığın iyi değil, daha da kötü olursan kazandığın para ile sağlığını geri getiremezsin" diye...
....
Bende böyle kızlar..
Sizler neler yapıyorsunuz
Coook beğendim. Pratik gözüküyor. Fiyatı nasıl acaba?Kızlar ben bu koşu bandına bayıldım
Kullan, Katla, Kaldır...
Eki Görüntüle 2602890 Eki Görüntüle 2602892
Sorma ben de zor bitirdim gecmisi tatlım.Akşam eşime taziyeye arkadaşları ve eşleri geldi daha ben valizimizi boşaltmamışken fırsat bulamadım girmeye bir sürü mesaj birikmiş hemen alıntılarıma döneyim
Evlilik tam olarak böyle bişey gerçekten abla. Sana en ihtiyacı olan zamanda kendinden fedakarlık yapmaksen de önden öp hadi ben yatıyorum giderken kapıyı sessiz kapat diyip yat adamın içine otursun demiii, işte böyle fedekarlıklar evliliğin cilvesi mi desem tatlı yorgunluğu mu desem bilemedim :))
D vitamini kızıma kullaniyorum bu ay son kullanma tarihi geçiyor içinde de baya bi var o yüzden bende kullanmaya başladım boşa gitmesin illaki d vitamini eksikliği oluyor tesetturluyum çünkü. Dikkat edeceğim vereceğiz insallah çok faydasi oluyor buranin eksiğini fazlasini görüyor insan daha doğrusu gosteriyor arkadaşlar sagolsunlararkadaslarin ısrarla uyarmasi sonucu bi bakayim şu hurma incir kayisinin kalorisine dedim sadece ara öğünde aldığım 600 kaloriymis meğer. Biraktim o ları sporda çok faydali başla hemde hiç zaman kaybetmeden..
D vitamini emilimi yüzden, avuç içlerinden ve el bileklerinden olur canım.Canım d vitamini eksik oluyor ben de tesettürlüyüm güneş görmeyince:))canım leslie yapıyorum ama bu hafta yapmadım haklısın spor kilo vermeyi hızlandırıyordoktor günde yemek isterseb 1 incir verdi çok komik
Aynen öyle canım, ön tarafa basınca hızlanıyor, arka da kalınca yavaşlıyor.Senin hizina gore hareket ediyor yani.disarda kosar gibi yani.
Yatabilirsen iyi uykular canim
Tek mesajda olsa atsaydın canım, merak ediyoruz biz acaba niye gelmedi diyeHayırlı akşamlar hanımlar
Bugün tartilamadim haftasonu annemlerdeydim bugünde kaldım orda carsi işlerim vardı hallettim şükür baya geç döndüm eve. Bakayım kim ne yazmis
Bizim buralarda oluyor karpuz çekirdeği canımBildiğin karpuz çekirdeği kurutulmus kavrulmuş heryer de satılıyor diye biliyorum
Bugün tartılıp bildirim yap o zaman canım, bekliyoruz bildiriminiKaptanım annemlerde kaldığım için tartilamadim. Kusura bakmayin
Sahursuz oruç tutabiliyorsan kolay yaparsın bence canımAslında sahursuz oruç tutabiliyorum biraz daha bakayım ben buna
Büyür de neler yapar neler canımOh şifa olsun benim minik kuşum da büyüse de azıcık ben de o günleri görsem en doğru kararı vermişsin bence baban da çok Haklı
İlginçmiş, kurtuluş günlerinde tatil mi veriyorlarHerkeşler uyumuş galiba ben de yatayım bari Perşembe günü bize tatil Erzurum iyi ki kurtulmuş
Harika bir şey ortalama fiyat nedir bu üründe kaptanım ?
Hepsiburada da 2800 TLCoook beğendim. Pratik gözüküyor. Fiyatı nasıl acaba?
Geçen seviye-1 ile ilk 6 kiloyu vermiştim, bende iyi geleceğini düşünüyorum açıkçası canımCanım ben seviyelerin sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Şu an belki bir tarihi beklediğim için motive olamıyor olabilirsin ama isteyince en iyisini yapabileceğini biliyorum
Nasıl duygulandım şimdiAVM.de her tencere gördüğümde aklıma geliyodun ne yaptı acaba diyeburada aklıma gelip de soramamistim. İyi oldu söylediğin
Öyle bir etkisi olmaz canım, her zaman içilebilirKekiği regl olamadigim dönemlerde içiyorum ben. Normal günlerde içince erken olma gibi bir durum olur mu acaba? Tadı çok güzel akşamları içilebilir.
