- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.421
Canım tek yulafı nasıl yetim:)) diyetisyen verdi bilemedim çok mu:)afiyet olsun canım detaylı yazarsak daha iyi olur yulaf ezmesi deyip geçmişsin içinden neler çıktı
Cok sukur gectı basımın agrısıKendimde sevmiyorum,esmerlik bana yakışmıyor
Canim keşke sende niran kaptan gibi bi süre deneseydin hangisini yapabileceğini görmüş olurdun.
Ohh sende yapsaydin bi kahve abla kahvaltiya kadar tok tutardi. BBizde de bazen gecikiyo kahvalti ben gece emzirince sabaha çok aç uyaniyorum kahvalti olana kadar bile dayanamiyorum.
canim ona zaten su kaynatiyorsun mecbur bi kaşık kahve atacak o kadar.Cok zor değilBen kahveyi de hemen ulaşabileceğim bi yere koyuyorum kolay oluyo.
Baş ağrısı olmasa bu saate kadar Iyi dinlenmiş olurdun. Neyse umarim geçmiştir. 600 de çok iyiymiş ya ne cabuk verdinnn
Allah kolaylik versin ilk gunden enerjini aliyorlarrr..
bunu bende görmüştüm. Aslinda bunun için hemen tartiya cikmamamiz lazim biraz zaman gecmeli.
Evde leslie yapsana canim.
Niye yedin dememiş canımCanım tek yulafı nasıl yetim:)) diyetisyen verdi bilemedim çok mu:)
Gecmıs olsun arkadasım cıddı bısey degıldır ınsaallahKuzum uğraşıyorum iş güç napaym. 2 gündür de bebem hasta onunla uğraşıyorum. Sen napıyosun
Gunde bır ıkı fıncan Neskafenın zararı olmadığını faydası bıle olduğunu dusunuyorumHadi hayırlısı kaptanım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Akşam yemeğin birazcık daha erken olabilirmiş canım meyveleri iki öğün arasında mı yeseymişsin bilemedim
ooo süper ötesi
Akşam yemeğin biraz geç olmuş canım aradan da nescafe çıkınca güzel bence
Dönerin dürüm olmasa daha iyi olurmuş canım akşam yediğin fıstığı keşke daha erken bir saatte yeseymişsin
Maşallah istikrarına canım
Canım sabahki kuru yemiş çeşidini belirtirsen daha iyi olurmuş muhtemelen karışıktır öğle yediğin kuru yemişin miktar ve türünü belirtmemişsin hafif bir gün geçirmişsin bence
Canım yulaf ezmesinin miktarını eklememişsin öğle yediğin çorba türünü de belirtmemişsin öyle göze batan bir şey yok menünde güzel bence
Canım tebrik ediyorum senin de istikrarına hayranım
Güzel canım dengeli bence
Afıyet olsun canım fıncana bayıldım gule gule kullanKahveye buyurun kızlar
Ben ters bir şey yazmadım ki açıklama gerektirecek.peki anladım .Niye yedin dememiş canım
"Yediklerini ayrıntılarıyla yaz" demek istemiş.
