Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

olsun bu sene de deniycem zaten 2 gün de belli oluyor geri kalanı tutup tutamayacağım alt üst oluyorum , inşallah bu defa iyi olacak :)zaten orucun yarısı reglli geçiyor :)

Ben de çaysız hayat düşünemiyorum
öyle bir hayat olabülür müüüüüüü
ben ekmek makarna pilav hiç aramam 1 gün çaysız çıldırırım bak kaç aydır pilav yemedim aklıma bile gelmiyor neredeyse her gün pişirdiğim halde son 2-3 aydır da geçen hafta haşlanmış makarnaya peynir maydanoz katıp ilk defa yedim

aaa bulgurla sarma bile sarıp yeniliyor demi zaten ben bulgurla kıymayla sarıyorum genelde şifa olsun sana gülüm kas güç olsunn
sagolasin ablam
Evet abla aslinda yasaklilari gorunce aaa yiyecekmisiz dedim bi ama bakinca oooo cok cesit yapabiliriz yani.

Ben daha cok cevremden soylenecek insanlardan korkuyorum cunku bazilari hic laftan anlayacak degiller . hayirlisi bas edecegiz artik

ben de eşimden korkuyorum gülüm anlayacak gibi değil ona göre her şeyden az az yemem lazım meyve yiyeyim diye kendi yerken soyup ben alana kadar ye al v.s. diyip duruyor , 40 gün sadece diye ikna ederim olmadı ehhh sana ne bre adam ne karışıp durusun bana diye çirkeflik de yapabilirim duruma göre değişir

Nerdeyse tüm kurallar zaten senin hayatında varmış abla aramızda en az zorlanacak sensin bence
Ben de hafta sonu yeni okulumdaki bayanların günü var oraya davetliyim gitmesem mi acaba kendime göre bir şey ayarlarım ama saatleri denk getirebilir miyim ya da gidip nefsimi yenip özgüvenimi mi pekiştirsem çünkü bu tarz şeylerle hep karşılaşacağım kendimi soyutlamak yerine en çok da kendimi kendime ispat etsem kafamda deli sorular
Avakado serbest abla çok istiyorsa meyve yemeni avakado aldırt

Ben söylemiyorum canım. Bi eşim biliyo o da destekçi sağolsun. Safram rahatsız ya dr diyet verdi saframı midemi yormamam lazımmış diyorum. Kv de normalde akşam çayına gidince çerez koyardı geçen kakaolu kek yapmış yemedim hain kaynana

Fit mutlu anne nasılsın sen ne yaptın canım
İyiyim şükür cnm sen naislsin bebiş nasıl ben Aynı idare ediyorum bu hafta esim yolda annemlerdeydik üç gündür bugün eve döndük evde keyif yapıyoruz ne kadarlık oldun benim 22 hafta bitti

Şekerszde bişeye benzemiyo ama limonla içiyorum ikidir o da eşime eşlik edeyim diye
Ama alışınca içine şeker koyunca çayın tadını almıyorsun hiç
Gruptaki ögretmenlerimiz tatiliniz 16.03 basliyormus iyi tatiller
Bizim kesin değil daha canım nisandaki seminerimizi öne çektiler biz gidebiliriz okula inşallah seminerlerimiz uzaktan eğitim olursa gitmeyiz belki 20 dakika sonra bakan açıklama yapacak bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun inşallah canım

Gruptaki ögretmenlerimiz tatiliniz 16.03 basliyormus iyi tatiller
Bize tatil mi orası meçhul kuzu
Bakan açıklama yapsın da

Kızlar bn yemeğimi bozmadım da sanırım endişem arttı az önce bir an da diyare oldum aklım midemi yönetiyor
Aklıma bn nasıl korunucam dedikçe ulen bi akışkan çikolata olsaydı ne bilim bn içi çikolatalı bir bisküviyi çaya bansam yesem geçiyor
Çok endişeliyim yeme bozukluğu beni mahvediyor şu an
Hatta çekirdek mi alsam dedim belki geçer ağzım dolu olur öf öf öf

Benim için şeker tadı dana önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…