Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olabiliyor canım. Kanda enfeksiyona baktırdın mı? Çok geçmiş olsun

Size de geçmiş olsun canım

Nereye yardımcı kaptanım
Yeni gördüm kuzu çok uykum vardı günaydınn
Burada da açtı, her dışarı çıktığımda içim aciliyo mutlu oluyorum
burdada acti cicekler.insanin ici huzur doluyo..bahari cok szviyorum bende...
Buralarda öyle cnm artık mevsimlikler çıktı. Ağaçlar tomurcuklandi
Ay ne güzel Kızlar ne şanslısınız benim canım ığdırımda da açmaya başlamıştır ama Erzurum’da nasipse nisan sonunda filan açar
Canım çok geçmiş olsun kan aldılar mi benimkini de bi kere genel durumu iyi diye gönderiyorlardı ama ateşi var diyip ısrar edince kan aldılar kanında enfeksiyon çıkmıştı inşallah seninki diştendir
Ya dikkat et kendine kuzu geçmiş olsun yani bağışıklığına güveniyorsan her gün düzenli süt ürünleri sebze meyve vs tüketiyorsan korkma bence bu virüsü normal grip gibi atlatan insanlar da var yani en büyük risk bağışıklığı düşük olan yaşlı , hasta , çocuklarda ben kendimden çok babamı düşünüyorum böbrek nakli oldu ve bağışıklığını baskılayıcı ilaç kullanıyor bu yüzden

Günaydınlar
Turkiyede ilk corona çıkmış Inşallah yayılmaz herkes çok dikkat etsin Rabbim hepimizi korusun
amin canimm
İns bisey olmaz canin.

Ya çok zor canım valla Allah yardım etsin sana da
Dısın atesı olsun yeterki sen gene kontrol altında tut cnm
Evet canım diş olsun yeterki sürekli ölçüyorum
gecmis olsun canin.benimde ortanca atesli yatiyor gece onun odasina git gel,minigi emzir derken rahat uyuyamadim bu saate kadar daha.
Uyku mu o ney bacım
Olabiliyor canım. Kanda enfeksiyona baktırdın mı? Çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun kan aldılar mi benimkini de bi kere genel durumu iyi diye gönderiyorlardı ama ateşi var diyip ısrar edince kan aldılar kanında enfeksiyon çıkmıştı inşallah seninki diştendir
Ya sabah kalkınca benim de aklıma o geldi. Bu akşam tekrar gidicez herhalde kan almaları için baskı yapıcam. Diş olsa en azından patlaması gerekirdi diyr düşünüyorm çünkü

Aslında menünde ananas,kabak çekirdeği gibi bağırsaklarını çalıştırabilecek şeyler var ama bağırsak problemi olan kişiye etki etmiyor değil mi? kayısı çayı filan mı yapsan bilemedim

Güzel canım aradaki çekirdek battı gözüme ama o da çok fazla değil zaten

Afiyet olsun canım güzel menün

Aşırı yememişsin aslında bir çok diyette yasak olan şeylerden azar azar yemişsin kararında yiyebilmek ne güzel keşke bende de olsaydı o özellik

Güzel canım aşırı değil çok gibi gözükse de dengeli bence

Bence menün gayet dengeli canım afiyet olsun

11.00
1 yumurta ,marul ,yesil sogan, az zeytinyagiyla salata
Peybir 1 dlm
Zeytin 5 tane

16.00
Sade kahve
2 kare bitter

19.30
1 kase bamya corbasi
5ksk bulgur pilavi
Salata

Su 2 ltr

30 dk tempolu yuruyus 90 Fitt_anne
Güzel canım afiyet olsun bamya çorbası hiç içmedim nasıl yapılıyor bilmem ama içinde un yoksa çok güzel bir öğün akşam için

Afiyet olsun canım sabah 3 yumurta ve ekmek battı gözüme ama oğlunla paylaştıysan sıkıntı yok bi de arada soslu fıstık battı gözüme çünkü baya yağlı bir şey ama 1 avuç içine en fazla birkaç tane düşmüştür

Güzel canım gayet dengeli

Göze çok gibi gelse de abartılı değil belki akşamki ekmek olmasa daha iyi olabilirmiş

Güzel canım daha önce de sordum eğer nescafen üçü bir arada değil de sütle granül kahve karışımıysa gayet güzel

10 Mart Menüm

12.30 4 parça tavuk ızgara
4 yk salata
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

20.00 bir portakal, bir kivi, 10 badem, 3 hurma

su: 1 lt
menün çok abartılı değil ama akşamki öğün geç olmuş ve sadece akşamki göze masum gelen şeylerin kalorisi ortalama 370 civarında daha erken yemiş olsan sıkıntı olmazdı canım

Aslında menünde ananas,kabak çekirdeği gibi bağırsaklarını çalıştırabilecek şeyler var ama bağırsak problemi olan kişiye etki etmiyor değil mi? kayısı çayı filan mı yapsan bilemedim
Onları yedikten sonra rahatladım canım

Mükemmel

Menünü düzenlediğim şekilde alt alta yazarsan daha güzel olur.

11.00
1 yumurta ,marul ,yesil sogan, az zeytinyagiyla salata
Peybir 1 dlm
Zeytin 5 tane

16.00
Sade kahve
2 kare bitter

19.30
1 kase bamya corbasi
5ksk bulgur pilavi
Salata

Su 2 ltr

30 dk tempolu yuruyus 90 Fitt_anne

10 Mart Menüm

12.30 4 parça tavuk ızgara
4 yk salata
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

20.00 bir portakal, bir kivi, 10 badem, 3 hurma

su: 1 lt

Son düzenleme:
canim bamya corbasinin icinde un yok.
Bende cok seviyorum pilavla guzel gidiyor

Dünkü menüleri beğendim
Genel olarak çok güzel
Bu hafta iyi bir derece alacağız inşaallah
....
Ayrıca herkes menülerini yazmış
Herkese teşekkür ediyorum
Hadi inşallah
Ne demek efendim görevimiz biz bir ekibiz ve hepimiz üstümüze düşeni yapmalıyız

çok geçmiş olsun gece nasıl geçti inşallah ateşi aşırı yükselmemiştir yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…