- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.441
Hepsi memurdu canımvayy ne güzel. Ee onlarda tayin olayi falan da yok muş demek ki
Vayy oda iyiymişHepsi memurdu canım
Belki de canımEmziriyorum sanırım ondan .
Abla ‘dan daha güzel kelime var mıdır cümleleri süsleyebilen gibi bir şeydi sankioo fincana bayildim. Ne güzel bir hediyeymis. Ordaki gulleri de çok sevdim. Ama tabaktaki yazilari merak ettim
Çok zor hem degurbet zor iş bacimmm
Allah kavuştursun canim. Güzel yazıymışBelki de canım
Abla ‘dan daha güzel kelime var mıdır cümleleri süsleyebilen gibi bir şeydi sanki
Çok zor hem de
Canım biraz iyi geldi ama sanırım benim çocuk az emmeye başladı bu ayın sonunda yaşına girecek azaldı ilk 6 ay gibi değil...ama yulaf tok tutuyor canım benim.canım diyetisyen ağır diyet listesi olmaz sütün gitmemesi gerek dedi .ekmek de verdi ..biz emziriyorum detoks veya az öğün olmaz süt gider Allah korusunBende o şekilde seviyorum yulafi sütle hic sevemedim. Yilaf bana süt yapiyor gibi sende farkettin mi hiç.
Ben cok dikkat ediyorum canim sürekli kontrol ediyorum. Aslinda ben zaten böyle besleniyordum sadece fazla olan şeker ve unu çıkardım onun da bi fayda si yok zaten. Benim ki küçük henuz ek gidaya gecince2azalir. Birde uyku çok etkiliyor sütümüCanım biraz iyi geldi ama sanırım benim çocuk az emmeye başladı bu ayın sonunda yaşına girecek azaldı ilk 6 ay gibi değil...ama yulaf tok tutuyor canım benim.canım diyetisyen ağır diyet listesi olmaz sütün gitmemesi gerek dedi .ekmek de verdi ..biz emziriyorum detoks veya az öğün olmaz süt gider Allah korusun
canim artidasin heralde.cumaya telafi edersin
Noldu ablacim sana boyle.
ayy sağ ol gülüm iyi ki yolladın soğuk havayı üşüsem de sorun değil yoksa baya sıcaktı son 2 gün ağaçlar tomur tomur olmuş çiçek açacak yoksa:))Hemen yazıyorum canımm yeni geldim
Seneye hem veli hem öğretmen Allah kolaylık versin şimdiden
Tören muhakkak yapılıyordur canım ama ben katılmam uyurum
Erzurum bile sıcacık soğuğu size mi gönderdik ne ettik
Canım benim fikrimi sorarsan hem seviye hem omad seni aynı anda zorlayabilir bence seviyeye başla bi müddet alıştıktan sonra tek öğüne geçersin omad da olur yine zehir gibiyim
mecbur olunca yapacak bir şey yok haklısın gülümHazimsizlik olunca kaysi cayini iciyorum mecbur..burda aktar tarzi bisey yok.mecbur hazir aliyorum abla.
1 avuc yedim.kaptanim.
burda temmuzun basinda bitiyo okullar
superrr
gülüm emzirince sabaha aç olman çok normal ben sabah erken de kalksam yiyemiyorum illa acıkıcam ki yiyeyim öğle saatlerin de acıkıyorum genel de dün cinsliğim tuttu öğleden sonra 2.5 da acıktım da yedim ilk öğünü:)Kendimde sevmiyorum,esmerlik bana yakışmıyor
Canim keşke sende niran kaptan gibi bi süre deneseydin hangisini yapabileceğini görmüş olurdun.
Ohh sende yapsaydin bi kahve abla kahvaltiya kadar tok tutardi. BBizde de bazen gecikiyo kahvalti ben gece emzirince sabaha çok aç uyaniyorum kahvalti olana kadar bile dayanamiyorum.
canim ona zaten su kaynatiyorsun mecbur bi kaşık kahve atacak o kadar.Cok zor değilBen kahveyi de hemen ulaşabileceğim bi yere koyuyorum kolay oluyo.
Baş ağrısı olmasa bu saate kadar Iyi dinlenmiş olurdun. Neyse umarim geçmiştir. 600 de çok iyiymiş ya ne cabuk verdinnn
Allah kolaylik versin ilk gunden enerjini aliyorlarrr..
bunu bende görmüştüm. Aslinda bunun için hemen tartiya cikmamamiz lazim biraz zaman gecmeli.
