- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.381
Hazimsizlik olunca kaysi cayini iciyorum mecbur..burda aktar tarzi bisey yok.mecbur hazir aliyorum abla.benim sıpayla parayla çalışıyor gazla övgüyle küçükkendi :)))
bundan sonra poşet çay almasak mı ne yapsak
hepimiz çok yaşayalım inşallah
1 avuc yedim.kaptanim.
Leblebilerden vazgeçmemişsin canım
Neskafe yerine Türk kahvesi içsen kilo vermeyede katkısı olur
Dönerin ekmeğini yemedin inşaallah
Geçende yazmıştım, dışarda yediğimiz yemekler artı olarak dönüyor, hafta içi dışarda yememeye çalışırsan iyi olur.
Kuru yemişim miktarı nedir canım, bir avuç mu yada bir kase mi?
10 dk içinde mesajı düzenleyebiliyorsun canım.
Menu sayfasının ilk mesajında nasıl yapacağımız detaylı yazıyor canım.
burda temmuzun basinda bitiyo okullarBirde Haziran'a sarktı eğitim öğretim.
Nasıl bitireceksek dönemi bu sıcaklarda
superrrGunaydınlar❤❤❤
Basım agrısından kalkamadım yeni uyandım ☹
Kahvaltıyı hazırlıycam ıyı acılmısım
Dunku dıkkat etmem sonucu artımın, 600gitmiş
Hemen yazıyorum canımm yeni geldim
Seneye hem veli hem öğretmen Allah kolaylık versin şimdiden
Tören muhakkak yapılıyordur canım ama ben katılmam uyurum
Erzurum bile sıcacık soğuğu size mi gönderdik ne ettik
Canım benim fikrimi sorarsan hem seviye hem omad seni aynı anda zorlayabilir bence seviyeye başla bi müddet alıştıktan sonra tek öğüne geçersin omad da olur yine zehir gibiyim
evet kızlar mantıklı olan iki öğünle devam etmek, evet ne zamandır 2 öğün yapıyorum ama seviye 1e göre fazla yiyordum şimdi hem seviye hem omad sıkabilir beni19a kadar akşam yemeği yiyebilirsin akşam için kahvaltılık alabilirsin yanına canım
Hadi hayırlısı kaptanım inşallah güzel sonuçlar alırsın9 Mart Pazartesi
11:00=== 3 haşlama yumurta
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
10 adet siyah zeytin
Maydanoz
Tere
Su 2 lt
OMAD denemesidir
Akşam yemeğin birazcık daha erken olabilirmiş canım meyveleri iki öğün arasında mı yeseymişsin bilemedim9 Mart
12.30
100 gr et döner
1 kase salata
1bardak ayran
19.30
2 yok et sote
1dilim çavdar ekmeği
1 portakal, 1 kivi
su: 3 lt
ooo süper ötesi9mart pazartesi
11.30
Marulla 1 yumurta salatasi
3 zeytin
18.00
6 kasik yumurtasiz meneme
5 kasik yogurt
Su 2.5 litre
40 dk tempolu yuruyus 120 puan
@Tekrar dene
Akşam yemeğin biraz geç olmuş canım aradan da nescafe çıkınca güzel benceKahvaltı 12
1dilim t.b ekmek
Bıraz peynır
1haslanmis yumurta
4 zeytin
2ck bal tereyağı
AArada 1avıc leblebi
1elma
Neskafe
Aksam
20.00
1krpce yogurt corbası
1tabak yoğurtlu kabak
2KOFte
1kase cacık
2kasık prasa
2,5lt su 1bardak yesıl cay
Dönerin dürüm olmasa daha iyi olurmuş canım akşam yediğin fıstığı keşke daha erken bir saatte yeseymişsinHayırlı akşamlar
Sabah 10.00
1 tavada yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
15.00
Bir döner
Ayran
dışarda yedim
20.00
Bir avuç yer fıstığı
Türk kahvesi
Şu 2lt
Bugün baya yoruldum dışarda çok yurudum
Spor
20 dk aralıksız yürüdüğüm için yürüyüşten sayıyorum
40 puan @Tekrar dene
9 mart
10.00
5 parça sucuklu 1 yumurta
2 sünme peynir
2siyah zeytin
1muz
3 ceviz
15.00
1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği
1 bardak kefir
17.00
Sebze+meyve suyu
Su 2350 ama daha uyumama çok var
Spor 45 dk yürüyüş 135p
@Tekrar dene
Canım sabahki kuru yemiş çeşidini belirtirsen daha iyi olurmuş muhtemelen karışıktır öğle yediğin kuru yemişin miktar ve türünü belirtmemişsin hafif bir gün geçirmişsin bence9 mart menum
10.00
1 elma
1 acuk kuru yemis
surlu kahve
12.30
1 tabak etli yesil fasulye
ayran
kuru yemis
17.00
2 3 kasik yesil fasulye
spor yok su 2.5 lt
Canım yulaf ezmesinin miktarını eklememişsin öğle yediğin çorba türünü de belirtmemişsin öyle göze batan bir şey yok menünde güzel benceSabah 7.30 yıllar ezmeli kahvaltı.
