- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.641
Günaydın cnmGünaydınlar ❤
Afıyet şifa olsun cnmGünaydınn ☀ ☀
Bugün evdeyim kızım hala uyuyor ben de pijamayla oturuyorum bi kahve yapayım gelin de içelim
Amin canım insallah doğum sonrasında da rahat veririmBende yazayım benimkini de yorumla kaptanımmm
Harikasın canım. Ne demek 7. Ayda +700 olmak. Böyle bitirirsin inşallah
Ben şok oldum bu akşam. Bu vakaların arttığını düşünemiyorum neler gorucez acaba.
Canım sana detoks iyi gelmedi.Bana da aynısı oldu. Detokstan sonra sürekli halsizlik oldu o da motivasyonumu düşürdü.
Günaydın,Günaydınn ☀ ☀
Bugün evdeyim kızım hala uyuyor ben de pijamayla oturuyorum bi kahve yapayım gelin de içelim
iyiyim kuzum, işyerinde çok yoğundum yerimde oturamadım bileJasminium84 dün gözükmedin canım, iyi misin?
Merak ettim canım, iyi olduğunu bilelim yeteriyiyim kuzum, işyerinde çok yoğundum yerimde oturamadım bile
akşam da pert vaziyette kızlarla uğraştım durdum
girdim çıktım ama yazamadım hiç size
hala yoğunluğum devam ediyor ama biraz geçmiş yapacağım
sağol canımmmMerak ettim canım, iyi olduğunu bilelim yeter
Günaydınlar ❤
Günaydınn ☀ ☀
Günaydın cnm
Günaydın kızlar
Yarına güzel eksilerin geldiği bı gün olsun insAllah❤
Gunaydin kızlar bursadan dun aksam donduk. Cok sukur guzel bol gezmeli yemelikazasiz belasiz gecti. Sabah tartildm okadar yemeye iyi gene fazla almamisim ama genel olark kotu gidiyorm artk haftaya kesin baslamayi dusunuyorm bu ara ev camasir derken anca toparlanirm 3-4 gune sanirm. Sizde ne var ne yok yapabilrsem bugn gecmis yapicam biraz ama tam 100 sayf birikmis hepsine bakmam imkansiz zaten
gunaydin kizalr:)kosu bandindan selamlar:))Günaydın,
Bende çayımı demledim içiriyorum
Teşekkür ederim abladirek toz olarak çekiyorsun gülüm daha önce de bir kaç kez yazmıştım denk gelmemiş sana demek ki ben bir kere denedim burun geniz baya yakıyor ama sinüzit kalmadı şükür oğluma gün aşırı bir kaç kez yapmıştık şükür onun da kalmadı
Afiyet olsn ohGünaydınn ☀ ☀
Hoşgeldin pınar tatilin günahı ne söyleGunaydin kızlar bursadan dun aksam donduk. Cok sukur guzel bol gezmeli yemelikazasiz belasiz gecti. Sabah tartildm okadar yemeye iyi gene fazla almamisim ama genel olark kotu gidiyorm artk haftaya kesin baslamayi dusunuyorm bu ara ev camasir derken anca toparlanirm 3-4 gune sanirm. Sizde ne var ne yok yapabilrsem bugn gecmis yapicam biraz ama tam 100 sayf birikmis hepsine bakmam imkansiz zaten
Yapıyorum 40-45 dk kadarPoni Bon yürüyüş yapıyor musun?
Koşu bandını rüyanda mı gördün kızgunaydin kizalr:)kosu bandindan selamlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?