Evde leslie yapsana canim.
makarna azmis ama olmasa daha iyiydi canin.afiyet olsun guzelPazartesi
10:00
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
5 yeşil zeytin
13:00
Orta şeker türk kahvesi
15:00
1 elma
19:00
5 kaşık tavuk sote
4 kaşık makarna
Büyük bardak ayran
Su:3 buçuk civarı
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puan @Tekrar dene
canim kendin bilirsin ama seviyelerle zaten tek ogun yapacagiz.adim adim ve planli bir sekilde ilerleyen bir duzen kurulmus.simdiden tek ogun yersen vucudun buna ters tepki vermesin.bir ananas derken buyuk bir tane ananasmi dilimmi10 Mart Salı
10:00=== 1 adet ananas
1 adet greyfurt
3 haşlama yumurta
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
10 adet siyah zeytin
2 dilim Trabzon ekmeği
1 kase kabak çekirdeği
Maydanoz
Tere
Su 2 lt
OMAD denemesidir
Tek öğün bende bağırsak tembelliği yaptı kızlar nasıl çözebilirim acaba
gayet guzel canim.afiyet olsun12:30
6 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
14:30
Sade Türk kahvesi
17:30
1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuk sote
8 kaşık patlıcan türlü (patlıcan,soğan,biber,domates,zeytinyağı)
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor:51 dakika yürüyüş 102 puan @Tekrar dene
guzel bence canin afiyet olsunSabah 9.30
1 h.yumurta
4 dilim peynir
3 minik domates
1 kaşık menemen
2 dilim ekmek
Ara
1 avuç çekirdeği
1 sütlü kahve
2 k.kayisi
Akşam 17.00
1 adet haşlanmış avuk baget
4 kaşık bulgur
4 kaşık yoğurt
1 tabak Mevsim salata
Su 3 litre spor 45 dk leslie 135 p @Tekrar dene
Afiyet olsun canim gayet iyi gidiyorsun.dikkat et fasulye sislik yapmasinMenüm
9.30 iğde çayı
12.00
Soğanlı 1 yumurta
1 avuç badem
Domates
Salatalık
17.30
1 çorba kasesi kuru fasulye
Salata
1 kase yoğurt
21.00 bitki çayı (içeceğim)
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
ben sade yeşil çayı sevedim gitti o yüzden tarçınlı karanfilli olanlardan alıyorum ben cins olduğumdan sanırım bana öyle bir etkisi olmadı gülümTarçınlı yeşil çay tüketen oldumu hiç? WC sorunu kalkıyormuş her sabah cıkabiliniyormuş.
Dışarı cıkabildiğimde alıp denemek istiyorum
Hayır tabiki de fırında canımeksı getirmesi garanti bir menu
fonerın ekmegı buyuk degılse gayet güzel olmuş afıyet olsun canım
canım benim supersin istikrarlı bir şekilde yokuna devam edıyorsun
afıyet olsun canım gayet iyi
afiyet olsun balım guxel menu spor hele bı hatıkaama benı etıkwtlemen lazım puanını hesaplıyıp
Masaallah ponı menu guzelde spor ve suda tam olaymıs
afıyet olsun canım nugget umarım kızartma degıldır
canım benım afıyet olsun
Bu arada denk gelemedik basınız sagolsun Rabbim kalanlara omur versın
mantıken olması lazım canımnormal yeşil çay demleyip içine tarçın koysak ayni etki olmuyo mu acaba. Gerçi beni kayisi kurtariyor çok şükür..
bende sade icmiyorum zencefilli ve portakallı gayet güzel tadı bendede değişik bi etki yapmıyor, bide tarçınlı deniyimben sade yeşil çayı sevedim gitti o yüzden tarçınlı karanfilli olanlardan alıyorum ben cins olduğumdan sanırım bana öyle bir etkisi olmadı gülüm
Bende bi kaç kez denedim eve gelince sorunlu yine siteAkşamdan beri kaç kez denedim girmeyi
Daha yeni başarabildim
Ay bende canin. Girilmiyordu siteye nedenseAkşamdan beri kaç kez denedim girmeyi
Daha yeni başarabildim
miktarlar az olunca kacirdiklarina ne diyim bilemedim.gunu erken kapatarak telafi etmissin bariSalı günü menüsü
Sabah 08.30
1 dilim ekmekten tost(tam buğday)
1kivi
1tane burgu peynir
2tatlı kaşığı lor
1 çatal helva
Araöğün 11.00
Türk kahvesi
1 tane minnak çikolata sütlü
15.00 2tane sigara böreği
2lt şu spor yok
kalabalik ama guzel bir menu canim.dengeli10 mart
08.45
5 parçA sucuk
1 yumurta
3 sünme peynir
2 siyah
3 yeşil zeytin
11.50
1 muz spor öncesi
15.20
4 kaşık pırasa
1 kaşık mercimekli bulgur
1 kase yoğurt
17.30
2 kuru kayısı
4 siyah kuru üzüm
19.00
5 parça et döner
Su 2400 ml
Spor 50 dk pilates 150p
@Tekrar dene
gayet guzel bence.İyi akşamlar listede yazdıklarımı diyetisyen verdi yoksa ben bu şekil yemem.
9.00 kahvaltı: 1 yumurta dereotu 2 dilim süzme peynir 6 adet zeytin 2 ceviz
14.00 öğle yemeği: 5 yk yoğurt 3 yk yulaf ezmesi içine bir elma ve 7 8 fındık koydum.
17.00 ara öğün:elma ve bir sb süt
19.00: 7 yk pırasa bir kepçe tarhana çorbası 2 kaşık yoğurt.
Su 2.5 litre 3 ü geçer.spor 30 dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?