14.30 bir kase çorba bir dilim peynir bir dilim ekmek.
17.00 rezene çayı 6 fındık
20.00 6 yk tavuklu mantar sote.2 yk yoğurt 1 dilim ekmek. Salata.
2.5 litre su.
30 dk leslie 50 dk yürüyüş
Canım tebrik ediyorum senin de istikrarına hayranımMenüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir
18.00
1.5 çorba kasesi kuru fasulye
Cacık (koyu kıvamlı)
Su 1.5lt
Spor yok
Güzel canım dengeli benceİyi geceler hanımlar
9.00
1 kase tam tahıllı gevrek sütle
Ara
Sade kahve + 2 buçuk kare bitter
18.30
Ev yapımı içinde tam buğday unu olan nugget 3 adet
Salata
Su 2 L spor yok ama gündüz çarşıda yürüdüm
Kendimde sevmiyorum,esmerlik bana yakışmıyorGüneş kremleri zaten d vitamini emilimini engelleyen.
Kararsan ne olacak ki canım.
Canim keşke sende niran kaptan gibi bi süre deneseydin hangisini yapabileceğini görmüş olurdun.tamamdır kuzum sağol
şimdi tek ikilemim acaba omad yapsam mı yapmasam mı? ona da karar verebilirsem şahane olacak
Ohh sende yapsaydin bi kahve abla kahvaltiya kadar tok tutardi. BBizde de bazen gecikiyo kahvalti ben gece emzirince sabaha çok aç uyaniyorum kahvalti olana kadar bile dayanamiyorum.günaydın kızlar hava buz gibi burada benimkiler ev de oğlana kahvaltı hazırlıyorum eşim uyuyor ne zaman kalkarsa artık , öğleden sonra gidecek işe
canim ona zaten su kaynatiyorsun mecbur bi kaşık kahve atacak o kadar.Cok zor değilNeskafe kolayıma gelıyor kaptan mutfakta iş yaparken ayaküstü içiyorum
Baş ağrısı olmasa bu saate kadar Iyi dinlenmiş olurdun. Neyse umarim geçmiştir. 600 de çok iyiymiş ya ne cabuk verdinnnGunaydınlar❤❤❤
Basım agrısından kalkamadım yeni uyandım ☹
Kahvaltıyı hazırlıycam ıyı acılmısım
Dunku dıkkat etmem sonucu artımın, 600gitmiş
Allah kolaylik versin ilk gunden enerjini aliyorlarrr..Cnm bn işe salı başlıyorum pzt boş
Direkt en kötü 2 sınıfım var saçımı başımı yoluyorum yani
bunu bende görmüştüm. Aslinda bunun için hemen tartiya cikmamamiz lazim biraz zaman gecmeli.
