Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bari 3 e düşürsen 5 çok değil mi
Ctesi pazar bilin ki bn yedim ama kadın yapmış sen seversin diyor nasıl no dicem
Senin için yapiciğim
İşin kötüsü bugün spor yapmıcam şu an kaedeşim bebekle ben de
Ve nöbetçiydim üstelik gece 03.30 du o kafein içmişim ki uyuyamadım
Bugün erken yatcam yrn da toplantım var pilatese gidemicem kızın saatleri de bana uymuyor yürürüz artık napalım

Bademle güzel oldu soğanlı yumurta

Aa süper vermişsin. Neden tekrar yapmıyosn emzirenlerde yapıyor galiba

Ben 25 eşim 31yasinda canım ama kel benim eşim ondan biraz fazla duruyo

detokstan ilk yapacağın iş detokslardan uzak durmak canım belliki yaramıyor sana, sağlıklı beslenip spor yaparsan zaten verirsin canım yoksa kilomu almak istiyorsun Silkelen bakalım yavrunada sanada geçmiş olsun inş
Karatay diyeti yapmak istiyorum ama ara öğün yapmazsam acikiyorum oğlan da hiç düşmüyor memeden ne yapsam ki bilemedim var mı bana önerisi olan basen bolgesinden muzdaribim
canım basen bölgesinden kurtulman için bölgesel çalışman lazım gör bak nasıl gidiyor yavaş yavaş
canım iyi yapmışsın yemişsin, çok erken kahvaltı ettin zaten, bulgur var ama yiceksin artık baya sanırım
mercimek olmasaymış tartıya yakın iyi olurdu, sporda var daha ne olsun
kayısı yada hurma olsaymış tek daha iyi olurdu canım gerisi güzel bence, ye canım ısraf olmaz
mercimekli bulgur nedir ? Gerisi güzel canım
Menüm
9.00 bitki çayı

11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem

17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul

Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş 135p Fitt_anne
Spor güzel canım, mercimek köftesi olmamış canım tartı zamanı ama sende seviye uyguluyorsun belkide iyi gelir

Menüde sporda güzel canım

Çok gergin bir gündü yaaa. Aşırı başım ağrıyor en son 2 saat önceydi galiba bebegim uyudu mutfağı topliycam demistim ama yok uyumadi ve daha yeni temizleyebildim
Uyar canim bundan sonra yapiyorsa da az yapsin. Senin icin de yorucu bir gün olmuş. Leslie yap leslie

Aa süper vermişsin. Neden tekrar yapmıyosn emzirenlerde yapıyor galiba
Aslında yine böyle yapmistim. Karataydan farkim sabah ekmek yemem onun dışında pirinç patates falan tüketmiyorum. Hamurişi seker de yok. Yani bi t.b ekmeği var onu da bebegim 6 aylik olunca azaltacagim

Kizlarrrr ortalık fenaa.
Eve bı kolonya alayım gelince ellerimizi dezenfekte edelim dedim. 4 market gezdim bulamadım. 1 milyoncularda bile bulamadım. Raflar da bomboş zaten. Önümde arkamda sıradaki insanlar market arabalarını makarnalarla doldurmuş. Bende çok tedirgin oldum. Yarın intiyacimiz olduğunda bu yağma yüzünden ürün bulamiycaz. Ve malesef fahiş fiyatlarla alicaz.
Kolonyayi da en son mahalle bakkalinda buldum orası akillara gelmedi heralde

Bende yazayım benimkini de yorumla kaptanımmm
Aman aman kilolar aynı yerinde duruyor hala baslangica göre sadece +700 um 7.aya girdik şükür
Kuzey hastaydı baya uzun sürdü gelemedim malesef sizler nasılsınız
Harikasın canım. Ne demek 7. Ayda +700 olmak. Böyle bitirirsin inşallah
Marketler resmen yağmalanıyormuş eşim söyledi biz dışarı hiç çıkmadık bizede kuru bakliyat falan alıyor ne olur ne olmaz diyerek Rabbim sonumuzu hayır etsin
Ben şok oldum bu akşam. Bu vakaların arttığını düşünemiyorum neler gorucez acaba.
Canım sana detoks iyi gelmedi.Bana da aynısı oldu. Detokstan sonra sürekli halsizlik oldu o da motivasyonumu düşürdü.

