Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

konu kek pasta böreğe uzandı ben kaçar malum zayıf noktam gideyim sporumu yapayım bu cuma yarışın ilk haftası herkese iyi akşamlar saat 5 olmuş byeee

konu kek pasta böreğe uzandı ben kaçar malum zayıf noktam gideyim sporumu yapayım bu cuma yarışın ilk haftası herkese iyi akşamlar saat 5 olmuş byeee

afferim nagiş, seni tebrik ediyorum, geride kalanlara ALlah'tan sabır dileyerek git bence çünkü hopiş bugün hepimizi kudurtacak potansiyelde, sabahtan beri kek börek diyor başka bişey demiyor

4 tane cocuga ne bunye dayanır ne vucut ne para bebemmm gel sen 1 bılemedın 2 de kal ...Ben kendımı hamıle hayal bıle edemıyorum yaaa fıl gıbı bısey olurum heralde...

amaaan bari kutsal bir vazife uğruna şişmiş olurdum

afferim nagiş, seni tebrik ediyorum, geride kalanlara ALlah'tan sabır dileyerek git bence çünkü hopiş bugün hepimizi kudurtacak potansiyelde, sabahtan beri kek börek diyor başka bişey demiyor

he yaaa hiç yokton aklımıza börek soktu bak şimdiiii yaaa....

ya zaten o evin sadece salonu bizim evin tümü yapıyordu yani

amin başınız sağolsun nagicim ya bilmiyordum ben geçen sordum ama sende cevap yazmadın çok üzüldüm allah geride kalanlara sabır versin.

dogru ev olmalı güzel olmalı insan istiyo ama
herşeyden önemlisi huzur...
hep diyorum huzurr huzur olmayınca eşya o bu şu para boş geliyo

evet canım kesinlikle öyle huzur en önemlisi. benim sevdiğim yanımda olsun, sağlıklı normal bir hayatım olsun başka bir şey istemem.

edda ellerine sağlık canım yarında bize gel, sen tam benim annemin hayalindeki evlatsın ahahah

bir alemeee indim yanlııız.
yerde lokma gökte cızbıııız.
bir yan susuz bir yan nefiiiiis.
iki ekmek bir sac verdileeeer.
bir gözleme yap dedileeer.
dört bir yandaaa dolu yemekleeer.
kötlüğüm içinmiş diller.

baaana yalan söylediler bana yalan söylediler şişman güzelsin dedileeeer.
hani benim sevdiklerim hani gönül verdiklerim yemek yerim ben gideriiim.

gideriiiiiim gideriiiiim.

(ıssız şişman film müziği)

yiyen şişen ağlayan : LİONESSE

Son düzenleme:
gel gel sende geeeeeeeeeeeeeelllllllll

he yaaa hiç yokton aklımıza börek soktu bak şimdiiii yaaa....
kaçmaaaaaaaaaaa yeeeeeeeeeee

hahahaaaa....bugün topikçe sıyırmış durundayız..bir an lio survivor da falan mı diye düşünmedimde değil yanii:44:..tam mustafa topaloğlu tarzı..

başlıcam dukanına falan heeee yiyende ölüyo yemeyende

hahahaaaa....bugün topikçe sıyırmış durundayız..bir an lio survivor da falan mı diye düşünmedimde değil yanii:44:..tam mustafa topaloğlu tarzı..

ne çok konuşmuşsunuz ben 1 saat yürüdüm dizim bittene kadar sonra akşam yemegimi yedim artık 5 de yemek yemiş olucam bu hafta çok degişikler yapıcam hayatımda şu an yanımda termosla oturuyorum bitki çaylarımı bardak bardak içtim yatana kadar devam

heee ondan olmuyyo.... azcık eğrilip bükülme vaktım gelmiş benim desene.... dur ben zayıflıyıım o işide halletcem naa buraya yazıyorum gaza getirme beni ama yaaa....

