- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.301
bu ikimizede yeterafiyet olsun murshcuum... bende fotosunu koymak isterdim ama arıtk çok geç
günaydın beybiler,
bu günkü menüm
Sabah
2 dilim uno kepekli ekmek arasına
3 ince dilim kaşar
3 parçada salamla tost
üzerine 1 çay kaşığı acı ajvar sosu mmmhhhh harikaydı..... ben doydum gözüm doymadı iki tane daha olsa öyle yerim haa...
Ara
1 çay bardağı dolusu leblebi
1 jacaobs 3 in 1
Öğlen
Salatalık
peynir ekmek
ajvar sos
Ara
1 salatalık
Akşam
çorba
valla bu gün tam takır kurubakır işler de yoğun bakalım hayırlısı
bu ikimizede yeterafiyet olsun murshcuum... bende fotosunu koymak isterdim ama arıtk çok geç
oo paşa kahvaltısı olmuş afiyet olsun cnm
hahaaa..gel yavrum gelll..sende gel..beni de ozendirdin twitter'a mi gelsem napsam :18: dedikodunun hasi orada galiba
seviyesiz falan ama hepsi gerçek bacım o da ayrı yanii..yoksa kendiside onlardan farklı değil, heleki şu gülşen olayından sonra ıyykk demiştimyaa ben daha once twıtterden takıp edıyordum erol koseyı salak adam yaa herkese bole bılasıyor morlım bozuldıu sınırlendım cıkardım takıp lıstemden sımdı senın yuzunden gene ekledımmmm ama boyle boyle seylerı benı sınırlendırıyor...
Meselaa sanane cem yılmazın kısırlıgından bıde hadıseye obez dıyo o obezse bız neyız acabagecende ozcan denıze sey demıs erkeklerden hoslanıyor cok terbıyesız ve sevıyesız bence
murçum ofisce mi yapıyosunuz kahvaltıyı
Ayyy mursh kepek ekmeğim bitti bunu görünce hatırladımAfiyet olsun süper gözüküyorlar
1 saattir karatay diyetini okuyorum hepsinde olduğu gibi ekmek,şeker unlu mamüller hayattan atılıyo ya artık öylesine kafamda yer ettiki ne yapıp yapmıcam kimisi için idrak etmek zorken ben bunu anlayabilmiş,öğrenmiş olmama rağmen nefsime hakim olmam neden bu kadar zor :44: tamam dukanı kısmen bıraktım ama bundan sonra kalıplara girmiyorum reçete diyetler uygulamıyorum sıkıldım hemde çok SADECE ;
haftada 3 spor yapıyorum 2 gün yürüyorum
ekmek yemiyorum
tatlı yemiyorum (belki haftada 1 porsiyon ödül oda kilo verirsem)
en az 1,5 lt su içiyorum
gereksiz atıştırmaları kesiyorum
bunlarda burda sizlere sözüm olsun bu sözü verebiliyorum zaten bir aydır dukan sebebiyle bunlarsız yaşamaya alıştım,spor derseniz süper gidiyo belim inceldi resmen ve bütün hareketleri zorlanmadan yapıyorum incelme ok,kilo kaybı ehh işte üyeliği 1 ay daha uzatırım sanırım ama haziranda gitmem o sıcaklarda spor çekemem mayıstada gitsem yeter :44:
hahaaa..gel yavrum gelll..sende gel..
seviyesiz falan ama hepsi gerçek bacım o da ayrı yanii..yoksa kendiside onlardan farklı değil, heleki şu gülşen olayından sonra ıyykk demiştim...
murçum ofisce mi yapıyosunuz kahvaltıyı..bu ne looooo
Ahh betulcum senın tost hesabı gozum doysun dedım ama mıdem tıka basa doydu...Sankı hıc doymıycakmısım gıbı oluyorum bazen
betüş şu ajvar sosu azaltsan belki oda etki ediyodur kiloya sonuçta 1 öğün ye hepsinde yeme
Kızlar geç geldim .gece oglumun ateşi bir indi bir çıktı eşim naptıysa inatçı oglum gelmedi hastaneye eşimde kizdı oda inat etti sonra götûrmedi .gece ateş 38 oldu duş aldı biraz indi sabah tekrar ateş 38 olunca mecburen geldi 10 igne 3ayri ilaç verdi daha yeni geldim kahvaltımı şimdi yapıyorum telden yazıyorum kilom 96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?