- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.082
- 408
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.601
Ctesi pazar bilin ki bn yedim ama kadın yapmış sen seversin diyor nasıl no dicemBari 3 e düşürsen 5 çok değil mi
Bademle güzel oldu soğanlı yumurtakayisi bende çok işe yarıyor birde haşlanmış kabak. Bence yetersiz bir menü omad i sevmedim. Söyle yağlı birşeyler girmeli vucuda yemek olmalı yani kahvalti dışında.
güne geç başlamışsın canim erken kahvaltı metabolizma yi hızlı çalıştırıyor muş. Aksamı da sevdim sebzeye ağırlık vermişsin biraz proteinde ve cok az karbonhidrat güzel dengeli.
iğde çayını ilk defa duydum. Soğanlı yumurta da ekmeksiz pek güzel olmuyo sankisenin menülere diyecek bir şey yok sonuc ortada gayet güzel.
yani akşam yememissin kacamak sayilmaz bence
sucuk biraz sık tuketiyorsun ve 5 parça fazla.onun dışında guzel
Gayet iyi bir menü canim seni rahatsiz eden ne oldu ki
5 kaşık bulgur çok fazla olmuş. Suda arttirilmali.
Kuruyemiş kavrulmamış olsa daha iyi olurmuş. suda az geldi.
guzel menü sporda harika.
Güzel afiyet olsun
ceviz suyu işe yaradi mi merak ettim. Birde 2 lt su bana az gibi geliyor.
Badem kavrulmamış badem se iyi. Su çok cok az. Tek öğün olmuş.
2 kase kabak çekirdeği bugün için fazla olmuş.
Evet başka bir şey yemeesen gayet iyi kapatmış olursun günü
Aa süper vermişsin. Neden tekrar yapmıyosn emzirenlerde yapıyor galibaCanim karatay başlarda ara öğüne karşı değil. Ben karatay diyeti yaptigimda ara öğünde yapmıştım ve o zaman 40 gun de 10 kilo vermiştim. Aslinda ekmeği çıkarsam benim ki de karatay diyeti olacak ama emzirdigim için birden birakmal istemiyorum.
Ben 25 eşim 31yasinda canım ama kel benim eşim ondan biraz fazla duruyokac yasindasin canim?esin kac yasinda aranizda cok yas farki varmi?
kolonyayi baya bi pahalandirmislar internetden gordum
ozaman dogumdan sonra cok dikkat etmen gerekiyo.etraftan baskida oluyo hep sunu ye sut olur yok bunu ye sut olur..
bende yapmaya calosiyorum ama oglen ara yapiyorum genelde..ama en az 4 saat birakiyorum ana ve ara ogun arasinda
detokstan ilk yapacağın iş detokslardan uzak durmak canım belliki yaramıyor sana, sağlıklı beslenip spor yaparsan zaten verirsin canım yoksa kilomu almak istiyorsunİyi akşamlar arkadaşlar oğlan hasta bu aralar ben de biraz rahatsızım halsizlik var yorgunluk var bu ara dengeli beslenmiyorum aksamdan yarının planlamasını yapıyorum ama gel gelelim sabah olunca yataktan çıkmak istemiyorum sersem gibi oluyorum bu aralar kilo vermem de yavasladi ama ne spor var ne de düzgün beslenme şöyle beni biraz kendime getirin ya niye böyle oldum ki çok mutsuzum surda 55 e ne kaldı bir de
canım basen bölgesinden kurtulman için bölgesel çalışman lazım gör bak nasıl gidiyor yavaş yavaşKaratay diyeti yapmak istiyorum ama ara öğün yapmazsam acikiyorum oğlan da hiç düşmüyor memeden ne yapsam ki bilemedimvar mı bana önerisi olan basen bolgesinden muzdaribim
canım iyi yapmışsın yemişsin, çok erken kahvaltı ettin zaten, bulgur var ama yiceksin artık baya sanırım11 Mart Çarşamba
