- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.581
Istanbuldayım canım ben baya talan edilmiş marketlersen hangi sehirdeydin canim.bizim burasi sakin simdilik
okuldan sirke dezenfektan istediler kolonya filan birde inan üç markett gezdik büyük ama yok şirkeyi zar zor buldum kolonya kara borsa geçen sabah aldığım Dezenfektan 5lt 109 su nette şuan litresi 99 TL gelecek mi bakalım bizim kibunada şükür canım fazlada kilo alabilirdin, en azından doğum yaptıktan sonra fazla kilon olmaz vermeside kolay olur zararlı şeylerden uzak durunca.
Çok şükür canım iyi olsun yavru. Şimdiki Dr ları iyi bulmuyorum maalesef eskisi gibi değil ne burda ne tr de
Burdada virüs baya yayılıyor tedbir alıp düşünmemek lazım, stres korku bunlarda bağışıklığı zayıflatıyor.
evetgecmis olsun canin.yagmurda neden yurudunki
e ne guzel iste sen mutluysan simdi sira korumada
ah kaptanim ne guzel iki ogun yapsana.OMAD i sonra yap .tek ogun de var seviyelerde nasilsa.kendine bosuna eziyet ediyirsun bence.bide calisiyorsun daha daa zor seninn icin.
fazla su icmekte aciktirmis olabilir canim.
masallah ya.bu gidisle dogumdan donunce,hamile kaldigin kiklodan ekside olacaksin.gecmis olsun kuzuya
Rabbim korusun ins
Ben hamisim nasilsa benim gobek meydanda diye konusuyon demiiii
inşallah canım oğlumda 13 kg almıştım ama hatam süt olsun diye çılgınca yemekti velevki olmadı süt filan olmuyorsa olmuyor artık napiyimoo masallah iyi gitmis..boyle giderse 1 ayin sonunda 6 vermis olursun insallah:)
sutlu kahve felan icsen acligi kesmezmi kaptanim.ben hep oyle yaparim.
bende merak ettom dogru bilip bilmedigini:)
hangimiz iyi yapiyoruz anlamadim
oo masallahh dogumdan sonra kesin ekside olursun hamile kaldigin kilodan:)
ne guzel iste:))ben yerinizde olsam sevinirdim :))
aslinda boyle yaparak ortaligu karistiriyorlar.Istanbuldayım canım ben baya talan edilmiş marketler
Aman yarabbim.evet piyasalari allak bullak olur iste bu yuzden .telasa kapilmamak en guzeli.bende fena korkuyorum ama hayattan izole olamiyoruz tamamen.okuldan sirke dezenfektan istediler kolonya filan birde inan üç markett gezdik büyük ama yok şirkeyi zar zor buldum kolonya kara borsa geçen sabah aldığım Dezenfektan 5lt 109 su nette şuan litresi 99 TL gelecek mi bakalım bizim ki
Okulların tatil olma ihtimali konuşuluyor ,markette insanlar sava la çıkmış gibi stok yapıyor halbuki çokta etkili değil risk grubu yaşlılar ve kronik hastalar böyle çılgınca davranarak fiyat artiisi yapıyorlar bir paket makarna 15 TL nette marketlerde yok zaten un makarna salça kuru gıda
evetzaten saklanmiyorda artık
inşallah canım oğlumda 13 kg almıştım ama hatam süt olsun diye çılgınca yemekti velevki olmadı süt filan olmuyorsa olmuyor artık napiyim
aslinda boyle yaparak ortaligu karistiriyorlar.Istanbuldayım canım ben baya talan edilmiş marketler
Aman yarabbim.evet piyasalari allak bullak olur iste bu yuzden .telasa kapilmamak en guzeli.bende fena korkuyorum ama hayattan izole olamiyoruz tamamen.okuldan sirke dezenfektan istediler kolonya filan birde inan üç markett gezdik büyük ama yok şirkeyi zar zor buldum kolonya kara borsa geçen sabah aldığım Dezenfektan 5lt 109 su nette şuan litresi 99 TL gelecek mi bakalım bizim ki
Okulların tatil olma ihtimali konuşuluyor ,markette insanlar sava la çıkmış gibi stok yapıyor halbuki çokta etkili değil risk grubu yaşlılar ve kronik hastalar böyle çılgınca davranarak fiyat artiisi yapıyorlar bir paket makarna 15 TL nette marketlerde yok zaten un makarna salça kuru gıda
inşallah canım oğlumda 13 kg almıştım ama hatam süt olsun diye çılgınca yemekti velevki olmadı süt filan olmuyorsa olmuyor artık napiyim
Maalesef fırsatçılıkta yapıyorlar, eşim benide şimdi aradı kız okula falan gitmicek diye. Merkel i dinlemişokuldan sirke dezenfektan istediler kolonya filan birde inan üç markett gezdik büyük ama yok şirkeyi zar zor buldum kolonya kara borsa geçen sabah aldığım Dezenfektan 5lt 109 su nette şuan litresi 99 TL gelecek mi bakalım bizim ki
HFA indirdim sizde indirin gördüğünüz fais fiyatları şikayet edin ticaret bakanlığı özellikle Dezenfektan ürünlerin arttığını ihbar edin diye belirtmisaslinda boyle yaparak ortaligu karistiriyorlar.
