- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.981
Şekersiz çay da güzel, kel kafalı gibiŞekersiz çay saçsız başa benziyor amaşeker yoksa içmeyim daha iyi diyorm
Bnde çok şekerli içmemde 1 küp şekerli çayın içmede yanında yatEşim de aynı senden
Şekersiz icecegime hiç içmem diyo çaya küsüyo diyet yaparken. Asla birakamiyo. Tek şekere düşürdü son 1 senedir. Bu da kâr.
Şekerli çay diyip durunca bende 3-5 kaşık atıyorsun sandımBnde çok şekerli içmemde 1 küp şekerli çayın içmede yanında yat
Evi toplayabilsem bende satışa çıkaracağım ama olmuyorKızlar hergün eve bakmaya birileri geliyor o yüzden ev sürekli düzenli derli toplu sevdm ben bu işi
Sarı kart ne oluyor canim@Jasminium84 veaskrhpozitif kızlar 2 sarı kartınız var düzenli menü yazmadiginiz için. 3. sarı kartta yarismaci diskalifiye oluyor. Haftaya %1.5 ile geldiğinizde sarı kartı sildirebilirsiniz. Dikkat edin
@tugbap 2 sarı kartın var, düzenli menü yazmadıgın müddetçe listeye göremezsin dikkat et canım.
huban1234 Poni Bon @Tekrar dene kızlar haftaya %1.5 ile gelirseniz sarı kartınızı sildirebilirsiniz.
2.seviyenin son günü serbest gün şekerli çay içmek için dört gözle o günü bekleyen biriyim düşün gerisiniŞekerli çay diyip durunca bende 3-5 kaşık atıyorsun sandım
1 küp şeker atıyorsan çok rahat içersin şekersiz çayı.
Önyargıyı bırak, tekrar dene bence.
Birde şöyle düşün.
Aylarca kendini sıkıp seviyeleri uyguladıktan sonra çaya şeker atıp içmeye devam edersen emeklerine yazık olmaz mı...
Kesinlikle bırakman lazım.
Ben "çayın içinde şeker tüketeceğime, tatlı yerim daha iyi" diye düşünerek bırakmıştım.
Bendeki de cahil cesareti canım yacesur niranım benim içinden tedirgin olsan bile yapılmasını gerekeni (çoğu kişi umursamaz yada uğraşmayayım der ya) yapmışsın belki de birinin canına yada malına mal olacaktı senin vesilenle engellendi gizli kahraman dedikleri bence işte böyle senin gibi davrananlar , hiç tedirgin olma gülüm sen doğru olanı yaptın motosikletli de korkmuştur sana çarptı diye bundan sonra inşallah daha dikkatli olur
Özellikte mutfak konusunda iyi oldu ben iş yaparken heryeri dağıtırım şimdi baya alışkanlık edindim salcayı bile kullanıp hemen geri koyuyorum tabak kaşık bırakmıyorum kirli. mutfak toplu ve temizse gerisi kolay geliyor. Benim ama alışkanlık kazanmam zaman aldı. İstifçi ve pasaklı bi annem babam var.Evi toplayabilsem bende satışa çıkaracağım ama olmuyor
Ee mahkeme nasıl sonuçlandıBendeki de cahil cesareti canım ya
Birkaç yıl evvel makas atarak giden birine selektör yapmıştım diye adam kırmızı ışıkta önüme kırıp arabadan bir hışımla indi, beni dövmeye geliyordu, ani reklefsle kapıları kilitledim, açamayınca kapıyı sinirinden arabayı tekmelemişti de mahkemelik olmuştuk
Herşeyin sebebi dönüyor dolaşıyor anne-babaya geliyor değil mi?Özellikte mutfak konusunda iyi oldu ben iş yaparken heryeri dağıtırım şimdi baya alışkanlık edindim salcayı bile kullanıp hemen geri koyuyorum tabak kaşık bırakmıyorum kirli. mutfak toplu ve temizse gerisi kolay geliyor. Benim ama alışkanlık kazanmam zaman aldı. İstifçi ve pasaklı bi annem babam var.
Uzlaştırma kurulu devreye girdi canım, ben haklı bulunduğum için benim belirlediğim bi ceza karşılığında adli ceza almaktan kurtulduEe mahkeme nasıl sonuçlandı
gecmıs olsun araba kullanırken bende hep tedirginım bir dalgınlık yaparım dıyeÖğlenleyin kızımı okula bıraktıktan sonra eve dönerken bi motosikletli duramadı ve arkadan benim arabaya çarptı.
