- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.701
yaa sen nasıl bir kadınsın cansın bacısın bu halde beni düşünüp yazmışsın ya seni yaradana bin kere kurban olurummm
aklımı çeliyorsun mefkuşummmm seviye 1 e bakmıştım sadece o biraz sıkıntılı gibime gelmişti diğerlerine hiç bakmadım tekrar bakıvereyim hiç olmadı tam başlamasam da olabildiğince uymaya çalışırım
siz hangi guruptasınız bir sürü Ahmet apa nın olduğu gurup var face de 241. 960 üyesi olan mı
ayy yemekle kahvaltıyla su çay v.s. de yoktu değil mi 2 saat sonra en erken içiliyorduBugun ne guzel hacamati yaptiracaktim.regl iki gun erken geldi duzenimi bozdu.
Neyse bidahakine yaptiriyim bari.
Bugun son cayla kahvalti yapma keyfimi yapiyorum
evet aynen öyle ve o yüzden de aslında yemek yemek değil ki bizimkiBence bütün kadınların ortak problemi bu..
Bir an evvel yeme işini tamamlayayım, işlere bakayım düşüncesi kaynaklı maalesef.
Benim eşim çok fazla yer ama bir o kadar da yavaş yer, lise öğrencisi zayıflığında onu için.
"Ben yiyorum, sen kilo alıyorsun" diye de kafa bulur benle
Dışarda yürümeye çalışacağım,en azından okula gitmediğim günlerde ama sadece yarım saat...
Umarım sıkıntı yaşamam
Bence gayet istikrarlı ilerliyorsun
Yıllar evvelindeki kilo veriminle kıyaslama
Unutma! O zaman hem yaşın daha küçük, hem metabolizman daha hızlıydı.
Zuhal ablama katılıyorumCnm bak bu halde bile sana yaziyorum kiymetini bil :)
Bu seviyeleri en cok senin yapmani isterdim
6 ay sonra bütün hastaliklardan, agrilarindan, kilondan kurtulacaksin
Degmezmi biraz emek vermeye
-ki sen çoğumuz kadar pis bogazda degilsin
Hic sanmiyorum zorlanacagini
Hele sen kafana koyarsan...
Bak poni kendini hep iradesiz olarak adlandirirdi
Cok güzel gidiyor masallah
Bu treni kacirma derim
Hem ahmet apanin kendi önderlik edecek
Hemde 20.000 den fazla kisi baslicak
Enerji, sinerji cok farkli olacak
Bida boyle coklu organ temizligi bu sartlarda denk gelirmi bilinmez
Soyledigine göre, takvim de cok mükemmel denk gelişler olmus
Allahin takdiri
ben pc de kk açıktı ama bakamadım benim koca öğle yemeğine eve geliyor ya , az önce gitti hemen damladım bakKizlar ben geldim herkes gitmis nerelerdesiniz
Bebegimi uyutup kahvalti yapacagim ins.bugun gecikti biraz.sonrasinda islere devam.
Bide kaptanim canim kaptanimHandandandan canim su anda deli gibi cips istiyor.bu hafta cuma kacamagida yapamayacagimiza ve bunda sonra uzunca boyle seyleri hayal dahi etmeycegimize gore yesem olurmu.tabiki abartmadan
Cips miKizlar ben geldim herkes gitmis nerelerdesiniz
Bebegimi uyutup kahvalti yapacagim ins.bugun gecikti biraz.sonrasinda islere devam.
Bide kaptanim canim kaptanimHandandandan canim su anda deli gibi cips istiyor.bu hafta cuma kacamagida yapamayacagimiza ve bunda sonra uzunca boyle seyleri hayal dahi etmeycegimize gore yesem olurmu.tabiki abartmadan
ben neredeyse yemeğin yarısın da hep tek başıma yiyorum benimkiler hüp hüp yiyip kalkıyor ben hala yiyorum epi topu bir kase(büyük )salata içine tavuk yada ton balığı başka bir şey yok , hızlı çiğnersem çene kaslarıma kramp giriyor istesem de hızlı yiyemiyorum ama göbüş ben de var eşim de yok :)Bence bütün kadınların ortak problemi bu..
Bir an evvel yeme işini tamamlayayım, işlere bakayım düşüncesi kaynaklı maalesef.
Benim eşim çok fazla yer ama bir o kadar da yavaş yer, lise öğrencisi zayıflığında onu için.
"Ben yiyorum, sen kilo alıyorsun" diye de kafa bulur benle
Dışarda yürümeye çalışacağım,en azından okula gitmediğim günlerde ama sadece yarım saat...
