- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.561
Aman aman kilolar aynı yerinde duruyor hala baslangica göre sadece +700 um 7.aya girdik şükür
Kuzey hastaydı baya uzun sürdü gelemedim malesef sizler nasılsınız
Kilolu başlayınca öyle oluyor sanırım canım birde sürekli hareket halindeyim totom yer görmüyorMaşallah canım 7 ayında ve başlangıçtan +700 hiç bişey
Sorma canım bir hafta ateşle yandı çocuk ilk götürdüğüm çocuk doktoru ciğer filmi çekti kan baktı sadece boğaz enfeksiyonuydu ama çok düşük bir antibiyotik vermiş 7 kg bebekler içinmiş boşu boşuna yandı 3. Gün ateş düşmedi ilaca rağmen tekrar test ,kan vs yeni ilaç verdiler o etki edene kadarda 3 gün geçti oldu bir hafta zaten çok şükür şimdi iyi şimdide virüs şeysi çıktı işte toplantı yaptık dezenfektan alındı sinifa evlere çantalara ayrıca kolonya hastalıklar bitmiyorNorth River şimdi nasıl oldu yavrun?
Biz aynen devam ama durgunlaştı takım
Sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor?
bunada şükür canım fazlada kilo alabilirdin, en azından doğum yaptıktan sonra fazla kilon olmaz vermeside kolay olur zararlı şeylerden uzak durunca.Kilolu başlayınca öyle oluyor sanırım canım birde sürekli hareket halindeyim totom yer görmüyor
Çok şükür canım iyi olsun yavru. Şimdiki Dr ları iyi bulmuyorum maalesef eskisi gibi değil ne burda ne tr deSorma canım bir hafta ateşle yandı çocuk ilk götürdüğüm çocuk doktoru ciğer filmi çekti kan baktı sadece boğaz enfeksiyonuydu ama çok düşük bir antibiyotik vermiş 7 kg bebekler içinmiş boşu boşuna yandı 3. Gün ateş düşmedi ilaca rağmen tekrar test ,kan vs yeni ilaç verdiler o etki edene kadarda 3 gün geçti oldu bir hafta zaten çok şükür şimdi iyi şimdide virüs şeysi çıktı işte toplantı yaptık dezenfektan alındı sinifa evlere çantalara ayrıca kolonya hastalıklar bitmiyor
Takım neden sessiz yaz geliyor bak ince kıyafetlerden göbekler firtlar ona göre 1.5 ay sonra herşey ortaya dökülür
gecmis olsun canin.yagmurda neden yurudunkiGünaydinlar güzel hatunlar
Ben sifayi kaptim dün yagmurda yürüyüsteiyi oldu bana
e ne guzel iste sen mutluysan simdi sira korumadaya kilom artık iyi 55.5 civarındayım mutluyum şuan çokta vereyim derdinde değilim sabit tutayım istiyorum
ah kaptanim ne guzel iki ogun yapsana.OMAD i sonra yap .tek ogun de var seviyelerde nasilsa.kendine bosuna eziyet ediyirsun bence.bide calisiyorsun daha daa zor seninn icin.Çok açım kızlar
5 gibi evde olacağım
İnşaallah yatana kadar dayanabilirim.
OMAD 'ı bugün uygulayamamaktan korkuyorum
fazla su icmekte aciktirmis olabilir canim.Sabahtan beri su içiriyorum, sanırım ondan bu kadar acıktım.
Yoğurdu deneyeceğim ama dayanamazsam
masallah ya.bu gidisle dogumdan donunce,hamile kaldigin kiklodan ekside olacaksin.gecmis olsun kuzuyaAman aman kilolar aynı yerinde duruyor hala baslangica göre sadece +700 um 7.aya girdik şükür
Rabbim korusun insSorma canım bir hafta ateşle yandı çocuk ilk götürdüğüm çocuk doktoru ciğer filmi çekti kan baktı sadece boğaz enfeksiyonuydu ama çok düşük bir antibiyotik vermiş 7 kg bebekler içinmiş boşu boşuna yandı 3. Gün ateş düşmedi ilaca rağmen tekrar test ,kan vs yeni ilaç verdiler o etki edene kadarda 3 gün geçti oldu bir hafta zaten çok şükür şimdi iyi şimdide virüs şeysi çıktı işte toplantı yaptık dezenfektan alındı sinifa evlere çantalara ayrıca kolonya hastalıklar bitmiyor
Takım neden sessiz yaz geliyor bak ince kıyafetlerden göbekler firtlar ona göre 1.5 ay sonra herşey ortaya dökülür
Evet canım korumaya çalışacak inşallah zaten normalde yaşımı göstermiyorum zayıflayınca herkes 15 yaşında gibisin diyip duruyor bundan sonra sporla sikilasicam inşallahgecmis olsun canin.yagmurda neden yurudunki
e ne guzel iste sen mutluysan simdi sira korumada
ah kaptanim ne guzel iki ogun yapsana.OMAD i sonra yap .tek ogun de var seviyelerde nasilsa.kendine bosuna eziyet ediyirsun bence.bide calisiyorsun daha daa zor seninn icin.
fazla su icmekte aciktirmis olabilir canim.