Evde leslie yapsana canim.Benımde yalan oldu spor ısı bu haftaBaska zaman bırbırımıxın bıyunun olcusunu alırız
evet haftada 1 ve aynı gün tavsiye ediliyor moral bozulmaması içinbunu bende görmüştüm. Aslinda bunun için hemen tartiya cikmamamiz lazim biraz zaman gecmeli.
Ben çok seviyorum yazları o yüzden seviyorumKendimde sevmiyorum,esmerlik bana yakışmıyor
Canım 5 kaşık yoğurt ile 3 yk yulaf ezmesi içinde elma ceviz 2 tane.çorba mercimek çorbası:))Hadi hayırlısı kaptanım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Akşam yemeğin birazcık daha erken olabilirmiş canım meyveleri iki öğün arasında mı yeseymişsin bilemedim
ooo süper ötesi
Akşam yemeğin biraz geç olmuş canım aradan da nescafe çıkınca güzel bence
Dönerin dürüm olmasa daha iyi olurmuş canım akşam yediğin fıstığı keşke daha erken bir saatte yeseymişsin
Maşallah istikrarına canım
Canım sabahki kuru yemiş çeşidini belirtirsen daha iyi olurmuş muhtemelen karışıktır öğle yediğin kuru yemişin miktar ve türünü belirtmemişsin hafif bir gün geçirmişsin bence
Canım yulaf ezmesinin miktarını eklememişsin öğle yediğin çorba türünü de belirtmemişsin öyle göze batan bir şey yok menünde güzel bence
Canım tebrik ediyorum senin de istikrarına hayranım
Güzel canım dengeli bence
afiyet olsun canım detaylı yazarsak daha iyi olur yulaf ezmesi deyip geçmişsin içinden neler çıktıCanım 5 kaşık yoğurt ile 3 yk yulaf ezmesi içinde elma ceviz 2 tane.çorba mercimek çorbası:))
ben denemedim hiç genel itibariyle wc sorunum yok denemekte fayda var tabiTarçınlı yeşil çay tüketen oldumu hiç? WC sorunu kalkıyormuş her sabah cıkabiliniyormuş.
Dışarı cıkabildiğimde alıp denemek istiyorum
Afiyet olsun canım bardağını yesinlerKahveye buyurun kızlar
Afiyet olsunKahveye buyurun kızlar
Afiyet olsun canım bardağını yesinlerkahve kitap daha ne olsun
Kızkardeşimin hediyesi burnumda tüttü uzak olmak çok zorAfiyet olsun
Okuldayım şimdi
Eve geçince içeceğim ben
Fincan sana özel yapılmış galiba
Niye uzakKızkardeşimin hediyesi burnumda tüttü uzak olmak çok zor
o memlekette annemlere çok yakın evi kocası da ığdırlı ben gurbetteyim hem iş hem evlilik sebebiyleNiye uzak
İş mi, evlilik mi?
Çalışan kadın olmanın da bu yanı zor sanki.o memlekette annemlere çok yakın evi kocası da ığdırlı ben gurbetteyim hem iş hem evlilik sebebiyle
aynen öyle 15 tatilde geldiler bize o zaman gördüm bi daha ramazan bayramına ancaÇalışan kadın olmanın da bu yanı zor sanki.
Biz de 4 kız kardeşiz.
Herkes farklı bir şehirde
Bayramdan bayrama birbirimizi görüyoruz maalesef.
Bazen bayramlarda bile görüşemiyoruz
bende tarcinli elmali aldim ama icemedim cok aciydi tadi.Tarçınlı yeşil çay tüketen oldumu hiç? WC sorunu kalkıyormuş her sabah cıkabiliniyormuş.
Dışarı cıkabildiğimde alıp denemek istiyorum
ohh miss..afiyet olsun:)Kahveye buyurun kızlar
Bi faydası varmıydı? Ne için almıştın canımbende tarcinli elmali aldim ama icemedim cok aciydi tadi.
ohh miss..afiyet olsun:)
Çocukluğumun geçtiği apartmanda 7 kızkardeş ve bu bacıların annesi babası da orda otururdu.aynen öyle 15 tatilde geldiler bize o zaman gördüm bi daha ramazan bayramına anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?