Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

motivasyon kaynağına bayıldım yalnız
insanlar bir hedefi olduğun da nasıl 2-3 ayda 30 yada 52 kilo veriyor hayret ediyorum gülüm o zamana kadar katalak olarak yaşayıp kendileri için hiç bir şey yapmayan insanlar ameliyat olmak için hedeflerine ulaşmak için gayret ediyor ben ayda 1 kilo veriyorum alıyorum yuuf diyorum o zaman kendime hayatım bedenim için ne yapıyorum ki diyorum aslın da 6 ayda rahat istediğimiz kiloya inebilir kilo 100 bile olsa

Evet maalesef ya seni bu durum daha çok zorlayacaktır fiziksel engeli bulunanlar farklı bir şey de yapabilir demişti bacaklarını kullanmadan ne yapabilirsin onu düşünmek lazım
Aynen ben de dışarı çıkamam evde Leslie veya farklı bir tip spor yaparım 2. Ses kaydında öğün yeri değiştirmeden bahsetti aklıma sen geldin

Örneğin ben abla 6 ayda 100 kilodan 70e inmişliğim var şimdi çok istikrarsız buluyorum kendimi

ya 6 ay bakınca hem uzun hem kısa bir zaman aslında ve aslında iyi bir motivasyon olunca ne kilolar verilir bu sürede
ama bende de şu var amaaannn sanki gelin mi olacağım ne acelem var yavaş yavaş vereyim işte gibi bi rahatlık var o yüzden iki ileri bi geri şeklinde gidiyorum ama işte bu da bi süre sonra motivasyonumu kırıyor ki bi türlü istediği kiloya inemedim diye

ses kayıtlarını dinlemedim henüz
çok yoğunuz yaa bişeye fırsat bulamıyorum
akşam inşallah dinleyebilirim
aslında seviyeye başlamadan dinlemek isterdim ama mümkün görünmüyor

o süreçteki motivasyonun neydi canım belki onu düşünsen yine bi gaza gelirsin

vaaavvv harikasın muhteşemsin süpersiiiinnnnnnnnnn
böyle örnekleri aslın da sık sık tekrar lazım insana başaracağına dair inanç güçlü bir şekil de sirayet ediyor

tek sen değil ki gülüm bende de var o yüzden 2 yıldır buradayım ya :))

Hayatımın psikolojik olarak çok kötü geçtiği dönemiydi canım iyileşmeye karar vermiştim her yönden kendim için bir şeyler yapmaya karar verip ve uyguladım görmek istediğim yerlere gittim diyet yaptım kurslara gittim spor yaptım kafamı sürekli bir şeylerle oyalıyordum depresyondan çıkabilmek için kötü şeyleri düşünmemek için öyle öyle derken hem psikolojik hem fiziksel olarak iyileştim
Mefkurem bu akşam niyet ediyor muyuz seviyelere?
Evet ya izinden de döner inşallah böylece

tek sen değil ki gülüm bende de var o yüzden 2 yıldır buradayım ya :))
Cnm bak bu halde bile sana yaziyorum kiymetini bil :)
Bu seviyeleri en cok senin yapmani isterdim
6 ay sonra bütün hastaliklardan, agrilarindan, kilondan kurtulacaksin
Degmezmi biraz emek vermeye
-ki sen çoğumuz kadar pis bogazda degilsin
Hic sanmiyorum zorlanacagini
Hele sen kafana koyarsan...
Bak poni kendini hep iradesiz olarak adlandirirdi
Cok güzel gidiyor masallah
Bu treni kacirma derim
Hem ahmet apanin kendi önderlik edecek
Hemde 20.000 den fazla kisi baslicak
Enerji, sinerji cok farkli olacak
Bida boyle coklu organ temizligi bu sartlarda denk gelirmi bilinmez
Soyledigine göre, takvim de cok mükemmel denk gelişler olmus
Allahin takdiri

deme öyle Bugün esimde Evde Dr a kan aldirmaya gidim dedim vazgectim baska bise düsünürler diye
sagol

Masallah sana 7 lere az kaldi
Kaşınıyon sen
O hasta olmasın ben olayım valla ya
Bagirsaklarla ilgili bir şey olabilir mi canim kac aylıktı
Canım ishali ya da kusması yok

Canım ben sucuk memleketindenim yerel bi sucukçuda yaptırıp alıyoruz elde yapım gibi oluyor kurutuyoruz hatta

anladım kuzum
ama yine de kötü gitmiyorsun ki bence hem şu seviyelerle beraber ben çok düzene gireceğimize inanıyorum

Insallah
Ama cok konsantre degilim, niyet ne kadar icten olur bilemiyorum
canımın için, biricik ablam sen bizleri böyle güzel motive ederken kendini neden motive edemeyecekmişsin bence yeterince içten inanırsan senin yapamayacağın hiçbişe yok
sen de gel katıl aramıza lütfen bak çok iyi gelecek sana

Kaşınıyon sen

O hasta olmasın ben olayım valla ya

Canım ishali ya da kusması yok
balım çok geçmiş olsun kaçtır yazacağım yazacağım unutuyorum

Kizlar ben geldim herkes gitmis nerelerdesiniz

Bebegimi uyutup kahvalti yapacagim ins.bugun gecikti biraz.sonrasinda islere devam.

Bide kaptanim canim kaptanim Handandandan canim su anda deli gibi cips istiyor.bu hafta cuma kacamagida yapamayacagimiza ve bunda sonra uzunca boyle seyleri hayal dahi etmeycegimize gore yesem olurmu.tabiki abartmadan

Bence bütün kadınların ortak problemi bu..
Bir an evvel yeme işini tamamlayayım, işlere bakayım düşüncesi kaynaklı maalesef.

Benim eşim çok fazla yer ama bir o kadar da yavaş yer, lise öğrencisi zayıflığında onu için.
"Ben yiyorum, sen kilo alıyorsun" diye de kafa bulur benle

Evet maalesef ya seni bu durum daha çok zorlayacaktır fiziksel engeli bulunanlar farklı bir şey de yapabilir demişti bacaklarını kullanmadan ne yapabilirsin onu düşünmek lazım
Dışarda yürümeye çalışacağım,en azından okula gitmediğim günlerde ama sadece yarım saat...
Umarım sıkıntı yaşamam

Örneğin ben abla 6 ayda 100 kilodan 70e inmişliğim var şimdi çok istikrarsız buluyorum kendimi
Bence gayet istikrarlı ilerliyorsun
Yıllar evvelindeki kilo veriminle kıyaslama
Unutma! O zaman hem yaşın daha küçük, hem metabolizman daha hızlıydı.

Mefkurem abla buraya geldikce kafan dagilacak,motivasyonun gelecek ben eminim.
Seviyelerde buralarda olki ne yiyelim ne icelim diye birbirimize fikir verelim.
Bide o mavis mavis yazini ozledim.
Senin adini gorunce hahhh diyorim gelmis amabbi bakiyorum ceeeee diyip gitmissin

Ben okula geldim canım.
Abartmadan ye madem öyle diyorsun

yaa sen nasıl bir kadınsın cansın bacısın bu halde beni düşünüp yazmışsın ya seni yaradana bin kere kurban olurummm
aklımı çeliyorsun mefkuşummmm seviye 1 e bakmıştım sadece o biraz sıkıntılı gibime gelmişti diğerlerine hiç bakmadım tekrar bakıvereyim hiç olmadı tam başlamasam da olabildiğince uymaya çalışırım
siz hangi guruptasınız bir sürü Ahmet apa nın olduğu gurup var face de 241. 960 üyesi olan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…