- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.741
Gel sen de katıl bizeAy bakıyorum da grubun hepsi yitik şifayı uygulayacak galiba. Bi ben mi tek kalıyorum
farklı 2 et türünün sakıncalı olduğunu seviyeleri araştırırken gördüm ben de canımHayırlı akşamlar
Sabah 11.00
2 h yumurta
3 k yoğurt
1.5 dilim ekmek
15.00
Türk kahvesi
16.30
Bir greyfurt
Aksam18.00
Bir büyük levrek fırında
3k dünden kalan tavuk mantar sote
Yeşillik salatası
Şu 3 lt
Spor 15 dk yuruyus orta tempolu.
200 ip atlama
70 puan @Tekrar dene
canım bence kendini zorlama zaten seviye 3te tek öğüne düşüreceğiz o zamana kadar da kendimizi alıştırmış oluruz zaten11 Mart Çarşamba
06:00=== 3 Yumurta ile sucuklu omlet
1 yk tulum peyniri
1 dilim Trabzon ekmeği
1 avuç badem
2 adet ceviz
Umarim bugün OMAD başarabilirim
Başaramadım maalesef
17:00=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
2 adet mini kuru soğan
1 parça helva
Su=== 3 lt
Spor yok
afiyet olsun canımSabah 10:30
1h.yumurta
3 dilim peynir
2 ykaşıği menemen
2 dilim t.b ekmeği
Ara,
1 kupa süt lü kahve
2 kayisi
15 20 tane kadar kabak çekirdeği
Öğle yemeye firsatim olmadi 1 sütlü menengic kahvesi içtim
Akşam 18:00
2 minik karniyarik
1 tabak yogurtlu kabak ( buharda pisirdim)
1 kepçe mercimek corbasi
Bol salata
Su 3 litre
Spor 15dk leslie 45 puan. @Tekrar dene
kahve şekersiz di mi canımiyi aksamlar
11 mart menum
10.00
1 kase kiymali ispanak
2 yumurta
3 4 kasik yogurt
15.30
2 kayisi
2 hurma
sutlu kahve
18.30
1 tabak etli ispanak
3 4 kasik yogurt
2 yesil sogan
1 elin yarisi kadar ev yapimi yufka
2 gundur hep ispanak yiyorum bitsin diye..benden baska kimse yemiyo.israf olmasin diye
su 3 lt olur yatana kadar spor simdilik yok.belki ip atlarim
bu karışım ne için canım11 mart
07.15
1 yumurta
2 ceviz
2 sünme peynir
1 muz
4 siyah zeytin
14.30
3 kaşık mercimekli bulgur
3 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
18.00
1 avokado 3 çilek yarım bardak süt 1 muz blenderdan geçirip içtim ha 1 çay kaşığı bal kattım
Spor yok
Su 2400 ama 3 ü bulur
@Tekrardene
çok iyi gidiyorsun canım bravo vallaMenüm
9.00 bitki çayı
11.30
Sucuklu 1 yumurta
Marul maydonoz
1 d peynir
Domates
1 avuç çiğ badem
17.30
7 sıkım mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş 135p @Tekrar dene
gayet güzel afiyet olsun10:00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
13:00
2 ceviz
3 kaşık yoğurt
18:00
15 kaşık Patlıcan türlü (domates,soğan,biber,patlıcan,zeytinyağı)
1 büyük bardak ayran
Su: 3 litre
Spor: 62 dakika yürüyüş 124 puan @Tekrar dene
balım ya hem patates hem börek hem ekmek hiç olmamış10 gibi kahvaltı
1dilim t.b ekmek
2dilim beyaz peynir
Zeytin
Domates
1haslanmis yumurta
1ç.k bsl tereyağı
16.00
1dıilim borek
4sıkım mercimek köftesi
Yarım kase patates salatası
19.00
Turk kahvesı
1parca kare çikolata
1,5lt su
afiyet olsun canım9.00
1 d.Tb ekmek
2 yumurta
Tere
13.00
2 kare bitter
Bir d.tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
18.00
6 çiğ köfte
Marul
Ayran
Su 2.5 L
Spor yok
kurabiye hariç güzel afiyet olsun11.00
1yumurta marul yesil sogan salata
Peynir 1 dlm
14.20
Sade kahve
1kurabiye
19.30
4 ksk patates yemegi
Salataaa
6bkasik yogurt
.
