Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

okuldan sirke dezenfektan istediler kolonya filan birde inan üç markett gezdik büyük ama yok şirkeyi zar zor buldum kolonya kara borsa geçen sabah aldığım Dezenfektan 5lt 109 su nette şuan litresi 99 TL gelecek mi bakalım bizim ki
Okulların tatil olma ihtimali konuşuluyor ,markette insanlar sava la çıkmış gibi stok yapıyor halbuki çokta etkili değil risk grubu yaşlılar ve kronik hastalar böyle çılgınca davranarak fiyat artiisi yapıyorlar bir paket makarna 15 TL nette marketlerde yok zaten un makarna salça kuru gıda
evet zaten saklanmiyorda artık
inşallah canım oğlumda 13 kg almıştım ama hatam süt olsun diye çılgınca yemekti velevki olmadı süt filan olmuyorsa olmuyor artık napiyim

Istanbuldayım canım ben baya talan edilmiş marketler
aslinda boyle yaparak ortaligu karistiriyorlar.
Rabbim beterinden esirgesin
Aman yarabbim.evet piyasalari allak bullak olur iste bu yuzden .telasa kapilmamak en guzeli.bende fena korkuyorum ama hayattan izole olamiyoruz tamamen.

Istanbuldayım canım ben baya talan edilmiş marketler
Aman yarabbim.evet piyasalari allak bullak olur iste bu yuzden .telasa kapilmamak en guzeli.bende fena korkuyorum ama hayattan izole olamiyoruz tamamen.

Maalesef fırsatçılıkta yapıyorlar, eşim benide şimdi aradı kız okula falan gitmicek diye. Merkel i dinlemiş dedim zaten biliyorum ben biraz pipirikli kendisi bizim burda ölen de oldu karantinada çok kişi var, italyadan gelen tatilciler getirdi buraya maalesef kendilerinde ciktı aileyle birlikte karantinaya alındılar.

HFA indirdim sizde indirin gördüğünüz fais fiyatları şikayet edin ticaret bakanlığı özellikle Dezenfektan ürünlerin arttığını ihbar edin diye belirtmis

Msj ları alintilamistim ama bi kısmına yazabildim diğerlerini de şimdi yazdim. Bebeğim 5 gündür büyük tuvaletini yapamiyor aşırı gaz sancisi çekiyor sürekli kucağımda, oğlum konuşmayı yeni yeni söküyor ve sürekli soru soruyor Allah im cok zormuş iki küçük çocuk yaa bugün eşimi aradim erken gel yoksa aç kalacağız yemek yapamiyorum diye neyse ki geldi. Yemek yaptim yedik şimdi uyuttum başını bekliyorum uyanir mi diye, bu arada firsat buldum yazayim dedim. Mutfak öylece duruyor kalkıp temizlemem gerek. Menüleri de alintilayayim sonra temizleyeyim.
Evet doğru söylüyorsun ablacim. Ben normalde kahvaltı yapmayi da çok sevmezdim ama şu an dayanamiyorum. Dediğin gibi emzirmekten. Bide akşam yemeğinden sonra da atıştırmalik bir şey yemiyorum sabaha kadar onun da etkisi var sanirim.
mantıken olması lazım canım
bende sade icmiyorum zencefilli ve portakallı gayet güzel tadı bendede değişik bi etki yapmıyor, bide tarçınlı deniyim

Bende bi kaç kez denedim eve gelince sorunlu yine site
Evet bencede. Daha doğal olur hem.
Tam buğday ekmeği canim. Ekmeğe şimdilik devam
Masallah demeden geçmek istemedim Benim oğlusum da yapsin eşine isterim valla.
Bagirsaklarla ilgili bir şey olabilir mi canim kac aylıktı.
Düsmez canim düsmez ciğerim düşmez birtanem düşmez
en fazla bi avuç yiyorum canim ara öğün olarak iyi oluyo tok tutuyo. Gerçi bi avuç diyorum ama onun da yarisini oğlum yiyo zayen
Ben oğluna söylüyorum, seni sadece büyütmüş, hiçbirsey öğretmemiş, anne mi sanıyor kendini diye ve kavga kıyamet kopuyor evde
offf çok iddaali olmuş
Yaaa benin de öyle karnim davul gibi oluyo ama gözlerim fıldır fıldır ne yesem diye etrafa bakiyo.
Sen iyi yapıyorsun canım
Kaynanaya susup kocaya konuşup huzurunu kaçırmayacaksın.
Benim amacım adamı kaçırmak, onun için ona konuşuyorum
Yazik kaptanim yaa ne istiyorsun kocandan bozmayin huzurunuzu. Onunki bozulsa senin ki de bozulur

10 Mart Menüm

12.30 4 parça tavuk ızgara
4 yk salata
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

20.00 bir portakal, bir kivi, 10 badem, 3 hurma

su: 1 lt
meyveyi gunduz tuketseymissin keske canin.ama gayet guzel yinede
11 Mart Çarşamba

06:00=== 3 Yumurta ile sucuklu omlet
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz

Umarim bugün OMAD başarabilirim
Afiyet olsun canim.sen kafana koyduysan basarirsin.
Durumlar ne aclik ne alemde

