Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende o şekilde seviyorum yulafi sütle hic sevemedim. Yilaf bana süt yapiyor gibi sende farkettin mi hiç.
Canım biraz iyi geldi ama sanırım benim çocuk az emmeye başladı bu ayın sonunda yaşına girecek azaldı ilk 6 ay gibi değil...ama yulaf tok tutuyor canım benim.canım diyetisyen ağır diyet listesi olmaz sütün gitmemesi gerek dedi .ekmek de verdi ..biz emziriyorum detoks veya az öğün olmaz süt gider Allah korusun

Ben cok dikkat ediyorum canim sürekli kontrol ediyorum. Aslinda ben zaten böyle besleniyordum sadece fazla olan şeker ve unu çıkardım onun da bi fayda si yok zaten. Benim ki küçük henuz ek gidaya gecince2azalir. Birde uyku çok etkiliyor sütümü

ayy sağ ol gülüm iyi ki yolladın soğuk havayı üşüsem de sorun değil yoksa baya sıcaktı son 2 gün ağaçlar tomur tomur olmuş çiçek açacak yoksa:))

gülüm emzirince sabaha aç olman çok normal ben sabah erken de kalksam yiyemiyorum illa acıkıcam ki yiyeyim öğle saatlerin de acıkıyorum genel de dün cinsliğim tuttu öğleden sonra 2.5 da acıktım da yedim ilk öğünü:)

makarna azmis ama olmasa daha iyiydi canin.afiyet olsun guzel
canim kendin bilirsin ama seviyelerle zaten tek ogun yapacagiz.adim adim ve planli bir sekilde ilerleyen bir duzen kurulmus.simdiden tek ogun yersen vucudun buna ters tepki vermesin.bir ananas derken buyuk bir tane ananasmi dilimmi
gayet guzel canim.afiyet olsun
guzel bence canin afiyet olsun
Afiyet olsun canim gayet iyi gidiyorsun.dikkat et fasulye sislik yapmasin

Tarçınlı yeşil çay tüketen oldumu hiç? WC sorunu kalkıyormuş her sabah cıkabiliniyormuş.
Dışarı cıkabildiğimde alıp denemek istiyorum
ben sade yeşil çayı sevedim gitti o yüzden tarçınlı karanfilli olanlardan alıyorum ben cins olduğumdan sanırım bana öyle bir etkisi olmadı gülüm

Hayır tabiki de fırında canım

normal yeşil çay demleyip içine tarçın koysak ayni etki olmuyo mu acaba. Gerçi beni kayisi kurtariyor çok şükür..
mantıken olması lazım canım
ben sade yeşil çayı sevedim gitti o yüzden tarçınlı karanfilli olanlardan alıyorum ben cins olduğumdan sanırım bana öyle bir etkisi olmadı gülüm
bende sade icmiyorum zencefilli ve portakallı gayet güzel tadı bendede değişik bi etki yapmıyor, bide tarçınlı deniyim
Akşamdan beri kaç kez denedim girmeyi
Daha yeni başarabildim
Bende bi kaç kez denedim eve gelince sorunlu yine site

miktarlar az olunca kacirdiklarina ne diyim bilemedim.gunu erken kapatarak telafi etmissin bari
kalabalik ama guzel bir menu canim.dengeli
gayet guzel bence.
Sen begenmedinmi ben boyle yemem dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…