- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.661
sağ ol ponimmm
3. konuşmayı dinliyorum şimdiHandandandan ilk ses kaydını dinleyebildim dinleyemediysen özetle seviye 1 kurallarını detaylıca anlatmış galiba beni en çok zorlayacak şey uzun uzun çiğnemek hızlı yerim ben
ekmek Zaten kahvaltida varmis canim, börek, mercimek köftesi olmamis patates Salatasida Cok fazla olmus, cikolatada Gec saatte10 gibi kahvaltı
1dilim t.b ekmek
2dilim beyaz peynir
Zeytin
Domates
1haslanmis yumurta
1ç.k bsl tereyağı
16.00
1dıilim borek
4sıkım mercimek köftesi
Yarım kase patates salatası
19.00
Turk kahvesı
1parca kare çikolata
1,5lt su
cocuk olsaydimda boyuma yarasaydi
Bu zamanda hersey ilaclişu portakal kabuğu tarifi için dün sitedeki manavdan portakal aldım ,eşim dedi ki bunlarla olmaz geç kaldım ocak da ki portakallarla yapacaktın bunlar ilaçlı soğuk hava deposunda tutulanlardır portakalın mevsimi geçti yapma dediii
afiyet olsun guzelHayırlı akşamlar
Sabah 11.00
2 h yumurta
3 k yoğurt
1.5 dilim ekmek
15.00
Türk kahvesi
16.30
Bir greyfurt
Aksam18.00
Bir büyük levrek fırında
3k dünden kalan tavuk mantar sote
Yeşillik salatası
Şu 3 lt
Spor 15 dk yuruyus orta tempolu.
200 ip atlama
70 puan @Tekrar dene
evet canim bitis cizgin o kadar yakinki.arada hepimizde boyle donemler oluyor. Bide hedefe yaklastikca bi salma nasilsa veriyorum gibi bir dusunce oluyor bence.ama sen toparlarsin bir iki gune.cumaya guzel eksi gelirİyi akşamlar arkadaşlar oğlan hasta bu aralar ben de biraz rahatsızım halsizlik var yorgunluk var bu ara dengeli beslenmiyorum aksamdan yarının planlamasını yapıyorum ama gel gelelim sabah olunca yataktan çıkmak istemiyorum sersem gibi oluyorum bu aralar kilo vermem de yavasladi ama ne spor var ne de düzgün beslenme şöyle beni biraz kendime getirin ya niye böyle oldum ki çok mutsuzum surda 55 e ne kaldı bir de
en guzelini yapmissin canim.bunye bir anda zor alisacak demekki.yavas yavas OMAD inda hakkindan gelirsin sen11 Mart Çarşamba
06:00=== 3 Yumurta ile sucuklu omlet
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz
Umarim bugün OMAD başarabilirim
Başaramadım maalesef
17:00=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
2 adet mini kuru soğan
1 parça helva
Su=== 3 lt
Spor yok
karbiyariklar yagda kizarmamissa guzel canim.afiyet olsunSabah 10:30
1h.yumurta
3 dilim peynir
2 ykaşıği menemen
2 dilim t.b ekmeği
Ara,
1 kupa süt lü kahve
2 kayisi
15 20 tane kadar kabak çekirdeği
Öğle yemeye firsatim olmadi 1 sütlü menengic kahvesi içtim
Akşam 18:00
2 minik karniyarik
1 tabak yogurtlu kabak ( buharda pisirdim)
1 kepçe mercimek corbasi
Bol salata
Su 3 litre
Spor 15dk leslie 45 puan. @Tekrar dene
afiyet olsun guzel bence canimiyi aksamlar
11 mart menum
10.00
1 kase kiymali ispanak
2 yumurta
3 4 kasik yogurt
15.30
2 kayisi
2 hurma
sutlu kahve
18.30
1 tabak etli ispanak
3 4 kasik yogurt
2 yesil sogan
1 elin yarisi kadar ev yapimi yufka
2 gundur hep ispanak yiyorum bitsin diye..benden baska kimse yemiyo.israf olmasin diye
su 3 lt olur yatana kadar spor simdilik yok.belki ip atlarim
afiyet olsun canin.guzel olmus11 mart
07.15
1 yumurta
2 ceviz
2 sünme peynir
1 muz
4 siyah zeytin
14.30
3 kaşık mercimekli bulgur
3 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
18.00
1 avokado 3 çilek yarım bardak süt 1 muz blenderdan geçirip içtim ha 1 çay kaşığı bal kattım
Spor yok
Su 2400 ama 3 ü bulur
@Tekrardene
afiyet olsun canim.seviyelerde sucuk serbestmi.islenmis paketli gidaya girmiyormu.bilnedigimden ve merakimdan soruyorunMenüm
9.00 bitki çayı
11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem
17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş 135p @Tekrar dene
afiyet oksun gayet guzel canim10:00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
13:00
2 ceviz
3 kaşık yoğurt
18:00
15 kaşık Patlıcan türlü (domates,soğan,biber,patlıcan,zeytinyağı)
1 büyük bardak ayran
Su: 3 litre
Spor: 62 dakika yürüyüş 124 puan @Tekrar dene
misafirlerle kacamak yapmissin sende.tarti onu yapmasan iyi olurmus.10 gibi kahvaltı
1dilim t.b ekmek
2dilim beyaz peynir
Zeytin
Domates
1haslanmis yumurta
1ç.k bsl tereyağı
16.00
1dıilim borek
4sıkım mercimek köftesi
Yarım kase patates salatası
19.00
Turk kahvesı
1parca kare çikolata
1,5lt su
afiyet olsun canim.9.00
1 d.Tb ekmek
2 yumurta
Tere
13.00
2 kare bitter
