- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.521
gülüm mefkuşum paylaşmıştı ya canan karatayın videosunu virüsle ilgili onu izle için rahat etsinKızlar bnm birde sinüzit problemim var ondan pek yazamadım
Nefes alamıyorum
En son dayanamadım bugün bir dr a gittim
Sol tarafımda bir kist oluşmuş baloncuk
Gibi dedi
Patlatmak lazım dedi küçük bir operasyon ama önce ilaçları bitir dedi
Ve bn her türlü operasyondan korkuyorum
Artı bu corona da psikolojimi altüst etmiş durumda zaten ölsem de bu virüs gitmeden bir operasyon geçirmem
Beynimden gidim de et alim ay tuvalrt kağıdı alim makarna alim çocuklara gibi saçma şeyler geçiyor
Korkuyorum
Okulda da olunca önce bize bulaşır mı acaba demiyor da değilim
allah kolaylık versin geçmiş olsun diş zamanı ateşi çok zor gülümBenim kızımda öyle cnm dün gece hiç uyutmadı ateşlendi sabaha kadar. Çok huysuz gün boyunca sürekli kucakta ara ara ateşi çıkıyor. Bi dışı çıktı sanırım diğeri de çıkacak ondan durmuyor. Ben ölcmedim ama buda baya ısınmisti 40 buluyor demekki
hahahah ne değişik bir söz ilk defa duydumAy masallah ben küçük sanmıştımgene biraz büyükmüş rabbim bağışlasın benim erkek kardeşime de öyle derler bizim dediklerimizi yapmadığı zaman eskilerin bir lafı karısı tuz dedigi zaman onun poposu cız eder diye yani baskasina iyi olurlar
eyvah eyvah 40 a kadar çıkması normal değil sanki gülüm allah yardımcınız olsun bu gece de uyumamışsınızdır gündüz ateşi iner de uyursa kuzum sen de beraber uyu ki günü koruyabilesin yemeği v.s. boş ver kahvaltı yaparsınız olmadı dışarıdan söylersinizYine bi ara 40ı gördük maalesef
Bi bende işe yaramadı şu enfiyegülüm mefkuşum paylaşmıştı ya canan karatayın videosunu virüsle ilgili onu izle için rahat etsin
sinizüt için hiç enfiye denedin mi gülüm aktarlarda satılan toz karışım burana çekiyorsun önce deli gibi yakıyor sonra hapşurtmaya başlıyor 50 ila 70 kez hapşuruyorsun sonrası bir torba dolusu mendil kirletecek kadar burundan akıntıyla tüm sinüzler boşalıyor benim oğlan küçükken yaptık haftalarca antibiyotik kullandı işe yaramamıştı bu işe yaradı şükür daha da olmadı burnu tıkanıp hastalansa kendi enfiye nerde diyip çeker sene de bir kez
gülüm mefkuşum paylaşmıştı ya canan karatayın videosunu virüsle ilgili onu izle için rahat etsin
sinizüt için hiç enfiye denedin mi gülüm aktarlarda satılan toz karışım burana çekiyorsun önce deli gibi yakıyor sonra hapşurtmaya başlıyor 50 ila 70 kez hapşuruyorsun sonrası bir torba dolusu mendil kirletecek kadar burundan akıntıyla tüm sinüzler boşalıyor benim oğlan küçükken yaptık haftalarca antibiyotik kullandı işe yaramamıştı bu işe yaradı şükür daha da olmadı burnu tıkanıp hastalansa kendi enfiye nerde diyip çeker sene de bir kez
ilk defa duydum enfiyeyi aklımın bi kenarında bulunsunBi bende işe yaramadı şu enfiye
geçmiş olsun canım yine de tedbir al da bari çok kötü geçmesin inşallahGünaydinlar güzel hatunlar
Ben sifayi kaptim dün yagmurda yürüyüsteiyi oldu bana
Bn de ama araştırdım eskiden keyif verici madde olatak kabul ediliyormuşilk defa duydum enfiyeyi aklımın bi kenarında bulunsun
Bölük pörçük bir şeyler oldu ama adı uyku muydu bilmiyorum ablaeyvah eyvah 40 a kadar çıkması normal değil sanki gülüm allah yardımcınız olsun bu gece de uyumamışsınızdır gündüz ateşi iner de uyursa kuzum sen de beraber uyu ki günü koruyabilesin yemeği v.s. boş ver kahvaltı yaparsınız olmadı dışarıdan söylersiniz
Bi güzel spor yapip terlesem iyi gelebilir Belkigeçmiş olsun canım yine de tedbir al da bari çok kötü geçmesin inşallah
Kız dikkat etsene corona diyip alcaklar karantinaya seni deGünaydinlar güzel hatunlar
ya kilom artık iyi 55.5 civarındayım mutluyum şuan çokta vereyim derdinde değilim sabit tutayım istiyorumAslında menünde ananas,kabak çekirdeği gibi bağırsaklarını çalıştırabilecek şeyler var ama bağırsak problemi olan kişiye etki etmiyor değil mi? kayısı çayı filan mı yapsan bilemedim
Güzel canım aradaki çekirdek battı gözüme ama o da çok fazla değil zaten
Afiyet olsun canım güzel menün
Aşırı yememişsin aslında bir çok diyette yasak olan şeylerden azar azar yemişsin kararında yiyebilmek ne güzel keşke bende de olsaydı o özellik
Güzel canım aşırı değil çok gibi gözükse de dengeli bence
Bence menün gayet dengeli canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun bamya çorbası hiç içmedim nasıl yapılıyor bilmem ama içinde un yoksa çok güzel bir öğün akşam için
Afiyet olsun canım sabah 3 yumurta ve ekmek battı gözüme ama oğlunla paylaştıysan sıkıntı yok bi de arada soslu fıstık battı gözüme çünkü baya yağlı bir şey ama 1 avuç içine en fazla birkaç tane düşmüştür
Güzel canım gayet dengeli
Göze çok gibi gelse de abartılı değil belki akşamki ekmek olmasa daha iyi olabilirmiş
Güzel canım daha önce de sordum eğer nescafen üçü bir arada değil de sütle granül kahve karışımıysa gayet güzel
menün çok abartılı değil ama akşamki öğün geç olmuş ve sadece akşamki göze masum gelen şeylerin kalorisi ortalama 370 civarında daha erken yemiş olsan sıkıntı olmazdı canım
Teşekkür ederim cnmSize de geçmiş olsun canım
Çok zor sürekli huysuz ve ateşin yanında ayrıca ishal olmuş.allah kolaylık versin geçmiş olsun diş zamanı ateşi çok zor gülüm
Aktarlarda varBn de ama araştırdım eskiden keyif verici madde olatak kabul ediliyormuş
Ve bulması zormuş
Aa nasıl bişey abla toz suyla mı karıştırıp çekiliyo buruna?gülüm mefkuşum paylaşmıştı ya canan karatayın videosunu virüsle ilgili onu izle için rahat etsin
Geçmiş olsun canımGünaydinlar güzel hatunlar
Genelde boyun son iki hanesi kadar kilosu olmalı denir ya insanın sende ideal o zaman. Darısı başımıza ideal kilolarımıza bizde geliriz inşaallahya kilom artık iyi 55.5 civarındayım mutluyum şuan çokta vereyim derdinde değilim sabit tutayım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?