Rabbim beterinden esirgesin
Aman yarabbim.evet piyasalari allak bullak olur iste bu yuzden .telasa kapilmamak en guzeli.bende fena korkuyorum ama hayattan izole olamiyoruz tamamen.
Evet doğru söylüyorsun ablacim. Ben normalde kahvaltı yapmayi da çok sevmezdim ama şu an dayanamiyorum. Dediğin gibi emzirmekten. Bide akşam yemeğinden sonra da atıştırmalik bir şey yemiyorum sabaha kadar onun da etkisi var sanirim.gülüm emzirince sabaha aç olman çok normal ben sabah erken de kalksam yiyemiyorum illa acıkıcam ki yiyeyim öğle saatlerin de acıkıyorum genel de dün cinsliğim tuttu öğleden sonra 2.5 da acıktım da yedim ilk öğünü:)
Evet bencede. Daha doğal olur hem.mantıken olması lazım canım
bende sade icmiyorum zencefilli ve portakallı gayet güzel tadı bendede değişik bi etki yapmıyor, bide tarçınlı deniyim
Bende bi kaç kez denedim eve gelince sorunlu yine site
Tam buğday ekmeği canim. Ekmeğe şimdilik devamtrabzon ekmeğimiz güzeldir canımOmad nedir bilmiyorum ama çok fazla geldi bana ekmek yumurta.. cekirdek.. tek öğün normal bağırsak tembelliği yapması canım, metabolizmanın çalışması için ara ara bişeyler tüketmek gerekir
sporda menüde gayet güzelbulgura tartıya kadar veda olsun
ekmeğine daha bişey demicemne tür ekmekti canım? Menün güzel bulgur tartıya kadar daha olmaması iyi olur sporda güzel
menüde sporda güzel canım
beğenmedim canım, helva zaten kahvaltıda varmış yaylı bişey.
Çikolata sütlü olacağına bitter olsaymıi iyimiş bide üstüne 2 tane sigara böreği. Bunların yerine akşam kendini güzel doyursaydın bi tabak yemekle daha iyi olurdu
Bence güzel canım sporda iyi
Masallah demeden geçmek istemedimyaşı 18 görüntüsü 25-26 yaşında ki adam gibi benim sıpanın daha büyüdüğün de evlenince boyuna karısına sarılıp önün de ne isterse yapacak diyor eşim, ben de banane ne yaparsa yapsın ama cidden karısına dört dönüp evi toplamaya v.s. yardım ederse gidip o gelinin alnından öpecemmm diyorum
Bagirsaklarla ilgili bir şey olabilir mi canim kac aylıktı.Kızlar bebeğimin ateşi var ve aşşırı huysuz. Doktora götürdüm kulak boğaz ciğerler temiz şükür. Doktor diş olabilir dedi ama ya diş ateşi 40ı bulur mu anlam veremiyorum
@zsaracoglu canım ben de paketli gıda olduğu için olmaz dedim ama krndi bilir artık
Düsmez canim düsmez ciğerim düşmez birtanem düşmezOmad ne bilemediğimden ekmek niye demiciğim
Nefis
Ekmek bire düşmez mi
Missss
Yani helva çikokata börek
Bak biliyor da ekmek vermemiş
Bitter 1 olsum tatlımmm
Ekmek ve bitter çok değil mi
O nasıl güzel bir spordur ❤
İyi bence ama ekmeği sabah yesen nefis olur
en fazla bi avuç yiyorum canim ara öğün olarak iyi oluyo tok tutuyo. Gerçi bi avuç diyorum ama onun da yarisini oğlum yiyo zayenAslında menünde ananas,kabak çekirdeği gibi bağırsaklarını çalıştırabilecek şeyler var ama bağırsak problemi olan kişiye etki etmiyor değil mi? kayısı çayı filan mı yapsan bilemedim
Güzel canım aradaki çekirdek battı gözüme ama o da çok fazla değil zaten
Afiyet olsun canım güzel menün
