- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.401
Aynen biz de öyle maalesefÇocukluğumun geçtiği apartmanda 7 kızkardeş ve bu bacıların annesi babası da orda otururdu.
Hergün birlikteydiler
Çocukları da birbirleri ile kuzen gibi değil kardeş gibi büyüdüler.
Hep imrenmiştim onlara
Bizim çocuklar birbirlerini tanımıyorlar maalesef
Afıyet şifa olsun cnmKahveye buyurun kızlar
eksı getirmesi garanti bir menu9mart pazartesi
11.30
Marulla 1 yumurta salatasi
3 zeytin
18.00
6 kasik yumurtasiz meneme
5 kasik yogurt
Su 2.5 litre
40 dk tempolu yuruyus 120 puan
Fitt_anne
fonerın ekmegı buyuk degılse gayet güzel olmuş afıyet olsun canımHayırlı akşamlar
Sabah 10.00
1 tavada yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
15.00
Bir döner
Ayran
dışarda yedim
20.00
Bir avuç yer fıstığı
Türk kahvesi
Şu 2lt
Bugün baya yoruldum dışarda çok yurudum
Spor
20 dk aralıksız yürüdüğüm için yürüyüşten sayıyorum
40 puanFitt_anne
canım benim supersin istikrarlı bir şekilde yokuna devam edıyorsun9 mart
10.00
5 parça sucuklu 1 yumurta
2 sünme peynir
2siyah zeytin
1muz
3 ceviz
15.00
1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği
1 bardak kefir
17.00
Sebze+meyve suyu
Su 2350 ama daha uyumama çok var
Spor 45 dk yürüyüş 135p
Fitt_anne
afıyet olsun canım gayet iyi9 mart menum
10.00
1 elma
1 acuk kuru yemis
surlu kahve
12.30
1 tabak etli yesil fasulye
ayran
kuru yemis
17.00
2 3 kasik yesil fasulye
spor yok su 2.5 lt
Sabah 7.30 yıllar ezmeli kahvaltı.
14.30 bir kase çorba bir dilim peynir bir dilim ekmek.
17.00 rezene çayı 6 fındık
20.00 6 yk tavuklu mantar sote.2 yk yoğurt 1 dilim ekmek. Salata.
2.5 litre su.
30 dk leslie 50 dk yürüyüş
afiyet olsun balım guxel menu spor hele bı hatıkaYulaf ezmeli yazacaktım:))
Masaallah ponı menu guzelde spor ve suda tam olaymısMenüm
12.30
Kıymalı (1)yumurta
Domates
Salatalık
1 avuç çiğ badem
1 d peynir
18.00
1.5 çorba kasesi kuru fasulye
Cacık (koyu kıvamlı)
Su 1.5lt
Spor yok
afıyet olsun canım nugget umarım kızartma degıldırİyi geceler hanımlar
9.00
1 kase tam tahıllı gevrek sütle
Ara
Sade kahve + 2 buçuk kare bitter
18.30
Ev yapımı içinde tam buğday unu olan nugget 3 adet
Salata
Su 2 L spor yok ama gündüz çarşıda yürüdüm
canım benım afıyet olsunPazartesi
10:00
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
5 yeşil zeytin
13:00
Orta şeker türk kahvesi
15:00
1 elma
19:00
5 kaşık tavuk sote
4 kaşık makarna
Büyük bardak ayran
Su:3 buçuk civarı
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puanFitt_anne
Çay kahve zaten şekersiz güzel olur canım.Oh afiyet olsun. Şekersiz olunca çayı kahveyide bıraktım
Oh afiyet olsun. Şekersiz olunca çayı kahveyide bıraktımKahveye buyurun kızlar
Toplamaya çalışıyoruz ama zorluyor bir anda koparmıyor çoğu şeyinden birde kabul edemiyor garip zaten seviyeler başlayacak burda olurum daha şok sende güzel gidiyor alıştın dimi bayağı şimdi yeni grup ile mi devam edeceksin yoksa eski sistemden devam mıGülbe nasılsın canım eşinle nasılsın danışmanla ne yaptınız. Özletme kendini
Evet kuzum buralardayım tamamen kopmadım hiçAk kelebek özlemiştik senii artık buralardasın değil mi ?
