- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.361
Birde Haziran'a sarktı eğitim öğretim.Hello görlz❤
Hava çok güzel sıcacık
Öğrenciler dolayısıyla kıpırdanmalara başlamışdönem soğukkanlılıkla biter inş
Bana OMAD daha mantıklı geldi canım.günaydın kızlar
son 2 gün sonra seviyeler başlıyor çok heyecanlıyım
şu sıra biraz meyve işini abartabiliyorum çünkü uzunca bi süre yiyemeyeceğim için
ama kararsız kalıyorum ki acaba soğuk moğuk öğlen yemeğimi evden getirsem de birebir uysam mı seviye 1e yoksa öğün yerlerini değiştirsem mi
ya daHandandandan senin yaptığın gibi tek öğün saat 4te yapıp seviye 1E uygun olarak günü kapatsam mı bilemedim
bir an önce karar vermek istiyorum
Neskafe kolayıma gelıyor kaptan mutfakta iş yaparken ayaküstü içiyorum
Leblebilerden vazgeçmemişsin canım
Neskafe yerine Türk kahvesi içsen kilo vermeyede katkısı olur
Dönerin ekmeğini yemedin inşaallah
Geçende yazmıştım, dışarda yediğimiz yemekler artı olarak dönüyor, hafta içi dışarda yememeye çalışırsan iyi olur.
Kuru yemişim miktarı nedir canım, bir avuç mu yada bir kase mi?
10 dk içinde mesajı düzenleyebiliyorsun canım.
Menu sayfasının ilk mesajında nasıl yapacağımız detaylı yazıyor canım.
Bence birden yapma omadı 1.seviyeye uy mutlaka
Bana OMAD daha mantıklı geldi canım.
Ben 11:30 gibi düşünüyorum tek öğünü..
Okuldan dönünce de Türk kahvesi ve çay.
Zaten erken yatıyorum öğünle uyku arasında 5 saat olacak diyor.
18:30 da tekrar yesem 23:30 dan önce yatmamam lazım..
Bunu dün gördüm bende
Canım öğünler arası en az 5 saat olmak zorundabir kerede gözüm korkmuyor değil omaddan aslında
ama seviye 1e tam anlamıyla uyacaksam bile akşam öğünümü erkene çekmem gerek çünkü eve gidip yemeğe oturmamız en iyi ihtimalle 8, o da evde yemek varsa
ilk öğünü 12.30 ikinci öğünü de 17.30 yapabilirsem ama bu sefer de yine işyerinde olacağım için kahvaltı öğününü nasıl yapacağım konusu kurcalıyor kafamı
offffff kafamda deli sorular
Cnm bn işe salı başlıyorum pzt boşNe demek o canım? Stres mi yapıyorlar
Allah kolaylık versinCnm bn işe salı başlıyorum pzt boş
Direkt en kötü 2 sınıfım var saçımı başımı yoluyorum yani
O zaman bana uygun olanı sabah 5te kalktığımı düşünürsek 10da kahvaltımı yapacağımCanım öğünler arası en az 5 saat olmak zorunda
En güzeli 5-6 saat
Sabah kalkma saatinden 5 saat sonra kahvaltı
Kahvaltıdan 5 saat sonra akşam yemeği
Akşam yemeğinden 5 saat sonra uyku, şeklinde olması lazım
Tek öğün yapacaksan en güzeli öğle arası saati
Perşembe'ye az kaldı, bir an evvel karar vermen lazım ne yapacağına
Perşembe hacamat günü canım cuma akşam yemeği ile başlıyor inşallahPerşembe akşamı canım
Benımde yalan oldu spor ısı bu haftaYok canım özel ders veriyorum öğrencilerin evinde. Onlar okuldan geldikten sonra başlıyoruz. O yüzden baya geç bitiyor.