06:00=== 3 Yumurta ile sucuklu omlet
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz
Umarim bugün OMAD başarabilirim
Başaramadım maalesef
17:00=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
2 adet mini kuru soğan
1 parça helva
Su=== 3 lt
Spor yok
mercimek olmasaymış tartıya yakın iyi olurdu, sporda var daha ne olsunSabah 10:30
1h.yumurta
3 dilim peynir
2 ykaşıği menemen
2 dilim t.b ekmeği
Ara,
1 kupa süt lü kahve
2 kayisi
15 20 tane kadar kabak çekirdeği
Öğle yemeye firsatim olmadi 1 sütlü menengic kahvesi içtim
Akşam 18:00
2 minik karniyarik
1 tabak yogurtlu kabak ( buharda pisirdim)
1 kepçe mercimek corbasi
Bol salata
Su 3 litre
Spor 15dk leslie 45 puan.Fitt_anne
kayısı yada hurma olsaymış tek daha iyi olurdu canım gerisi güzel bence, ye canım ısraf olmaziyi aksamlar
11 mart menum
10.00
1 kase kiymali ispanak
2 yumurta
3 4 kasik yogurt
15.30
2 kayisi
2 hurma
sutlu kahve
18.30
1 tabak etli ispanak
3 4 kasik yogurt
2 yesil sogan
1 elin yarisi kadar ev yapimi yufka
2 gundur hep ispanak yiyorum bitsin diye..benden baska kimse yemiyo.israf olmasin diye
su 3 lt olur yatana kadar spor simdilik yok.belki ip atlarim
mercimekli bulgur nedir ? Gerisi güzel canım11 mart
07.15
1 yumurta
2 ceviz
2 sünme peynir
1 muz
4 siyah zeytin
14.30
3 kaşık mercimekli bulgur
3 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
18.00
1 avokado 3 çilek yarım bardak süt 1 muz blenderdan geçirip içtim ha 1 çay kaşığı bal kattım
Spor yok
Su 2400 ama 3 ü bulur
@Tekrardene
Spor güzel canım, mercimek köftesi olmamış canım tartı zamanı ama sende seviye uyguluyorsun belkide iyi gelirMenüm
9.00 bitki çayı
11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem
17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş 135pFitt_anne
Menüde sporda güzel canım10:00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
13:00
2 ceviz
3 kaşık yoğurt
18:00
15 kaşık Patlıcan türlü (domates,soğan,biber,patlıcan,zeytinyağı)
1 büyük bardak ayran
Su: 3 litre
Spor: 62 dakika yürüyüş 124 puanFitt_anne
Uyar canim bundan sonra yapiyorsa da az yapsin. Senin icin de yorucu bir gün olmuş. Leslie yap leslieCtesi pazar bilin ki bn yedim ama kadın yapmış sen seversin diyor nasıl no dicem
Senin için yapiciğim
İşin kötüsü bugün spor yapmıcam şu an kaedeşim bebekle ben de
Ve nöbetçiydim üstelik gece 03.30 du o kafein içmişim ki uyuyamadım
Bugün erken yatcam yrn da toplantım var pilatese gidemicem kızın saatleri de bana uymuyor yürürüz artık napalım
Aslında yine böyle yapmistim. Karataydan farkim sabah ekmek yemem onun dışında pirinç patates falan tüketmiyorum. Hamurişi seker de yok. Yani bi t.b ekmeği var onu da bebegim 6 aylik olunca azaltacagimAa süper vermişsin. Neden tekrar yapmıyosn emzirenlerde yapıyor galiba
Bende yazayım benimkini de yorumla kaptanımmmBen çok beğendim.
Düzenli ve herşeyi gerektiği gibi yapan biri olduğunu çıkardım yazısından
Kurallara uyan bir yapısı da var
Ayrıca insanlarla arasında gerektiği kadar mesafe olan biri ayrıca
U UcanSupurge ne dersin bu yazı okumama? Seni anlatıyor mu?