Aşırı yememişsin aslında bir çok diyette yasak olan şeylerden azar azar yemişsin kararında yiyebilmek ne güzel keşke bende de olsaydı o özellik
Güzel canım aşırı değil çok gibi gözükse de dengeli bence
Bence menün gayet dengeli canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun bamya çorbası hiç içmedim nasıl yapılıyor bilmem ama içinde un yoksa çok güzel bir öğün akşam için
Afiyet olsun canım sabah 3 yumurta ve ekmek battı gözüme ama oğlunla paylaştıysan sıkıntı yok bi de arada soslu fıstık battı gözüme çünkü baya yağlı bir şey ama 1 avuç içine en fazla birkaç tane düşmüştür
Güzel canım gayet dengeli
Göze çok gibi gelse de abartılı değil belki akşamki ekmek olmasa daha iyi olabilirmiş
Güzel canım daha önce de sordum eğer nescafen üçü bir arada değil de sütle granül kahve karışımıysa gayet güzel
menün çok abartılı değil ama akşamki öğün geç olmuş ve sadece akşamki göze masum gelen şeylerin kalorisi ortalama 370 civarında daha erken yemiş olsan sıkıntı olmazdı canım
offf çok iddaali olmuşBen oğluna söylüyorum, seni sadece büyütmüş, hiçbirsey öğretmemiş, anne mi sanıyor kendini diyeve kavga kıyamet kopuyor evde
Yaaa benin de öyle karnim davul gibi oluyo ama gözlerim fıldır fıldır ne yesem diye etrafa bakiyo.Fazla su zaten mideyi iyice kazındırırmış en iyisi yoğurt karışımı uyuyana kadar yatıştırır inşallah
Aynen beni anlatmışsıninsanlara hem yakın hem uzak
Benim mide küçülüyor da gözüm küçülmüyor hep aç
Yazik kaptanim yaa ne istiyorsun kocandan bozmayin huzurunuzu. Onunki bozulsa senin ki de bozulurSen iyi yapıyorsun canım
Kaynanaya susup kocaya konuşup huzurunu kaçırmayacaksın.
Benim amacım adamı kaçırmak, onun için ona konuşuyorum
meyveyi gunduz tuketseymissin keske canin.ama gayet guzel yinede10 Mart Menüm
12.30 4 parça tavuk ızgara
4 yk salata
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
20.00 bir portakal, bir kivi, 10 badem, 3 hurma
su: 1 lt
Afiyet olsun canim.sen kafana koyduysan basarirsin.11 Mart Çarşamba
06:00=== 3 Yumurta ile sucuklu omlet
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz
Umarim bugün OMAD başarabilirim
Aynen canım çok değildiAslında menünde ananas,kabak çekirdeği gibi bağırsaklarını çalıştırabilecek şeyler var ama bağırsak problemi olan kişiye etki etmiyor değil mi? kayısı çayı filan mı yapsan bilemedim
Güzel canım aradaki çekirdek battı gözüme ama o da çok fazla değil zaten
Afiyet olsun canım güzel menün
Aşırı yememişsin aslında bir çok diyette yasak olan şeylerden azar azar yemişsin kararında yiyebilmek ne güzel keşke bende de olsaydı o özellik
Güzel canım aşırı değil çok gibi gözükse de dengeli bence
Bence menün gayet dengeli canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun bamya çorbası hiç içmedim nasıl yapılıyor bilmem ama içinde un yoksa çok güzel bir öğün akşam için
Afiyet olsun canım sabah 3 yumurta ve ekmek battı gözüme ama oğlunla paylaştıysan sıkıntı yok bi de arada soslu fıstık battı gözüme çünkü baya yağlı bir şey ama 1 avuç içine en fazla birkaç tane düşmüştür