Temizliği de hallettim geldi abla cumartesi günü. Niye daha önce cagirmamisim dedim. Ben yorulmadan evin tertemiz olması çok iyiymiş
Kızlar tebrik ederim yüzdeler harika
Ellerine emeğine sağlık kuzum
Ben varım demek için alıntı yaptım ama haftasonu olan enerjimi bulamadım yerindeben kimseye rakip olmiyim kendi kendime ufak ufak takiliyim en iyisi
Takıma geldiğin günden beri masallahin var canım motivasyonun hiç düşmedi tebrik ederim
Canım ben seviyelerin sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Şu an belki bir tarihi beklediğim için motive olamıyor olabilirsin ama isteyince en iyisini yapabileceğini biliyorum
AVM.de her tencere gördüğümde aklıma geliyodun ne yaptı acaba diyeburada aklıma gelip de soramamistim. İyi oldu söylediğin
Geldiğin ilk günden beri hep çok iyi yuzdelerle geldin. Menü listesi hazırlamaya başladığından beri menülerini de eksiksiz yazdığını farkettim. Ben de sana takım adına teşekkür ederim
Kekiği regl olamadigim dönemlerde içiyorum ben. Normal günlerde içince erken olma gibi bir durum olur mu acaba? Tadı çok güzel akşamları içilebilir.
Canım geç oldu ama yine de yazayım. Senin buraya yazdığın tarifin aynısı içine maydanoz koymuştum ek olarak. Bir de hiç su katmadim. Tadı güzel ve doyurucuydu.
Zehracim maşallah ne kadar sogukkanlisin. Çok önemli bu tarz olaylarda sakın kalabilmek.
Ohhhh kaptanım ne güzel elinden kahve içilebilecek yaşta kızların var ❤❤
Görevlendirme için de baban çok haklı. Sen o kadar yorulup zaman harcadiktan sonra gelen para da mutlu etmeyecekti belki de..
Coook beğendim. Pratik gözüküyor. Fiyatı nasıl acaba?
Sorma ben de zor bitirdim gecmisi tatlım.
Yuvaya hoşgeldin ❤❤
Hemen yazıyorum canımm yeni geldim@zsaracoglu kuzum pazartesi menünü yazmamışsın
Seneye hem veli hem öğretmen Allah kolaylık versin şimdidenBu sene veliyim. Veli olmak ne rahatmış ya
Tören muhakkak yapılıyordur canım ama ben katılmam uyurumne güzel bi uygulamaymış, o günü bişeylermi yapıyor belediye? O günü anmak için
Erzurum bile sıcacık soğuğu size mi gönderdik ne ettikgünaydın kızlar hava buz gibi burada benimkiler ev de oğlana kahvaltı hazırlıyorum eşim uyuyor ne zaman kalkarsa artık , öğleden sonra gidecek işe
Canım benim fikrimi sorarsan hem seviye hem omad seni aynı anda zorlayabilir bence seviyeye başla bi müddet alıştıktan sonra tek öğüne geçersin omad da olur yine zehir gibiyimbir kerede gözüm korkmuyor değil omaddan aslında
ama seviye 1e tam anlamıyla uyacaksam bile akşam öğünümü erkene çekmem gerek çünkü eve gidip yemeğe oturmamız en iyi ihtimalle 8, o da evde yemek varsa
ilk öğünü 12.30 ikinci öğünü de 17.30 yapabilirsem ama bu sefer de yine işyerinde olacağım için kahvaltı öğününü nasıl yapacağım konusu kurcalıyor kafamı
Ay bunu yasemin sakallıoğlu da paylaşmış sabah sabah güldürdü
19a kadar akşam yemeği yiyebilirsin akşam için kahvaltılık alabilirsin yanına canımbir kerede gözüm korkmuyor değil omaddan aslında
Gülbe nasılsın canım eşinle nasılsın danışmanla ne yaptınız. Özletme kendiniPerşembe hacamat günü canım cuma akşam yemeği ile başlıyor inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?