İndim baktım arabada birşey yok ama iç huzurum kaçtı bu olay yüzünden.
Dünde okuldan dönerken arkamdaki adam telefonla uğraşarak araç kullanıyordu, kaç kere kırmızı ışıkta zor durdu.
Bende bi jandarma kontrol noktasında şikayet ettim tabi, adamı durdurup hesaba çektiler, tabi ben gaza yüklenip kaçtım beni bulamasın diye, tek başıma e-5 ye ne olur ne olmaz diye, neyse izimi kaybettirdim..
Arka arkaya bu iki olay tedirgin etti beni ya, her an biri arkadan çarpabilir diye.
İç huzurum yok şu anda
ıyı barı canım en azından evde ıcımız rahat ederSükür burdada okullar, anaokullari pazartesiden itibaren kapaniyor
ona bende hıc alısamam sanırım hıc ıcmem daha ıyı cayı bırakırımda sekerı bırakamam diyenlerdenimBu şekersiz çayı nasıl içiyorsunuz ya alışamıyorum bir türlü
Insallah ablaya valla o azime cok ihtiyacım varmaşallah seni pek bir azimli gördüm gülüm
bende koymam bazen cok fark etmiyor gıbı geliyorMercimek çorbasına un koymana gerek yok ki canım, patateste koymadan çok güzel oluyor.
Denedimde işgence aracı olabilir dedim
Oyy o an napardım bilmemBendeki de cahil cesareti canım ya
Birkaç yıl evvel makas atarak giden birine selektör yapmıştım diye adam kırmızı ışıkta önüme kırıp arabadan bir hışımla indi, beni dövmeye geliyordu, ani reklefsle kapıları kilitledim, açamayınca kapıyı sinirinden arabayı tekmelemişti de mahkemelik olmuştuk
Kayınvalidenin de dondurucu koleksiyonu vardı değil miÖzellikte mutfak konusunda iyi oldu ben iş yaparken heryeri dağıtırım şimdi baya alışkanlık edindim salcayı bile kullanıp hemen geri koyuyorum tabak kaşık bırakmıyorum kirli. mutfak toplu ve temizse gerisi kolay geliyor. Benim ama alışkanlık kazanmam zaman aldı. İstifçi ve pasaklı bi annem babam var.
Bende sendenim cnm illaki bir küp atarimBnde çok şekerli içmemde 1 küp şekerli çayın içmede yanında yat
Aynen bende evi satışa çıkarmışKen ev sürekli düzenli ve temizdi her eve gelen çok titizsin bayagi temiz kullanılmış derlerdi. Sürekli tetikteydimKızlar hergün eve bakmaya birileri geliyor o yüzden ev sürekli düzenli derli toplu sevdm ben bu işi
Geçmiş olsun cnm. Valla iyi cesaretBendeki de cahil cesareti canım ya
gayet guzel canim.senin hedef kacti daha kilo verecekmisinGeçen hafta 55.1
Güncel 55
Fark 0.1
Yüzde 0.18
Kızlar günaydın sabah lavaboya çıkamadım beşki ondan belki reglden vermemişim
Ama kendimi zayıflamış hissediyorum
Sıkıntı yok bnm açımdan
tebrikler canim
haftaya guzel olur ins canimGünaydın hanımlar
Cuma 56.2
Bugün 56.2
Pazartesi tartildigimda 55.7 idim regl olmam ve buna bağlı biraz tatlı yemiş olmamla bu galiba bugünden sonra tatlıya mola daha dikkatli beslenmek gerek
olsun canim haftaya guzel eksiler bekliyor hepimiziCuma:80.2
Bugün:79.9
Fark:-0.3
Yüzde: %0.38
ins canim gayet guzel gidiyordun haftaya toparlarsinGecen hafta
82.4
Bu hafta sabit
Sporsuzluk vurdu beni bu hafta
Haftaya telafi edicem kızlar
tebrikler canimGunaydin kizlar
Cuma 90
Bugun 89
Fark 1
Yüzde %1.1
gayet iyi tatlik masallahGecen Cuma : 55.9 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : - 400 gr
eksi candir ablakilo bildirimim
geçen hafta 91.1
bu hafta 90.8
fark - 300 gr
tebrikler canimHayırlı cumalar
Geçen hafta 71.00
Bu hafta 69.900
Fark _1.100
Yüzde. 1.54
hizli gelen hizli gider canin.bundab sonra burda olduguna gore eksiler gelecektir zatenBende 1 aylık yeme sonucu
1 ay önce 101.3
1 ay sonra 106.7
Fark +5.4
gazamız mübarek olsun
haftaya supper bi yuzde bekliyor biziaaaa kilomu bildirmemişim yaa
geçen hafta: 66,7
bu hafta: 66,5
fark: 200 gr
yüzde: 0,30%
son iki gündür şekerli kahve ve meyve tüketimim çok oldu sebep o tabii ki de
ama niyet ettim yaa tamamdır haftaya çok daha iyi bi farkla geleceğim inşallah
eksi candirHayırlı cumalar kızlar ♥
Kilo bildirimim
Geçen cuma 63.9
Bugün 63.6
Fark -300 Gr
Yuzde 0,47
tebrikler canimgecen cuma 68.2
bu cuma 66.3
fark 1.9
yuzde 2.78
bu hafta eksi super gelecek biliyorum,biliyoruz hepimiz.Baştan söyleyeyim
Nee derseniz haklısınız kızlar
Artıdayım, çünkü dün kaçamağın dibine vurdum.