Güzel canım gayet dengeli
Göze çok gibi gelse de abartılı değil belki akşamki ekmek olmasa daha iyi olabilirmiş
Güzel canım daha önce de sordum eğer nescafen üçü bir arada değil de sütle granül kahve karışımıysa gayet güzel
menün çok abartılı değil ama akşamki öğün geç olmuş ve sadece akşamki göze masum gelen şeylerin kalorisi ortalama 370 civarında daha erken yemiş olsan sıkıntı olmazdı canım
ama haklı bir söz gerçektenhahahah ne değişik bir söz ilk defa duydumböyle deyimleri pek severim yaaa:))
kayisi bende çok işe yarıyor birde haşlanmış kabak. Bence yetersiz bir menü omad i sevmedim. Söyle yağlı birşeyler girmeli vucuda yemek olmalı yani kahvalti dışında.10 Mart Salı
10:00=== 1 adet ananas
1 adet greyfurt
3 haşlama yumurta
2 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
10 adet siyah zeytin
2 dilim Trabzon ekmeği
1 kase kabak çekirdeği
Maydanoz
Tere
Su 2 lt
OMAD denemesidir
Tek öğün bende bağırsak tembelliği yaptı kızlar nasıl çözebilirim acaba
güne geç başlamışsın canim erken kahvaltı metabolizma yi hızlı çalıştırıyor muş. Aksamı da sevdim sebzeye ağırlık vermişsin biraz proteinde ve cok az karbonhidrat güzel dengeli.12:30
6 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
14:30
Sade Türk kahvesi
17:30
1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuk sote
8 kaşık patlıcan türlü (patlıcan,soğan,biber,domates,zeytinyağı)
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor:51 dakika yürüyüş 102 puan @Tekrar dene
iğde çayını ilk defa duydum. Soğanlı yumurta da ekmeksiz pek güzel olmuyo sankiMenüm
9.30 iğde çayı
12.00
Soğanlı 1 yumurta
1 avuç badem
Domates
Salatalık
17.30
1 çorba kasesi kuru fasulye
Salata
1 kase yoğurt
21.00 bitki çayı (içeceğim)
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş 120 p @Tekrar dene
yani akşam yememissin kacamak sayilmaz benceSalı günü menüsü
Sabah 08.30
1 dilim ekmekten tost(tam buğday)
1kivi
1tane burgu peynir
2tatlı kaşığı lor
1 çatal helva
Araöğün 11.00
Türk kahvesi
1 tane minnak çikolata sütlü
15.00 2tane sigara böreği
2lt şu spor yok
Bugunkü sporum
Leslie 30 dk x 3 = 90
Yürüyüş 40 dk x 1 = 40
Bölgeselde dinlenme günü
Toplam : 130 puan
@Tekrar dene
sucuk biraz sık tuketiyorsun ve 5 parça fazla.onun dışında guzel10 mart
08.45
5 parçA sucuk
1 yumurta
3 sünme peynir
2 siyah
3 yeşil zeytin
11.50
1 muz spor öncesi
15.20
4 kaşık pırasa
1 kaşık mercimekli bulgur
1 kase yoğurt
17.30
2 kuru kayısı
4 siyah kuru üzüm
19.00
5 parça et döner
Su 2400 ml
Spor 50 dk pilates 150p
@Tekrar dene
Gayet iyi bir menü canim seni rahatsiz eden ne oldu kiİyi akşamlar listede yazdıklarımı diyetisyen verdi yoksa ben bu şekil yemem.
9.00 kahvaltı: 1 yumurta dereotu 2 dilim süzme peynir 6 adet zeytin 2 ceviz
14.00 öğle yemeği: 5 yk yoğurt 3 yk yulaf ezmesi içine bir elma ve 7 8 fındık koydum.
17.00 ara öğün:elma ve bir sb süt
19.00: 7 yk pırasa bir kepçe tarhana çorbası 2 kaşık yoğurt.
