Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun ne guzel hacamati yaptiracaktim.regl iki gun erken geldi duzenimi bozdu.
Neyse bidahakine yaptiriyim bari.
Bugun son cayla kahvalti yapma keyfimi yapiyorum
ayy yemekle kahvaltıyla su çay v.s. de yoktu değil mi 2 saat sonra en erken içiliyordu

evet aynen öyle ve o yüzden de aslında yemek yemek değil ki bizimki
seviye bahanesiyle acaba düzene sokar mıyız ne dersin

Zuhal ablama katılıyorum ekim2009 abla ne kaybedersin ki? Telegramdan bi dinle yada face grubundaki seviyeleri oku abla nolursun pcosu bile geçti takip ettiğim bi kızın

ben pc de kk açıktı ama bakamadım benim koca öğle yemeğine eve geliyor ya , az önce gitti hemen damladım bak

Cips mi
1 taneyle durursan ye

ben neredeyse yemeğin yarısın da hep tek başıma yiyorum benimkiler hüp hüp yiyip kalkıyor ben hala yiyorum epi topu bir kase(büyük )salata içine tavuk yada ton balığı başka bir şey yok , hızlı çiğnersem çene kaslarıma kramp giriyor istesem de hızlı yiyemiyorum ama göbüş ben de var eşim de yok :)

Evet abla o fibromiyaljisi
de geçen çok kişi olmuş

En cok uye sayisi olanda ablam

Zuhal ablama katılıyorum ekim2009 abla ne kaybedersin ki? Telegramdan bi dinle yada face grubundaki seviyeleri oku abla nolursun pcosu bile geçti takip ettiğim bi kızın
hay maşallah darısı uygulayan herkese inşallah , ben seviye 1 i belki yapabilirim ama gerisi hiç olacak gibi görünmüyor 2 seviyede sadece öğle hurma v.s. bana göre hiç değil gülüm ve bir kere bozarsan şeker orucundaki gibi sıfırlanıp tekrar başlamak lazımmış seviye 1 de öyle yazıyor

ayy yemekle kahvaltıyla su çay v.s. de yoktu değil mi 2 saat sonra en erken içiliyordu
evet abla sabah kahvalti en sevdigim ogundur.bu hiraz zorlayacak beni
ben de ayni kisiyimi takip ediyorum acaba.kizin masallahi var 5 ayda 35 kilo vermis.bu cok heyecanlandiriyor beni
ben pc de kk açıktı ama bakamadım benim koca öğle yemeğine eve geliyor ya , az önce gitti hemen damladım bak
hisgeldin ablam.bende agir yasamlar esliginde cay iciyorum.su anki kiz super kilo veriyor yaaa
Cips mi
1 taneyle durursan ye
1 tanemi7 tane cayla goturdun bile

Bugun ne guzel hacamati yaptiracaktim.regl iki gun erken geldi duzenimi bozdu.
Neyse bidahakine yaptiriyim bari.
Bugun son cayla kahvalti yapma keyfimi yapiyorum
Ben bugün denedim peynir yedim o biraz susattı beni neyse az kaldı birazdan içerim suyumu
Dışarda yürümeye çalışacağım,en azından okula gitmediğim günlerde ama sadece yarım saat...
Umarım sıkıntı yaşamam
İnşallah
Bence gayet istikrarlı ilerliyorsun
Yıllar evvelindeki kilo veriminle kıyaslama
Unutma! O zaman hem yaşın daha küçük, hem metabolizman daha hızlıydı.
Ve sorumluluklarım bu kadar değildi annem çok destekti bana göre menü hazırlar misafir ağırlayacağı zaman beni evden gönderirdi ah anacım ah yeter ki iyi hissedeyim diye ne çok fedakarlık yapmış
Abla mide ekşimelerinin gastritlerin ağza su gelmelerin en büyük sebebi buymuş o yüzden su içilmemesini tavsiye ediyormuş

evet aynen öyle ve o yüzden de aslında yemek yemek değil ki bizimki
seviye bahanesiyle acaba düzene sokar mıyız ne dersin
İstedikten sonra neden olmasın canım
Tabi ki başaracağız inşaallah.
Ben 1-2 haftadır çiğneyi saymaya başladım
Bazen 30 bazen 40 'a kadar çiğneyip yutuyorum.

Sorun
Şu anda kendimi düşecek halde olmamam
Cnm bitanem sen zaten 2 öğün yapiyosun
Yapacagin sadece unlu sekerli seyleri cikarmak bide sivi kurali
Hic zorlanmicaksin emin ol
Kt raparlarini oku
Ahmet apanin sesli mesajlarini dinle
Bi baslarsan ve inanirsan neden olmasin
Bu aksamki niyet törenini kacirma lutfennn

Evet canm yitik şifalarca,pcosun geçtiğine çok şaşırdım darısı başıma

Güzelce niyet edince herşeyi yapabilirim gözüyle görüyosun ablam. Bu işin kilo verme yönü de var düşünsene 5 ayın sonunda 25 kilo verdiğini

bir kaç tanesine bakmıştım bu sayfa yoktu baktıklarım arasın da sağ ol niranımmmm
Sende sağol canım
Geçenlerde bir menü paylaşmıştın, menünde fazla olan hiçbirsey yoktu aslında.
Bence seviyeleri kolaylıkla uygulayabilirsin.
Sadece yapabileceğine inanman gerekiyor.
Düşünsene 5-6 ay sonra sağlığına tamamen kavuştuğunu...
Değmez mi sence 5-6 ay dişini sıkmaya...
Bence değer...
Bu akşam niyetle başlıyor tüm süreç...
Niyeti gönülden inanarak yaptığında herşey çok kolay gelecek aslında.
Ramazan orucu da niyet ile 16-17 saat su bile içilmeden nasıl yapılıyor bı düşün
Niyetin mucizevi etkisi işte bu..
Seninde yapmanı gönülden istiyorum
Takımda da bu kadar kişi yapacakken, motivasyonda çok yüksek olacakken bu fırsatı kaçırmamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…