Su 2.5 ltr
Yok canım açıklama yaptım yani emziriyorum çok sert diyet yapamam diye ekmek olmak zorunda su süt yapıyor çok da gerçekçi değil yemeden olmuyor az az.. sabah erkenden yollara düşüyorum şok diyet bana olmaz ...biraz sert gibi yazmışım öyle değil aslında:))kayisi bende çok işe yarıyor birde haşlanmış kabak. Bence yetersiz bir menü omad i sevmedim. Söyle yağlı birşeyler girmeli vucuda yemek olmalı yani kahvalti dışında.
güne geç başlamışsın canim erken kahvaltı metabolizma yi hızlı çalıştırıyor muş. Aksamı da sevdim sebzeye ağırlık vermişsin biraz proteinde ve cok az karbonhidrat güzel dengeli.
iğde çayını ilk defa duydum. Soğanlı yumurta da ekmeksiz pek güzel olmuyo sankisenin menülere diyecek bir şey yok sonuc ortada gayet güzel.
yani akşam yememissin kacamak sayilmaz bence
sucuk biraz sık tuketiyorsun ve 5 parça fazla.onun dışında guzel
Gayet iyi bir menü canim seni rahatsiz eden ne oldu ki
5 kaşık bulgur çok fazla olmuş. Suda arttirilmali.
Kuruyemiş kavrulmamış olsa daha iyi olurmuş. suda az geldi.
guzel menü sporda harika.
Güzel afiyet olsun
ceviz suyu işe yaradi mi merak ettim. Birde 2 lt su bana az gibi geliyor.
Badem kavrulmamış badem se iyi. Su çok cok az. Tek öğün olmuş.
2 kase kabak çekirdeği bugün için fazla olmuş.
Evet başka bir şey yemeesen gayet iyi kapatmış olursun günü
ben varim bide yapmayan:)Ay bakıyorum da grubun hepsi yitik şifayı uygulayacak galiba. Bi ben mi tek kalıyorum
evet sekersizdi canimfarklı 2 et türünün sakıncalı olduğunu seviyeleri araştırırken gördüm ben de canım
afiyet olsun
canım bence kendini zorlama zaten seviye 3te tek öğüne düşüreceğiz o zamana kadar da kendimizi alıştırmış oluruz zaten
afiyet olsun
afiyet olsun canım
bence güzel olmuş
kahve şekersiz di mi canım
afiyet olsun güzel bir menü
bu karışım ne için canım
afiyet olsun
çok iyi gidiyorsun canım bravo valla, darısı başımıza
afiyet olsun
gayet güzel afiyet olsun
balım ya hem patates hem börek hem ekmek hiç olmamış
afiyet olsun
afiyet olsun canım
kurabiye hariç güzel afiyet olsun
Canım öğünlerin arasında baya bi saat farkI var akşam öğünün baya bgeç olmuş daha erken saatte yesen daha iyi olurmuş nescafe de tabi ki olmamış tabi senin de son nescafen olduğu için bir şey diyemeyeceğim11 Mart Menüm
10.00 tam buğday ekmeğine peynirli sandviç
nescafe 3ü birarada
21.00 2 yk. tavuk sote
2 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
su: 2,5 lt
normal leptaptan yüklenebiliyor muTelegram 'ı yükle o zaman canım
23:30 'da toplu niyet var
hadi inşallah hep beraber sonuna kadar yaparız gece 11. 30 a kadar psikolojik kendimi iyice alıştırıp kabüllenmem lazım :))ben hic deneme yapmadim canim.yarin ola hayrola niyet edip yapacagim.ins
evet ama zaten pcos birazda kiloyla alakali bi hastalik sanirim.kizin onceki sonraki fotolari cok carpici.anne kivamindan genc kizliga geri dondum demis bi fotosunda ben orda bittim zaten.karar vermemde cok etkili bi sayfa oldu venin icin.
İns sebde sifa bulursun canim.
aksam esim almis gelmis kolayla goturdu o mideye.yememek icin dayattim ama yok onundeki sure uzun.
