Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şu portakal kabuğu tarifi için dün sitedeki manavdan portakal aldım ,eşim dedi ki bunlarla olmaz geç kaldım ocak da ki portakallarla yapacaktın bunlar ilaçlı soğuk hava deposunda tutulanlardır portakalın mevsimi geçti yapma dediii

Handandandan ilk ses kaydını dinleyebildim dinleyemediysen özetle seviye 1 kurallarını detaylıca anlatmış galiba beni en çok zorlayacak şey uzun uzun çiğnemek hızlı yerim ben
3. konuşmayı dinliyorum şimdi

Benimde en çok zorlanacağım çok fazla çiğnemek maalesef, zaten kilo sebebimi ona bağlıyorum...

Bir de dizlerimden dolayı yürüyüş nasıl yapacağım onu düşünüyorum

ekmek Zaten kahvaltida varmis canim, börek, mercimek köftesi olmamis patates Salatasida Cok fazla olmus, cikolatada Gec saatte
cocuk olsaydimda boyuma yarasaydi
Bu zamanda hersey ilacli

afiyet olsun guzel
evet canim bitis cizgin o kadar yakinki.arada hepimizde boyle donemler oluyor. Bide hedefe yaklastikca bi salma nasilsa veriyorum gibi bir dusunce oluyor bence.ama sen toparlarsin bir iki gune.cumaya guzel eksi gelir
en guzelini yapmissin canim.bunye bir anda zor alisacak demekki.yavas yavas OMAD inda hakkindan gelirsin sen
karbiyariklar yagda kizarmamissa guzel canim.afiyet olsun
afiyet olsun guzel bence canim
afiyet olsun canin.guzel olmus

Menüm
9.00 bitki çayı

11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem

17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul

Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş 135p @Tekrar dene
afiyet olsun canim.seviyelerde sucuk serbestmi.islenmis paketli gidaya girmiyormu.bilnedigimden ve merakimdan soruyorun
afiyet oksun gayet guzel canim
misafirlerle kacamak yapmissin sende.tarti onu yapmasan iyi olurmus.
9.00
1 d.Tb ekmek
2 yumurta
Tere

13.00
2 kare bitter
Bir d.tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

18.00
6 çiğ köfte
Marul
Ayran

Su 2.5 L
Spor yok
afiyet olsun canim.
tamam abla aklimizda bulunsun
hosgeldin evine canim.artik buralardasin yani

9.00
1 d.Tb ekmek
2 yumurta
Tere

13.00
2 kare bitter
Bir d.tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

18.00
6 çiğ köfte
Marul
Ayran

Su 2.5 L
Spor yok
cig köfte sisirmez ins canim
11.00
1yumurta marul yesil sogan salata
Peynir 1 dlm

14.20
Sade kahve
1kurabiye

19.30
4 ksk patates yemegi
Salataaa
6bkasik yogurt
.

Su 2.5 ltr
kurabiye disinda güzel olmus canim

Handandandan ilk ses kaydını dinleyebildim dinleyemediysen özetle seviye 1 kurallarını detaylıca anlatmış galiba beni en çok zorlayacak şey uzun uzun çiğnemek hızlı yerim ben
Bende aynen hizlica yerim nereye yetiseceksem. Bende ucuncuyu dinleyecegim kahvaltiyla birlikte ins

Sağol canım, İnşallah başaracağım...

Bugün geç kalktın galiba, sabah 5 'te seni aradı gözlerim
Aslinda 5 te ayaktaydim ama buraya girip okudum ama yazamadim.minnosumun aglama kriziyle ugraisyordum.
Gun icindende pek gelemem heralde evde temizlik isine giristim biraz
Yarin erkenden burdayim arattimiyim kendimi o zaman

bunda ben de çok zorlanıyorum, kızlardan dolayı hızlı hızlı yiyip işime gücüme bakmaya o kadar alıştım ki zor geliyor yavaş yemek
deneyeyim dedim bu hafta ama olmuyor yavaş yemeye başlıyorum sonra ufaklık mızırdanmaya başlıyor ya da büyüğün bi ihtiyacı oluyor resmen yemeği ağzıma tepip onlara koşuyorum
yürüyüş yerine leslie de olur heralde di mi kaptanım ya amaç hareket etmek
çünkü yürüyüş dışarıda yapmaya vaktim yok benim

ekmek Zaten kahvaltida varmis canim, börek, mercimek köftesi olmamis patates Salatasida Cok fazla olmus, cikolatada Gec saatte
cocuk olsaydimda boyuma yarasaydi

Bu zamanda hersey ilacli
doğru diyorsun gülüm ilaçsızı arasak bulamayız :)

bence leslie de olur kendimiz için bir şeyler yapacağız gülüm bedenimiz (en azından benim ki) ev de oturmaktan hamlıyor kaslar güçsüzleşiyor leslie nin hareketleri hemen ezberleniyor ya nasıl olsa hiç olmadı akşam tv izlerken diyelim ki dizi izliyorsun reklam arasın da 5 dk hareketleri yap hem zorlanmazsın hem de hareket olur ben de dün başladım lesliciğimin hareketlerine az da lastikle su şişesiyle ve bacak arası kasma aletiyle 3-5 dk çalıştım hem de ağır yaşamları izlerken

motivasyon kaynağına bayıldım yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…