- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.621
Aslında sen böyle deyince aklıma peygamber efendimiz de (ass) aynı zamanda iki farklı türde et yemezmiş . Aklıma geldi doğrudur.Kaptanım omad işi gitmiyor sanki bıraksan daha iyi olur temiz güzel mis gibi iki öğüne devam etsen daha güzel olmaz mı ?
Canım menün güzel sanki bi doktordan mi dinlemiştim aynı öğünde iki farklı tür et tüketilmemesi gerektiğini sindirim mi zorlaşıyormuş bi şey bi şey net hatırlayamıyorum birazdan netten bakayım atarım sana
Canım omad işi seni çok zorluyor ki sabah 6da kahvaltı etmişsin öğlen yesen belki dayanabilir miydin bilmiyorum ben açıkçası iki öğüne geçmenden tarafım
Afiyet olsun canım bi yorumda patlıcanı kızartıp buzluğa koyduğunu okudum sanki bu şekilde saklamanın sağlıksız olduğunu patlıcandaki nikotin miktarını artırdığını bir yerlerde okumuştum ama tabi tercih senin menengiçi ilk defa Diyarbakırlı bir arkadaşıma misafirken içmiştim kavanozda tahin kıvamında bir şeydi koyu renkli onların orda yabani fıstık deniyormuş galiba onun ezmesiyle yapılıyormuş hoşuma gitmişti seninki de öyle bir şey mi ?
Güzel canım yufkan çok değil olmasa daha iyi olurmuş
Afiyet olsun canım
Harikasın canım
iyi pazarlik yapiyosunBari 3 e düşürsen 5 çok değil mi
yas farki cok yokmus:)saclar onemli tabiiiBen 25 eşim 31yasinda canım ama kel benim eşim ondan biraz fazla duruyo
iyi geceler canim:)Herkese iyi geceler
Ancak gelebildim
hic bi fikrim yok canim.gecenlerde aldim eczaneden ama artik hic biyerde bulamiyorum..eczane magzada felann yokDezenfektan almak istiyorum kızlar bir de yüzeyler için olanlardan da alicam. Ama alkol oranı ne olmali, hangileri iyidir şu anda çok bilgi kirliliği var. Sizlerin bilgisi var mı?
kardeslerimde gidiyor spor salonuna.bugun sormuslar virusden dolayi kapatacakmisiniz diye...onlarda karsidaki buyuk carfoure market var o kapanirsa bizde kapatiriz demisler. fr de olu sayisi 48 e cikmis.bildigim kadariyla cinin nufusu 1 bucuk milyarmis.avrupa ve cinde yasli nufus cok oldugu icin bu kadar cok etkili olmus virus.@Dream00 mercimekli bulgur pilavı üstüne soğan kavrulmuş
@ela_naz2019 yürüyüş bandım var cnm bnm eşim hediye almıştı yıllar önce kışın özellikle iyi oluyor
Bu arada korona elde 10 dk yaşıyor, ağzınıza burnunuza değmediğiniz sürece sorun yok.
Metal yüzeylerde en çok tutunuyor mümkün mertebe ona dikkat etmek lazım
Kolonya da 80 lik olmalı en az ama vücuda girdikten sonrası bir anlamı yok bnm evde dezenfektan var eşim de şu an yapı fuarında ona da aldım eve kesinlikle ayakkabı ile basmamak lazım
Ben çocuklarımı parka götürdüm bugün mesela, her 5 dk da bir dezenfektan sıktım, evede girdiğimiz anda ikisini birden çitiledimbni tek korkutan bakıcımız otobüs ile geliyor ve 55 yaşında falan bilemiyorum
Ha birde sppra gitme diyor bana aklım karıştı 3 yıl oldu neredeyse bn yapamam pilatessiz
Öf var mı bir spor salonuna giden ne düşünüyorsunuz?
İyi uykular kızlar yrn menü bakcam
iyi geceler canim:)bugunu iyi atlatmissin:)sira bende:)bende onumuzdeki cumayi atlatmam lazim:)Bir misafir dalgasını daha atlattım
En azından 15 20 gun kadar helede hamurişi yapıcagım misafir gelmesin
Bacaklarım tatlı tatlı sızlarken ıyı geceler diliyip yatam ben
evet bende duymustum bunu oyuzden hep dikkat ederim 2 farkli eti ayni anda yememeyeAslında sen böyle deyince aklıma peygamber efendimiz de (ass) aynı zamanda iki farklı türde et yemezmiş . Aklıma geldi doğrudur.
