- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.281
ya evet hoppidicik ne olcak bizim bu obez halimiz. kilo veriyoruz seviniyoruz o verdiğimiz 2-3 kiloyu geriye fazlasıyla alıyoruz. resmen bizim beynimizin kodları bozuk. ayrıca ben survivora gitmezdim cesaretim yok ben oturur ağlarım orada bildğin babaa gel beni al bunlar beni aç bıraktı diye yırtınırdım. işin şımarıklığı tabi Allah kimseyi aç bırakmasın.
TrulyScrumptious naber canım? ehueheuh evet biz de ailecek yalan dünya takipçisiyiz. ince espriler var çok güzel dizi =) ben de gülse birselin hayranıyım. bu arada canını sıkma ben de 3 kg aldım bilmiyorum haberin var mı? geçen hafta moralim dibe vurmuştu ama bu benim enerjimle alakalı. şu bahar havasına bir girebilsem içim heyecan dolucak ve sıkı diyete devam edicem. şu an sadece kendimi dizginlemeye çalışıyorum. havalarda iç karartıcı =( inşalah vericez tatlım kiloları.
ya evet hoppidicik ne olcak bizim bu obez halimiz. kilo veriyoruz seviniyoruz o verdiğimiz 2-3 kiloyu geriye fazlasıyla alıyoruz. resmen bizim beynimizin kodları bozuk. ayrıca ben survivora gitmezdim cesaretim yok ben oturur ağlarım orada bildğin babaa gel beni al bunlar beni aç bıraktı diye yırtınırdım. işin şımarıklığı tabi Allah kimseyi aç bırakmasın.
..off fadimetoşum mesajına cevap yazamadım canım..ama görüyosun topikçe bugün manyamış durumdayız..sakın ara verme, diyeti bozma..bak ertesi gün eksiyi göreceksinyeme kız hopiş sen varya sen milettin aklına sok börekleri kekleri herkes yesin bu hafta 1.ol yemezler canım yarında 1 saat yürüyüş sabahta 5mil kiloların üstüne gidicem karatay maratay yok belki vucut su tutmuştur .yarın tartılıp görücem şimdi kahvemi aldım geldim acıkırsam ev yapımı yogurdum var onu yerim
:13:..dimi murçum..bizden eğlenceli topik yok sanırsam..n'apalım yani , herşey kilo değil, zayıflamak değil..mutlu mutlu zayıflayalım..nazi kampı değil ya burasıAl ıste bırı daha nerde kopmalık sısman var bızım topıge gelmıs.Eglencelı yerız vesswelam ondanmı zayıflayamıyoruz ne ?
al bendende o kadar..kesinlikle orada olmak isterdim ve erkeklerin yapabileceği herşeyi yapar, onların yarışmada gösterdiği eforuda gösterirdim eminim.eee ne de olsa boğa kadınıyım!!!gücüm yaratılışımdan geliyoBen cok gıtmek ısterdım ama 55 kılo olsaydım eger.İçimde bır amazon kadını varAma ne olursa olsun aksamları o farelerle uyumazdım.Aclık ok yrıslar ok ama o fareler cıyanlar acayıp hayvanlarla aynı yerde kımse tutamaz benı
hadi bakimmhopiş nerdesin çabuk buraya gel .sabah doktorumu arayan adamı duyunca benim kilolar neymiş adam rekor kırmış neden bende yapmıyayım dedim ALLAHA ŞÜKÜR ELLİM AYAGIM TUTUYOR GÖZLERİM GÖRÜYOR BİR ENGELİM YOK EVİMDE YÜRÜME BANDIM EGZERSİZ VİDEOSU VAR .MAHMUT TUNCERİN BAKKAL AMCA TÜRKÜSÜNE DÖNDÜMHERŞEYİM VAR NE DURUYORUM DEMİ KIZLAR HAKLIMIYIM EVEEEEEEEEEEEEEET
..ooo aramıza hoşgeldin baby..Bugün yediklerimi yazmiyim utançtan mahvolurumkekler kurabiyeler poğaçalar. benim motivasyon sıfır kilom oynamayınca yine yemeye başladım, verdiğim kiloları geri almak istemiyorum
aaaaaaaaaaaa kızlar bu dr. var ya manyak bişeyy..cemyılmaza kısırsın sen dedi..o çocuk cem yılmazdan değilmiş twitter sallanıyo bacımm
kizlar dun ac gezdim biraz vermisim bugun ama sabah resmen saldirdim 3 dilim kepek ekmek peynir recel findik ezmesi onume cikani yedim yaaogle yemegi yemedim tabi (zaten acikamamistim onca seyden sonra), oyle dengelicem iste. hava BERBAT ruzgar ve yagmur bir arada heryer gri, karanlik ve depresif ben de internetten dizi-izle.com'u "sonunda" kesfettim (biraz gec oldu ama) oradan yalan dunyayi izliyorum 1.den basladim 3teyim su an (tam benlik diziymis zaten gulse birsele bayiliyorum avrupa yakasindan beri), bir yandan da iste canim cikolata kek kurabiye falan istiyor onu bastirmaya calisiyorum :26:
bugun burada resmi tatil o yuzden spora da gidemedik salon kapaliymis sozde bugun baslicaktik.