Su 2.5 litre 3 ü geçer.spor 30 dk leslie
5 kaşık bulgur çok fazla olmuş. Suda arttirilmali.11.00
1 yumurta ,marul ,yesil sogan, az zeytinyagiyla salata
Peybir 1 dlm
Zeytin 5 tane
16.00
Sade kahve
2 kare bitter
19.30
1 kase bamya corbasi
5ksk bulgur pilavi
Salata
Su 2 ltr
30 dk tempolu yuruyus 90 @Tekrar dene
Kuruyemiş kavrulmamış olsa daha iyi olurmuş. suda az geldi.İyi geceler herkese
9.30
2 dilim tam tahıllı ve siyez unlu ekmek
3 yumurta teraygda tavada oğlumla beraber yedik
Ara sade kahve +2 kare bitter
Bir avuç içi çerez(fıstık,soslu fıstık, çekirdek,sarı seblebi)
18.30
4 fırında kıyma köfte içi unsuz ekmeksiz
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan
Su 2 L spor yok
guzel menü sporda harika.iyi aksamlar 10 mart
11.30
4 5 zeytin
1 yk menemen
2 yk patlican kozlemesi
1 yk biber kozlemesi
kk peynir
domates
2 3 ceviz
1 yumurta
sabah cok gibi gorunuyo ama cok az miktardaydi hepsi
18.00
1 bucuk tabak kiymali ispanak
su 3 olur yatana kadar
spor 35 dk kosu 140 puan
30 dk tempolu yuruyus 90 puan
toplam 230 puan @Tekrar dene
Güzel afiyet olsunHayırlı geceler
Sabah 11.30
2 h. Yumurta
3 zeytin siyah
1 dilim peynir
Ara 14.30
Bir kase yoğurt
17.00
Bir küçük kase şiveydiz (yeşil sarımsak soğanlı etli nohutlu yoğurt corbasi)
Aksam 19.00
Bir buçuk tabak tavuk mantar acılı sote
2 b ayran
1 dilim ekmek
Çay
Şu 3lt
Spor 30 dk yuruyus orta
60 puan @Tekrar dene
ceviz suyu işe yaradi mi merak ettim. Birde 2 lt su bana az gibi geliyor.Sabah 7.00
1cevız ve suyu
12. 00
Kahvaltı
2dilim t.b ekmeği
2dilim beyaz peynir
Kucuk kase krndı yaptığım lor
5 zeytin
Bol maydanoz dereotu
Domates
1tatlı kasıgı tereyago recel
Arada Neskafe 1avuc leblebo 1tane gunkurusu
Aksam 19.00
1tabak pırasa yemegı
1kase yogurtlu kabak
2dilim patlıcan serıt (islim kebabı yaptım oglum koftesını yıyıp bırakınca kıyamadım patlıcana) fırında kızarmıs azcık yag ıle
AArada 2 parca portakal
2lt su spor yok
Badem kavrulmamış badem se iyi. Su çok cok az. Tek öğün olmuş.10 Mart Menüm
12.30 4 parça tavuk ızgara
4 yk salata
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
20.00 bir portakal, bir kivi, 10 badem, 3 hurma
su: 1 lt
2 kase kabak çekirdeği bugün için fazla olmuş.Dünkü menüme akşam 17:00 'da
1 avuç badem
1 kase kabak çekirdeği ekledim
Evet başka bir şey yemeesen gayet iyi kapatmış olursun günü11 Mart Çarşamba
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz
kac yasindasin canim?esin kac yasinda aranizda cok yas farki varmi?Ya benim çok hoşuma gidiyor ama iyice çocuk yerine koyulunca problem zaten yaşımda çok yok eşinin çocuğu gibisin lafiyla iyice tuzu biberi 40tan sonra meyvelerini topliycaz bunun insallah
Sen iyi yapıyorsun canım
Kaynanaya susup kocaya konuşup huzurunu kaçırmayacaksın.
