Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

farklı 2 et türünün sakıncalı olduğunu seviyeleri araştırırken gördüm ben de canım
afiyet olsun

canım bence kendini zorlama zaten seviye 3te tek öğüne düşüreceğiz o zamana kadar da kendimizi alıştırmış oluruz zaten
afiyet olsun

afiyet olsun canım
bence güzel olmuş

kahve şekersiz di mi canım
afiyet olsun güzel bir menü

bu karışım ne için canım
afiyet olsun

Menüm
9.00 bitki çayı

11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem

17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul

Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş 135p @Tekrar dene
çok iyi gidiyorsun canım bravo valla , darısı başımıza
afiyet olsun

gayet güzel afiyet olsun

balım ya hem patates hem börek hem ekmek hiç olmamış
afiyet olsun

9.00
1 d.Tb ekmek
2 yumurta
Tere

13.00
2 kare bitter
Bir d.tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

18.00
6 çiğ köfte
Marul
Ayran

Su 2.5 L
Spor yok
afiyet olsun canım

11.00
1yumurta marul yesil sogan salata
Peynir 1 dlm

14.20
Sade kahve
1kurabiye

19.30
4 ksk patates yemegi
Salataaa
6bkasik yogurt
.

Su 2.5 ltr
kurabiye hariç güzel afiyet olsun

Yok canım açıklama yaptım yani emziriyorum çok sert diyet yapamam diye ekmek olmak zorunda su süt yapıyor çok da gerçekçi değil yemeden olmuyor az az.. sabah erkenden yollara düşüyorum şok diyet bana olmaz ...biraz sert gibi yazmışım öyle değil aslında:))

Ay bakıyorum da grubun hepsi yitik şifayı uygulayacak galiba. Bi ben mi tek kalıyorum
ben varim bide yapmayan:)
evet sekersizdi canim

11 Mart Menüm
10.00 tam buğday ekmeğine peynirli sandviç
nescafe 3ü birarada

21.00 2 yk. tavuk sote
2 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt

su: 2,5 lt
Canım öğünlerin arasında baya bi saat farkI var akşam öğünün baya bgeç olmuş daha erken saatte yesen daha iyi olurmuş nescafe de tabi ki olmamış tabi senin de son nescafen olduğu için bir şey diyemeyeceğim

hadi inşallah hep beraber sonuna kadar yaparız gece 11. 30 a kadar psikolojik kendimi iyice alıştırıp kabüllenmem lazım :))

çok haklısın kuzum ama eşim heveslendi tavuk sote yaptı aslında akşam yemeğine farklı bi planım vardı ve erken kapatacaktım ama eşimi kırmamak adına mecbur yemeğinin olmasını bekledim
nescafede uzuuunnn bi süre içemeyeceğim için dün ve bugün içtim bi de meyve de yedim bugün de

Dedigim gibi canli yayinda niyete katil arkasi gelir insallah cnm
Hastaliklarindan kurtulacaksin daha ötesi varmi
çok heveslendirdiniz valla benim tek sıkıntım yasak sınırlama olmadan bilinç altıma hükmetmekti o yüzden canım bir şey çekmiyor çok nadir çeker ya ondan psikolojik :))

09:30
Sade kahve

12:30
Biraz çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin

16:00
Tarçınlı Türk kahvesi

17:30
8 kaşık mantarlı tavuk sote

Su: şimdilik 2 litre
Spor: yapmayı planlıyorum
çok iyi canım, güzel bir eksi gelecek yarına sanırım

gülüm ben son 5 senedir oruç tutmuyorum benim troid ilacından dolayı mide en az 8 saat boş kalıp sabah yutuluyor ki gün için de organlar metabolizma normal çalışsın her sene heveslenip bir kaç tutayım diyorum sonunu hastanede alıyorum ilaç dozu dengesizleşiyor doktordan azar işitiyorum :)
amaaa bu sene yine niyetlendim dayanabilirsem iftarda ilacı içip 1 saat bekleyip sonra yiycem sahurdan sonrada ertesi günü geç saate kadar uyursam böylece uyanıkken ilaç işini yine görür en azından deniycem :)

Afiyet olsun ablacim.bol muhabbetler
sağ ol gülümm muhabbeti ettik sabah kurabiye poğaça yapmış ben yemem diye önden tabağa hazırlamış ki yanıma versin 4-5 dk kapıda mücaleden sonra almadan geldim gece niyet edicem sabaha da yiyemem 40 günlük şifa diyetinde olucam didimmm:)

onden duyurman iyi olmus abla.bende cevreme ufaktan yaydim ki baslayinca anlasinlar.tontisin de anlayisla karsilamistir ins
gülüm kahvaltı yemek sonrası 1-2 saat sonrasına yeşil çay v.s. diyor ya siyah çay serbest demi ilk seviye yazanı okudum ama kaçırdım mı ne yaptım
siyah cay serbest abla.yani ben olsam yesil cay icerim diyor ahmet apa.
Ama soylede ekliyor turk milletine de siyah cay icme diyemem dedi

çok iyi canım, güzel bir eksi gelecek yarına sanırım
İnşallah canım geçen hafta çok iyi geçmedi inşallah bu hafta telafi edebilirim
Aman abla sağlığın el verdiği kadar tutarsın zorlama kendini yine de
gülüm kahvaltı yemek sonrası 1-2 saat sonrasına yeşil çay v.s. diyor ya siyah çay serbest demi ilk seviye yazanı okudum ama kaçırdım mı ne yaptım
Abla çay var sadece bitki çaylarını filan poşet çay içmeyin aktardan alıp kendiniz demleyin diyor geçen burda da muhabbeti geçti içinde beyaz beyaz şeyler var diye işte onlar aroma vericiymiş

ohh ohh süper siyah çay yok deseydi anın da vaz geçecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…