- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.021
Kuzum yaylayı pirinçle değil de buğday veya bulgurla dene öyle de seveceğine eminimBu kez yayla:))canım neredeyse her gün mercimek yapıyorum büyük oğlum turuncu çorba diyor başka bişe içmiyor:))tarhana belki bir de:))
İnşallah canımHaftaya yüzdemizle de belli edeceğiz inşallah kendimizi
Canım onların tarhanası bizim bildiğimizden farklı haşlanmış buğdayı yoğurtla filan karıştırıp çiğ köfte gibi şeklini yapıp kurutuyorlar bildiğim kadarıyla un yok sanırsamBalım bildiğim kadarıyla tarhana seviye 1de yasak
Undan yapıldığı için
Afiyet olsun
Günaydın kuzumKuzum yaylayı pirinçle değil de buğday veya bulgurla dene öyle de seveceğine eminim
İnşallah canımGünaydın
Aaaa tamam o zamanCanım onların tarhanası bizim bildiğimizden farklı haşlanmış buğdayı yoğurtla filan karıştırıp çiğ köfte gibi şeklini yapıp kurutuyorlar bildiğim kadarıyla un yok sanırsam
Canım denerim sağ olasın:)Kuzum yaylayı pirinçle değil de buğday veya bulgurla dene öyle de seveceğine eminim
İnşallah canımGünaydın
canım menü güzel olmuş temizlik en iyi spor:)Menüm
11.30
4 bulgurlu köfte
Domates
Salatalık
2 burgu peynir
17.30
1 kase tarhana çorbası (süzme yoğurt+yarma)
1 tabak bulgurlu tavuk kapama
1 kase yoğurt
1 kuru soğan
Su 1 lt şimdilik
Spor yok temizlik var
canım az değil mi bunlar acıkırsın sanki.Bugun
11.00
Sebzeli yumurta
2 dilim ekmek
1 barsak ıhlamur
Su:3 lt
Spor yok
gayet iyi canım spor da var.14 mart
07.25
1 muz
1 yumurta
Okula geç kaldım
12.30
3 kabak mücver
2 kaşık fırında karnabahar havuç
1 kase yoğurt
16.00
Kahve yanına likör
19.00
1 tabak fırın karnabahar havuç
Su 3 lt
Spor 20 dk hitt antrenman
60 p
@Tekrardene
Menü iyi canım 9 'daki çiğ köfte biraz fazla ama bişe olmaz:))13 mart
11.00
5 6 kasik yogurt
2 hurma
15.00
saymadim ama 10 tane felan cigkofte
1 kurabiye
yesillik(iyi atlattim bence bugunu misafirlikteydim)
21.00
tekrar 5 6 cigkofte(keske yemiyeydim cok pisman oldum sonra)
su 3 olmustur.spor yok
Anladim canim. Bozmasan iyi olur bak 2 3 kilo vermişsin yazik olur verdigine..Canım ben daha çok yerim iştahım fena ama zorlanıyorum:)) 2 hafta evde umarım diyetimi bozmam
Yaa ponim ben şişmeden doyduğumu anlamitorum sen nasil anliyosunCanım ben diyetisyen listesine uymuyorum. Şişmeyecek şekilde doyana kadar yiyebilirim. Seviye 1
Ben de uzun zamandir patates,pirinç,un şeker tuketmiyorum. Aslinda seviye 1 e uygun yediklerim ama saatler beni zorlar. Bebeğim minnoş olmasaymış tam benlikmiş.aslın da bunda zorlanacak bir şey yok zaten aynen benim yeme düzenim, sabah ekmek olmaması da pek sorun değil de hiç bir şeyde un patates kullanmamak o azıcık sıkıntı mesela mercimek çorbası vardı akşam yemeğine ama un kavurmuştum öyle istediler diye ben yemiycem sebzelisinde de patates seviyor benimkiler o da olmaz , çorbayı şehriyesiz unsuz nasıl yaparım o bir tek uğraşlı ama zorlayıcı değil