Ziyan olmasın diye yemistim
2 gundur herkes bulgur yiyo11 mart
07.15
1 yumurta
2 ceviz
2 sünme peynir
1 muz
4 siyah zeytin
14.30
3 kaşık mercimekli bulgur
3 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
18.00
1 avokado 3 çilek yarım bardak süt 1 muz blenderdan geçirip içtim ha 1 çay kaşığı bal kattım
Spor yok
Su 2400 ama 3 ü bulur
@Tekrardene
Menüm
9.00 bitki çayı
11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem
17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş 135p @Tekrar dene
15 kasik 1 tabak felanmi oluyo canim..gozume 15 cok gorundu10:00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
13:00
2 ceviz
3 kaşık yoğurt
18:00
15 kaşık Patlıcan türlü (domates,soğan,biber,patlıcan,zeytinyağı)
1 büyük bardak ayran
Su: 3 litre
Spor: 62 dakika yürüyüş 124 puan @Tekrar dene
sabah guzel olmus ama oglen hic olmamis.botek olmasaydi daha iyiydi10 gibi kahvaltı
1dilim t.b ekmek
2dilim beyaz peynir
Zeytin
Domates
1haslanmis yumurta
1ç.k bsl tereyağı
16.00
1dıilim borek
4sıkım mercimek köftesi
Yarım kase patates salatası
19.00
Turk kahvesı
1parca kare çikolata
1,5lt su
Öyle yapayım diyorum canımAslinda gayet iyi gidiyordun ama şu detokslar sana yaramadi sanki. Karataya başla ara öğünde yapp. Hem iyi hissedersin hemde guzel kilo verirsin.
Galiba öyle oldu ama kabak da vermiştimBende yazayım benimkini de yorumla kaptanımmm
Harikasın canım. Ne demek 7. Ayda +700 olmak. Böyle bitirirsin inşallah
Ben şok oldum bu akşam. Bu vakaların arttığını düşünemiyorum neler gorucez acaba.
Canım sana detoks iyi gelmedi.Bana da aynısı oldu. Detokstan sonra sürekli halsizlik oldu o da motivasyonumu düşürdü.
direk toz olarak çekiyorsun gülüm daha önce de bir kaç kez yazmıştım denk gelmemiş sana demek ki ben bir kere denedim burun geniz baya yakıyor ama sinüzit kalmadı şükür oğluma gün aşırı bir kaç kez yapmıştık şükür onun da kalmadıAa nasıl bişey abla toz suyla mı karıştırıp çekiliyo buruna?
vah kuzum direk zeytin yağı mı içirsen 1 çay kaşığıMsj ları alintilamistim ama bi kısmına yazabildim diğerlerini de şimdi yazdim. Bebeğim 5 gündür büyük tuvaletini yapamiyor aşırı gaz sancisi çekiyor sürekli kucağımda, oğlum konuşmayı yeni yeni söküyor ve sürekli soru soruyor Allah im cok zormuş iki küçük çocuk yaabugün eşimi aradim erken gel yoksa aç kalacağız yemek yapamiyorum diye neyse ki geldi. Yemek yaptim yedik şimdi uyuttum başını bekliyorum uyanir mi diye, bu arada firsat buldum yazayim dedim. Mutfak öylece duruyor kalkıp temizlemem gerek. Menüleri de alintilayayim sonra temizleyeyim.
Evet doğru söylüyorsun ablacim. Ben normalde kahvaltı yapmayi da çok sevmezdim ama şu an dayanamiyorum. Dediğin gibi emzirmekten. Bide akşam yemeğinden sonra da atıştırmalik bir şey yemiyorum sabaha kadar onun da etkisi var sanirim.
Evet bencede. Daha doğal olur hem.
Tam buğday ekmeği canim. Ekmeğe şimdilik devam
Masallah demeden geçmek istemedimBenim oğlusum da yapsin eşine isterim valla.
Bagirsaklarla ilgili bir şey olabilir mi canim kac aylıktı.
Düsmez canim düsmez ciğerim düşmez birtanem düşmez
en fazla bi avuç yiyorum canim ara öğün olarak iyi oluyo tok tutuyo. Gerçi bi avuç diyorum ama onun da yarisini oğlum yiyo zayen
offf çok iddaali olmuş
Yaaa benin de öyle karnim davul gibi oluyo ama gözlerim fıldır fıldır ne yesem diye etrafa bakiyo.
