- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.241
desene iyi anlaşacaklar annesinin yasakladığı herşeyi betüş teyzesinden temin edebileceği için çocuk bide hiç gelmek istemezmiş
betüşş ses ver sen ne dersin bu konuda
ayyy ölürüm ben onaaaa bırak bırak ama sonra bana alışır beni çook sever kıskanırsın karışmaaam.... çocuklar üzerinde çok etkiliyimdir fena kudururuz birlikteevlenebilirsem 4 tane istiyooom böyle giderse artık ahrete kalcak bu iş
AYY BENDE SANA ÖLÜRÜM saol cnm söylemen yettiçocuk güzel dedik tamamda 4 taneye ne can dayanır ne kafa ablam dediydi dersin bak tam böyle olursun (fadime abla istisna o başarmış )
Maddi açıdan yetebilcek olsa insan ister nolcak ayyy cıvıl cıvıl hiç canı sıkılmaz insanın.... hayali bilem güzel... tabi adamlar bunu duyunca arkasına bakmadan kaçar o ayrı
söyleme sende bebemm hep mi onlar dereyi geçince değişecek
hhöööyytt ne oluyor burdaaa...
YakaladımmmKaynatmıssınız gene....
anammm 4 tanemi, valla pek anaç gördüm seni tontişim, bu zamanda 4 tane isteyen hanım bulmak zor erkekler için, herkes sosyetikleşti 1 taneyi bile zor yapıyorlar (bende dahi) sen evde kalmazsın yavrum doğru yoldasın
çay istiyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm
su böreği istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
kek istiyoruuummmmmmm
çay istiyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm
işin kötüsü evde börekde yokcıssss... börek yok, acı yok raki.... böğreği düşünme böğreği düşünme sürekli bunu tekrarla içindensonunda gider yersin
hoşgeldin mursh, betüş 4 tane doğuracakmışta onu konuşuyoruz, sonrada kreş açıcak, hepimiz ona göndericez çocuklarımızı o nasılsa seviyor bakıcakmış seve seve
bebişim senin daha boyun kaç yaşın kaç, senin kilon kaç?kaldım amaaaa.... daha nasıl kalınıyo ayool
ayy geçmişe daha fazla bakamiciimmm..cipsler , çilikalatalardan bahsetmişsniz hep..herkesmi bugün isyeeeeeeaaaaaaaaaaannnnnnda yaw:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?