onları da sizden kopya çekmeyi düşünüyorum
yaa ben sabah karnimi kahvaltıyla güzelce doyuruyorum ama acikiyorum yinedeben kaç senedir 2 öğün yiyip aralarda bir şey yemiyorum bazen akşam meyve yada çekirdek çitleme huyum vardı onu da tutarız 40 ne olacak , bana hep nasıl duruyorsun dediklerin de verdiğim cevap Ahmet apanınkiyle aynıymış meğer , karnınızı doğru düzgün sağlıklı yiyeceklerle doyurursanız zaten 5 saat acıkmanız imkansız ki benim acıkmam 6-7 bazen 8 saati buluyordu
15 yildir şekerli çay içmeyen ben. Hamilik ve sonrasında sekersiz çay içemez oldum. Ne garip bir bunyem var yahu.Şekersiz çay saçsız başa benziyor amaşeker yoksa içmeyim daha iyi diyorm
Şu yüzde bir ne diye yazacaktim alintiladiktan sonra anladim canim. Verdigimiz kilonun yuzdesiKuralları yazarken benim de aklıma geldi.Handandandan kaptanım olur derse %1e çekelim.
Bende mi satışa cikarsam ne yapsamKızlar hergün eve bakmaya birileri geliyor o yüzden ev sürekli düzenli derli toplu sevdm ben bu işi
Evet bulgurla güzel oluyorsa bende deneyebilirim. Hiç bulgurlu düşünmemiştimGünaydın kuzum ❤
Aaaa tamam o zamanPoni Bon ❤
canım bu arada yaylayı bulgurla yap demişsin güzle olur mu cidden ben çok severim ama pirinç var diye içinde ne zamandır yapmıyordum
Aynen ben de merak ettim tadınıAnladim canim. Bozmasan iyi olur bak 2 3 kilo vermişsin yazik olur verdigine..
Yaa ponim ben şişmeden doyduğumu anlamitorum sen nasil anliyosun
Ben de uzun zamandir patates,pirinç,un şeker tuketmiyorum. Aslinda seviye 1 e uygun yediklerim ama saatler beni zorlar. Bebeğim minnoş olmasaymış tam benlikmiş.
yaa ben sabah karnimi kahvaltıyla güzelce doyuruyorum ama acikiyorum yinede
15 yildir şekerli çay içmeyen ben. Hamilik ve sonrasında sekersiz çay içemez oldum. Ne garip bir bunyem var yahu.
Şu yüzde bir ne diye yazacaktim alintiladiktan sonra anladim canim. Verdigimiz kilonun yuzdesi
Bende mi satışa cikarsam ne yapsamAma şu virüsten dolayi bu ara kimse gelmese mi bakmaya sanki iyi olur.
Evet bulgurla güzel oluyorsa bende deneyebilirim. Hiç bulgurlu düşünmemiştim
Bende denemek istiyorum. En kisa zamanda denerim insallah. Afiyet olsun şimdiden.Aynen ben de merak ettim tadını
Ufaklık uyusun yapacağım hemen, akşama da yemeğim hazır olur hem
Sağol canımBende denemek istiyorum. En kisa zamanda denerim insallah. Afiyet olsun şimdiden.
Kuzum çok güzel olmuş afiyet olsun13 mart cuma
Sabah 10:40
1 kaşık yulaf ile yapılmış omlet
1 haşlanmış yumurta
2 minik domates
3 dilim peynir
Dereotu
Ara 1
A avuç kabak çekirdeği
Sütlü türk kahvesi
2 kuru kayisi
Akşam 18:30
2 kepçe haslama et suyu ve 2 parça et
Yumurtali ispanak( ne kadar olduğunu heaaplamadim.