Yazik kaptanim yaa ne istiyorsun kocandan bozmayin huzurunuzu. Onunki bozulsa senin ki de bozulur
Afiyet olsun canımYaa hiç duymamistim canim yemiyim bi daha. Evet canim sanirim benim içtiğim de öyle çok faydalıymış nette okumuştum ama hatirlayamadim şu an.
Bi tabak canım bir yemek tabağı kadar15 kasik 1 tabak felanmi oluyo canim..gozume 15 cok gorundu
Marka bilmiyorum ama bence dezenfektan gereksiz.Dezenfektan almak istiyorum kızlar bir de yüzeyler için olanlardan da alicam. Ama alkol oranı ne olmali, hangileri iyidir şu anda çok bilgi kirliliği var. Sizlerin bilgisi var mı?
Zeynepcim takıma geldin geleli çok güzel kilolar verdin.İyi akşamlar arkadaşlar oğlan hasta bu aralar ben de biraz rahatsızım halsizlik var yorgunluk var bu ara dengeli beslenmiyorum aksamdan yarının planlamasını yapıyorum ama gel gelelim sabah olunca yataktan çıkmak istemiyorum sersem gibi oluyorum bu aralar kilo vermem de yavasladi ama ne spor var ne de düzgün beslenme şöyle beni biraz kendime getirin ya niye böyle oldum ki çok mutsuzum surda 55 e ne kaldı bir de
Karataya ilk etapta ara öğünle başlayıp sonra ara öğünü kaldırabilirsin canım.Karatay diyeti yapmak istiyorum ama ara öğün yapmazsam acikiyorum oğlan da hiç düşmüyor memeden ne yapsam ki bilemedimvar mı bana önerisi olan basen bolgesinden muzdaribim
Yemekte yiyebilirdim aslında ama nedense tercihim kahvaltıdan yana oldu her seferinde.kayisi bende çok işe yarıyor birde haşlanmış kabak. Bence yetersiz bir menü omad i sevmedim. Söyle yağlı birşeyler girmeli vucuda yemek olmalı yani kahvalti dışında.
Cıslı şeyler yoktu ama dünkü yemeğin bugünkü tartıya katkısı +1.2olsun kaptanim cisli seyler yememissin sonucta ama bulgur pilavi tartiya yakin yemesemiydin..gerci siz baska bidiyete gordiniz galiba..oyuzden bisey diyemiycem...bu ara bolca bulgur pilavi gorcez galiba 1.seviyede.
Olur, özelden at, uzun olsun yazı amaBende yazayım benimkini de yorumla kaptanımmm
Dünden sonra bende aynı düşünceye kapıldım.Kaptanım omad işi gitmiyor sanki bıraksan daha iyi olur temiz güzel mis gibi iki öğüne devam etsen daha güzel olmaz mı ?
Bugün ve yarında deneyeyim, yapamazsam 2 öğüne geçeceğim canımCanım omad işi seni çok zorluyor ki sabah 6da kahvaltı etmişsin öğlen yesen belki dayanabilir miydin bilmiyorum ben açıkçası iki öğüne geçmenden
Merak ettim tam tarifi, kabızlık için değil ama boy uzaması için büyük kıza birşeyler denemem lazımkızlar kabızlık bağırsak kurdu tenya zararlı bakterilere iyi gelen bir yöntem okudum portakal kabuğunu kurutup öğütüp yarı su yarı sütle bardak da karıştırıp içiliyor, çocuklar da boy da uzatıyor yazıyordu en sonun da,
daha denemedim yarın unutmazsam tam tarifi ponime atayım telefondan o da burada paylaşsın oluyorsa ben leptaptan nete giriyorum tarif tel ınstagramdaydı buradan olmuyor
Zaten yarın seviyeye başlıyoruz hayırlısıyla bakalım inşallah güzel şeyler elde edebilirizBugün ve yarında deneyeyim, yapamazsam 2 öğüne geçeceğim canım
Dün akşam Telegram'da yayınlanan ses kayıtlarını dinlendin mi canımZaten yarın seviyeye başlıyoruz hayırlısıyla bakalım inşallah güzel şeyler elde edebiliriz
Şimdi gördüm kahvemi yapıp dinlemeyi planlıyordum tam tevafuk benim cadı kalkmadan dinleyeyim sonra birini duyup onunu duyamam sayesindeDün akşam Telegram'da yayınlanan ses kayıtlarını dinlendin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?