- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.541
Inşallah sağlıkla verip koruruz hep birlikteGenelde boyun son iki hanesi kadar kilosu olmalı denir ya insanın sende ideal o zaman. Darısı başımıza ideal kilolarımıza bizde geliriz inşaallah
deme öyleKız dikkat etsene corona diyip alcaklar karantinaya seni de
sagolGeçmiş olsun canım
Masallah sana 7 lere az kaldiBugün 1.seviye 20.gündeyim sabah 82.2yi gördüm20 günde 4 kg gitmiş oldu. Şaşkınım... Mutluyum... Meraklıyım..
Insallah canım11 Mart Çarşamba
06:00=== 3 Yumurta ile sucuklu omlet
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz
Umarim bugün OMAD başarabilirim
Vakfıkebir Fırını var canımInsallah canım
Trabzon ekmeği hatayda satılıyormu?
Ne kadar şanslısınızVakfıkebir Fırını var canım
Aynen böyle azar azar yersen zaten almazsın canım maalesef benim otokontrolüm yok yedim mi çok yiyorum o yüzden hiç yememeliyimya kilom artık iyi 55.5 civarındayım mutluyum şuan çokta vereyim derdinde değilim sabit tutayım istiyorum
Fat fit yok abla kedi yimekle meşgulbizim kedioviç lusi de ne zamandır uğramıyor artık fitim ne edeyim fat ları mı diyor neLusi yanlış etiketlememişimdir inşallah :))
kahve filan mı içsen ya da geçen tarifini verdiğin yoğurtlu karışımdan mı yesen?Çok açım kızlar
5 gibi evde olacağım
İnşaallah yatana kadar dayanabilirim.
OMAD 'ı bugün uygulayamamaktan korkuyorum
aynı benim yazım ne kadar çirkinTakipteyim
Çokta erken yedinÇok açım kızlar
5 gibi evde olacağım
İnşaallah yatana kadar dayanabilirim.
OMAD 'ı bugün uygulayamamaktan korkuyorum
Gider gitmez bı kahve içerim ama kendimi hict bu kadar aç hissetmemiştim.kahve filan mı içsen ya da geçen tarifini verdiğin yoğurtlu karışımdan mı yesen?
Sabahtan beri su içiriyorum, sanırım ondan bu kadar acıktım.Çokta erken yedinyoğurt, bol bol su içsen
Ben çok beğendim.aynı benim yazım ne kadar çirkin
Bu kadar kilo verip almak istemiyorum bide alışınca midemde küçüldü fazlada kaçmıyor inşallah böyle giderAynen böyle azar azar yersen zaten almazsın canım maalesef benim otokontrolüm yok yedim mi çok yiyorum o yüzden hiç yememeliyim
gecmis olsun canim.insallah tez zamanda iylesir.cocuklar hastalandimi zor toparliyorlar.Kızlar bebeğimin ateşi var ve aşşırı huysuz. Doktora götürdüm kulak boğaz ciğerler temiz şükür. Doktor diş olabilir dedi ama ya diş ateşi 40ı bulur mu anlam veremiyorum
U UcanSupurge canım ben de paketli gıda olduğu için olmaz dedim ama krndi bilir artık
gecmis olsun canim.virus yuzunden herkesin piskolojisi bozuldu..bizde korkudan cikamiyoz mecbur kalmadikca..Kızlar bnm birde sinüzit problemim var ondan pek yazamadım
Nefes alamıyorum
En son dayanamadım bugün bir dr a gittim
Sol tarafımda bir kist oluşmuş baloncuk
Gibi dedi
Patlatmak lazım dedi küçük bir operasyon ama önce ilaçları bitir dedi
Ve bn her türlü operasyondan korkuyorum
Artı bu corona da psikolojimi altüst etmiş durumda zaten ölsem de bu virüs gitmeden bir operasyon geçirmem
Beynimden gidim de et alim ay tuvalrt kağıdı alim makarna alim çocuklara gibi saçma şeyler geçiyor
Korkuyorum
Okulda da olunca önce bize bulaşır mı acaba demiyor da değilim
oyle gercekten.tedbirimizi alalim takdir allahtan.Gecmis olsun canim, beklenebilir biseyse bekle derimde nereye kadar..
bizim burda cogaliyor artik düsünmüyorum düsündükce insan daha Cok Panik yapiyor, tedbir aliyoruz gerisi Allaha kalmis.
Insan neyden korkuyorsa basa geliyor canim düsünme fazla
kalabalik gelecekse kimse farketmez bile bence:)Gunaydın kızlar kacamak sız bır gun olsun tartı gunu yaklaşıyor
Benımde cok dıkkat etmem gereken bır gun hamurişi yapıyorum misafirlere
Caktırmadan yememeye calışıcam
hasi insallah kaptanim.Dünkü menüleri beğendim
Genel olarak çok güzel
Bu hafta iyi bir derece alacağız inşaallah
....
Ayrıca herkes menülerini yazmış
Herkese teşekkür ediyorum
ben kv kiziyorum mesela :)) ama yuzune diyorum :))erkek diye hic bi is yaptirmamissin diyeyapsın yapsın da gelin anasına buna bir şey öğretmemiş diye tüm sülaleme saydırmasın
Ben oğluna söylüyorum, seni sadece büyütmüş, hiçbirsey öğretmemiş, anne mi sanıyor kendini diyeben kv kiziyorum mesela :)) ama yuzune diyorum :))erkek diye hic bi is yaptirmamissin diye
North River
@bi prenses annesi
Hamile üyeler, dün kilo bildirimine gelmediniz
Kilolar aldı başını gidiyor mu yoksa?
Aman aman kilolar aynı yerinde duruyor hala baslangica göre sadece +700 um 7.aya girdik şükürNorth River sen nerelerdesin canim.nasil gidiyor hamilelik.kilo durumun nedir gelmiyorsun su aralar
Ozaman benimkinide beğendin sayıyorumBen çok beğendim.
Düzenli ve herşeyi gerektiği gibi yapan biri olduğunu çıkardım yazısından
Kurallara uyan bir yapısı da var
Ayrıca insanlarla arasında gerektiği kadar mesafe olan biri ayrıca
U UcanSupurge ne dersin bu yazı okumama? Seni anlatıyor mu?
Valla bugün biraz tartıştık bende annesini andımBen oğluna söylüyorum, seni sadece büyütmüş, hiçbirsey öğretmemiş, anne mi sanıyor kendini diyeve kavga kıyamet kopuyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?