Su 3.5 litre
Spor yok
Canim yumurta ıspanağın faydasini azaltiyormus. Onun dışında pek bir sey yememissin baya erken de kapatmissin günü süper.13 mart
1 muz
1 yumurta
3 sünme peynir
2 ceviz
Tere
15.00
2 yumurtalı ıspanak
1 büyük kase yoğurt
Spor 40 dk yürüyüş
120 p
Su 2 den gerisini girmemiş 2.5 dur herhalde
@Tekrardene
afiyet olsun. Bulguru baya cesitlendiriyorsun benim bile canim istiyor.Menüm
11.30
4 bulgurlu köfte
Domates
Salatalık
2 burgu peynir
17.30
1 kase tarhana çorbası (süzme yoğurt+yarma)
1 tabak bulgurlu tavuk kapama
1 kase yoğurt
1 kuru soğan
Su 1 lt şimdilik
Spor yok temizlik var
lahana kavurmasini da ilk defa duydum. Afiyet olsun.10:00
Sade kahve
12:30
Biraz çeçil peyniri
5 yeşil zeytin
1 yeşil zeytin
14:30
Sade Türk kahvesi
17:45
1 tabak lahana kavurma (soğan,lahana,domates,zeytinyağı)
2 kaşık yoğurt
1 tavuk pirzola, 1 tavuk kanat üstündeki minik but (fırın)
Su: şimdilik 2 litre
Spor:40 dakika yürüyüş 80 puan @Tekrar dene
Akşam i ananas ve sütle kapatmışsın hiç acikmadin mi ya böyle görünce ben ne kadar çok acikiyorum diyorum.İyi akşamlar hanımlar
10.30
Opsie ekmekten tost (sucuk ve kaşarlı)
Domates
Salatalık
Zeytin
Tere
16.00
2 kase mercimek çorbası
Havuç+turp salatası 1 tabak
18.00
2 dilim ananas
1 bardak süt
Su 2 den fazla yine
Spor yok
turşu biraz fazla gibi. Bademlerde kavrulmamissa iy.13 Mart menüm
11.00 2 haşlanmış yumurta
15 badem
Çeçil peyniri
19.00 1 tabak bulgur pilavı
1 domates
4 turşu
2 yk yoğurt
gün boyu başka bir şey yemedin miBugun
11.00
Sebzeli yumurta
2 dilim ekmek
1 barsak ıhlamur
Spor yok
afiywt olsun canim.Bugün
07.30
2 dilim ekmek
1 yumurta
6 zeytin
2 dilim peynir
Bir ufak dilim tahin helva
14.00
5 yk yoğurt
3 yk yulaf
1 kivi
Yarım elma
8 fındık
17.00
1 sb süt
Elma
19.30
4 köfte
Salata
1 kepçe çorba
2.5 litre su
45 dk tempolu yürüyüş
Menum
12.30
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 yaprak marul
18.30
1 tabak bulgur pilavi
1 kase yogurt
4 tane aci biber tursusu
Salata bolca
2 ltr su
30 dk tempolu yuruyus 90 puan @Tekrar dene
havuç pişince şeker orani artiyormus canim haberin olsun. Ben o yüzden pişmiş havuç tercih etmiyorum pek.14 mart
07.25
1 muz
1 yumurta
Okula geç kaldım
12.30
3 kabak mücver
2 kaşık fırında karnabahar havuç
1 kase yoğurt
16.00
Kahve yanına likör
19.00
1 tabak fırın karnabahar havuç
Su 3 lt
Spor 20 dk hitt antrenman
60 p
@Tekrardene
gece 9 da yemissin bide evet bencede keşke yemeseydin.13 mart
11.00
5 6 kasik yogurt
2 hurma
15.00
saymadim ama 10 tane felan cigkofte
1 kurabiye
yesillik(iyi atlattim bence bugunu misafirlikteydim)
21.00
tekrar 5 6 cigkofte(keske yemiyeydim cok pisman oldum sonra)
su 3 olmustur.spor yok
sagol canimKuzum çok güzel olmuş afiyet olsun
menü tamamdır ekmek olmadan maaşallah..13 Mart menüm
11.00 2 haşlanmış yumurta
15 badem
Çeçil peyniri
19.00 1 tabak bulgur pilavı
1 domates
4 turşu
2 yk yoğurt
Bugun
11.00
Sebzeli yumurta
2 dilim ekmek
1 barsak ıhlamur
Spor yok
Menum
12.30
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 yaprak marul
18.30
1 tabak bulgur pilavi
1 kase yogurt
4 tane aci biber tursusu
Salata bolca
2 ltr su
30 dk tempolu yuruyus 90 puan @Tekrar dene
Canım bozmam zaten başlaması ayrı zor:)Anladim canim. Bozmasan iyi olur bak 2 3 kilo vermişsin yazik olur verdigine..