Benim amacım adamı kaçırmak, onun için ona konuşuyorum
kolonyayi baya bi pahalandirmislar internetden gordumIstanbuldayım eşim resim attı tek tük kalmış ürünlerden kolonya kalmamış hiç bir yerde
ozaman dogumdan sonra cok dikkat etmen gerekiyo.etraftan baskida oluyo hep sunu ye sut olur yok bunu ye sut olur..okuldan sirke dezenfektan istediler kolonya filan birde inan üç markett gezdik büyük ama yok şirkeyi zar zor buldum kolonya kara borsa geçen sabah aldığım Dezenfektan 5lt 109 su nette şuan litresi 99 TL gelecek mi bakalım bizim ki
bende yapmaya calosiyorum ama oglen ara yapiyorum genelde..ama en az 4 saat birakiyorum ana ve ara ogun arasindaKaratay diyeti yapmak istiyorum ama ara öğün yapmazsam acikiyorum oğlan da hiç düşmüyor memeden ne yapsam ki bilemedimvar mı bana önerisi olan basen bolgesinden muzdaribim
gayet guzel afiyet olsunHayırlı akşamlar
Sabah 11.00
2 h yumurta
3 k yoğurt
1.5 dilim ekmek
15.00
Türk kahvesi
16.30
Bir greyfurt
Aksam18.00
Bir büyük levrek fırında
3k dünden kalan tavuk mantar sote
Yeşillik salatası
Şu 3 lt
Spor 15 dk yuruyus orta tempolu.
200 ip atlama
70 puan @Tekrar dene
olsun kaptanim cisli seyler yememissin sonucta ama bulgur pilavi tartiya yakin yemesemiydin..gerci siz baska bidiyete gordiniz galiba..oyuzden bisey diyemiycem...bu ara bolca bulgur pilavi gorcez galiba 1.seviyede.11 Mart Çarşamba
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz
Başaramadım maalesef
17:00=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
2 adet mini kuru soğan
1 parça helva
Su=== 3 lt
Spor yok
patlican yagda kizartma degilse gayet guzel bence.afiyet olsun:)Sabah 10:30
1h.yumurta
3 dilim peynir
2 ykaşıği menemen
2 dilim t.b ekmeği
Ara,
1 kupa süt lü kahve
2 kayisi
15 20 tane kadar kabak çekirdeği
Öğle yemeye firsatim olmadi 1 sütlü menengic kahvesi içtim
Akşam 18:00
2 minik karniyarik
1 tabak yogurtlu kabak ( buharda pisirdim)
1 kepçe mercimek corbasi
Bol salata
Su 3 litre
Spor 15dk leslie 45 puan. @Tekrar dene
Canim yazin kizartip buzluğa atmistim. Çıkartınca buzu çözülürken yagida süzülüp gidiyorgayet guzel afiyet olsun
olsun kaptanim cisli seyler yememissin sonucta ama bulgur pilavi tartiya yakin yemesemiydin..gerci siz baska bidiyete gordiniz galiba..oyuzden bisey diyemiycem...bu ara bolca bulgur pilavi gorcez galiba 1.seviyede.
patlican yagda kizartma degilse gayet guzel bence.afiyet olsun:)
Canim karatay başlarda ara öğüne karşı değil. Ben karatay diyeti yaptigimda ara öğünde yapmıştım ve o zaman 40 gun de 10 kilo vermiştim. Aslinda ekmeği çıkarsam benim ki de karatay diyeti olacak ama emzirdigim için birden birakmal istemiyorum.Karatay diyeti yapmak istiyorum ama ara öğün yapmazsam acikiyorum oğlan da hiç düşmüyor memeden ne yapsam ki bilemedimvar mı bana önerisi olan basen bolgesinden muzdaribim
Aslinda gayet iyi gidiyordun ama şu detokslar sana yaramadi sanki. Karataya başla ara öğünde yapp. Hem iyi hissedersin hemde guzel kilo verirsin.İyi akşamlar arkadaşlar oğlan hasta bu aralar ben de biraz rahatsızım halsizlik var yorgunluk var bu ara dengeli beslenmiyorum aksamdan yarının planlamasını yapıyorum ama gel gelelim sabah olunca yataktan çıkmak istemiyorum sersem gibi oluyorum bu aralar kilo vermem de yavasladi ama ne spor var ne de düzgün beslenme şöyle beni biraz kendime getirin ya niye böyle oldum ki çok mutsuzum surda 55 e ne kaldı bir de
Bari 3 e düşürsen 5 çok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?