Çocuklara kahvaltı hazırlarken dayanamadım bende yedim canımkayısı çayı diyeceğim ama uzun vadeli bir çözüm değil ne yazık ki
afiyet olsun canım bugün daha da erken bitirmişsin inşallah çok acıkmazsın
Ayyy keşke benim de evde eliptiğim olsa, çok istiyorum ama eşim almazCok sukur gectı basımın agrısı
Cunku metom ıyıdır benım ve gunluk ıslerde bıle hızlı hareket ederım oyuzden dıkkat rdınce guzel kılo verırım
Kacamak yapınca hemen telafı etmeyı hayat sekli yapsak kılo problrmımız kalmazsa işte battı balık yan gider felsefesinı uyguluyoruz bız ne yazıkkı
Elıptıgım var evde onu yaparım fırsatım olsa lakın evde spor yapmam pek mumkun olmuyor bebısten
anladım kuzum, inşallah açlık fazla sıkıştırmaz seniÇocuklara kahvaltı hazırlarken dayanamadım bende yedim canım
11:30 'a endekslemiştim kendimi aslında
Şimdi çay içiyorum, erkenden de yatarım zaten
Evet canım poşet öyle demişti bayantarçınlı yeşil çay dediğin poşet çay mıymış
bana ilk kullandığımda kayısı çayı çok fayda etmişti ama o da işe yaramaz oldu bi de bunu deneyeyim bariEvet canım poşet öyle demişti bayan
odem icin kullanmistim ama bi kac kere icebildim sadzce zorlaBi faydası varmıydı? Ne için almıştın canım
Allah razı olsun canımcanım benım afıyet olsun
Bu arada denk gelemedik basınız sagolsun Rabbim kalanlara omur versın
Ben de 4 sene oldu çayda kahvede bırakalı arada arkadaşlarla filan kahveyi şekerli içiyorum normalde şekersiz yaparımOh afiyet olsun. Şekersiz olunca çayı kahveyide bıraktım
Bu cuma artık hep buralardasın demektir artıkEvet kuzum buralardayım tamamen kopmadım hiç
Ara ara girip okudum cumaları hep takip ettim
Paketli gıda ya sanmam yenilebileceğiniKızlar kv seviyelere başlayacakta. Konserve ton balığı yenebilir mi acaba diyo. Bilginiz var mı
En güzeli olur hakikatenhaklısın canım ama daha önce de dediğim gibi aslında yine erken bile yedim çünkü akşam işten gelip yemeğe oturmamız bu saatleri buluyor
ama seviyelerle birlikte akşam yemeklerimi işyerine getireeğim
Yemeyecektim de ah şu pis boğazımafiyet olsun kuzum makarna yerine bulgur pilavı olsaymış daha iyi lurmuş
Bana sorsan ben üç kaşık yulaf yarım çay bardağı sıcak sütle karıştırıp yerdim ama seninkinin içinde ekstra yoğurt ceviz elma vardı galiba benim hazırladığım biçimde ortalama 100 kaloriyse seninki 200 küsür kaloridir o bakımdan dedimCanım tek yulafı nasıl yetim:)) diyetisyen verdi bilemedim çok mu:)
Canım nescafe dediğin bildiğimiz üçü bir arada ise içindeki beyazlatıcı ( kahve kreması) ve şeker( tatlandırıcı ) vs var biliyorsun ama sütle ve şekersiz yapıyorum dediğine göre granül (çözülebilir) kahveden mi bahsediyorsun kafam karıştıGunde bır ıkı fıncan Neskafenın zararı olmadığını faydası bıle olduğunu dusunuyorum
Sekersız az bır sutle ıcıyorum canım
Aksam yemeği hazarlamam bıle buyuk basarı oluyor saatlere pek takılmıyorum o yuzden
Sağolasın canım kızkardeşimin hediyesi okulda kullanıyorumAfıyet olsun canım fıncana bayıldım gule gule kullan
Emziriyorum sanırım ondan .Allah razı olsun canım
Ben de 4 sene oldu çayda kahvede bırakalı arada arkadaşlarla filan kahveyi şekerli içiyorum normalde şekersiz yaparım
Bu cuma artık hep buralardasın demektir artık
Paketli gıda ya sanmam yenilebileceğini
En güzeli olur hakikaten
Yemeyecektim de ah şu pis boğazım
Bana sorsan ben üç kaşık yulaf yarım çay bardağı sıcak sütle karıştırıp yerdim ama seninkinin içinde ekstra yoğurt ceviz elma vardı galiba benim hazırladığım biçimde ortalama 100 kaloriyse seninki 200 küsür kaloridir o bakımdan dedim
Canım nescafe dediğin bildiğimiz üçü bir arada ise içindeki beyazlatıcı ( kahve kreması) ve şeker( tatlandırıcı ) vs var biliyorsun ama sütle ve şekersiz yapıyorum dediğine göre granül (çözülebilir) kahveden mi bahsediyorsun kafam karıştı
Sağolasın canım kızkardeşimin hediyesi okulda kullanıyorum
Evet bence de doğru karar vermişsin. Ne yapacağına karar verince bi rahatlama gelmiştirevet kızlar mantıklı olan iki öğünle devam etmek, evet ne zamandır 2 öğün yapıyorum ama seviye 1e göre fazla yiyordum şimdi hem seviye hem omad sıkabilir beni
öğünlerimin de yerini değiştirmeyeceğim sabah 10da kahvaltımı 17de de akşam yemeğimi yiyip kapatacağım günü
Evet ben dayanamiyorum ya o 1 haftaevet haftada 1 ve aynı gün tavsiye ediliyor moral bozulmaması için
Ben çok seviyorum yazları o yüzden seviyorumbaya bi beyaz tenliyim hiç sevmiyorum
normal yeşil çay demleyip içine tarçın koysak ayni etki olmuyo mu acaba. Gerçi beni kayisi kurtariyor çok şükür..Tarçınlı yeşil çay tüketen oldumu hiç? WC sorunu kalkıyormuş her sabah cıkabiliniyormuş.