Ben de uzun zamandir patates,pirinç,un şeker tuketmiyorum. Aslinda seviye 1 e uygun yediklerim ama saatler beni zorlar. Bebeğim minnoş olmasaymış tam benlikmiş.
15 yildir şekerli çay içmeyen ben. Hamilik ve sonrasında sekersiz çay içemez oldum. Ne garip bir bunyem var yahu.
Şu yüzde bir ne diye yazacaktim alintiladiktan sonra anladim canim. Verdigimiz kilonun yuzdesi
Bende mi satışa cikarsam ne yapsamAma şu virüsten dolayi bu ara kimse gelmese mi bakmaya sanki iyi olur.
Kesinliklemenü tamamdır ekmek olmadan maaşallah..
Canım bozmam zaten başlaması ayrı zor:)
Keşke dondurucu olsa. Buz dolabıKayınvalidenin de dondurucu koleksiyonu vardı değil mi
Ben de kızıma denedim ilk hatta pirinçliden daha güzel geldi sonra buğdaylı denedim buğdaylı da bulgurludan daha lezzetli geldi ben pirinç fazla sevmiyorum belki de ondandırGünaydın kuzum
Aaaa tamam o zamanPoni Bon
canım bu arada yaylayı bulgurla yap demişsin güzle olur mu cidden ben çok severim ama pirinç var diye içinde ne zamandır yapmıyordum
Canım şekersiz 21 gün yapanlar vardı onlardan fikir alabilirsinGünaydınnnnnlarrrrBu tarti bağımlılığından nasil kurtulurum kızlar. Neden bir gün önceyle bir gun sonraki kilom bu kadar farkediyor fikri olan var mi. Bir sürü msj alintiladim şimdi onlara cavap yazicam. Sonra menümü yazar yazilanlari yorumlar seviyoruz sizleriii
Evet ya Demir içerikli ürünle protein içerikli şeyler birlikte tüketmemek gerekirmiş Demir emilimini çok etkiliyormuş aç karnına içmem gereken Demir ilaçlarımı kahvaltıyla beraber tükettim 1 ay sonrasında hiç bir düzelme olmamıştı Demir değerlerimdeCanim yumurta ıspanağın faydasini azaltiyormus. Onun dışında pek bir sey yememissin baya erken de kapatmissin günü süper.
Ben de ilk defa yaptımlahana kavurmasini da ilk defa duydum. Afiyet olsun.
Aaa uygulama mı varmış ?Günaydın kızlar. Operadan giremiyorum takıma akşamdan beri. Uygulamayı indirdim ama reklam çok fazla
banada oldu surekliAkşamdan beri siteye giremiyorumKazen
Sayfalar ne aşağı iniyor ne yukarı çıkıyor, takıldı kaldı olduğu yerde
gülüm sofradan arada bir kaç saniyeliğine olsa kalk yada az duraklayarak ye o zaman doyduğunu anlarsınAnladim canim. Bozmasan iyi olur bak 2 3 kilo vermişsin yazik olur verdigine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?