bir yandan su topikcek baslattigimiz nisan ayi yarisini dusunup panige kapiliyorum o zaman daha cok yiyesim gelio
aslinda dizilere biraz ara verip su basladigim tek sisman beyniniz kitabini hizla okuyup bitirmem lazim beni o paklar su an sadece
dukan isvec karatay vs hicbirsey yapmamaya bir sure kalori sayarak ve spor yaparak kilo vermeye gayret edicem zaten 10 kusur kiloyu oyle vermistim ne zamandir su "diyet" lere basladim yoyo gibi verip verip aliyorum. hergun spora gitcem gunde 2 saat yine eski sistem, kalori sayicam yine 1300 civari. su an cunku diyet psikolojisine giremiyorum, su diyete baslicam diyorum asla uyamiyorum 1 gun bile surduremiyorum. anlatabiliyor muyumkalori sayicam en kolay o geliyor bana su an.
hadi kaciyorum kizlar birkac saate yine ugrarim, opuldunuz
Bugün yediklerimi yazmiyim utançtan mahvolurumkekler kurabiyeler poğaçalar. benim motivasyon sıfır kilom oynamayınca yine yemeye başladım, verdiğim kiloları geri almak istemiyorum
kızlar öğleden sonra anneme gitmiştim şimdi geldik
annemde yemekler tabiki bol boldu :)
azyedim ama çorba içtim nohut yedim pilav vardı yemedim
ama gelirken eşim marketin önünden geçerken magnum alıyımmı dedi
hayır diyemedim
magnum yedim biraz önceüsgünüm
bugün spor yapmadım ama spor olarak baya iş yaptım
nagişşş burdamısın yarın bol spor yapıyoruz tamammııı
şimdi bi forum çay yapıp içecem
hatta gidiyorum suyu kaynatmaya
Günaydın kızlarrr...
Herkese super bır salı olsunDün eskı fotolara baktım aıle fotolarımıza nerdeyse hıc zayıf fotom yok bı 10 yıl once abımın dugununde fena degılmısım orta hallı ondan sonra hep kıloluymusum 10 yıllık bırıkmıs bı yag var vucudumda gıtmesı zor tabı ...
Aslında benım sorunum genel olarak cok cabuk pes etmem.Aslında 1 ay sureklı dıet yapsam alısırım ama 4 gun yap 2 gun boz elde var sıfır
Neyse durum vahımmmmmm
Sabah;
2 dılım kıymalı borek
cay
Öğle;
tavuk sote
pılav
salata
ayran
Akşam;
yarım porsıyon kısır
1 elma
:13:..dimi murçum..bizden eğlenceli topik yok sanırsam..n'apalım yani , herşey kilo değil, zayıflamak değil..mutlu mutlu zayıflayalım..nazi kampı değil ya burası
al bendende o kadar..kesinlikle orada olmak isterdim ve erkeklerin yapabileceği herşeyi yapar, onların yarışmada gösterdiği eforuda gösterirdim eminim.eee ne de olsa boğa kadınıyım!!!gücüm yaratılışımdan geliyo.
..ooo aramıza hoşgeldin baby..
aaaaaaaaaaaa kızlar bu dr. var ya manyak bişeyy..cemyılmaza kısırsın sen dedi..o çocuk cem yılmazdan değilmiş twitter sallanıyo bacımm
HEPİMİZİN DERDİ AYNIYA CNM2 gün yemeyince -- görmek istiyoruz göremeyince yine yiyoruz
felaket soğuk bir hava var dondum dondum bugünde spora gidicem salı perşembe yer hareketleri var onlarıda yakalayayım yarın gidemicem epilasyona gitmem lazım spora gidersem oraya gidemem sonuçta buda bir bakım unutmaadan bu sabah simit yedim 1 ay sonra ilk unlu mamülümama hiç keyif vermedi ağzımın içi zehir gibi evde yumurta kalmamış kahvaltı yapamayınca mecbur aldım keşke yemeseydim
yaa bı ınsan sonucunu bıle bıle nasıl hata yapar garıp yaratıklarız hanı...Cnmm sen unutmussun sımıtın tadını beyaz beynır cayla super gıder valla...Bende daha kahvaltı yapmadım gıdeyım kepeklı ekemek alıyım barı...Heee bıde kepeklı sımıtler cıkmıs ama heryerde bulunmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?