- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.721
7 mi insafsızevet abla sabah kahvalti en sevdigim ogundur.bu hiraz zorlayacak beni
ben de ayni kisiyimi takip ediyorum acaba.kizin masallahi var 5 ayda 35 kilo vermis.bu cok heyecanlandiriyor beni
hisgeldin ablam.bende agir yasamlar esliginde cay iciyorum.su anki kiz super kilo veriyor yaaa
1 tanemi7 tane cayla goturdun bile
zaten öğlen yumurta haşladım eşim ekmek arsı yiyince ben de heveslendim marula sardım içine yeşillik peynir koydum marul dürüm yaptım yedim seviye 1 e uyuyorum genel de zaten aralarda hiç bir şey ağzıma sokmam 2 öğün ye kalk benim ki de işte sınırlama olunca stres oldum bir an ama şimdi senin desteğinle karar verdim bacım hiç olmazsa seviye 1 i beraber yapalım haydin bismillahhhSorun
Şu anda kendimi düşecek halde olmamam
Cnm bitanem sen zaten 2 öğün yapiyosun
Yapacagin sadece unlu sekerli seyleri cikarmak bide sivi kurali
Hic zorlanmicaksin emin ol
Kt raparlarini oku
Ahmet apanin sesli mesajlarini dinle
Bi baslarsan ve inanirsan neden olmasin
Bu aksamki niyet törenini kacirma lutfennn
Anladim ablacim. Ama once kendini dusunki etrafada faydan olsun.Sorun
Şu anda kendimi düşecek halde olmamam
seviye 1 ben de başlamaya az önce karar verdim :))Sende sağol canım
Geçenlerde bir menü paylaşmıştın, menünde fazla olan hiçbirsey yoktu aslında.
Bence seviyeleri kolaylıkla uygulayabilirsin.
Sadece yapabileceğine inanman gerekiyor.
Düşünsene 5-6 ay sonra sağlığına tamamen kavuştuğunu...
Değmez mi sence 5-6 ay dişini sıkmaya...
Bence değer...
Bu akşam niyetle başlıyor tüm süreç...
Niyeti gönülden inanarak yaptığında herşey çok kolay gelecek aslında.
Ramazan orucu da niyet ile 16-17 saat su bile içilmeden nasıl yapılıyor bı düşün
Niyetin mucizevi etkisi işte bu..
Seninde yapmanı gönülden istiyorum
Takımda da bu kadar kişi yapacakken, motivasyonda çok yüksek olacakken bu fırsatı kaçırmamalısın
Telegram 'ı yükle o zaman canımtontişim watsaptan çok ısrar etti ıspanağı da yıkayıp koymuştum ama şu hatuna gidip 2 çay içip geliverem kızlar akşama görüşürüz
ben hic deneme yapmadim canim.yarin ola hayrola niyet edip yapacagim.insBen bugün denedim peynir yedim o biraz susattı beni neyse az kaldı birazdan içerim suyumu
İnşallah
Ve sorumluluklarım bu kadar değildi annem çok destekti bana göre menü hazırlar misafir ağırlayacağı zaman beni evden gönderirdi ah anacım ah yeter ki iyi hissedeyim diye ne çok fedakarlık yapmış
Abla mide ekşimelerinin gastritlerin ağza su gelmelerin en büyük sebebi buymuş o yüzden su içilmemesini tavsiye ediyormuş
evet ama zaten pcos birazda kiloyla alakali bi hastalik sanirim.kizin onceki sonraki fotolari cok carpici.anne kivamindan genc kizliga geri dondum demis bi fotosunda ben orda bittim zaten.karar vermemde cok etkili bi sayfa oldu venin icin.Evet canm yitik şifalarca,pcosun geçtiğine çok şaşırdım darısı başıma
aksam esim almis gelmis kolayla goturdu o mideye.yememek icin dayattim ama yok onundeki sure uzun.7 mi insafsız
yaparsin ablam.burda birbirimize deste olarak kac kilolar verdik.bunuda birlikte yapariz ablacimzaten öğlen yumurta haşladım eşim ekmek arsı yiyince ben de heveslendim marula sardım içine yeşillik peynir koydum marul dürüm yaptım yedim seviye 1 e uyuyorum genel de zaten aralarda hiç bir şey ağzıma sokmam 2 öğün ye kalk benim ki de işte sınırlama olunca stres oldum bir an ama şimdi senin desteğinle karar verdim bacım hiç olmazsa seviye 1 i beraber yapalım haydin bismillahhh
Dedigim gibi canli yayinda niyete katil arkasi gelir insallah cnmzaten öğlen yumurta haşladım eşim ekmek arsı yiyince ben de heveslendim marula sardım içine yeşillik peynir koydum marul dürüm yaptım yedim seviye 1 e uyuyorum genel de zaten aralarda hiç bir şey ağzıma sokmam 2 öğün ye kalk benim ki de işte sınırlama olunca stres oldum bir an ama şimdi senin desteğinle karar verdim bacım hiç olmazsa seviye 1 i beraber yapalım haydin bismillahhh
Canım kilo vermekle etkileri azalsa da, pcos geçmez der her dr ömür boyu sürer ki benm gittiğim o kadar dr söylediği gibiben hic deneme yapmadim canim.yarin ola hayrola niyet edip yapacagim.ins
evet ama zaten pcos birazda kiloyla alakali bi hastalik sanirim.kizin onceki sonraki fotolari cok carpici.anne kivamindan genc kizliga geri dondum demis bi fotosunda ben orda bittim zaten.karar vermemde cok etkili bi sayfa oldu venin icin.
