- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.961
68.8 diye hatirliyorum sanki kaptanim
Ekim ablaya katiliyorum bi dene bak nasil keyif alacaksin cayin tadi böylemiymis diceksinBu şekersiz çayı nasıl içiyorsunuz ya alışamıyorum bir türlü
Mercimek çorbasına un koymana gerek yok ki canım, patateste koymadan çok güzel oluyor.aslın da bunda zorlanacak bir şey yok zaten aynen benim yeme düzenim, sabah ekmek olmaması da pek sorun değil de hiç bir şeyde un patates kullanmamak o azıcık sıkıntı mesela mercimek çorbası vardı akşam yemeğine ama un kavurmuştum öyle istediler diye ben yemiycem sebzelisinde de patates seviyor benimkiler o da olmaz , çorbayı şehriyesiz unsuz nasıl yaparım o bir tek uğraşlı ama zorlayıcı değil
onları da sizden kopya çekmeyi düşünüyorum
Çiğ çekirdek yiyebilirsin ablaben kaç senedir 2 öğün yiyip aralarda bir şey yemiyorum bazen akşam meyve yada çekirdek çitleme huyum vardı onu da tutarız 40 ne olacak , bana hep nasıl duruyorsun dediklerin de verdiğim cevap Ahmet apanınkiyle aynıymış meğer , karnınızı doğru düzgün sağlıklı yiyeceklerle doyurursanız zaten 5 saat acıkmanız imkansız ki benim acıkmam 6-7 bazen 8 saati buluyordu
Şekersiz çay saçsız başa benziyor ama4-5 gün şekersiz içmeyi dene hemen alışacaksın sonra şekerli çayı içmeden kokusundan anlayacaksın , bir süre sonra şekerli çay içtiğin de çayın tadını almayacaksın veeeee ya ben nasıl önce şekerli içiyormuşum çayın tadını hiç almıyormuşum meğer şeker içiyormuşum sadece diyeceksin , ben tam çay tiryakilerindenim çay damacana suyuyla mı musluk suyuyla mı demlenmiş için de kaçak çay v.s. var mı yada az mı kaynamış v.s. hepsini anlarım şekersiz çay içen herkes gibi:)
Denedimde işgence aracı olabilir dedimEkim ablaya katiliyorum bi dene bak nasil keyif alacaksin cayin tadi böylemiymis diceksin
Kuzum bu hafta 3 menü eksiğin var. Tekrar bakayım şimdi. Geçen haftadan da bı sarı kartın vardibenim neden 2 oldu canım
bu hafta bi dünün menüsünü yazmamışım şimdi farkettim onu da
bende icemem diyodum ama 3 4 icmeden sonra alistim.1 seneyi gecti sekersiz iciyorum:)Denedimde işgence aracı olabilir dedim
Kuralları yazarken benim de aklıma geldi.Cuma %1 olsun bari silinmesi için
allah korumus kaptanim.cana gelene kadar mala gelsin.ama sikayet etmekle iyi etmissin.belki baskasinin canina sebep olacakti.Öğlenleyin kızımı okula bıraktıktan sonra eve dönerken bi motosikletli duramadı ve arkadan benim arabaya çarptı.
İndim baktım arabada birşey yok ama iç huzurum kaçtı bu olay yüzünden.
Dünde okuldan dönerken arkamdaki adam telefonla uğraşarak araç kullanıyordu, kaç kere kırmızı ışıkta zor durdu.
Bende bi jandarma kontrol noktasında şikayet ettim tabi, adamı durdurup hesaba çektiler, tabi ben gaza yüklenip kaçtım beni bulamasın diye, tek başıma e-5 ye ne olur ne olmaz diye, neyse izimi kaybettirdim..
Arka arkaya bu iki olay tedirgin etti beni ya, her an biri arkadan çarpabilir diye.
İç huzurum yok şu anda
butdada ayni canim...hatta dun aksam macron aciklama yapti.sabah herkes magzalari doldurmus:))simdiye kadar hic bu kadar kalabalik gormemistim magzalari..Sükür burdada okullar, anaokullari pazartesiden itibaren kapaniyor
Eşim de aynı sendenDenedimde işgence aracı olabilir dedim
hic yoktan iyi yinede:)Eşim de aynı senden
Şekersiz icecegime hiç içmem diyo çaya küsüyo diyet yaparken. Asla birakamiyo. Tek şekere düşürdü son 1 senedir. Bu da kâr.
Ellerine sağlık canımCuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
@ela_naz2019 + + + - + + +
@selensu82 + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + + +
Poni Bon + + + + + + +
@Ucmelekannesi + + + + + +
Handandandan + + + + + + -
@Furha63 + + + + + + +
@tugbap - + + - + - -
@Jasminium84 + - - + + + -
I Ilyusa - - + + + + +
@zsaracoglu - - + + + + +
@Tekrar dene - - + - - + +
@huban1234 - - - - + - -
@askrhpozitif - - - - - - -
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
Sarı Kart Alanlar
@Jasminium84
Poni Bon
@askrhpozitif
@tugbap
@huban1234
@Tekrar dene
Benden 3 yaş büyükmüşsün ama bende sana abla diyorum ilginç bir şekilde...az önce tekrar açtım baktım yasaklı listesin de yoktu o yüzden dedim turşuyu acı bağırsakları da hareketlendiriyor bir de bulgur pilavı diyince aklıma ilk turşu geliyor :) senede bir kaç defa pişer bizde benimkiler yemiyor ben de aman aman sevmem o yüzden içine nohut v.s. katıyorum,
kız abla desen ne olur 40 yaşındayım artııkkkkben teyzeyim bile 27 yaşın da yeğenim var
Benden 1 yaş küçüksünyavrum ben de 35 yaşındayım hatta 36 olmak üzereyim abla demem sana
hmmmmm ayyy nasıl çekti canım turşu eve gitsem de yesem hemen
ben de aksine bulguru çok sever oldum o yüzden bu seviyeleri ben çok sevdim
%1 zaten olması gereken canım.Cuma %1 olsun bari silinmesi için
Elimde değil canımAklına kötü şeyler getirip ruhunu darlama kaptanım kötü enerjinin kötü şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?