kizlar dun ac gezdim biraz vermisim bugun ama sabah resmen saldirdim 3 dilim kepek ekmek peynir recel findik ezmesi onume cikani yedim yaa ogle yemegi yemedim tabi (zaten acikamamistim onca seyden sonra), oyle dengelicem iste. hava BERBAT ruzgar ve yagmur bir arada heryer gri, karanlik ve depresif ben de internetten dizi-izle.com'u "sonunda" kesfettim (biraz gec oldu ama) oradan yalan dunyayi izliyorum 1.den basladim 3teyim su an (tam benlik diziymis zaten gulse birsele bayiliyorum avrupa yakasindan beri), bir yandan da iste canim cikolata kek kurabiye falan istiyor onu bastirmaya calisiyorum :26:
bugun burada resmi tatil o yuzden spora da gidemedik salon kapaliymis sozde bugun baslicaktik.
bir yandan su topikcek baslattigimiz nisan ayi yarisini dusunup panige kapiliyorum o zaman daha cok yiyesim gelio
aslinda dizilere biraz ara verip su basladigim tek sisman beyniniz kitabini hizla okuyup bitirmem lazim beni o paklar su an sadece
dukan isvec karatay vs hicbirsey yapmamaya bir sure kalori sayarak ve spor yaparak kilo vermeye gayret edicem zaten 10 kusur kiloyu oyle vermistim ne zamandir su "diyet" lere basladim yoyo gibi verip verip aliyorum. hergun spora gitcem gunde 2 saat yine eski sistem, kalori sayicam yine 1300 civari. su an cunku diyet psikolojisine giremiyorum, su diyete baslicam diyorum asla uyamiyorum 1 gun bile surduremiyorum. anlatabiliyor muyum kalori sayicam en kolay o geliyor bana su an.
hadi kaciyorum kizlar birkac saate yine ugrarim, opuldunuz

gülse birsele bende bayılıyorum bak onun kitaplarını da oku.... ben işe gidip gelirken otobüslerde okuyordum bir gün bir gülme tuttu beni... ama gidene kadar ne güldüm ne güldüm deli gibi..... ayyy rezil olmuştum hangisine güldüğümü şimdi hatırlamasamda o günü hiç unutmuyacağım garanti hatırladım yaaa olimpiyatlı bir yazısı vardı ona güldümdü hemde kahh kaahh diye sesli sesli ayy o kadar güzel anlatmışki gözümüün önüne geldi onun o anlattığı hali süüper hepinize tavsiye ederim ....

ya evet hoppidicik ne olcak bizim bu obez halimiz. kilo veriyoruz seviniyoruz o verdiğimiz 2-3 kiloyu geriye fazlasıyla alıyoruz. resmen bizim beynimizin kodları bozuk. ayrıca ben survivora gitmezdim cesaretim yok ben oturur ağlarım orada bildğin babaa gel beni al bunlar beni aç bıraktı diye yırtınırdım. işin şımarıklığı tabi Allah kimseyi aç bırakmasın.

TrulyScrumptious naber canım? ehueheuh evet biz de ailecek yalan dünya takipçisiyiz. ince espriler var çok güzel dizi =) ben de gülse birselin hayranıyım. bu arada canını sıkma ben de 3 kg aldım bilmiyorum haberin var mı? geçen hafta moralim dibe vurmuştu ama bu benim enerjimle alakalı. şu bahar havasına bir girebilsem içim heyecan dolucak ve sıkı diyete devam edicem. şu an sadece kendimi dizginlemeye çalışıyorum. havalarda iç karartıcı =( inşalah vericez tatlım kiloları.

yemezleeer.... sonra eliptik bisiklet canıma okuyoo....

yeme kız hopiş sen varya sen milettin aklına sok börekleri kekleri herkes yesin bu hafta 1.ol yemezler canım yarında 1 saat yürüyüş sabahta 5mil kiloların üstüne gidicem karatay maratay yok belki vucut su tutmuştur .yarın tartılıp görücem şimdi kahvemi aldım geldim acıkırsam ev yapımı yogurdum var onu yerim

Manyak yaa supermısss koptummmm

Kesınlıkle katılıyorum sana tam makara yawww

Al ıste bırı daha nerde kopmalık sısman var bızım topıge gelmıs.Eglencelı yerız vesswelam ondanmı zayıflayamıyoruz ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…