İns sebde sifa bulursun canim.
aksam esim almis gelmis kolayla goturdu o mideye.yememek icin dayattim ama yok onundeki sure uzun.
Yani demem o ki hakime hanim pisman degilim yine olsa yine yerim
yaparsin ablam.burda birbirimize deste olarak kac kilolar verdik.bunuda birlikte yapariz ablacim
Tam bilmiyordum zaten canim.ins tamamen gecer kurtulursun o zaman canimCanım kilo vermekle etkileri azalsa da, pcos geçmez der her dr ömür boyu sürer ki benm gittiğim o kadar dr söylediği gibi
Aynı senin gibi ben de başta korktum kuralları katı dedim ama şimdi ben de başlıyorum ilk iki seviyeyi yapmayı düşünüyorum ikinci seviyeden gözün korkmasın abla zaten Ramazan’a denk geliyor onun da üstesinden geliriz evvel Allah ben sahursuz oruç tutabiliyorum muhtemelen sahurda hurma veya incir tüketeceğiz aslında seviye1i hayat tarzı haline getirebilsem hem sağlıklı Hem fit olurumhay maşallah darısı uygulayan herkese inşallah , ben seviye 1 i belki yapabilirim ama gerisi hiç olacak gibi görünmüyor 2 seviyede sadece öğle hurma v.s. bana göre hiç değil gülüm ve bir kere bozarsan şeker orucundaki gibi sıfırlanıp tekrar başlamak lazımmış seviye 1 de öyle yazıyor
Ya bu da güzel bi yöntem lokmayı ağzına atınca içinden saymak çok mantıklıİstedikten sonra neden olmasın canım
Tabi ki başaracağız inşaallah.
Ben 1-2 haftadır çiğneyi saymaya başladım
Bazen 30 bazen 40 'a kadar çiğneyip yutuyorum.
Afiyet olsun ablacim.bol muhabbetlertontişim watsaptan çok ısrar etti ıspanağı da yıkayıp koymuştum ama şu hatuna gidip 2 çay içip geliverem kızlar akşama görüşürüz
Hadi inşallah ben de çaysız kahvaltı nasıl olacak bi deneyeyim dedimben hic deneme yapmadim canim.yarin ola hayrola niyet edip yapacagim.ins
Evet bir kaç yıl evlenene kadar bu kilolarda inip çıktım belki de ondandırZeynepcim takıma geldin geleli çok güzel kilolar verdin.
Asla motivasyonunu kaybetme
Kilo verirken duraklanan bir kilo olabilir.
Direnç noktasıdır şu anki kilon.
Muhtemelen o kilolarda uzun zaman kaldın ve zayıflayıp o kiloya gelince vücudun o kiloyu tanıdı ve "bu kilo güvenli, burada dur" diye kendini frenleri.
Yapman gereken pes etmeden devam etmek.
İstikrarlı bir şekilde dikkat ederek devam edersen direnç kırılacaktır.
Ara öğünleri meyvelerle geçirmeyi düşünüyorumKarataya ilk etapta ara öğünle başlayıp sonra ara öğünü kaldırabilirsin canım.
Yemekte yiyebilirdim aslında ama nedense tercihim kahvaltıdan yana oldu her seferinde.
Cıslı şeyler yoktu ama dünkü yemeğin bugünkü tartıya katkısı +1.2
Acil eylem planı yapmam lazım
Ay canım inşallah yaafiyet olsun guzel
evet canim bitis cizgin o kadar yakinki.arada hepimizde boyle donemler oluyor. Bide hedefe yaklastikca bi salma nasilsa veriyorum gibi bir dusunce oluyor bence.ama sen toparlarsin bir iki gune.cumaya guzel eksi gelir
en guzelini yapmissin canim.bunye bir anda zor alisacak demekki.yavas yavas OMAD inda hakkindan gelirsin sen
karbiyariklar yagda kizarmamissa guzel canim.afiyet olsun
afiyet olsun guzel bence canim
afiyet olsun canin.guzel olmus
afiyet olsun canim.seviyelerde sucuk serbestmi.islenmis paketli gidaya girmiyormu.bilnedigimden ve merakimdan soruyorun
afiyet oksun gayet guzel canim
misafirlerle kacamak yapmissin sende.tarti onu yapmasan iyi olurmus.
afiyet olsun canim.
tamam abla aklimizda bulunsun
hosgeldin evine canim.artik buralardasin yani
Dün o kadar üşendim ki bişey yapmaya inşallah sisirmezcig köfte sisirmez ins canim
kurabiye disinda güzel olmus canim
Kaçamakların var ama abartılı değil ve erken saatte canım10 gibi kahvaltı
1dilim t.b ekmek
2dilim beyaz peynir
Zeytin
Domates
1haslanmis yumurta
1ç.k bsl tereyağı
16.00
1dıilim borek
4sıkım mercimek köftesi
Yarım kase patates salatası
19.00
Turk kahvesı
1parca kare çikolata
1,5lt su
Güzel canım afiyet olsun9.00
1 d.Tb ekmek
2 yumurta
Tere
13.00
2 kare bitter
Bir d.tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
18.00
6 çiğ köfte
Marul
Ayran
Su 2.5 L
Spor yok
Son patates ve kurabiye yiyişin olduğu için bir şey diyemedim bacım11.00
1yumurta marul yesil sogan salata
Peynir 1 dlm
14.20
Sade kahve
1kurabiye
19.30
4 ksk patates yemegi
Salataaa
6bkasik yogurt
.
Su 2.5 ltr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?