- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.941
canın nasıl isterse öyle de gülümmmmmyavrum ben de 35 yaşındayım hatta 36 olmak üzereyim abla demem sana
hmmmmm ayyy nasıl çekti canım turşu eve gitsem de yesem hemen
ben de aksine bulguru çok sever oldum o yüzden bu seviyeleri ben çok sevdim
valla gündüz benim aklımdan da çayı çok geç saatte bırakmaya dayanamadığım dan gündüz çayı içsem de sadece akşam mı yesem diye geçtiGeçen hafta tek öğün denemesinde acıkmadım, durabilirim diye düşünüyorum canım
Canım ben diyetisyen listesine uymuyorum. Şişmeyecek şekilde doyana kadar yiyebilirim. Seviye 1Canım mercimek köftesi 6 adet çok olmuş çünkü bir tanesi bir dilim ekmek..ben misafirliğe gitmiştim izin istedim diyetisyenden bir tane ye deyip o söyledi:))
Ben sabah kalkar kalkmaz çay demledim, kahvaltıdan bir saat öncesine kadar içtim.valla gündüz benim aklımdan da çayı çok geç saatte bırakmaya dayanamadığım dan gündüz çayı içsem de sadece akşam mı yesem diye geçti
daha önce denedin madem bu defa da olur dayanırsın tabi ki gülüm
sen her gün tartılıp bakacak mısın sonuca
Cuma %1 olsun bari silinmesi içinCuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
@ela_naz2019 + + + - + + +
@selensu82 + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + + +
Poni Bon + + + + + + +
@Ucmelekannesi + + + + + +
Handandandan + + + + + + -
@Furha63 + + + + + + +
S Sevdalinka00 - + + - + - -
@Jasminium84 + - - + + + -
@medine66 - - + + + + +
U UcanSupurge - - + + + + +
@Tekrar dene - - + - - + +
@huban1234 - - - - + - -
askrhpozitif - - - - - - -
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
Sarı Kart Alanlar
@Jasminium84
Poni Bon
askrhpozitif
S Sevdalinka00
@huban1234
@Tekrar dene
ben de normalde sabah bir kaç saat çay içerim öğle kahvaltı yaparım bana niye olmaz gibi geldi ki sen çok yaşa niranım ben de aynen yarım saat öncesi çayı keserimBen sabah kalkar kalkmaz çay demledim, kahvaltıdan bir saat öncesine kadar içtim.
Hergün tartılmayı düşünüyorum, yediklerimin etkisini anlamaya çalışacağım canım.
bunu gerçekten sevdim doyana kadar ye ama mideyi şişirmeden :)) zaten hep yaptığım buydu :)Canım ben diyetisyen listesine uymuyorum. Şişmeyecek şekilde doyana kadar yiyebilirim. Seviye 1
Ben onu bilmiyorum canım ama süpermiş:))Canım ben diyetisyen listesine uymuyorum. Şişmeyecek şekilde doyana kadar yiyebilirim. Seviye 1
Bence sen hiç zorlanmadan atlatacaksın seviyeleri canımbunu gerçekten sevdim doyana kadar ye ama mideyi şişirmeden :)) zaten hep yaptığım buydu :)
TamamdırCuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
@ela_naz2019 + + + - + + +
@selensu82 + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + + +
Poni Bon + + + + + + +
@Ucmelekannesi + + + + + +
Handandandan + + + + + + -
@Furha63 + + + + + + +
S Sevdalinka00 - + + - + - -
@Jasminium84 + - - + + + -
@medine66 - - + + + + +
U UcanSupurge - - + + + + +
@Tekrar dene - - + - - + +
@huban1234 - - - - + - -
askrhpozitif - - - - - - -
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
Sarı Kart Alanlar
@Jasminium84
Poni Bon
askrhpozitif
S Sevdalinka00
@huban1234
@Tekrar dene
Ahmet Apa hep söylüyor bunu abla gerçi cumaları biraz abartıyorumbunu gerçekten sevdim doyana kadar ye ama mideyi şişirmeden :)) zaten hep yaptığım buydu :)