Yani demem o ki hakime hanim pisman degilim yine olsa yine yerim
yaparsin ablam.burda birbirimize deste olarak kac kilolar verdik.bunuda birlikte yapariz ablacim
çok haklısın kuzum ama eşim heveslendi tavuk sote yaptı aslında akşam yemeğine farklı bi planım vardı ve erken kapatacaktım ama eşimi kırmamak adına mecbur yemeğinin olmasını bekledimCanım öğünlerin arasında baya bi saat farkI var akşam öğünün baya bgeç olmuş daha erken saatte yesen daha iyi olurmuş nescafe de tabi ki olmamış tabi senin de son nescafen olduğu için bir şey diyemeyeceğim
çok heveslendirdiniz valla benim tek sıkıntım yasak sınırlama olmadan bilinç altıma hükmetmekti o yüzden canım bir şey çekmiyor çok nadir çeker ya ondan psikolojik :))Dedigim gibi canli yayinda niyete katil arkasi gelir insallah cnm
Hastaliklarindan kurtulacaksin daha ötesi varmi
çok iyi canım, güzel bir eksi gelecek yarına sanırım09:30
Sade kahve
12:30
Biraz çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
17:30
8 kaşık mantarlı tavuk sote
Su: şimdilik 2 litre
Spor: yapmayı planlıyorum
gülüm ben son 5 senedir oruç tutmuyorum benim troid ilacından dolayı mide en az 8 saat boş kalıp sabah yutuluyor ki gün için de organlar metabolizma normal çalışsın her sene heveslenip bir kaç tutayım diyorum sonunu hastanede alıyorum ilaç dozu dengesizleşiyor doktordan azar işitiyorum :)Aynı senin gibi ben de başta korktum kuralları katı dedim ama şimdi ben de başlıyorum ilk iki seviyeyi yapmayı düşünüyorum ikinci seviyeden gözün korkmasın abla zaten Ramazan’a denk geliyor onun da üstesinden geliriz evvel Allah ben sahursuz oruç tutabiliyorum muhtemelen sahurda hurma veya incir tüketeceğiz aslında seviye1i hayat tarzı haline getirebilsem hem sağlıklı Hem fit olurum
Ya bu da güzel bi yöntem lokmayı ağzına atınca içinden saymak çok mantıklı
sağ ol gülümm muhabbeti ettik sabah kurabiye poğaça yapmış ben yemem diye önden tabağa hazırlamış ki yanıma versin 4-5 dk kapıda mücaleden sonra almadan geldimAfiyet olsun ablacim.bol muhabbetler
gülüm kahvaltı yemek sonrası 1-2 saat sonrasına yeşil çay v.s. diyor ya siyah çay serbest demi ilk seviye yazanı okudum ama kaçırdım mı ne yaptımHadi inşallah ben de çaysız kahvaltı nasıl olacak bi deneyeyim dedim ☺
beni bile ikna ettiler allahın izniyle başlayacam sen ne diye tek kalacaksın sen de başla gülüm sensiz bensiz düğün mü olsun aaaAy bakıyorum da grubun hepsi yitik şifayı uygulayacak galiba. Bi ben mi tek kalıyorum
onden duyurman iyi olmus abla.bende cevreme ufaktan yaydim ki baslayinca anlasinlar.tontisin de anlayisla karsilamistir inssağ ol gülümm muhabbeti ettik sabah kurabiye poğaça yapmış ben yemem diye önden tabağa hazırlamış ki yanıma versin 4-5 dk kapıda mücaleden sonra almadan geldimgece niyet edicem sabaha da yiyemem 40 günlük şifa diyetinde olucam didimmm:)
siyah cay serbest abla.yani ben olsam yesil cay icerim diyor ahmet apa.gülüm kahvaltı yemek sonrası 1-2 saat sonrasına yeşil çay v.s. diyor ya siyah çay serbest demi ilk seviye yazanı okudum ama kaçırdım mı ne yaptım
Harika ablacim.bak cabuk adapte oldun.ben pis gaza gelmişim haaa sabah ekmek v.s. olmadan kahvaltı yaptım ya şimdide ıspanak kavuruyorum yoğurtla yerim dedim :))
İnşallah canım geçen hafta çok iyi geçmedi inşallah bu hafta telafi edebilirimçok iyi canım, güzel bir eksi gelecek yarına sanırım
Aman abla sağlığın el verdiği kadar tutarsın zorlama kendini yine degülüm ben son 5 senedir oruç tutmuyorum benim troid ilacından dolayı mide en az 8 saat boş kalıp sabah yutuluyor ki gün için de organlar metabolizma normal çalışsın her sene heveslenip bir kaç tutayım diyorum sonunu hastanede alıyorum ilaç dozu dengesizleşiyor doktordan azar işitiyorum :)
amaaa bu sene yine niyetlendim dayanabilirsem iftarda ilacı içip 1 saat bekleyip sonra yiycem sahurdan sonrada ertesi günü geç saate kadar uyursam böylece uyanıkken ilaç işini yine görür en azından deniycem :)
Abla çay var sadece bitki çaylarını filan poşet çay içmeyin aktardan alıp kendiniz demleyin diyor geçen burda da muhabbeti geçti içinde beyaz beyaz şeyler var diye işte onlar aroma vericiymişgülüm kahvaltı yemek sonrası 1-2 saat sonrasına yeşil çay v.s. diyor ya siyah çay serbest demi ilk seviye yazanı okudum ama kaçırdım mı ne yaptım
ohh ohh süper siyah çay yok deseydi anın da vaz geçecektimonden duyurman iyi olmus abla.bende cevreme ufaktan yaydim ki baslayinca anlasinlar.tontisin de anlayisla karsilamistir ins
siyah cay serbest abla.yani ben olsam yesil cay icerim diyor ahmet apa.
Ama soylede ekliyor turk milletine de siyah cay icme diyemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?