Umarım sıkıntı yaşamam
Bence gayet istikrarlı ilerliyorsun
Evet abla o fibromiyaljisiyaa sen nasıl bir kadınsın cansın bacısın bu halde beni düşünüp yazmışsın ya seni yaradana bin kere kurban olurummm
aklımı çeliyorsun mefkuşummmm seviye 1 e bakmıştım sadece o biraz sıkıntılı gibime gelmişti diğerlerine hiç bakmadım tekrar bakıvereyim hiç olmadı tam başlamasam da olabildiğince uymaya çalışırım
siz hangi guruptasınız bir sürü Ahmet apa nın olduğu gurup var face de 241. 960 üyesi olan mı
Yemektan yarım saat önce ve yemekten 1.5 saat sonra içebilirsin abla başta zorlanıyosun ama midem daha rahat benim bu şekildeayy yemekle kahvaltıyla su çay v.s. de yoktu değil mi 2 saat sonra en erken içiliyordu
bir kaç tanesine bakmıştım bu sayfa yoktu baktıklarım arasın da sağ ol niranımmmm
En cok uye sayisi olanda ablamyaa sen nasıl bir kadınsın cansın bacısın bu halde beni düşünüp yazmışsın ya seni yaradana bin kere kurban olurummm
hay maşallah darısı uygulayan herkese inşallah , ben seviye 1 i belki yapabilirim ama gerisi hiç olacak gibi görünmüyor 2 seviyede sadece öğle hurma v.s. bana göre hiç değil gülüm ve bir kere bozarsan şeker orucundaki gibi sıfırlanıp tekrar başlamak lazımmış seviye 1 de öyle yazıyorZuhal ablama katılıyorumekim2009 abla ne kaybedersin ki? Telegramdan bi dinle yada face grubundaki seviyeleri oku abla nolursun pcosu bile geçti takip ettiğim bi kızın
evet abla sabah kahvalti en sevdigim ogundur.bu hiraz zorlayacak beniayy yemekle kahvaltıyla su çay v.s. de yoktu değil mi 2 saat sonra en erken içiliyordu
ben de ayni kisiyimi takip ediyorum acaba.kizin masallahi var 5 ayda 35 kilo vermis.bu cok heyecanlandiriyor beniZuhal ablama katılıyorumekim2009 abla ne kaybedersin ki? Telegramdan bi dinle yada face grubundaki seviyeleri oku abla nolursun pcosu bile geçti takip ettiğim bi kızın
hisgeldin ablam.bende agir yasamlar esliginde cay iciyorum.su anki kiz super kilo veriyor yaaaben pc de kk açıktı ama bakamadım benim koca öğle yemeğine eve geliyor ya , az önce gitti hemen damladım bak
1 tanemiCips mi
1 taneyle durursan ye
Ben bugün denedim peynir yedim o biraz susattı beni neyse az kaldı birazdan içerim suyumuBugun ne guzel hacamati yaptiracaktim.regl iki gun erken geldi duzenimi bozdu.
Neyse bidahakine yaptiriyim bari.
Bugun son cayla kahvalti yapma keyfimi yapiyorum
İnşallahDışarda yürümeye çalışacağım,en azından okula gitmediğim günlerde ama sadece yarım saat...
Umarım sıkıntı yaşamam
Ve sorumluluklarım bu kadar değildi annem çok destekti bana göre menü hazırlar misafir ağırlayacağı zaman beni evden gönderirdi ah anacım ah yeter ki iyi hissedeyim diye ne çok fedakarlık yapmışBence gayet istikrarlı ilerliyorsun
Abla mide ekşimelerinin gastritlerin ağza su gelmelerin en büyük sebebi buymuş o yüzden su içilmemesini tavsiye ediyormuşayy yemekle kahvaltıyla su çay v.s. de yoktu değil mi 2 saat sonra en erken içiliyordu
İstedikten sonra neden olmasın canımevet aynen öyle ve o yüzden de aslında yemek yemek değil ki bizimki
seviye bahanesiyle acaba düzene sokar mıyız ne dersin
hadi inşallah canımmİstedikten sonra neden olmasın canım
Tabi ki başaracağız inşaallah.
Ben 1-2 haftadır çiğneyi saymaya başladım
Bazen 30 bazen 40 'a kadar çiğneyip yutuyorum.
canımın için, biricik ablam sen bizleri böyle güzel motive ederken kendini neden motive edemeyecekmişsin bence yeterince içten inanırsan senin yapamayacağın hiçbişe yok
sen de gel katıl aramıza lütfen bak çok iyi gelecek sana
SorunMefkurem abla buraya geldikce kafan dagilacak,motivasyonun gelecek ben eminim.
Seviyelerde buralarda olki ne yiyelim ne icelim diye birbirimize fikir verelim.
Bide o mavis mavis yazini ozledim.
Senin adini gorunce hahhh diyorim gelmis amabbi bakiyorum ceeeee diyip gitmissin
Cnm bitanem sen zaten 2 öğün yapiyosunyaa sen nasıl bir kadınsın cansın bacısın bu halde beni düşünüp yazmışsın ya seni yaradana bin kere kurban olurummm
Evet canm yitik şifalarca,pcosun geçtiğine çok şaşırdım darısı başımaevet abla sabah kahvalti en sevdigim ogundur.bu hiraz zorlayacak beni
ben de ayni kisiyimi takip ediyorum acaba.kizin masallahi var 5 ayda 35 kilo vermis.bu cok heyecanlandiriyor beni
hisgeldin ablam.bende agir yasamlar esliginde cay iciyorum.su anki kiz super kilo veriyor yaaa
1 tanemi7 tane cayla goturdun bile
Güzelce niyet edince herşeyi yapabilirim gözüyle görüyosun ablam. Bu işin kilo verme yönü de var düşünsene 5 ayın sonunda 25 kilo verdiğinihay maşallah darısı uygulayan herkese inşallah , ben seviye 1 i belki yapabilirim ama gerisi hiç olacak gibi görünmüyor 2 seviyede sadece öğle hurma v.s. bana göre hiç değil gülüm ve bir kere bozarsan şeker orucundaki gibi sıfırlanıp tekrar başlamak lazımmış seviye 1 de öyle yazıyor
Sende sağol canımbir kaç tanesine bakmıştım bu sayfa yoktu baktıklarım arasın da sağ ol niranımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?