Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

desene iyi anlaşacaklar annesinin yasakladığı herşeyi betüş teyzesinden temin edebileceği için çocuk bide hiç gelmek istemezmiş
betüşş ses ver sen ne dersin bu konuda

herıld yaniii... sonuna kadar destekçisiyim....

anammm 4 tanemi, valla pek anaç gördüm seni tontişim, bu zamanda 4 tane isteyen hanım bulmak zor erkekler için, herkes sosyetikleşti 1 taneyi bile zor yapıyorlar (bende dahi ) sen evde kalmazsın yavrum doğru yoldasın

betüşcüm bu arada tickerdaki kilon doğruysa aynıyız cnm sen 67,5 ben 67 yarışalım mı(orçun gibi oldu) sen nerelerde oturyosun gelsene benim gittiğim salona

AYY BENDE SANA ÖLÜRÜM saol cnm söylemen yetti çocuk güzel dedik tamamda 4 taneye ne can dayanır ne kafa ablam dediydi dersin bak tam böyle olursun (fadime abla istisna o başarmış )

Maddi açıdan yetebilcek olsa insan ister nolcak ayyy cıvıl cıvıl hiç canı sıkılmaz insanın.... hayali bilem güzel... tabi adamlar bunu duyunca arkasına bakmadan kaçar o ayrı

anammm 4 tanemi, valla pek anaç gördüm seni tontişim, bu zamanda 4 tane isteyen hanım bulmak zor erkekler için, herkes sosyetikleşti 1 taneyi bile zor yapıyorlar (bende dahi ) sen evde kalmazsın yavrum doğru yoldasın

kaldım amaaaa.... daha nasıl kalınıyo ayool

yaa şu metin yıldız ne biçim bir adammış yaaa.... el kadar bebsi var daha yeni doğduydu çocuğu programdan anons etmişti... kınıyorum yani....

ayy geçmişe daha fazla bakamiciimmm..cipsler , çilikalatalardan bahsetmişsniz hep..herkesmi bugün isyeeeeeeaaaaaaaaaaannnnnnda yaw:44::44:

cıssss... börek yok, acı yok raki.... böğreği düşünme böğreği düşünme sürekli bunu tekrarla içinden sonunda gider yersin
işin kötüsü evde börekde yok..olsa kesin yerdim..bugün o moddayım..hava aaaaaaacil açmalı, güneş çıkmalı..yoksa halim harap....

hoşgeldin mursh, betüş 4 tane doğuracakmışta onu konuşuyoruz, sonrada kreş açıcak, hepimiz ona göndericez çocuklarımızı o nasılsa seviyor bakıcakmış seve seve

4 tane cocuga ne bunye dayanır ne vucut ne para bebemmm gel sen 1 bılemedın 2 de kal ...Ben kendımı hamıle hayal bıle edemıyorum yaaa fıl gıbı bısey olurum heralde...

kaldım amaaaa.... daha nasıl kalınıyo ayool
bebişim senin daha boyun kaç yaşın kaç, senin kilon kaç? 30 un üzerindeysen tamam geçmiş olsun diycem artık yavaş yavaş ama altındaysan taş gibisin demektir
ayy geçmişe daha fazla bakamiciimmm..cipsler , çilikalatalardan bahsetmişsniz hep..herkesmi bugün isyeeeeeeaaaaaaaaaaannnnnnda yaw:44::44:

oyyyyy siz böyle kekler börekler çaylar pastalar derseniz isyan çıkar tabi bu forumda .
açıııızzz açıııızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…