- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.261
konu kek pasta böreğe uzandı ben kaçarmalum zayıf noktam gideyim sporumu yapayım bu cuma yarışın ilk haftası herkese iyi akşamlar saat 5 olmuş byeee
bebişim senin daha boyun kaç yaşın kaç, senin kilon kaç?30 un üzerindeysen tamam geçmiş olsun diycem artık yavaş yavaş ama altındaysan taş gibisin demektir
4 tane cocuga ne bunye dayanır ne vucut ne para bebemmm gel sen 1 bılemedın 2 de kal ...Ben kendımı hamıle hayal bıle edemıyorum yaaa fıl gıbı bısey olurum heralde...
afferim nagiş, seni tebrik ediyorum, geride kalanlara ALlah'tan sabır dileyerek git bence çünkü hopiş bugün hepimizi kudurtacak potansiyelde, sabahtan beri kek börek diyor başka bişey demiyor
amaaan bari kutsal bir vazife uğruna şişmiş olurdum
bende izledim o ne öyle yaa... ama ev gibi değil ıssız gibi sanki yaşayan yokmuş gibi, soğuk geldi bana çocuğu olsa kaybeder beş günde anca bulurkaç kişiye ev çıkar o evden yaahu çüşş diyorum daha da bir şey demiyorum...
gün karanlık ve kasvetli oda yetmezmiş gibi cuma günü kaybettiğimiz abimizin kızı ve eşi geldi odasını boşaltmaya başsağlığı dileyemem ben dilim varmıyo ama yenge en son borcu falan varmı yerinde rahat uyusun diyince gözlerimin dolmasına engel olamadım iyiki ağlamadım yanieskiden çok ketumdum ben anne olalı pekbir sulu göz oldum Allah hiçbir çocuğu anasız babasız bırakmasın
dogru ev olmalı güzel olmalı insan istiyo ama
herşeyden önemlisi huzur...
hep diyorum huzurr huzur olmayınca eşya o bu şu para boş geliyo
kızlar temizlik yaptım
evi süpürdüm sildim mutfak dolaplarını sildim yüzünden
3 balkon yıkadım banyo tuvalet yıkadım geldimm
baya spor oldu
bide terleyince insanın canı buz gibi suyu nasıl çekiyo :))
gel gel sende geeeeeeeeeeeeeelllllllllafferim nagiş, seni tebrik ediyorum, geride kalanlara ALlah'tan sabır dileyerek git bence çünkü hopiş bugün hepimizi kudurtacak potansiyelde, sabahtan beri kek börek diyor başka bişey demiyor
kaçmaaaaaaaaaaa yeeeeeeeeeeehe yaaa hiç yokton aklımıza börek soktu bak şimdiiii yaaa....
hahahaaaa....bugün topikçe sıyırmış durundayız..bir an lio survivor da falan mı diye düşünmedimde değil yanii:44:..tam mustafa topaloğlu tarzı..bir alemeee indim yanlııız.
yerde lokma gökte cızbıııız.
bir yan susuz bir yan nefiiiiis.
iki ekmek bir sac verdileeeer.
bir gözleme yap dedileeer.
dört bir yandaaa dolu yemekleeer.
kötlüğüm içinmiş diller.
baaana yalan söylediler bana yalan söylediler şişman güzelsin dedileeeer.
hani benim sevdiklerim hani gönül verdiklerim yemek yerim ben gideriiim.
gideriiiiiim gideriiiiim.
(ıssız şişman film müziği)
yiyen şişen ağlayan : LİONESSE
başlıcam dukanına falan heeee yiyende ölüyo yemeyende
hahahaaaa....bugün topikçe sıyırmış durundayız..bir an lio survivor da falan mı diye düşünmedimde değil yanii:44:..tam mustafa topaloğlu tarzı..
bir alemeee indim yanlııız.
kötlüğüm içinmiş diller.
