- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.681
insanlar bir hedefi olduğun da nasıl 2-3 ayda 30 yada 52 kilo veriyor hayret ediyorum gülüm o zamana kadar katalak olarak yaşayıp kendileri için hiç bir şey yapmayan insanlar ameliyat olmak için hedeflerine ulaşmak için gayret ediyor ben ayda 1 kilo veriyorum alıyorum yuuf diyorum o zaman kendime hayatım bedenim için ne yapıyorum ki diyorum aslın da 6 ayda rahat istediğimiz kiloya inebilir kilo 100 bile olsamotivasyon kaynağına bayıldım yalnız
Evet maalesef ya seni bu durum daha çok zorlayacaktır fiziksel engeli bulunanlar farklı bir şey de yapabilir demişti bacaklarını kullanmadan ne yapabilirsin onu düşünmek lazım3. konuşmayı dinliyorum şimdi
Benimde en çok zorlanacağım çok fazla çiğnemek maalesef, zaten kilo sebebimi ona bağlıyorum...
Bir de dizlerimden dolayı yürüyüş nasıl yapacağım onu düşünüyorum
Aynen ben de dışarı çıkamam evde Leslie veya farklı bir tip spor yaparım 2. Ses kaydında öğün yeri değiştirmeden bahsetti aklıma sen geldinbunda ben de çok zorlanıyorum, kızlardan dolayı hızlı hızlı yiyip işime gücüme bakmaya o kadar alıştım ki zor geliyor yavaş yemek
deneyeyim dedim bu hafta ama olmuyor yavaş yemeye başlıyorum sonra ufaklık mızırdanmaya başlıyor ya da büyüğün bi ihtiyacı oluyor resmen yemeği ağzıma tepip onlara koşuyorum
yürüyüş yerine leslie de olur heralde di mi kaptanım ya amaç hareket etmek
çünkü yürüyüş dışarıda yapmaya vaktim yok benim
Örneğin ben abla 6 ayda 100 kilodan 70e inmişliğim var şimdi çok istikrarsız buluyorum kendimiinsanlar bir hedefi olduğun da nasıl 2-3 ayda 30 yada 52 kilo veriyor hayret ediyorum gülüm o zamana kadar katalak olarak yaşayıp kendileri için hiç bir şey yapmayan insanlar ameliyat olmak için hedeflerine ulaşmak için gayret ediyor ben ayda 1 kilo veriyorum alıyorum yuuf diyorum o zaman kendime hayatım bedenim için ne yapıyorum ki diyorum aslın da 6 ayda rahat istediğimiz kiloya inebilir kilo 100 bile olsa
ya 6 ay bakınca hem uzun hem kısa bir zaman aslında ve aslında iyi bir motivasyon olunca ne kilolar verilir bu süredeinsanlar bir hedefi olduğun da nasıl 2-3 ayda 30 yada 52 kilo veriyor hayret ediyorum gülüm o zamana kadar katalak olarak yaşayıp kendileri için hiç bir şey yapmayan insanlar ameliyat olmak için hedeflerine ulaşmak için gayret ediyor ben ayda 1 kilo veriyorum alıyorum yuuf diyorum o zaman kendime hayatım bedenim için ne yapıyorum ki diyorum aslın da 6 ayda rahat istediğimiz kiloya inebilir kilo 100 bile olsa
ses kayıtlarını dinlemedim henüzEvet maalesef ya seni bu durum daha çok zorlayacaktır fiziksel engeli bulunanlar farklı bir şey de yapabilir demişti bacaklarını kullanmadan ne yapabilirsin onu düşünmek lazım
Aynen ben de dışarı çıkamam evde Leslie veya farklı bir tip spor yaparım 2. Ses kaydında öğün yeri değiştirmeden bahsetti aklıma sen geldin
Örneğin ben abla 6 ayda 100 kilodan 70e inmişliğim var şimdi çok istikrarsız buluyorum kendimi
vaaavvv harikasın muhteşemsin süpersiiiinnnnnnnnnnEvet maalesef ya seni bu durum daha çok zorlayacaktır fiziksel engeli bulunanlar farklı bir şey de yapabilir demişti bacaklarını kullanmadan ne yapabilirsin onu düşünmek lazım
Aynen ben de dışarı çıkamam evde Leslie veya farklı bir tip spor yaparım 2. Ses kaydında öğün yeri değiştirmeden bahsetti aklıma sen geldin
