Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kahve filan mı içsen ya da geçen tarifini verdiğin yoğurtlu karışımdan mı yesen?
Gider gitmez bı kahve içerim ama kendimi hict bu kadar aç hissetmemiştim.
Sabahta mercimekli bulgur pilavı yaptım, tartı öncesi yemekte istemiyorum

aynı benim yazım ne kadar çirkin
Ben çok beğendim.
Düzenli ve herşeyi gerektiği gibi yapan biri olduğunu çıkardım yazısından
Kurallara uyan bir yapısı da var
Ayrıca insanlarla arasında gerektiği kadar mesafe olan biri ayrıca
U UcanSupurge ne dersin bu yazı okumama? Seni anlatıyor mu?

Aynen böyle azar azar yersen zaten almazsın canım maalesef benim otokontrolüm yok yedim mi çok yiyorum o yüzden hiç yememeliyim
Bu kadar kilo verip almak istemiyorum bide alışınca midemde küçüldü fazlada kaçmıyor inşallah böyle gider

gecmis olsun canim.insallah tez zamanda iylesir.cocuklar hastalandimi zor toparliyorlar.
gecmis olsun canim.virus yuzunden herkesin piskolojisi bozuldu..bizde korkudan cikamiyoz mecbur kalmadikca..
oyle gercekten.tedbirimizi alalim takdir allahtan.
Gunaydın kızlar kacamak sız bır gun olsun tartı gunu yaklaşıyor
Benımde cok dıkkat etmem gereken bır gun hamurişi yapıyorum misafirlere
Caktırmadan yememeye calışıcam
kalabalik gelecekse kimse farketmez bile bence:)
Dünkü menüleri beğendim
Genel olarak çok güzel
Bu hafta iyi bir derece alacağız inşaallah
....
Ayrıca herkes menülerini yazmış
Herkese teşekkür ediyorum
hasi insallah kaptanim.
yapsın yapsın da gelin anasına buna bir şey öğretmemiş diye tüm sülaleme saydırmasın
ben kv kiziyorum mesela :)) ama yuzune diyorum :))erkek diye hic bi is yaptirmamissin diye

ben kv kiziyorum mesela :)) ama yuzune diyorum :))erkek diye hic bi is yaptirmamissin diye
Ben oğluna söylüyorum, seni sadece büyütmüş, hiçbirsey öğretmemiş, anne mi sanıyor kendini diye ve kavga kıyamet kopuyor evde

Ozaman benimkinide beğendin sayıyorum aynı benim yazım çok çirkin bana göre yazım bide hızlı yazınca ağlayabilirisniz okumaya çalışırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…