7 ay boyunca dikkat edecek olmak tartıyı bile düşündürmedi maalesef
Bu haftadan sonra bunun telafisi hızla yapacağım inşallah
Takımın derecesini olumsuz etkilediğim için herkesten özür diliyorum
Cuma 75
Bugün 76.2
Fark -1.2(%-1.6)
ins ablaEmek verip eksi olan herkesi cok tebrik ederim canlar
Heralde bugunden sonra bu takimda sabit yada arti olmicaktir
haftaya telafi edersin canimSonunda oturup tlf elime aldım. Bugünkü koşturmaca da bitti çok şükür
Sabah kahvaltidan sonra hemen çıktım işlerim vardı onları hallettim. Cilt bakımı için randevum vardı oraya gittim. Eve döndüm, kardeşimin okulunda pi günü için etkinlik var bugün, Pi şeklinde yiyecek istemişlerdi ona poğaça yaptım saat 2 de oraya götürdüm. Tekrar eve gelip akşam yemeğine başladım ama baktım halim yok biraz oturayım dedim buraya geldim.
Bu hafta ben de artidayim malesef.
Geçen hafta:68.6
Bugün:70.4
Fark: 1.8
allah beterinden korusun canim.Öğlenleyin kızımı okula bıraktıktan sonra eve dönerken bi motosikletli duramadı ve arkadan benim arabaya çarptı.
İndim baktım arabada birşey yok ama iç huzurum kaçtı bu olay yüzünden.
Dünde okuldan dönerken arkamdaki adam telefonla uğraşarak araç kullanıyordu, kaç kere kırmızı ışıkta zor durdu.
Bende bi jandarma kontrol noktasında şikayet ettim tabi, adamı durdurup hesaba çektiler, tabi ben gaza yüklenip kaçtım beni bulamasın diye, tek başıma e-5 ye ne olur ne olmaz diye, neyse izimi kaybettirdim..
Arka arkaya bu iki olay tedirgin etti beni ya, her an biri arkadan çarpabilir diye.
İç huzurum yok şu anda
hadi gozunbaydin canim.Sükür burdada okullar, anaokullari pazartesiden itibaren kapaniyor
bende bulgur pilavi yedim abla.salatali tursulukızlar akşama ne yesem kararsız kaldım salata pro dan bıkkınlık geldi tüm hafta içi öyle yedim
eşim geldi onun yemeğini verdim pişenlerden bana uygun bir şey yok
siz ne yiyeceksiniz olmazsa en son ben nohutlu bulgur pilavı pişiricem kendime
ins sabah cokbac kalkmazsin canin.Ben çerez yedim
ben 10 gundur falan kendimi alistiriyordum canim.Bu şekersiz çayı nasıl içiyorsunuz ya alışamıyorum bir türlü
mercimek çorbası farklı farklı yapılabilir mübarekte seçenek çok benimkilerin sevdiği tarzda yapıyorum genel de arada dediğin gibi de yapıcam artık ben de içeyim :)Mercimek çorbasına un koymana gerek yok ki canım, patateste koymadan çok güzel oluyor.
ne ara yiycem yemekle olur ancak onu da benim canım istemez ki :))Çiğ çekirdek yiyebilirsin abla
böyle demeye devam edersen zaten içemezsin kiiiiiiiiii :))Şekersiz çay saçsız başa benziyor amaşeker yoksa içmeyim daha iyi diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?