Bişeyler yapmanız bile güzel inşaallah herşey düzelir canımToplamaya çalışıyoruz ama zorluyor bir anda koparmıyor çoğu şeyinden birde kabul edemiyor garip zaten seviyeler başlayacak burda olurum daha şok sende güzel gidiyor alıştın dimi bayağı şimdi yeni grup ile mi devam edeceksin yoksa eski sistemden devam mı ☺
Yok artık şimdiden boyleyseler büyüdüklerinde ne yaparlaranne hakkı neden ödenmez diyorlar gülüm boşuna değil , rabbim sevgisini de gücünü de veriyor yoksa kimse çocuk doğurup bakamazdı , bazısı da büyüyünce de benim sıpa gibi bir şey istesen para alıyorlar sarılayım desen git kocana sarıl diyorlar
Rica ederim canımYok canım özel ders veriyorum öğrencilerin evinde. Onlar okuldan geldikten sonra başlıyoruz. O yüzden baya geç bitiyor.
Temizliği de hallettim geldi abla cumartesi günü. Niye daha önce cagirmamisim dedim. Ben yorulmadan evin tertemiz olması çok iyiymiş
Kızlar tebrik ederim yüzdeler harika
Ellerine emeğine sağlık kuzum
Ben varım demek için alıntı yaptım ama haftasonu olan enerjimi bulamadım yerindeben kimseye rakip olmiyim kendi kendime ufak ufak takiliyim en iyisi
Takıma geldiğin günden beri masallahin var canım motivasyonun hiç düşmedi tebrik ederim
Canım ben seviyelerin sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Şu an belki bir tarihi beklediğim için motive olamıyor olabilirsin ama isteyince en iyisini yapabileceğini biliyorum
AVM.de her tencere gördüğümde aklıma geliyodun ne yaptı acaba diyeburada aklıma gelip de soramamistim. İyi oldu söylediğin
Geldiğin ilk günden beri hep çok iyi yuzdelerle geldin. Menü listesi hazırlamaya başladığından beri menülerini de eksiksiz yazdığını farkettim. Ben de sana takım adına teşekkür ederim
Kekiği regl olamadigim dönemlerde içiyorum ben. Normal günlerde içince erken olma gibi bir durum olur mu acaba? Tadı çok güzel akşamları içilebilir.
Canım geç oldu ama yine de yazayım. Senin buraya yazdığın tarifin aynısı içine maydanoz koymuştum ek olarak. Bir de hiç su katmadim. Tadı güzel ve doyurucuydu.
Zehracim maşallah ne kadar sogukkanlisin. Çok önemli bu tarz olaylarda sakın kalabilmek.
Ohhhh kaptanım ne güzel elinden kahve içilebilecek yaşta kızların var ❤❤
Görevlendirme için de baban çok haklı. Sen o kadar yorulup zaman harcadiktan sonra gelen para da mutlu etmeyecekti belki de..
Coook beğendim. Pratik gözüküyor. Fiyatı nasıl acaba?
Sorma ben de zor bitirdim gecmisi tatlım.
Yuvaya hoşgeldin ❤❤
haklısın canım ama daha önce de dediğim gibi aslında yine erken bile yedim çünkü akşam işten gelip yemeğe oturmamız bu saatleri buluyorHadi hayırlısı kaptanım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Akşam yemeğin birazcık daha erken olabilirmiş canım meyveleri iki öğün arasında mı yeseymişsin bilemedim
ooo süper ötesi
Akşam yemeğin biraz geç olmuş canım aradan da nescafe çıkınca güzel bence
Dönerin dürüm olmasa daha iyi olurmuş canım akşam yediğin fıstığı keşke daha erken bir saatte yeseymişsin
Maşallah istikrarına canım
Canım sabahki kuru yemiş çeşidini belirtirsen daha iyi olurmuş muhtemelen karışıktır öğle yediğin kuru yemişin miktar ve türünü belirtmemişsin hafif bir gün geçirmişsin bence
Canım yulaf ezmesinin miktarını eklememişsin öğle yediğin çorba türünü de belirtmemişsin öyle göze batan bir şey yok menünde güzel bence
Canım tebrik ediyorum senin de istikrarına hayranım
Güzel canım dengeli bence
tarçınlı yeşil çay dediğin poşet çay mıymışTarçınlı yeşil çay tüketen oldumu hiç? WC sorunu kalkıyormuş her sabah cıkabiliniyormuş.
Dışarı cıkabildiğimde alıp denemek istiyorum
kayısı çayı diyeceğim ama uzun vadeli bir çözüm değil ne yazık ki10 Mart Salı
10:00=== 1 adet ananas
1 adet greyfurt
3 haşlama yumurta
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
10 adet siyah zeytin
2 dilim Trabzon ekmeği
1 kase kabak çekirdeği
Maydanoz
Tere
Su 2 lt
OMAD denemesidir
Tek öğün bende bağırsak tembelliği yaptı kızlar nasıl çözebilirim acaba
haklısın kuzum keşke önceden düşünüp karar vermeye çalışsaydımKendimde sevmiyorum,esmerlik bana yakışmıyor
Canim keşke sende niran kaptan gibi bi süre deneseydin hangisini yapabileceğini görmüş olurdun.