Kaç günlerdir kabuslar görüyordum zaten canım, her sabah evden çıkacak olmak çok kötü gerçekten...Ohhhh kaptanım ne güzel elinden kahve içilebilecek yaşta kızların var ❤❤
Görevlendirme için de baban çok haklı. Sen o kadar yorulup zaman harcadiktan sonra gelen para da mutlu etmeyecekti belki de.
Cuma başlıyoruz inşallahGeçen seviye-1 ile ilk 6 kiloyu vermiştim, bende iyi geleceğini düşünüyorum açıkçası canım
Nasıl duygulandım şimdi
Öyle bir etkisi olmaz canım, her zaman içilebilir
Kaç günlerdir kabuslar görüyordum zaten canım, her sabah evden çıkacak olmak çok kötü gerçekten...
Şükürler olsun ki iptal ettiler
9 Mart
12.30
100 gr et döner
1 kase salata
1bardak ayran
19.30
2 yok et sote
1dilim çavdar ekmeği
1 portakal, 1 kivi
su: 3 lt
9mart pazartesi
11.30
Marulla 1 yumurta salatasi
3 zeytin
18.00
6 kasik yumurtasiz meneme
5 kasik yogurt
Su 2.5 litre
40 dk tempolu yuruyus 120 puan
@Tekrar dene
Leblebilerden vazgeçmemişsin canımKahvaltı 12
1dilim t.b ekmek
Bıraz peynır
1haslanmis yumurta
4 zeytin
2ck bal tereyağı
AArada 1avıc leblebi
1elma
Neskafe
Aksam
20.00
1krpce yogurt corbası
1tabak yoğurtlu kabak
2KOFte
1kase cacık
2kasık prasa
2,5lt su 1bardak yesıl cay
Dönerin ekmeğini yemedin inşaallahHayırlı akşamlar
Sabah 10.00
1 tavada yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
15.00
Bir döner
Ayran
dışarda yedim
20.00
Bir avuç yer fıstığı
Türk kahvesi
Şu 2lt
Bugün baya yoruldum dışarda çok yurudum
Spor
20 dk aralıksız yürüdüğüm için yürüyüşten sayıyorum
40 puan @Tekrar dene
9 mart
10.00
5 parça sucuklu 1 yumurta
2 sünme peynir
2siyah zeytin
1muz
3 ceviz
15.00
1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği
1 bardak kefir
17.00
Sebze+meyve suyu
Su 2350 ama daha uyumama çok var
Spor 45 dk yürüyüş 135p
@Tekrar dene
Kuru yemişim miktarı nedir canım, bir avuç mu yada bir kase mi?9 mart menum
10.00
1 elma
1 acuk kuru yemis
surlu kahve
12.30
1 tabak etli yesil fasulye
ayran
kuru yemis
17.00
2 3 kasik yesil fasulye
spor yok su 2.5 lt
Sabah 7.30 yıllar ezmeli kahvaltı.
14.30 bir kase çorba bir dilim peynir bir dilim ekmek.
17.00 rezene çayı 6 fındık
20.00 6 yk tavuklu mantar sote.2 yk yoğurt 1 dilim ekmek. Salata.
2.5 litre su.
30 dk leslie 50 dk yürüyüş
10 dk içinde mesajı düzenleyebiliyorsun canım.Yulaf ezmeli yazacaktım:))
Menüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir
18.00
1.5 çorba kasesi kuru fasulye
Cacık (koyu kıvamlı)
Su 1.5lt
Spor yok
Menu sayfasının ilk mesajında nasıl yapacağımız detaylı yazıyor canım.Yorumu yanlış yere yazdım sanırım valla nasıl yapıcam bilmiyorum buraya çıkıyor yorum
İyi geceler hanımlar
9.00
1 kase tam tahıllı gevrek sütle
Ara
Sade kahve + 2 buçuk kare bitter
18.30
Ev yapımı içinde tam buğday unu olan nugget 3 adet
Salata
Su 2 L spor yok ama gündüz çarşıda yürüdüm
Perşembe akşamı canımCuma başlıyoruz inşallah
9 mart
10.00
5 parça sucuklu 1 yumurta
2 sünme peynir
2siyah zeytin
1muz
3 ceviz
15.00
1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği
1 bardak kefir
17.00
Sebze+meyve suyu
Su 2350 ama daha uyumama çok var
Spor 45 dk yürüyüş 135p
Canım çol güzel olmuş:)
@Tekrar dene
Menüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir
18.00
Cacık (koyu kıvamlı)
Su 1.5lt
Spor yok
Su az gibi ama onun dışında iyi
Gayet güzel canım☺İyi geceler hanımlar
9.00
Ara
18.30
Salata
afiyet olsun canim.kuruyemis ikinci ogununde miktar yazmamissin.sabahta var cok olmamistir ins9 mart menum
10.00
1 elma
1 acuk kuru yemis
surlu kahve
12.30
1 tabak etli yesil fasulye
ayran
kuru yemis
17.00
2 3 kasik yesil fasulye
spor yok su 2.5 lt
gayet guzel afiyet olsunSabah 7.30 yıllar ezmeli kahvaltı.