Örneğin ben abla 6 ayda 100 kilodan 70e inmişliğim var şimdi çok istikrarsız buluyorum kendimi
tek sen değil ki gülüm bende de var o yüzden 2 yıldır buradayım ya :))ya 6 ay bakınca hem uzun hem kısa bir zaman aslında ve aslında iyi bir motivasyon olunca ne kilolar verilir bu sürede
ama bende de şu var amaaannn sanki gelin mi olacağım ne acelem var yavaş yavaş vereyim işte gibi bi rahatlık var o yüzden iki ileri bi geri şeklinde gidiyorum ama işte bu da bi süre sonra motivasyonumu kırıyor ki bi türlü istediği kiloya inemedim diye
ses kayıtlarını dinlemedim henüz
çok yoğunuz yaa bişeye fırsat bulamıyorum
akşam inşallah dinleyebilirim
aslında seviyeye başlamadan dinlemek isterdim ama mümkün görünmüyor
o süreçteki motivasyonun neydi canım belki onu düşünsen yine bi gaza gelirsin
Hayatımın psikolojik olarak çok kötü geçtiği dönemiydi canım iyileşmeye karar vermiştim her yönden kendim için bir şeyler yapmaya karar verip ve uyguladım görmek istediğim yerlere gittim diyet yaptım kurslara gittim spor yaptım kafamı sürekli bir şeylerle oyalıyordum depresyondan çıkabilmek için kötü şeyleri düşünmemek için öyle öyle derken hem psikolojik hem fiziksel olarak iyileştimses kayıtlarını dinlemedim henüz
çok yoğunuz yaa bişeye fırsat bulamıyorum
akşam inşallah dinleyebilirim
aslında seviyeye başlamadan dinlemek isterdim ama mümkün görünmüyor
o süreçteki motivasyonun neydi canım belki onu düşünsen yine bi gaza gelirsin
Evet ya izinden de döner inşallah böyleceMefkurem bu akşam niyet ediyor muyuz seviyelere?
InsallahMefkurem bu akşam niyet ediyor muyuz seviyelere?
Cnm bak bu halde bile sana yaziyorum kiymetini bil :)tek sen değil ki gülüm bende de var o yüzden 2 yıldır buradayım ya :))
Kaşınıyon sendeme öyleBugün esimde Evde Dr a kan aldirmaya gidim dedim vazgectim baska bise düsünürler diye
sagol
Masallah sana 7 lere az kaldi
O hasta olmasın ben olayım valla yagecmis olsun canim.insallah tez zamanda iylesir.cocuklar hastalandimi zor toparliyorlar.
gecmis olsun canim.virus yuzunden herkesin piskolojisi bozuldu..bizde korkudan cikamiyoz mecbur kalmadikca..
oyle gercekten.tedbirimizi alalim takdir allahtan.
kalabalik gelecekse kimse farketmez bile bence:)
hasi insallah kaptanim.
ben kv kiziyorum mesela :)) ama yuzune diyorum :))erkek diye hic bi is yaptirmamissin diye
Canım ishali ya da kusması yokBagirsaklarla ilgili bir şey olabilir mi canim kac aylıktı
Canım ben sucuk memleketindenim yerel bi sucukçuda yaptırıp alıyoruz elde yapım gibi oluyor kurutuyoruz hattaafiyet olsun guzel
evet canim bitis cizgin o kadar yakinki.arada hepimizde boyle donemler oluyor. Bide hedefe yaklastikca bi salma nasilsa veriyorum gibi bir dusunce oluyor bence.ama sen toparlarsin bir iki gune.cumaya guzel eksi gelir
en guzelini yapmissin canim.bunye bir anda zor alisacak demekki.yavas yavas OMAD inda hakkindan gelirsin sen
karbiyariklar yagda kizarmamissa guzel canim.afiyet olsun
afiyet olsun guzel bence canim
afiyet olsun canin.guzel olmus
afiyet olsun canim.seviyelerde sucuk serbestmi.islenmis paketli gidaya girmiyormu.bilnedigimden ve merakimdan soruyorun
afiyet oksun gayet guzel canim
misafirlerle kacamak yapmissin sende.tarti onu yapmasan iyi olurmus.
afiyet olsun canim.