Aynen canım çok değildi

İyi akşamlar arkadaşlar oğlan hasta bu aralar ben de biraz rahatsızım halsizlik var yorgunluk var bu ara dengeli beslenmiyorum aksamdan yarının planlamasını yapıyorum ama gel gelelim sabah olunca yataktan çıkmak istemiyorum sersem gibi oluyorum bu aralar kilo vermem de yavasladi ama ne spor var ne de düzgün beslenme şöyle beni biraz kendime getirin ya niye böyle oldum ki çok mutsuzum surda 55 e ne kaldı bir de

kayisi bende çok işe yarıyor birde haşlanmış kabak. Bence yetersiz bir menü omad i sevmedim. Söyle yağlı birşeyler girmeli vucuda yemek olmalı yani kahvalti dışında.
güne geç başlamışsın canim erken kahvaltı metabolizma yi hızlı çalıştırıyor muş. Aksamı da sevdim sebzeye ağırlık vermişsin biraz proteinde ve cok az karbonhidrat güzel dengeli.
iğde çayını ilk defa duydum. Soğanlı yumurta da ekmeksiz pek güzel olmuyo sanki senin menülere diyecek bir şey yok sonuc ortada gayet güzel.
yani akşam yememissin kacamak sayilmaz bence
Bugunkü sporum

Leslie 30 dk x 3 = 90
Yürüyüş 40 dk x 1 = 40
Bölgeselde dinlenme günü

Toplam : 130 puan
@Tekrar dene

sucuk biraz sık tuketiyorsun ve 5 parça fazla.onun dışında guzel
Gayet iyi bir menü canim seni rahatsiz eden ne oldu ki
11.00
1 yumurta ,marul ,yesil sogan, az zeytinyagiyla salata
Peybir 1 dlm
Zeytin 5 tane

16.00
Sade kahve
2 kare bitter

19.30
1 kase bamya corbasi
5ksk bulgur pilavi
Salata

Su 2 ltr

30 dk tempolu yuruyus 90 @Tekrar dene
5 kaşık bulgur çok fazla olmuş. Suda arttirilmali.
Kuruyemiş kavrulmamış olsa daha iyi olurmuş. suda az geldi.
guzel menü sporda harika.
Güzel afiyet olsun
ceviz suyu işe yaradi mi merak ettim. Birde 2 lt su bana az gibi geliyor.
10 Mart Menüm

12.30 4 parça tavuk ızgara
4 yk salata
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

20.00 bir portakal, bir kivi, 10 badem, 3 hurma

su: 1 lt
Badem kavrulmamış badem se iyi. Su çok cok az. Tek öğün olmuş.
Dünkü menüme akşam 17:00 'da
1 avuç badem
1 kase kabak çekirdeği ekledim
2 kase kabak çekirdeği bugün için fazla olmuş.
11 Mart Çarşamba

06:00=== 3 Yumurta ile sucuklu omlet
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz

Umarim bugün OMAD başarabilirim
Evet başka bir şey yemeesen gayet iyi kapatmış olursun günü

Ya benim çok hoşuma gidiyor ama iyice çocuk yerine koyulunca problem zaten yaşımda çok yok eşinin çocuğu gibisin lafiyla iyice tuzu biberi 40tan sonra meyvelerini topliycaz bunun insallah
kac yasindasin canim?esin kac yasinda aranizda cok yas farki varmi?
Sen iyi yapıyorsun canım
Kaynanaya susup kocaya konuşup huzurunu kaçırmayacaksın.
Benim amacım adamı kaçırmak, onun için ona konuşuyorum

Istanbuldayım eşim resim attı tek tük kalmış ürünlerden kolonya kalmamış hiç bir yerde
kolonyayi baya bi pahalandirmislar internetden gordum
ozaman dogumdan sonra cok dikkat etmen gerekiyo.etraftan baskida oluyo hep sunu ye sut olur yok bunu ye sut olur..
Karatay diyeti yapmak istiyorum ama ara öğün yapmazsam acikiyorum oğlan da hiç düşmüyor memeden ne yapsam ki bilemedim var mı bana önerisi olan basen bolgesinden muzdaribim
bende yapmaya calosiyorum ama oglen ara yapiyorum genelde..ama en az 4 saat birakiyorum ana ve ara ogun arasinda

gayet guzel afiyet olsun
olsun kaptanim cisli seyler yememissin sonucta ama bulgur pilavi tartiya yakin yemesemiydin..gerci siz baska bidiyete gordiniz galiba..oyuzden bisey diyemiycem...bu ara bolca bulgur pilavi gorcez galiba 1.seviyede.
patlican yagda kizartma degilse gayet guzel bence.afiyet olsun:)

Canim yazin kizartip buzluğa atmistim. Çıkartınca buzu çözülürken yagida süzülüp gidiyor

Karatay diyeti yapmak istiyorum ama ara öğün yapmazsam acikiyorum oğlan da hiç düşmüyor memeden ne yapsam ki bilemedim var mı bana önerisi olan basen bolgesinden muzdaribim
Canim karatay başlarda ara öğüne karşı değil. Ben karatay diyeti yaptigimda ara öğünde yapmıştım ve o zaman 40 gun de 10 kilo vermiştim. Aslinda ekmeği çıkarsam benim ki de karatay diyeti olacak ama emzirdigim için birden birakmal istemiyorum.

Aslinda gayet iyi gidiyordun ama şu detokslar sana yaramadi sanki. Karataya başla ara öğünde yapp. Hem iyi hissedersin hemde guzel kilo verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…