14.30 bir kase çorba bir dilim peynir bir dilim ekmek.
17.00 rezene çayı 6 fındık
20.00 6 yk tavuklu mantar sote.2 yk yoğurt 1 dilim ekmek. Salata.
2.5 litre su.
30 dk leslie 50 dk yürüyüş
afiyet olsun canim gayet guzel.Menüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir
18.00
Cacık (koyu kıvamlı)
Su 1.5lt
Spor yok
Afiyet olsun guzel bence.sanki bitteri yerken kendini durduramamis 3 .nun yarisinda anca durmus gibisinİyi geceler hanımlar
9.00
Ara
18.30
Salata
Afiyet olsun canım gayet güzelMenüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir
18.00
Cacık (koyu kıvamlı)
Su 1.5lt
Spor yok
Afiyet olsun canım ama az geldi gözümeİyi geceler hanımlar
9.00
Ara
18.30
Salata
Neyse geçti artık telafi edersin sen canim. Evet arada oluyor maalesefArada olur öyle üstü kapalı konuşmayı hiç sevmem ama Niran’ın dediği gibi geçmişe hiç bakmayıp son sayfadan devam ediliyor
Yoldan geldik canım evde hazır yemeğim yoktu yumurta filan haşlayabilirdim aslında aç yatsam en doğrusu olurdu zaten tuzluydu biraz gece midem bulandı nedense
Oh şifa olsun benim minik kuşum da büyüse de azıcık ben de o günleri görsem en doğru kararı vermişsin bence baban da çok Haklı
Aslında sahursuz oruç tutabiliyorum biraz daha bakayım ben buna
Sağlık , şifa için başlıyorsan bence de yaptır canım ama ben düzgün bir beslenme alışkanlığı kazanmak için istiyorum hacamat yaptırmayı düşünmüyorum
Harika bir şey ortalama fiyat nedir bu üründe kaptanım ?
Hayırdır canım ne yolculuğu motivasyonunu mu kaybettin ?
Anladim canim branşın neydi acaba, cok mu soru sordumYok canım özel ders veriyorum öğrencilerin evinde. Onlar okuldan geldikten sonra başlıyoruz. O yüzden baya geç bitiyor.
Temizliği de hallettim geldi abla cumartesi günü. Niye daha önce cagirmamisim dedim. Ben yorulmadan evin tertemiz olması çok iyiymiş
Kızlar tebrik ederim yüzdeler harika
Ellerine emeğine sağlık kuzum
Ben varım demek için alıntı yaptım ama haftasonu olan enerjimi bulamadım yerindeben kimseye rakip olmiyim kendi kendime ufak ufak takiliyim en iyisi
Takıma geldiğin günden beri masallahin var canım motivasyonun hiç düşmedi tebrik ederim
Canım ben seviyelerin sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Şu an belki bir tarihi beklediğim için motive olamıyor olabilirsin ama isteyince en iyisini yapabileceğini biliyorum
AVM.de her tencere gördüğümde aklıma geliyodun ne yaptı acaba diyeburada aklıma gelip de soramamistim. İyi oldu söylediğin
Geldiğin ilk günden beri hep çok iyi yuzdelerle geldin. Menü listesi hazırlamaya başladığından beri menülerini de eksiksiz yazdığını farkettim. Ben de sana takım adına teşekkür ederim
Kekiği regl olamadigim dönemlerde içiyorum ben. Normal günlerde içince erken olma gibi bir durum olur mu acaba? Tadı çok güzel akşamları içilebilir.
Canım geç oldu ama yine de yazayım. Senin buraya yazdığın tarifin aynısı içine maydanoz koymuştum ek olarak. Bir de hiç su katmadim. Tadı güzel ve doyurucuydu.
Zehracim maşallah ne kadar sogukkanlisin. Çok önemli bu tarz olaylarda sakın kalabilmek.
Ohhhh kaptanım ne güzel elinden kahve içilebilecek yaşta kızların var ❤❤
Görevlendirme için de baban çok haklı. Sen o kadar yorulup zaman harcadiktan sonra gelen para da mutlu etmeyecekti belki de..
Coook beğendim. Pratik gözüküyor. Fiyatı nasıl acaba?
Sorma ben de zor bitirdim gecmisi tatlım.
Yuvaya hoşgeldin ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?