Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kedilerin fotosunu çek ekle benim kedim ikizlerin test kitabına uzanmış kalkmıyor gülmekten öldüm

Ben cok gıtmek ısterdım ama 55 kılo olsaydım eger.İçimde bır amazon kadını varAma ne olursa olsun aksamları o farelerle uyumazdım.Aclık ok yrıslar ok ama o fareler cıyanlar acayıp hayvanlarla aynı yerde kımse tutamaz benı

hopiş nerdesin çabuk buraya gel .sabah doktorumu arayan adamı duyunca benim kilolar neymiş adam rekor kırmış neden bende yapmıyayım dedim ALLAHA ŞÜKÜR ELLİM AYAGIM TUTUYOR GÖZLERİM GÖRÜYOR BİR ENGELİM YOK EVİMDE YÜRÜME BANDIM EGZERSİZ VİDEOSU VAR .MAHMUT TUNCERİN BAKKAL AMCA TÜRKÜSÜNE DÖNDÜM HERŞEYİM VAR NE DURUYORUM DEMİ KIZLAR HAKLIMIYIM EVEEEEEEEEEEEEEET

Bugün yediklerimi yazmiyim utançtan mahvolurum kekler kurabiyeler poğaçalar. benim motivasyon sıfır kilom oynamayınca yine yemeye başladım, verdiğim kiloları geri almak istemiyorum

..off fadimetoşum mesajına cevap yazamadım canım..ama görüyosun topikçe bugün manyamış durumdayız..sakın ara verme, diyeti bozma..bak ertesi gün eksiyi göreceksin

Al ıste bırı daha nerde kopmalık sısman var bızım topıge gelmıs.Eglencelı yerız vesswelam ondanmı zayıflayamıyoruz ne ?
:13:..dimi murçum..bizden eğlenceli topik yok sanırsam..n'apalım yani , herşey kilo değil, zayıflamak değil..mutlu mutlu zayıflayalım..nazi kampı değil ya burası

al bendende o kadar..kesinlikle orada olmak isterdim ve erkeklerin yapabileceği herşeyi yapar, onların yarışmada gösterdiği eforuda gösterirdim eminim.eee ne de olsa boğa kadınıyım!!!gücüm yaratılışımdan geliyo.

hadi bakimm

Bugün yediklerimi yazmiyim utançtan mahvolurum kekler kurabiyeler poğaçalar. benim motivasyon sıfır kilom oynamayınca yine yemeye başladım, verdiğim kiloları geri almak istemiyorum
..ooo aramıza hoşgeldin baby..

aaaaaaaaaaaa kızlar bu dr. var ya manyak bişeyy..cemyılmaza kısırsın sen dedi..o çocuk cem yılmazdan değilmiştwitter sallanıyo bacımm

kızlar öğleden sonra anneme gitmiştim şimdi geldik
annemde yemekler tabiki bol boldu :)
azyedim ama çorba içtim nohut yedim pilav vardı yemedim
ama gelirken eşim marketin önünden geçerken magnum alıyımmı dedi
hayır diyemedim
magnum yedim biraz önce üsgünüm

bugün spor yapmadım ama spor olarak baya iş yaptım
nagişşş burdamısın yarın bol spor yapıyoruz tamammııı
şimdi bi forum çay yapıp içecem
hatta gidiyorum suyu kaynatmaya

bende seni öptümmm bizde ailecek yalan dünyacıyız hatta oğlum şarkısını bile biliyo teyzesi :) bu ara hepimiz yeme modundayız galiba (

insan yemediği halde veremeyince o çöküntüyle yemeye sarıyo sonrada hopp başa dönüyo ne olacak bu halimiz

kuşum hoşgeldin annelerin yemeklerine dayanmak zor ben henüz magnum siftahı yapmadım ama resmen savaş veriyorum

günaydın açılışı yapayım şekerler hemen dünki menümü yazıyorum ;

sabah;
yumurta
dukan ekmeği
peynir

ara
kayısı çayı

öğle
ayran
2 köfte-2 tavuk şiş

ara
2 lokma bitter

akşam
4 tane sırf kıymadan kabak dolması +yoğurt
toplamda;1 saat spor, 1,5 lt su ,2 bardak kayısı çayı (iyiki keşfettim wc sorunum kalktı ) 1 bardak 7 otlu çay