Ohh sende yapsaydin bi kahve abla kahvaltiya kadar tok tutardi. BBizde de bazen gecikiyo kahvalti ben gece emzirince sabaha çok aç uyaniyorum kahvalti olana kadar bile dayanamiyorum.
canim ona zaten su kaynatiyorsun mecbur bi kaşık kahve atacak o kadar.Cok zor değilBen kahveyi de hemen ulaşabileceğim bi yere koyuyorum kolay oluyo.
Baş ağrısı olmasa bu saate kadar Iyi dinlenmiş olurdun. Neyse umarim geçmiştir. 600 de çok iyiymiş ya ne cabuk verdinnn
Allah kolaylik versin ilk gunden enerjini aliyorlarrr..
bunu bende görmüştüm. Aslinda bunun için hemen tartiya cikmamamiz lazim biraz zaman gecmeli.
Evde leslie yapsana canim.
afiyet olsun kuzum makarna yerine bulgur pilavı olsaymış daha iyi lurmuşPazartesi
10:00
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
5 yeşil zeytin
13:00
Orta şeker türk kahvesi
15:00
1 elma
19:00
5 kaşık tavuk sote
4 kaşık makarna
Büyük bardak ayran
Su:3 buçuk civarı
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puanFitt_anne
Kuzum paket ürün ve normalde de Canan Karatay'da pek sıcak bakmıyor yememeli benceKızlar kv seviyelere başlayacakta. Konserve ton balığı yenebilir mi acaba diyo. Bilginiz var mı
Harıka bır kahvaltı afıyet olsun canım10 Mart Salı
10:00=== 1 adet ananas
1 adet greyfurt
3 haşlama yumurta
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
10 adet siyah zeytin
2 dilim Trabzon ekmeği
1 kase kabak çekirdeği
Maydanoz
Tere
Su 2 lt
OMAD denemesidir
Tek öğün bende bağırsak tembelliği yaptı kızlar nasıl çözebilirim acaba
Aynen şu an spor aletlerinin fiyatları uçmuş durumda şu an ki piyasaya göre normal. Ama yine de alacaksan fiyatların biraz durulmasını bekle benceHepsiburada da 2800 TL
Bana ucuz geldi açıkçası
Branşım tarih canım.Anladim canim branşın neydi acaba, cok mu soru sordumbende ilk kadın cagirdigimda ayni şeyi söylemiştim. Bir hafta temizlik yapacam diye aşırı yorulurdum ve gerilirdim sonuç bütün vücut pert 2 kadin geldi sabahtan akşama kadar evin her yeri mis gibi oldu ne gerginlik ne yorgunluk ohh valla keske hep alabilsem cok büyük rahatlik.
Bunu gördüm bende çok güldüm yaaa
Ama basını bekletmıyorKendimde sevmiyorum,esmerlik bana yakışmıyor
Canim keşke sende niran kaptan gibi bi süre deneseydin hangisini yapabileceğini görmüş olurdun.
Ohh sende yapsaydin bi kahve abla kahvaltiya kadar tok tutardi. BBizde de bazen gecikiyo kahvalti ben gece emzirince sabaha çok aç uyaniyorum kahvalti olana kadar bile dayanamiyorum.
canim ona zaten su kaynatiyorsun mecbur bi kaşık kahve atacak o kadar.Cok zor değilBen kahveyi de hemen ulaşabileceğim bi yere koyuyorum kolay oluyo.
Baş ağrısı olmasa bu saate kadar Iyi dinlenmiş olurdun. Neyse umarim geçmiştir. 600 de çok iyiymiş ya ne cabuk verdinnn
Allah kolaylik versin ilk gunden enerjini aliyorlarrr..
bunu bende görmüştüm. Aslinda bunun için hemen tartiya cikmamamiz lazim biraz zaman gecmeli.
Evde leslie yapsana canim.
Bende öyle söyledim bencede yemesin. Sağol canımKuzum paket ürün ve normalde de Canan Karatay'da pek sıcak bakmıyor yememeli bence
Kuzum uğraşıyorum iş güç napaym. 2 gündür de bebem hasta onunla uğraşıyorum. Sen napıyosunBunu gördüm bende çok güldüm yaaa
Nerelerdesin sen bakayım kaçak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?