Harikasın canım. Ne demek 7. Ayda +700 olmak. Böyle bitirirsin inşallahAman aman kilolar aynı yerinde duruyor hala baslangica göre sadece +700 um 7.aya girdik şükür
Kuzey hastaydı baya uzun sürdü gelemedim malesef sizler nasılsınız
Ben şok oldum bu akşam. Bu vakaların arttığını düşünemiyorum neler gorucez acaba.Marketler resmen yağmalanıyormuş eşim söyledi biz dışarı hiç çıkmadık bizede kuru bakliyat falan alıyor ne olur ne olmaz diyerek Rabbim sonumuzu hayır etsin
Canım sana detoks iyi gelmedi.Bana da aynısı oldu. Detokstan sonra sürekli halsizlik oldu o da motivasyonumu düşürdü.İyi akşamlar arkadaşlar oğlan hasta bu aralar ben de biraz rahatsızım halsizlik var yorgunluk var bu ara dengeli beslenmiyorum aksamdan yarının planlamasını yapıyorum ama gel gelelim sabah olunca yataktan çıkmak istemiyorum sersem gibi oluyorum bu aralar kilo vermem de yavasladi ama ne spor var ne de düzgün beslenme şöyle beni biraz kendime getirin ya niye böyle oldum ki çok mutsuzum surda 55 e ne kaldı bir de
Kaptanım omad işi gitmiyor sanki bıraksan daha iyi olur temiz güzel mis gibi iki öğüne devam etsen daha güzel olmaz mı ?Dünkü menüme akşam 17:00 'da
1 avuç badem
1 kase kabak çekirdeği ekledim
Canım menün güzel sanki bi doktordan mi dinlemiştim aynı öğünde iki farklı tür et tüketilmemesi gerektiğini sindirim mi zorlaşıyormuş bi şey bi şey net hatırlayamıyorum birazdan netten bakayım atarım sanaHayırlı akşamlar
Sabah 11.00
2 h yumurta
3 k yoğurt
1.5 dilim ekmek
15.00
Türk kahvesi
16.30
Bir greyfurt
Aksam18.00
Bir büyük levrek fırında
3k dünden kalan tavuk mantar sote
Yeşillik salatası
Şu 3 lt
Spor 15 dk yuruyus orta tempolu.
200 ip atlama
70 puanFitt_anne
Canım omad işi seni çok zorluyor ki sabah 6da kahvaltı etmişsin öğlen yesen belki dayanabilir miydin bilmiyorum ben açıkçası iki öğüne geçmenden tarafım11 Mart Çarşamba
06:00=== 3 Yumurta ile sucuklu omlet
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz
Umarim bugün OMAD başarabilirim
Başaramadım maalesef
17:00=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
2 adet mini kuru soğan
1 parça helva
Su=== 3 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım bi yorumda patlıcanı kızartıp buzluğa koyduğunu okudum sanki bu şekilde saklamanın sağlıksız olduğunu patlıcandaki nikotin miktarını artırdığını bir yerlerde okumuştum ama tabi tercih senin menengiçi ilk defa Diyarbakırlı bir arkadaşıma misafirken içmiştim kavanozda tahin kıvamında bir şeydi koyu renkli onların orda yabani fıstık deniyormuş galiba onun ezmesiyle yapılıyormuş hoşuma gitmişti seninki de öyle bir şey mi ?Sabah 10:30
1h.yumurta
3 dilim peynir
2 ykaşıği menemen
2 dilim t.b ekmeği
Ara,
1 kupa süt lü kahve
2 kayisi
15 20 tane kadar kabak çekirdeği
Öğle yemeye firsatim olmadi 1 sütlü menengic kahvesi içtim
Akşam 18:00
2 minik karniyarik
1 tabak yogurtlu kabak ( buharda pisirdim)
1 kepçe mercimek corbasi
Bol salata
Su 3 litre
Spor 15dk leslie 45 puan.Fitt_anne
Güzel canım yufkan çok değil olmasa daha iyi olurmuşiyi aksamlar
11 mart menum
10.00
1 kase kiymali ispanak
2 yumurta
3 4 kasik yogurt
15.30
2 kayisi
2 hurma
sutlu kahve
18.30
1 tabak etli ispanak
3 4 kasik yogurt
2 yesil sogan
1 elin yarisi kadar ev yapimi yufka
2 gundur hep ispanak yiyorum bitsin diye..benden baska kimse yemiyo.israf olmasin diye
su 3 lt olur yatana kadar spor simdilik yok.belki ip atlarim
Afiyet olsun canım11 mart
07.15
1 yumurta
2 ceviz
2 sünme peynir
1 muz
4 siyah zeytin
14.30
3 kaşık mercimekli bulgur
3 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
18.00
1 avokado 3 çilek yarım bardak süt 1 muz blenderdan geçirip içtim ha 1 çay kaşığı bal kattım
Spor yok
Su 2400 ama 3 ü bulur
@Tekrardene
Harikasın canımMenüm
9.00 bitki çayı
11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem
17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul
Su 2lt
hosgeldin canimHerkese iyi geceler
Ancak gelebildim
burda bayadir öyle canim yadirgamiyorum artikKizlarrrr ortalık fenaa.
