Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok sukur gectı basımın agrısı
Cunku metom ıyıdır benım ve gunluk ıslerde bıle hızlı hareket ederım oyuzden dıkkat rdınce guzel kılo verırım
Kacamak yapınca hemen telafı etmeyı hayat sekli yapsak kılo problrmımız kalmazsa işte battı balık yan gider felsefesinı uyguluyoruz bız ne yazıkkı
Elıptıgım var evde onu yaparım fırsatım olsa lakın evde spor yapmam pek mumkun olmuyor bebısten

Gunde bır ıkı fıncan Neskafenın zararı olmadığını faydası bıle olduğunu dusunuyorum
Sekersız az bır sutle ıcıyorum canım
Aksam yemeği hazarlamam bıle buyuk basarı oluyor saatlere pek takılmıyorum o yuzden

kayısı çayı diyeceğim ama uzun vadeli bir çözüm değil ne yazık ki
afiyet olsun canım bugün daha da erken bitirmişsin inşallah çok acıkmazsın
Çocuklara kahvaltı hazırlarken dayanamadım bende yedim canım
11:30 'a endekslemiştim kendimi aslında
Şimdi çay içiyorum, erkenden de yatarım zaten

Ayyy keşke benim de evde eliptiğim olsa, çok istiyorum ama eşim almaz

Çocuklara kahvaltı hazırlarken dayanamadım bende yedim canım
11:30 'a endekslemiştim kendimi aslında
Şimdi çay içiyorum, erkenden de yatarım zaten
anladım kuzum, inşallah açlık fazla sıkıştırmaz seni

canım benım afıyet olsun
Bu arada denk gelemedik basınız sagolsun Rabbim kalanlara omur versın
Allah razı olsun canım
Oh afiyet olsun. Şekersiz olunca çayı kahveyide bıraktım
Ben de 4 sene oldu çayda kahvede bırakalı arada arkadaşlarla filan kahveyi şekerli içiyorum normalde şekersiz yaparım
Evet kuzum buralardayım tamamen kopmadım hiç
Ara ara girip okudum cumaları hep takip ettim
Bu cuma artık hep buralardasın demektir artık
Kızlar kv seviyelere başlayacakta. Konserve ton balığı yenebilir mi acaba diyo. Bilginiz var mı
Paketli gıda ya sanmam yenilebileceğini
haklısın canım ama daha önce de dediğim gibi aslında yine erken bile yedim çünkü akşam işten gelip yemeğe oturmamız bu saatleri buluyor
ama seviyelerle birlikte akşam yemeklerimi işyerine getireeğim
En güzeli olur hakikaten
afiyet olsun kuzum makarna yerine bulgur pilavı olsaymış daha iyi lurmuş
Yemeyecektim de ah şu pis boğazım
Canım tek yulafı nasıl yetim:)) diyetisyen verdi bilemedim çok mu:)
Bana sorsan ben üç kaşık yulaf yarım çay bardağı sıcak sütle karıştırıp yerdim ama seninkinin içinde ekstra yoğurt ceviz elma vardı galiba benim hazırladığım biçimde ortalama 100 kaloriyse seninki 200 küsür kaloridir o bakımdan dedim
Canım nescafe dediğin bildiğimiz üçü bir arada ise içindeki beyazlatıcı ( kahve kreması) ve şeker( tatlandırıcı ) vs var biliyorsun ama sütle ve şekersiz yapıyorum dediğine göre granül (çözülebilir) kahveden mi bahsediyorsun kafam karıştı
Afıyet olsun canım fıncana bayıldım gule gule kullan
Sağolasın canım kızkardeşimin hediyesi okulda kullanıyorum

Emziriyorum sanırım ondan .

Evet bence de doğru karar vermişsin. Ne yapacağına karar verince bi rahatlama gelmiştir
evet haftada 1 ve aynı gün tavsiye ediliyor moral bozulmaması için

Ben çok seviyorum yazları o yüzden seviyorum baya bi beyaz tenliyim hiç sevmiyorum
Evet ben dayanamiyorum ya o 1 hafta keşke benim ki daha da beyaz olsaydi
Tarçınlı yeşil çay tüketen oldumu hiç? WC sorunu kalkıyormuş her sabah cıkabiliniyormuş.
Dışarı cıkabildiğimde alıp denemek istiyorum
normal yeşil çay demleyip içine tarçın koysak ayni etki olmuyo mu acaba. Gerçi beni kayisi kurtariyor çok şükür..
Kahveye buyurun kızlar
oo fincana bayildim. Ne güzel bir hediyeymis. Ordaki gulleri de çok sevdim. Ama tabaktaki yazilari merak ettim
aynen öyle 15 tatilde geldiler bize o zaman gördüm bi daha ramazan bayramına anca
gurbet zor iş bacimmm
Oo ne güzel miş yaa nasil denk getirmişler ki öyle..
Oh afiyet olsun. Şekersiz olunca çayı kahveyide bıraktım
Şekersiz bende sevmiyorum aslinda nerdeyse 15 yildir çayı şekersiz iciyordum. Hamilelikte şekerli çay çok hoşuma gitmeye başladı. Sonra azalttim pek icmiyorum şu an şeker olmayinca.
haklısın kuzum keşke önceden düşünüp karar vermeye çalışsaydım
ama yüksek ihtimalle seviyelere birebir uyup iki öğünde devam edeceğim
zaten 3. seviyede tek öğüne düşeceğiz
Evett bencede.
Bencede çağır canim. Yorma boşuna kendini.
Ama basını bekletmıyor
Burda ne demekistediğini anlamadimm Canim.
Kuzum uğraşıyorum iş güç napaym. 2 gündür de bebem hasta onunla uğraşıyorum. Sen napıyosun
Geçmiş olsun canım nesi var bebeğinin.
o zaman maşallah diyorumm canim spor salonuna gidiyormus gibi gir odaya yap eliptigini
Seviyeleri okurken gözüme çarpmıştı canim. Ahmet apa nin yazisiydi galiba. Nescafenin şerrinden Allaha sığınırım gibi bir söz dü. Ben de evdeki bitince bi daha almadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…