tamam abla aklimizda bulunsun
hosgeldin evine canim.artik buralardasin yani
anladım kuzumHayatımın psikolojik olarak çok kötü geçtiği dönemiydi canım iyileşmeye karar vermiştim her yönden kendim için bir şeyler yapmaya karar verip ve uyguladım görmek istediğim yerlere gittim diyet yaptım kurslara gittim spor yaptım kafamı sürekli bir şeylerle oyalıyordum depresyondan çıkabilmek için kötü şeyleri düşünmemek için öyle öyle derken hem psikolojik hem fiziksel olarak iyileştim
Evet ya izinden de döner inşallah böylece
Insallah
Ama cok konsantre degilim, niyet ne kadar icten olur bilemiyorum
canımın için, biricik ablam sen bizleri böyle güzel motive ederken kendini neden motive edemeyecekmişsin bence yeterince içten inanırsan senin yapamayacağın hiçbişe yokCnm bak bu halde bile sana yaziyorum kiymetini bil :)
Bu seviyeleri en cok senin yapmani isterdim
6 ay sonra bütün hastaliklardan, agrilarindan, kilondan kurtulacaksin
Degmezmi biraz emek vermeye
-ki sen çoğumuz kadar pis bogazda degilsin
Hic sanmiyorum zorlanacagini
Hele sen kafana koyarsan...
Bak poni kendini hep iradesiz olarak adlandirirdi
Cok güzel gidiyor masallah
Bu treni kacirma derim
Hem ahmet apanin kendi önderlik edecek
Hemde 20.000 den fazla kisi baslicak
Enerji, sinerji cok farkli olacak
Bida boyle coklu organ temizligi bu sartlarda denk gelirmi bilinmez
Soyledigine göre, takvim de cok mükemmel denk gelişler olmus
Allahin takdiri
balım çok geçmiş olsun kaçtır yazacağım yazacağım unutuyorumKaşınıyon sen
O hasta olmasın ben olayım valla ya
Canım ishali ya da kusması yok
Tamam canim afiyet olsun o zamanCanım ben sucuk memleketindenim yerel bi sucukçuda yaptırıp alıyoruz elde yapım gibi oluyor kurutuyoruz hatta
Bence bütün kadınların ortak problemi bu..bunda ben de çok zorlanıyorum, kızlardan dolayı hızlı hızlı yiyip işime gücüme bakmaya o kadar alıştım ki zor geliyor yavaş yemek
deneyeyim dedim bu hafta ama olmuyor yavaş yemeye başlıyorum sonra ufaklık mızırdanmaya başlıyor ya da büyüğün bi ihtiyacı oluyor resmen yemeği ağzıma tepip onlara koşuyorum
yürüyüş yerine leslie de olur heralde di mi kaptanım ya amaç hareket etmek
çünkü yürüyüş dışarıda yapmaya vaktim yok benim
Dışarda yürümeye çalışacağım,en azından okula gitmediğim günlerde ama sadece yarım saat...Evet maalesef ya seni bu durum daha çok zorlayacaktır fiziksel engeli bulunanlar farklı bir şey de yapabilir demişti bacaklarını kullanmadan ne yapabilirsin onu düşünmek lazım
Bence gayet istikrarlı ilerliyorsunÖrneğin ben abla 6 ayda 100 kilodan 70e inmişliğim var şimdi çok istikrarsız buluyorum kendimi
Bence akşam niyetini güçlü yapmalısın.Insallah
Ama cok konsantre degilim, niyet ne kadar icten olur bilemiyorum
Ben okula geldim canım.Kizlar ben geldim herkes gitmis nerelerdesiniz
Bebegimi uyutup kahvalti yapacagim ins.bugun gecikti biraz.sonrasinda islere devam.
Bide kaptanim canim kaptanimHandandandan canim su anda deli gibi cips istiyor.bu hafta cuma kacamagida yapamayacagimiza ve bunda sonra uzunca boyle seyleri hayal dahi etmeycegimize gore yesem olurmu.tabiki abartmadan
yaa sen nasıl bir kadınsın cansın bacısın bu halde beni düşünüp yazmışsın ya seni yaradana bin kere kurban olurummmCnm bak bu halde bile sana yaziyorum kiymetini bil :)
Bu seviyeleri en cok senin yapmani isterdim
6 ay sonra bütün hastaliklardan, agrilarindan, kilondan kurtulacaksin
Degmezmi biraz emek vermeye
-ki sen çoğumuz kadar pis bogazda degilsin
Hic sanmiyorum zorlanacagini
Hele sen kafana koyarsan...
Bak poni kendini hep iradesiz olarak adlandirirdi
Cok güzel gidiyor masallah
Bu treni kacirma derim
Hem ahmet apanin kendi önderlik edecek
Hemde 20.000 den fazla kisi baslicak
Enerji, sinerji cok farkli olacak
Bida boyle coklu organ temizligi bu sartlarda denk gelirmi bilinmez
Soyledigine göre, takvim de cok mükemmel denk gelişler olmus
Allahin takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?