Eve bı kolonya alayım gelince ellerimizi dezenfekte edelim dedim. 4 market gezdim bulamadım. 1 milyoncularda bile bulamadım. Raflar da bomboş zaten. Önümde arkamda sıradaki insanlar market arabalarını makarnalarla doldurmuş. Bende çok tedirgin oldum. Yarın intiyacimiz olduğunda bu yağma yüzünden ürün bulamiycaz. Ve malesef fahiş fiyatlarla alicaz.
Kolonyayi da en son mahalle bakkalinda buldum orası akillara gelmedi heralde
Bende normal Eller icin var canim, yüzeyler icin bilemiyorumDezenfektan almak istiyorum kızlar bir de yüzeyler için olanlardan da alicam. Ama alkol oranı ne olmali, hangileri iyidir şu anda çok bilgi kirliliği var. Sizlerin bilgisi var mı?
Hoş geldin canım ben hiç bir şey yapmıyorum ne stok ne dezenfektan çok mu rahatım bilmiyorum sanki rant peşinde olan insanlar iyice insanları galeyana getirip alışveriş yaptırtıyormuş gibi hissediyorum faiş fiyatlar varDezenfektan almak istiyorum kızlar bir de yüzeyler için olanlardan da alicam. Ama alkol oranı ne olmali, hangileri iyidir şu anda çok bilgi kirliliği var. Sizlerin bilgisi var mı?
Kalabalık degıldı 4kişi geldı gercı herkes kendi bogazının derdındeydı yemesem ısrar etmezlerdi yanıgecmis olsun canim.insallah tez zamanda iylesir.cocuklar hastalandimi zor toparliyorlar.
gecmis olsun canim.virus yuzunden herkesin piskolojisi bozuldu..bizde korkudan cikamiyoz mecbur kalmadikca..
oyle gercekten.tedbirimizi alalim takdir allahtan.
kalabalik gelecekse kimse farketmez bile bence:)
hasi insallah kaptanim.
ben kv kiziyorum mesela :)) ama yuzune diyorum :))erkek diye hic bi is yaptirmamissin diye
Afiyet olsun canım cok ıyı gıdıyosun masallahMenüm
9.00 bitki çayı
11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem
17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul
Su 2lt
Yaa hiç duymamistim canim yemiyim bi daha. Evet canim sanirim benim içtiğim de öyle çok faydalıymış nette okumuştum ama hatirlayamadim şu an.Kaptanım omad işi gitmiyor sanki bıraksan daha iyi olur temiz güzel mis gibi iki öğüne devam etsen daha güzel olmaz mı ?
Canım menün güzel sanki bi doktordan mi dinlemiştim aynı öğünde iki farklı tür et tüketilmemesi gerektiğini sindirim mi zorlaşıyormuş bi şey bi şey net hatırlayamıyorum birazdan netten bakayım atarım sana
Canım omad işi seni çok zorluyor ki sabah 6da kahvaltı etmişsin öğlen yesen belki dayanabilir miydin bilmiyorum ben açıkçası iki öğüne geçmenden tarafım
Afiyet olsun canım bi yorumda patlıcanı kızartıp buzluğa koyduğunu okudum sanki bu şekilde saklamanın sağlıksız olduğunu patlıcandaki nikotin miktarını artırdığını bir yerlerde okumuştum ama tabi tercih senin menengiçi ilk defa Diyarbakırlı bir arkadaşıma misafirken içmiştim kavanozda tahin kıvamında bir şeydi koyu renkli onların orda yabani fıstık deniyormuş galiba onun ezmesiyle yapılıyormuş hoşuma gitmişti seninki de öyle bir şey mi ?
Güzel canım yufkan çok değil olmasa daha iyi olurmuş
Afiyet olsun canım
Harikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?