masallah ya.bu gidisle dogumdan donunce,hamile kaldigin kiklodan ekside olacaksin.gecmis olsun kuzuya
Rabbim korusun ins
Ben hamisim nasilsa benim gobek meydanda diye konusuyon demiiii
Bu hiç güzel bişe değil, geçen ben başıma ne geldiEvet canım korumaya çalışacak inşallah zaten normalde yaşımı göstermiyorum zayıflayınca herkes 15 yaşında gibisin diyip duruyor bundan sonra sporla sikilasicam inşallah
Ya ne değişik insanlar varBu hiç güzel bişe değil, geçen ben başıma ne geldioturuyordum selamlaşma faslında öyle sıkı fıkı olmadığım biri yüzümü görüp beni tanıdıktan sonra ay ben seni çocuk sandım dedi moralim bozuldu çok sağol dedim
Bunun önüne geçemiyoruz işte minyom tipli olunca ama yaş ilerledikçe faydasını görürüz inşallahYa ne değişik insanlar varöyle oluyor eşim bide kel çocuğu gibi oluyorsun diyorlar çok değişik oluyor insan
Benimde temennim o yöndeBunun önüne geçemiyoruz işte minyom tipli olunca ama yaş ilerledikçe faydasını görürüz inşallah
oo masallah iyi gitmis..boyle giderse 1 ayin sonunda 6 vermis olursun insallah:)Bugün 1.seviye 20.gündeyim sabah 82.2yi gördüm20 günde 4 kg gitmiş oldu. Şaşkınım... Mutluyum... Meraklıyım..
sutlu kahve felan icsen acligi kesmezmi kaptanim.ben hep oyle yaparim.Çok açım kızlar
5 gibi evde olacağım
İnşaallah yatana kadar dayanabilirim.
OMAD 'ı bugün uygulayamamaktan korkuyorum
bende merak ettom dogru bilip bilmedigini:)Ben çok beğendim.
Düzenli ve herşeyi gerektiği gibi yapan biri olduğunu çıkardım yazısından
Kurallara uyan bir yapısı da var
Ayrıca insanlarla arasında gerektiği kadar mesafe olan biri ayrıca
U UcanSupurge ne dersin bu yazı okumama? Seni anlatıyor mu?
hangimiz iyi yapiyoruz anlamadimBen oğluna söylüyorum, seni sadece büyütmüş, hiçbirsey öğretmemiş, anne mi sanıyor kendini diyeve kavga kıyamet kopuyor evde
oo masallahh dogumdan sonra kesin ekside olursun hamile kaldigin kilodan:)Aman aman kilolar aynı yerinde duruyor hala baslangica göre sadece +700 um 7.aya girdik şükür
Bu hiç güzel bişe değil, geçen ben başıma ne geldioturuyordum selamlaşma faslında öyle sıkı fıkı olmadığım biri yüzümü görüp beni tanıdıktan sonra ay ben seni çocuk sandım dedi moralim bozuldu çok sağol dedim
Ya ne değişik insanlar varöyle oluyor eşim bide kel çocuğu gibi oluyorsun diyorlar çok değişik oluyor insan
ne guzel iste:))ben yerinizde olsam sevinirdim :))Bunun önüne geçemiyoruz işte minyom tipli olunca ama yaş ilerledikçe faydasını görürüz inşallah
Fazla su zaten mideyi iyice kazındırırmış en iyisi yoğurt karışımı uyuyana kadar yatıştırır inşallahGider gitmez bı kahve içerim ama kendimi hict bu kadar aç hissetmemiştim.
Sabahta mercimekli bulgur pilavı yaptım, tartı öncesi yemekte istemiyorum
Aynen beni anlatmışsınBen çok beğendim.
Düzenli ve herşeyi gerektiği gibi yapan biri olduğunu çıkardım yazısından
Kurallara uyan bir yapısı da var
Ayrıca insanlarla arasında gerektiği kadar mesafe olan biri ayrıca
U UcanSupurge ne dersin bu yazı okumama? Seni anlatıyor mu?
Benim mide küçülüyor da gözüm küçülmüyor hep açBu kadar kilo verip almak istemiyorum bide alışınca midemde küçüldü fazlada kaçmıyor inşallah böyle gider
İnan güzel değiloo masallah iyi gitmis..boyle giderse 1 ayin sonunda 6 vermis olursun insallah:)
sutlu kahve felan icsen acligi kesmezmi kaptanim.ben hep oyle yaparim.
bende merak ettom dogru bilip bilmedigini:)
hangimiz iyi yapiyoruz anlamadim
oo masallahh dogumdan sonra kesin ekside olursun hamile kaldigin kilodan:)
ne guzel iste:))ben yerinizde olsam sevinirdim :))
Ya benim çok hoşuma gidiyor ama iyice çocuk yerine koyulunca problem zaten yaşımda çok yok eşinin çocuğu gibisin lafiyla iyice tuzu biberi 40tan sonra meyvelerini topliycaz bunun insallahoo masallah iyi gitmis..boyle giderse 1 ayin sonunda 6 vermis olursun insallah:)
sutlu kahve felan icsen acligi kesmezmi kaptanim.ben hep oyle yaparim.
bende merak ettom dogru bilip bilmedigini:)
hangimiz iyi yapiyoruz anlamadim
oo masallahh dogumdan sonra kesin ekside olursun hamile kaldigin kilodan:)
ne guzel iste:))ben yerinizde olsam sevinirdim :))
Sen iyi yapıyorsun canımhangimiz iyi yapiyoruz anlamadim
Hangi şehirdesin, bizde öyle bir durum yokMarketler resmen yağmalanıyormuş eşim söyledi biz dışarı hiç çıkmadık bizede kuru bakliyat falan alıyor ne olur ne olmaz diyerek Rabbim sonumuzu hayır etsin
sen hangi sehirdeydin canim.bizim burasi sakin simdilikMarketler resmen yağmalanıyormuş eşim söyledi biz dışarı hiç çıkmadık bizede kuru bakliyat falan alıyor ne olur ne olmaz diyerek Rabbim sonumuzu hayır etsin
Istanbuldayım eşim resim attı tek tük kalmış ürünlerden kolonya kalmamış hiç bir yerdeHangi şehirdesin, bizde öyle bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?