ayyy sen çok yaşa emi, alemsin yaa, valla çok kafa kızsın, salak erkekler seni kaçırdığına yansın, onlar zaten doğru kızdan ne anlamış, çoğu eğrilere meyil ediyorlar kendilerine layık olduğu için heralde
kizlar dun ac gezdim biraz vermisim bugun ama sabah resmen saldirdim 3 dilim kepek ekmek peynir recel findik ezmesi onume cikani yedim yaaogle yemegi yemedim tabi (zaten acikamamistim onca seyden sonra), oyle dengelicem iste. hava BERBAT ruzgar ve yagmur bir arada heryer gri, karanlik ve depresif ben de internetten dizi-izle.com'u "sonunda" kesfettim (biraz gec oldu ama) oradan yalan dunyayi izliyorum 1.den basladim 3teyim su an (tam benlik diziymis zaten gulse birsele bayiliyorum avrupa yakasindan beri), bir yandan da iste canim cikolata kek kurabiye falan istiyor onu bastirmaya calisiyorum :26:
bugun burada resmi tatil o yuzden spora da gidemedik salon kapaliymis sozde bugun baslicaktik.
bir yandan su topikcek baslattigimiz nisan ayi yarisini dusunup panige kapiliyorum o zaman daha cok yiyesim gelio
aslinda dizilere biraz ara verip su basladigim tek sisman beyniniz kitabini hizla okuyup bitirmem lazim beni o paklar su an sadece
dukan isvec karatay vs hicbirsey yapmamaya bir sure kalori sayarak ve spor yaparak kilo vermeye gayret edicem zaten 10 kusur kiloyu oyle vermistim ne zamandir su "diyet" lere basladim yoyo gibi verip verip aliyorum. hergun spora gitcem gunde 2 saat yine eski sistem, kalori sayicam yine 1300 civari. su an cunku diyet psikolojisine giremiyorum, su diyete baslicam diyorum asla uyamiyorum 1 gun bile surduremiyorum. anlatabiliyor muyumkalori sayicam en kolay o geliyor bana su an.
hadi kaciyorum kizlar birkac saate yine ugrarim, opuldunuz
kaçmaaaaaaaaaaa yeeeeeeeeeee
hahahaaaa....bugün topikçe sıyırmış durundayız..bir an lio survivor da falan mı diye düşünmedimde değil yanii:44:..tam mustafa topaloğlu tarzı..
kizlar dun ac gezdim biraz vermisim bugun ama sabah resmen saldirdim 3 dilim kepek ekmek peynir recel findik ezmesi onume cikani yedim yaaogle yemegi yemedim tabi (zaten acikamamistim onca seyden sonra), oyle dengelicem iste. hava BERBAT ruzgar ve yagmur bir arada heryer gri, karanlik ve depresif ben de internetten dizi-izle.com'u "sonunda" kesfettim (biraz gec oldu ama) oradan yalan dunyayi izliyorum 1.den basladim 3teyim su an (tam benlik diziymis zaten gulse birsele bayiliyorum avrupa yakasindan beri), bir yandan da iste canim cikolata kek kurabiye falan istiyor onu bastirmaya calisiyorum :26:
bugun burada resmi tatil o yuzden spora da gidemedik salon kapaliymis sozde bugun baslicaktik.
bir yandan su topikcek baslattigimiz nisan ayi yarisini dusunup panige kapiliyorum o zaman daha cok yiyesim gelio
aslinda dizilere biraz ara verip su basladigim tek sisman beyniniz kitabini hizla okuyup bitirmem lazim beni o paklar su an sadece
dukan isvec karatay vs hicbirsey yapmamaya bir sure kalori sayarak ve spor yaparak kilo vermeye gayret edicem zaten 10 kusur kiloyu oyle vermistim ne zamandir su "diyet" lere basladim yoyo gibi verip verip aliyorum. hergun spora gitcem gunde 2 saat yine eski sistem, kalori sayicam yine 1300 civari. su an cunku diyet psikolojisine giremiyorum, su diyete baslicam diyorum asla uyamiyorum 1 gun bile surduremiyorum. anlatabiliyor muyumkalori sayicam en kolay o geliyor bana su an.
hadi kaciyorum kizlar birkac saate yine ugrarim, opuldunuz
yemezleeer.... sonra eliptik bisiklet canıma okuyoo....
ayyy sen çok yaşa emi, alemsin yaa, valla çok kafa kızsın, salak erkekler seni kaçırdığına yansın, onlar zaten doğru kızdan ne anlamış, çoğu eğrilere meyil ediyorlar kendilerine layık olduğu için heralde
bir alemeee indim yanlııız.
kötlüğüm içinmiş diller.
Al ıste bırı daha nerde kopmalık sısman var bızım topıge gelmıs.Eglencelı yerız vesswelam ondanmı zayıflayamıyoruz ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?