Dışarı cıkabildiğimde alıp denemek istiyorum
oo fincana bayildim. Ne güzel bir hediyeymis. Ordaki gulleri de çok sevdim. Ama tabaktaki yazilari merak ettimKahveye buyurun kızlar
gurbet zor iş bacimmmaynen öyle 15 tatilde geldiler bize o zaman gördüm bi daha ramazan bayramına anca
Oo ne güzel miş yaa nasil denk getirmişler ki öyle..Çocukluğumun geçtiği apartmanda 7 kızkardeş ve bu bacıların annesi babası da orda otururdu.
Hergün birlikteydiler
Çocukları da birbirleri ile kuzen gibi değil kardeş gibi büyüdüler.
Hep imrenmiştim onlara
Bizim çocuklar birbirlerini tanımıyorlar maalesef
Şekersiz bende sevmiyorumOh afiyet olsun. Şekersiz olunca çayı kahveyide bıraktım
Evett bencede.haklısın kuzum keşke önceden düşünüp karar vermeye çalışsaydım
ama yüksek ihtimalle seviyelere birebir uyup iki öğünde devam edeceğim
zaten 3. seviyede tek öğüne düşeceğiz
Bencede çağır canim. Yorma boşuna kendini.Aynen şu an spor aletlerinin fiyatları uçmuş durumda şu an ki piyasaya göre normal. Ama yine de alacaksan fiyatların biraz durulmasını bekle bence
Branşım tarih canım.
Ben de aynı duyguyu hissettim işte. Bundan sonra düzenli cagiricam inşallah.
Bunu gördüm bende çok güldüm yaaa
Nerelerdesin sen bakayım kaçak?
Burda ne demekistediğini anlamadimm Canim.Ama basını bekletmıyor
Geçmiş olsun canım nesi var bebeğinin.Kuzum uğraşıyorum iş güç napaym. 2 gündür de bebem hasta onunla uğraşıyorum. Sen napıyosun
o zaman maşallah diyorummCok sukur gectı basımın agrısı
Cunku metom ıyıdır benım ve gunluk ıslerde bıle hızlı hareket ederım oyuzden dıkkat rdınce guzel kılo verırım
Kacamak yapınca hemen telafı etmeyı hayat sekli yapsak kılo problrmımız kalmazsa işte battı balık yan gider felsefesinı uyguluyoruz bız ne yazıkkı
Elıptıgım var evde onu yaparım fırsatım olsa lakın evde spor yapmam pek mumkun olmuyor bebısten
Seviyeleri okurken gözüme çarpmıştı canim. Ahmet apa nin yazisiydi galiba. Nescafenin şerrinden Allaha sığınırım gibi bir söz dü. Ben de evdeki bitince bi daha almadim.Gunde bır ıkı fıncan Neskafenın zararı olmadığını faydası bıle olduğunu dusunuyorum
Sekersız az bır sutle ıcıyorum canım
Aksam yemeği hazarlamam bıle buyuk basarı oluyor saatlere pek takılmıyorum o yuzden
Bende o şekilde seviyorum yulafi sütle hic sevemedim. Yilaf bana süt yapiyor gibi sende farkettin mi hiç.Emziriyorum sanırım ondan .
Babaları "benimle aynı apartmanda oturacak" diye şart koşmuş eşlerine..Oo ne güzel miş yaa nasil denk getirmişler ki öyle..
vayy ne güzel. Ee onlarda tayin olayi falan da yok muş demek kiBabaları "benimle aynı apartmanda oturacak" diye şart koşmuş eşlerine..
bencede iyi yapmis:)Babaları "benimle aynı apartmanda oturacak" diye şart koşmuş eşlerine..
Bende hatırlıyorum bu cümleyiSeviyeleri okurken gözüme çarpmıştı canim. Ahmet apa nin yazisiydi galiba. Nescafenin şerrinden Allaha sığınırım gibi bir söz dü. Ben de evdeki bitince bi daha almadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?