- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.341
Yüzüm kararmasin diye güneş kremini boca ediyorum maalesefD vitamini emilimi yüzden, avuç içlerinden ve el bileklerinden olur canım.
Tesettürlü olmanız bir şeyi değiştirmez kızlar
Ömrümden ömür gitti amaZehracim maşallah ne kadar sogukkanlisin. Çok önemli bu tarz olaylarda sakın kalabilmek.
Ay evet ya özlemişim düzenimiSorma ben de zor bitirdim gecmisi tatlım.
Yuvaya hoşgeldin ❤❤
aynen ya süper oldu ya hafta sonu da yoktum ya evi toparlarım hafta sonu dinlenirim birazcıkİlginçmiş, kurtuluş günlerinde tatil mi veriyorlar
Günaydın bnm kızlar insaflıydı bugünKizlarrrr gunaydinlarrrrr.kimler uyandi kimler yatiyor daha.
Güneş kremleri zaten d vitamini emilimini engelleyen.Yüzüm kararmasin diye güneş kremini boca ediyorum maalesef
İyi olmuş o zaman, dinlenirsin hafta sonuaynen ya süper oldu ya hafta sonu da yoktum ya evi toparlarım hafta sonu dinlenirim birazcık
günaydın kızlar
son 2 gün sonra seviyeler başlıyor çok heyecanlıyım
şu sıra biraz meyve işini abartabiliyorum çünkü uzunca bi süre yiyemeyeceğim için
ama kararsız kalıyorum ki acaba soğuk moğuk öğlen yemeğimi evden getirsem de birebir uysam mı seviye 1e yoksa öğün yerlerini değiştirsem mi
ya daHandandandan senin yaptığın gibi tek öğün saat 4te yapıp seviye 1E uygun olarak günü kapatsam mı bilemedim
bir an önce karar vermek istiyorum
Bu sene veliyim. Veli olmak ne rahatmış yaHello görlz❤
Hava çok güzel sıcacık
Öğrenciler dolayısıyla kıpırdanmalara başlamışdönem soğukkanlılıkla biter inş
ne güzel bi uygulamaymış, o günü bişeylermi yapıyor belediye? O günü anmak içinHerkeşler uyumuş galiba ben de yatayım bari Perşembe günü bize tatil Erzurum iyi ki kurtulmuş
allah kavuştursun canımBen geldimm var mı kimsecikler burada ❤❤
1 saattir geçmiş okuyorum ancak son sayfaya gelip yazabildim
Eşim yolculuk yapacak gece otobus saatini bekliyo,uyutmadi beni de. Gözümden uyku akiyo
ben uyudum mu bilmiyorumkiKizlarrrr gunaydinlarrrrr.kimler uyandi kimler yatiyor daha.
inşallah canım hoşgeldinGünaydın mutlulu huzurlu az kalorili bir gün olsun internetim bugün yenilendi çok şükür
Ne demek o canım? Stres mi yapıyorlarHello görlz❤
Hava çok güzel sıcacık
Öğrenciler dolayısıyla kıpırdanmalara başlamışdönem soğukkanlılıkla biter inş
Güzel canım bu hafta bile 6 ları görebilirsin kaçamak olmazsa
Günaydın cnm. Amin insallahHerkese günaydın
Gününüz mutlu geçsin inşallah
tamamdır kuzum sağol
İnşallah cnm bugünden sonra karbonhidratı yememeye çalışacam. Çünkü ben çok karbonhidrat tüketiyorum. Karbon özürlüyüm yaa inşallah dayanabilirimGüzel canım bu hafta bile 6 ları görebilirsin kaçamak olmazsa
Bence birden yapma omadı 1.seviyeye uy mutlakatamamdır kuzum sağol
şimdi tek ikilemim acaba omad yapsam mı yapmasam mı? ona da karar verebilirsem şahane olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?