aslın da bunda zorlanacak bir şey yok zaten aynen benim yeme düzenim, sabah ekmek olmaması da pek sorun değil de hiç bir şeyde un patates kullanmamak o azıcık sıkıntı mesela mercimek çorbası vardı akşam yemeğine ama un kavurmuştum öyle istediler diye ben yemiycem sebzelisinde de patates seviyor benimkiler o da olmaz , çorbayı şehriyesiz unsuz nasıl yaparım o bir tek uğraşlı ama zorlayıcı değilBence sen hiç zorlanmadan atlatacaksın seviyeleri canım
Suan bende reglım dilek ne zaman ıstersenBu hafta regl haftam ya onumu goremıyorum Mervem oyuzden
ben kaç senedir 2 öğün yiyip aralarda bir şey yemiyorum bazen akşam meyve yada çekirdek çitleme huyum vardı onu da tutarız 40 ne olacak , bana hep nasıl duruyorsun dediklerin de verdiğim cevap Ahmet apanınkiyle aynıymış meğer , karnınızı doğru düzgün sağlıklı yiyeceklerle doyurursanız zaten 5 saat acıkmanız imkansız ki benim acıkmam 6-7 bazen 8 saati buluyorduAhmet Apa hep söylüyor bunu abla gerçi cumaları biraz abartıyorum
4-5 gün şekersiz içmeyi dene hemen alışacaksın sonra şekerli çayı içmeden kokusundan anlayacaksın , bir süre sonra şekerli çay içtiğin de çayın tadını almayacaksın veeeee ya ben nasıl önce şekerli içiyormuşum çayın tadını hiç almıyormuşum meğer şeker içiyormuşum sadece diyeceksin , ben tam çay tiryakilerindenim çay damacana suyuyla mı musluk suyuyla mı demlenmiş için de kaçak çay v.s. var mı yada az mı kaynamış v.s. hepsini anlarım şekersiz çay içen herkes gibi:)Bu şekersiz çayı nasıl içiyorsunuz ya alışamıyorum bir türlü
Bakarsın daha güzel olur canımCanım ben daha çok yerim iştahım fena ama zorlanıyorum:)) 2 hafta evde umarım diyetimi bozmam
Aklına kötü şeyler getirip ruhunu darlama kaptanım kötü enerjinin kötü şeyleri çektiğini düşünüyorum içini ferah tut çok geçmiş olsunÖğlenleyin kızımı okula bıraktıktan sonra eve dönerken bi motosikletli duramadı ve arkadan benim arabaya çarptı.
İndim baktım arabada birşey yok ama iç huzurum kaçtı bu olay yüzünden.
Dünde okuldan dönerken arkamdaki adam telefonla uğraşarak araç kullanıyordu, kaç kere kırmızı ışıkta zor durdu.
Bende bi jandarma kontrol noktasında şikayet ettim tabi, adamı durdurup hesaba çektiler, tabi ben gaza yüklenip kaçtım beni bulamasın diye, tek başıma e-5 ye ne olur ne olmaz diye, neyse izimi kaybettirdim..
Arka arkaya bu iki olay tedirgin etti beni ya, her an biri arkadan çarpabilir diye.
İç huzurum yok şu anda
Abla turşu serbest dünkü ses kaydında duydumoo çok güzel turşu da yesek mi 1-2 tane :))
Abla her gün bulgur yemek zorunda değilsin ekmek bağımlılarını sürece alıştırmak için bulgur öneriyor istemezsen yemezsin ben programa uygun ne bulduysam yerimcanın nasıl isterse öyle de gülümmmmm
canını çektirdim ayy ne pisimmmbulguru sevmen çok iyi olmuş senin için ben her gün yiyebilir miyim bilmiyorum zaten 0 kan gurubu et yese de olur denmiş ama etle de aman aman aram yok
maşallah seni pek bir azimli gördüm gülümSuan bende reglım dilek ne zaman ıstersen
ses kaydını face de koymuşlar donup duruyor 1-2 sn çalışıp hala yan sayfada açık dinlemek nasip olmadı :)Bakarsın daha güzel olur canım
Aklına kötü şeyler getirip ruhunu darlama kaptanım kötü enerjinin kötü şeyleri çektiğini düşünüyorum içini ferah tut çok geçmiş olsun
Abla turşu serbest dünkü ses kaydında duydum
Abla her gün bulgur yemek zorunda değilsin ekmek bağımlılarını sürece alıştırmak için bulgur öneriyor istemezsen yemezsin ben programa uygun ne bulduysam yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?