Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gülüm mefkuşum paylaşmıştı ya canan karatayın videosunu virüsle ilgili onu izle için rahat etsin
sinizüt için hiç enfiye denedin mi gülüm aktarlarda satılan toz karışım burana çekiyorsun önce deli gibi yakıyor sonra hapşurtmaya başlıyor 50 ila 70 kez hapşuruyorsun sonrası bir torba dolusu mendil kirletecek kadar burundan akıntıyla tüm sinüzler boşalıyor benim oğlan küçükken yaptık haftalarca antibiyotik kullandı işe yaramamıştı bu işe yaradı şükür daha da olmadı burnu tıkanıp hastalansa kendi enfiye nerde diyip çeker sene de bir kez

allah kolaylık versin geçmiş olsun diş zamanı ateşi çok zor gülüm

hahahah ne değişik bir söz ilk defa duydum böyle deyimleri pek severim yaaa:))

Yine bi ara 40ı gördük maalesef
eyvah eyvah 40 a kadar çıkması normal değil sanki gülüm allah yardımcınız olsun bu gece de uyumamışsınızdır gündüz ateşi iner de uyursa kuzum sen de beraber uyu ki günü koruyabilesin yemeği v.s. boş ver kahvaltı yaparsınız olmadı dışarıdan söylersiniz

Bi bende işe yaramadı şu enfiye

Bi bende işe yaramadı şu enfiye
ilk defa duydum enfiyeyi aklımın bi kenarında bulunsun

Bölük pörçük bir şeyler oldu ama adı uyku muydu bilmiyorum abla ya o uyusun dinlensinde ben uyumasam bi kahve içsemde yeter. Sorun şu ki kucağımdan inmek istemiyo koala gibi. Babasına bilr gitmiyo

ya kilom artık iyi 55.5 civarındayım mutluyum şuan çokta vereyim derdinde değilim sabit tutayım istiyorum

Aa nasıl bişey abla toz suyla mı karıştırıp çekiliyo buruna?

ya kilom artık iyi 55.5 civarındayım mutluyum şuan çokta vereyim derdinde değilim sabit tutayım istiyorum
Genelde boyun son iki hanesi kadar kilosu olmalı denir ya insanın sende ideal o zaman. Darısı başımıza ideal kilolarımıza bizde geliriz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…