Günaydın kızlar, bgün hava yine kötü içim sıkıldı yaa

Dünkü menümüde yazayım hemen

Sabah
Yarım tabaktan biraz fazla patates salatası
Yarım saat yürüyüş

Öğle
1 kase çorba
1 tabak nohutlu yemek

Ara: 1 küçük kivi+2 dal diyet bisküvi

Akşam
1 tabak kuru fasulye
Salata
1elma
Yarım saat yürüyüş, yarım saat spor, 20 dk kondisyon bisikleti

Dün iyiydi çok şükür, bugünü de kaçamaksız kapatırız inşallah. Ya birşey merak ettim, kilo ne zaman duruyor, acaba benim kilom durmuş olabilir mi, gerçi ne kadar verdimki dursun 2-3 gündür kendimi eksilerde görmeyince moralim bozuluyor yaaaa

Günaydın kızlarrr...

Herkese super bır salı olsun Dün eskı fotolara baktım aıle fotolarımıza nerdeyse hıc zayıf fotom yok bı 10 yıl once abımın dugununde fena degılmısım orta hallı ondan sonra hep kıloluymusum 10 yıllık bırıkmıs bı yag var vucudumda gıtmesı zor tabı ...

Aslında benım sorunum genel olarak cok cabuk pes etmem.Aslında 1 ay sureklı dıet yapsam alısırım ama 4 gun yap 2 gun boz elde var sıfır

Neyse durum vahımmmmmm

Sabah;

2 dılım kıymalı borek
cay

Öğle;

tavuk sote
pılav
salata
ayran

Akşam;

yarım porsıyon kısır
1 elma

HEPİMİZİN DERDİ AYNIYA CNM 2 gün yemeyince -- görmek istiyoruz göremeyince yine yiyoruz
felaket soğuk bir hava var dondum dondum bugünde spora gidicem salı perşembe yer hareketleri var onlarıda yakalayayım yarın gidemicem epilasyona gitmem lazım spora gidersem oraya gidemem sonuçta buda bir bakım unutmaadan bu sabah simit yedim 1 ay sonra ilk unlu mamülüm ama hiç keyif vermedi ağzımın içi zehir gibi evde yumurta kalmamış kahvaltı yapamayınca mecbur aldım keşke yemeseydim

Ahh hopıs ahhh azda arada kılo versek hıc fena olmzdı aslında....

Yasa valla haklısın boga kadını ıc gudusu ama bu halde gıtsek totomuzu kaldıramayız o ayrı bıde fareler kertenkeleler felan var tabı :18::18::18:

Bende hopıse katılıyorum 906090 Hosgeldın

aaaaaaaaaaaa kızlar bu dr. var ya manyak bişeyy..cemyılmaza kısırsın sen dedi..o çocuk cem yılmazdan değilmiştwitter sallanıyo bacımm

yaa ben daha once twıtterden takıp edıyordum erol koseyı salak adam yaa herkese bole bılasıyor morlım bozuldıu sınırlendım cıkardım takıp lıstemden sımdı senın yuzunden gene ekledımmmm ama boyle boyle seylerı benı sınırlendırıyor...

Meselaa sanane cem yılmazın kısırlıgından bıde hadıseye obez dıyo o obezse bız neyız acaba gecende ozcan denıze sey demıs erkeklerden hoslanıyor cok terbıyesız ve sevıyesız bence

yaa bı ınsan sonucunu bıle bıle nasıl hata yapar garıp yaratıklarız hanı...Cnmm sen unutmussun sımıtın tadını beyaz beynır cayla super gıder valla...Bende daha kahvaltı yapmadım gıdeyım kepeklı ekemek alıyım barı...Heee bıde kepeklı sımıtler cıkmıs ama heryerde bulunmuyor...

unutmuşum inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…