Dünkü menüme akşam 17:00 'da
1 avuç badem
1 kase kabak çekirdeği ekledim
Kaptanım omad işi gitmiyor sanki bıraksan daha iyi olur temiz güzel mis gibi iki öğüne devam etsen daha güzel olmaz mı ?
Canım menün güzel sanki bi doktordan mi dinlemiştim aynı öğünde iki farklı tür et tüketilmemesi gerektiğini sindirim mi zorlaşıyormuş bi şey bi şey net hatırlayamıyorum birazdan netten bakayım atarım sana

Canım omad işi seni çok zorluyor ki sabah 6da kahvaltı etmişsin öğlen yesen belki dayanabilir miydin bilmiyorum ben açıkçası iki öğüne geçmenden tarafım
Afiyet olsun canım bi yorumda patlıcanı kızartıp buzluğa koyduğunu okudum sanki bu şekilde saklamanın sağlıksız olduğunu patlıcandaki nikotin miktarını artırdığını bir yerlerde okumuştum ama tabi tercih senin menengiçi ilk defa Diyarbakırlı bir arkadaşıma misafirken içmiştim kavanozda tahin kıvamında bir şeydi koyu renkli onların orda yabani fıstık deniyormuş galiba onun ezmesiyle yapılıyormuş hoşuma gitmişti seninki de öyle bir şey mi ?

Güzel canım yufkan çok değil olmasa daha iyi olurmuş
Afiyet olsun canım
Menüm
9.00 bitki çayı

11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem

17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul

Su 2lt
Harikasın canım

Herkese iyi geceler
Ancak gelebildim
hosgeldin canim
burda bayadir öyle canim yadirgamiyorum artik esime dedim yarin alalim baya bisey ne olur ne olmaz vakkalar Aldi basini gidiyor burda, yarin toplanti yapilacakmis ne yapacaklarina dair
Dezenfektan almak istiyorum kızlar bir de yüzeyler için olanlardan da alicam. Ama alkol oranı ne olmali, hangileri iyidir şu anda çok bilgi kirliliği var. Sizlerin bilgisi var mı?
Bende normal Eller icin var canim, yüzeyler icin bilemiyorum

Dezenfektan almak istiyorum kızlar bir de yüzeyler için olanlardan da alicam. Ama alkol oranı ne olmali, hangileri iyidir şu anda çok bilgi kirliliği var. Sizlerin bilgisi var mı?
Hoş geldin canım ben hiç bir şey yapmıyorum ne stok ne dezenfektan çok mu rahatım bilmiyorum sanki rant peşinde olan insanlar iyice insanları galeyana getirip alışveriş yaptırtıyormuş gibi hissediyorum faiş fiyatlar var
Diyet yapıyorum ya evde makarna olmasa da olurmuş gibi hissediyorum galiba bu konularda hiç bir fikrim yok ama yüzeyler için faiş fiyata satılan alköllü değil de sirke gibi asit oranı yüksek bir şey kullanmanı tavsiye edebilirim belki

Dream00 mercimekli bulgur pilavı üstüne soğan kavrulmuş

E ela_2019 yürüyüş bandım var cnm bnm eşim hediye almıştı yıllar önce kışın özellikle iyi oluyor

Bu arada korona elde 10 dk yaşıyor, ağzınıza burnunuza değmediğiniz sürece sorun yok.
Metal yüzeylerde en çok tutunuyor mümkün mertebe ona dikkat etmek lazım
Kolonya da 80 lik olmalı en az ama vücuda girdikten sonrası bir anlamı yok bnm evde dezenfektan var eşim de şu an yapı fuarında ona da aldım eve kesinlikle ayakkabı ile basmamak lazım
Ben çocuklarımı parka götürdüm bugün mesela, her 5 dk da bir dezenfektan sıktım, evede girdiğimiz anda ikisini birden çitiledimbni tek korkutan bakıcımız otobüs ile geliyor ve 55 yaşında falan bilemiyorum
Ha birde sppra gitme diyor bana aklım karıştı 3 yıl oldu neredeyse bn yapamam pilatessiz
Öf var mı bir spor salonuna giden ne düşünüyorsunuz?
İyi uykular kızlar yrn menü bakcam

Kalabalık degıldı 4kişi geldı gercı herkes kendi bogazının derdındeydı yemesem ısrar etmezlerdi yanı

Menüm
9.00 bitki çayı

11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem

17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul

Su 2lt
Afiyet olsun canım cok ıyı gıdıyosun masallah

Yaa hiç duymamistim canim yemiyim bi daha. Evet canim sanirim benim içtiğim de öyle çok faydalıymış nette okumuştum ama hatirlayamadim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…