Bir d.tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
18.00
6 çiğ köfte
Marul
Ayran
Su 2.5 L
Spor yok
tamam abla aklimizda bulunsunkızlar kabızlık bağırsak kurdu tenya zararlı bakterilere iyi gelen bir yöntem okudum portakal kabuğunu kurutup öğütüp yarı su yarı sütle bardak da karıştırıp içiliyor, çocuklar da boy da uzatıyor yazıyordu en sonun da,
daha denemedim yarın unutmazsam tam tarifi ponime atayım telefondan o da burada paylaşsın oluyorsa ben leptaptan nete giriyorum tarif tel ınstagramdaydı buradan olmuyor
hosgeldin evine canim.artik buralardasin yaniGunaydin kızlar bursadan dun aksam donduk. Cok sukur guzel bol gezmeli yemelikazasiz belasiz gecti. Sabah tartildm okadar yemeye iyi gene fazla almamisim ama genel olark kotu gidiyorm artk haftaya kesin baslamayi dusunuyorm bu ara ev camasir derken anca toparlanirm 3-4 gune sanirm. Sizde ne var ne yok yapabilrsem bugn gecmis yapicam biraz ama tam 100 sayf birikmis hepsine bakmam imkansiz zaten
cig köfte sisirmez ins canim9.00
1 d.Tb ekmek
2 yumurta
Tere
13.00
2 kare bitter
Bir d.tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
18.00
6 çiğ köfte
Marul
Ayran
Su 2.5 L
Spor yok
kurabiye disinda güzel olmus canim11.00
1yumurta marul yesil sogan salata
Peynir 1 dlm
14.20
Sade kahve
1kurabiye
19.30
4 ksk patates yemegi
Salataaa
6bkasik yogurt
.
Su 2.5 ltr
Sağol canım, İnşallah başaracağım...en guzelini yapmissin canim.bunye bir anda zor alisacak demekki.yavas yavas OMAD inda hakkindan gelirsin
Bende aynen hizlica yerim nereye yetiseceksem. Bende ucuncuyu dinleyecegim kahvaltiyla birlikte insHandandandan ilk ses kaydını dinleyebildim dinleyemediysen özetle seviye 1 kurallarını detaylıca anlatmış galiba beni en çok zorlayacak şey uzun uzun çiğnemek hızlı yerim ben
Aslinda 5 te ayaktaydim ama buraya girip okudum ama yazamadim.minnosumun aglama kriziyle ugraisyordum.Sağol canım, İnşallah başaracağım...
Bugün geç kalktın galiba, sabah 5 'te seni aradı gözlerim
Handandandan ilk ses kaydını dinleyebildim dinleyemediysen özetle seviye 1 kurallarını detaylıca anlatmış galiba beni en çok zorlayacak şey uzun uzun çiğnemek hızlı yerim ben
bunda ben de çok zorlanıyorum, kızlardan dolayı hızlı hızlı yiyip işime gücüme bakmaya o kadar alıştım ki zor geliyor yavaş yemek3. konuşmayı dinliyorum şimdi
Benimde en çok zorlanacağım çok fazla çiğnemek maalesef, zaten kilo sebebimi ona bağlıyorum...
Bir de dizlerimden dolayı yürüyüş nasıl yapacağım onu düşünüyorum
kizim.uyyoken yapiyim dedim ama 10.dk sinda uyandi.ama yinede tamamladim sporumuKoşu bandını rüyanda mı gördün kız
doğru diyorsun gülüm ilaçsızı arasak bulamayız :)ekmek Zaten kahvaltida varmis canim, börek, mercimek köftesi olmamis patates Salatasida Cok fazla olmus, cikolatada Gec saatte
cocuk olsaydimda boyuma yarasaydi
Bu zamanda hersey ilacli
bence leslie de olur kendimiz için bir şeyler yapacağız gülüm bedenimiz (en azından benim ki) ev de oturmaktan hamlıyor kaslar güçsüzleşiyor leslie nin hareketleri hemen ezberleniyor ya nasıl olsa hiç olmadı akşam tv izlerken diyelim ki dizi izliyorsun reklam arasın da 5 dk hareketleri yap hem zorlanmazsın hem de hareket olur ben de dün başladım lesliciğimin hareketlerine az da lastikle su şişesiyle ve bacak arası kasma aletiyle 3-5 dk çalıştım hem de ağır yaşamları izlerkenbunda ben de çok zorlanıyorum, kızlardan dolayı hızlı hızlı yiyip işime gücüme bakmaya o kadar alıştım ki zor geliyor yavaş yemek
deneyeyim dedim bu hafta ama olmuyor yavaş yemeye başlıyorum sonra ufaklık mızırdanmaya başlıyor ya da büyüğün bi ihtiyacı oluyor resmen yemeği ağzıma tepip onlara koşuyorum
yürüyüş yerine leslie de olur heralde di mi kaptanım ya amaç hareket etmek
çünkü yürüyüş dışarıda yapmaya vaktim yok benim
motivasyon kaynağına bayıldım yalnızbence leslie de olur kendimiz için bir şeyler yapacağız gülüm bedenimiz (en azından benim ki) ev de oturmaktan hamlıyor kaslar güçsüzleşiyor leslie nin hareketleri hemen ezberleniyor ya nasıl olsa hiç olmadı akşam tv izlerken diyelim ki dizi izliyorsun reklam arasın da 5 dk hareketleri yap hem zorlanmazsın hem de hareket olur ben de dün başladım lesliciğimin hareketlerine az da lastikle su şişesiyle ve bacak arası kasma aletiyle 3-5 dk çalıştım hem de ağır yaşamları izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?